-
Ωραίοι!!!
-
Πίσω κι εγώ στην βάση, μετά από μια στάση στο Glandbach για να τσιμπίσω κάτι, και να παραλάβω τα χειμερινά ελαστικά που μου παραχώρησε ο Μάριος μιάς και στην μπέμπα δεν κάνουν πλέον, έναντι ευτελούς ομολογουμένως τιμής.
ΤΗΧ ΜάριεΧαιρετισμούς στα παιδιά στη Βόννη, που είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε για πρώτη φορά και προφανώς είναι ευπρόσδεκτοι να με επισκεφθούν όταν αποφασίσουν να κάνουν ένα τουρ στην Ολλανδία
Τώρα βέβαια, ο Πέτρος έχει άλλα ενδιαφέροντα εκεί κάτω και δεν ξέρω αν έχει σκοπό να φύγει σύντομα Πάντως υποσχέθηκε όταν ξαναοργανωθεί πάρτυ εράσμους στην γύρω περιοχή (Duss, Bonn, Koln) να μας καλέσει για μια μπύρα (και μόνον )Καλή βδομάδα και καλά κουράγια
(Πάλι δεν φάγαμε γλυκό ρε πστ μου, και καλά δεν είχες σοκολάτα Θα σε κανονίσω την άλλη φορά, τέσσερα κιλά θα πάρεις )
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
.........
(Πάλι δεν φάγαμε γλυκό ρε πστ μου, και καλά δεν είχες σοκολάτα Θα σε κανονίσω την άλλη φορά, τέσσερα κιλά θα πάρεις )Μην δίνεις στόχο, θα καταλάβουν από τις φωτό ποιος είναι ποιος έτσι......
ΥΓ: Η πρότασή μου να σου δώσω 10Κg και να σε πληρώσω 10€/Kg ισχύει ακόμα
-
Πολύ το χαίρομαι αυτό το τόπικ.
(kouk mode ) -
Αναφέρω με τη σειρά μου, μετά από μια βραδινή υπερωρία που κλήθηκα να παραστώ , πως σήμερα περάσαμε μία απίστευτη ημέρα!
Χάρηκα πολύ που γνώρισα από κοντά τον PuntoLord και τον rx8drifter!!! περάσαμε τέλεια, είπαμε τα νέα μας (καταλαβαίνετε τώρα, όλο για αυτοκίνητα μιλούσαμε ) και σχολιάσαμε την επικαιρότητα! (τους διπλανούς στα τραπέζια... )
Να πω πως αποδίδω respect και στους 2 για τις απόψεις τους και για το ανήσυχο του πνευματός τους στα διάφορα θέματα που θέσαμε επί τάπητος (Μάριε μαζί σου είμαι!!!). Παιδιά πολύ μου άρεσε η συζήτηση που είχαμε, να το ξαναεπαναλάβουμε!!
επίσης έχω να πω πως οι καφέδες είναι απείρως φθηνότεροι από εκείνους της Κρήνης... καλύτερα θα ήταν να το σκεφτούν και οι Θεσσαλονικιοί να παίρνουν το αυτοκινητάκι τους και να πίνουν τον καφέ τους εδώ πάνω μαζί μας! Όσο για τις πάστες, από γεύση να την τρως με το πιάτο...
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τη θερμή υποδοχή και για την υπομονή σας. Πολύ ζεστή παρέα, να είμαστε καλά και να το ξαναεπαναλάβουμε!!!
Παναγιώτη, μόλις ετοιμαστεί καλό erasmus πάρτυ-τζετ!-, θα είσαι προσκεκλημένος στη Βόννη για να χαρούμε τις χαρές της γερμανικής ζωής!! Στον Μάριο ένα έχω να πω... 'Θα σου δείξουμε τις φωτογραφίες με τον Παναγιώτη από το erasmus party!!!'
Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα παιδιά!!!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Αναφέρω με τη σειρά μου, μετά από μια βραδινή υπερωρία που κλήθηκα να παραστώ , πως σήμερα περάσαμε μία απίστευτη ημέρα!Πάλι εφημερία είχες εσύ Αχ αυτοί οι γιατροί τί τραβάνε...
Δύσκολο περιστατικό, ή γιατρεύοταν με ένα μασαζάκι;Στο Μάριο δεν θα δείξουμε τπτ, γιατί κινδυνεύει η ψυχική του υγεία, παντρεμένος άνθρωπος
(παντρεμένος και άνθρωπος τώρα, συμβαδιζουν ) -
..............
Στο Μάριο δεν θα δείξουμε τπτ, γιατί κινδυνεύει η ψυχική του υγεία, παντρεμένος άνθρωπος
(παντρεμένος και άνθρωπος τώρα, συμβαδιζουν )Καλημέρα,
Αρχίσανε τα όργανα έ??
Τρείς απαντήσεις έχω να σου δώσω Παναγιώτη:α) 'Εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα'ρθεις'.....
β) 'Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή' που έλεγε κι ο Ακάλυπτος.....
γ) 'Φάτε μάτια ψάρια & κοιλιά περίδρομο'.....Όσο για τον δόκτωρ, χρειαζόμαστε πλήρη αναφορά-εκτίμηση της καταστάσεως της ασθενούς κατά την.....'εφημερία' του
-
Καλησπέρα,
Απευθύνω νέα πρόσκληση στους απανταχού Βόρειους για νέα συνάντηση στο Έσσεν, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, για το 41 ESSEN MOTOR SHOW 2008.
