-
Ο χρήστης kakofonix έγραψε:
Ελ τραζίκ... Λα σιτσουασιόν ντε κομπλεξιόν η διοργάνωση.
Αλλού βαρούν τα κρούταλα, αλλού χορεύει η αρκούδα ήταν το πανηγυράκι που στήσανε.
Κομμένες κορδέλες, αγροτικά παντού, κριτές σε αλλοφροσύνη, αγωνιζόμενοι έξαλλοι, αγανακτησμένοι θεατές, άλλα αντί άλλων οι προσβάσεις, τσακωμοί παντού.
Τι να πω... αυτοί οι άνθρωποι είναι ευχαριστημένοι από το στήσιμο του αγώνα;Και που να δειτε τι εγινε με τα ρολογια της οργανωσης.
καλα αντε στα σεχ η δουλεια τακτοποιειται.
ποτε ακριβως ξεκιναει την ειδικη το καθε αυτοκινητο οταν ο πινακας δειχνει αποδεδειγμενα λαθος ?Το΄χουμε ξαναπεί, όλοι χρονομετρούνται το ίδιο 'λάθος' οπότε δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα.
-
Αντιλογος ευτυχως , για λιγο νομιζα οτι γκρινιαζαμε μεταξυ μας οι θεατες !Ποτε καμιας
παραστασης οι θεατες δεν ξερουν τα παντα απο μεσα , ειμαι σιγουρος οτι παντα υπαρχουν ανθρωποι
που σκιζονται και αγωνιουν για να πετυχουν αυτο που εχουν αναλαβει και εμεις δεν το μαθαινουμε ποτε
ουτε τι αντιμετωπισαν πριν ουτε κατα τη διαρκεια , ειδικα σε ενα θεαμα σαν τους αγωνες ραλλυ που
υπαρχουν τοσοι ασταθμητοι παραγοντες , αν και θελω να πιστευω οτι τοσα χρονια δεν ηταν μονο τυχη
που θεατες πληρωματα και μηχανικοι (ειδατε f1 προσφατα) γυρναμε σπιτι μας ακεραιοι , ηταν ?
Το μεγαλυτερο παραπονο ειναι για τις οδηγιες-προσβασεις που ειναι κατι θεωρητικα απλο , ειναι?
Οι χαρτες που δημοσιευονται παντα ειναι απαραδεκτοι και πρεπει να τους συνδιασεις με εναν σωστο
τουριστικο χαρτη η ενα gps (ακομα πιο δυσκολο ) για να βγαλεις ακρη και αυτη η γραμμη με το μαρκαδορο
για την διαδρομη καλυπτει τις μισες τοποθεσιες του 'χαρτη' αλλα τα καταφερνουμε και ποτε δεν ειχα
διαμαρτηρηθει δημοσια γιατι ελεγα παντα οτι ειμαι εγω λαθος . Στο Μαυρο Ροδο ομως αγανακτησα
οι προσβασεις ηταν ΛΑΘΟΣ και βαρεθηκα να βλεπω τρελλους να πηγαινουν γυρω γυρω στα χωρια
ψαχνοντας ενα ποταμακι
Τι δικαιολογια μπορει να υπαρχει για τις λαθος οδηγιες ενος αναβληθεντος αγωνος απο το καλοκαιρι