Περισσότερες λεπτομέρειες (κόστος εισιτηρίου, έκθεση αυτ/των, ώρες επίσκεψης κτλ) θα βρείτε εδώ
Άντε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά....
-
1-5 θα είμαι Στουτγάρδη για μαθήματα. Αν μπορέσω να φύγω πρωι πρωι το Σάββατο εννοείται ότι είμαι μέσα. Μπορώ να περάσω να πάρω και τον Πέτρο απο Βόννη αν είναι.
Κυριακή δεν παίζει -
1-5 θα είμαι Στουτγάρδη για μαθήματα. Αν μπορέσω να φύγω πρωι πρωι το Σάββατο εννοείται ότι είμαι μέσα. Μπορώ να περάσω να πάρω και τον Πέτρο απο Βόννη αν είναι.
Κυριακή δεν παίζειΚαλησπέρα Παναγιώτη,
Η έκθεση είναι από 29 Νοε έως 07 Δεκ 2008, αν εξαιρέσεις το 1ο Σάββατο (29 Νοε) όπου ανοίγει και θα γίνεται χαμός από κόσμο, τις καθημερινές 01-05 Δεκ όπου λόγω εργασίας είναι αδύνατον να πάω & την τελευταία μέρα 07 Δεκ (Κυριακή) όπου ίσως πάλι να γίνεται χαμός, μένει μόνο η Κυριακή 30 Νοε & το Σάββατο 06 Δεκ (ιδανικότερη μέρα).
Άς περιμένουμε απάντηση και από άλλους και βλέπουμε φίλε τι θα κάνουμε....
-
Παίδες εγώ είμαι μέσα γιατί μου αρέσει πολύ η παρέα!!!!!!!!!!!!!!!
-
ελπιζω να εχεις θεση και για μενα παναγιωτη!! και εγω μεσα ειμαι! τα ΣΚ δεν εχει μαθηματα, αν και οπως τους βλεπω τους γερμανους σε λιγο θα βαλουν!
-
Να οργανωθούμε παιδιά!
Θέσεις υπάρχουν -
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,Απευθύνω νέα πρόσκληση στους απανταχού Βόρειους για νέα συνάντηση στο Έσσεν, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, για το 41 ESSEN MOTOR SHOW 2008.
Περισσότερες λεπτομέρειες (κόστος εισιτηρίου, έκθεση αυτ/των, ώρες επίσκεψης κτλ) θα βρείτε εδώ
Άντε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά....
Καλησπέρα,
Πλησιάζει η ώρα της νέας συνάντησης και καλό θα ήταν να αρχίσουμε να οργανονώμαστε λιγάκι....
Εγώ θα είμαι με έναν φίλο μου από το Βέλγιο & θα ξεκινήσουμε από το MG, για ώρες θα κανονίσουμε αργότερα. Όσοι είναι να έρθετε, αρχίστε να στέλνετε pm (ή ακόμα καλύτερα email) για να ρυθμίσουμε λεπτομέρειες....
ΥΓ: Επόμενη μελλοντική βόλτα στο...........Λουξεμβούργο
-
Για μένα τα πράγματα έχουν ως εξής.
Απο Κυριακή 30 Νοέμβρη έως και Σαββάτο 6 Δεκέμβρη θα είμαι Στουτγάρδη για μαθήματα.
Θέλω όπωσδήποτε να πάω στον αδερφό για να του αφήσω τα πράγματα του, μιας και πριν μετακομίσει τα φορτώθηκα όλα εγώ, και τώρα είναι μόνο με τα απαραίτητα.
Αν καταφερω να πάω πριν πάω Γερμανία, θα ξεκινήσω Σάββατο πολύ πρωι και θα σας προλάβω.
Δεν το ξέρω ακόμα όμως.Για Λουξεμβούργο, μιας και είχα πάει το καλοκαίρι, δεν πολυψήνομαι, αλλά απλά να πώ ότι εφόσον δεν έχεις σκοπό να το ρίξεις στην φυσιολατρεία, με περπάτημα στο βουνό ή mountainbike, μια μονοήμερη είναι οκ πιστεύω.
Θέλω οπωσδήποτε να ξαναπάω άνοιξη με το mountainbike και σκηνή γιατί έχει καταπληκτικές διαδρομές -
Oριστικα όχι εγώ για Essen. Θα πάω στον αδερφό τελικά, και τη Δευτέρα κατευθείαν για δουλειά μαλλον.
Καλά να περάσετε -
Oριστικα όχι εγώ για Essen. Θα πάω στον αδερφό τελικά, και τη Δευτέρα κατευθείαν για δουλειά μαλλον.
Καλά να περάσετεΑμάν, γιατί βρε 'αδερφέ' μας το κάνεις αυτό??
Οι υπόλοιποι Βορειοευρωπαίοι τι λένε, θα μπορέσουν να έρθουν??
ΥΓ: Σήμερα ήμουν για κάρτ εδώ.....υπέροχη πίστα!!!
-
Λόγοι ανωτέρας βίας
Έχω έδώ και 3 μήνες τα πραγματα απ τη μετακόμισή του και έχει μείνει χωρίς χειμερινά ρούχα. -
Λόγοι ανωτέρας βίας
Έχω έδώ και 3 μήνες τα πραγματα απ τη μετακόμισή του και έχει μείνει χωρίς χειμερινά ρούχα.ΟΚ, απόλυτα τεκμηριωμένος λόγος απουσίας....
-
Ευτυχώς δεν παίρνω ΑΑ δλδ
Συναντήσεις 4ΤΦ Β.Ευρώπης Εμείς,οι μπυρες και τα σνίτσελ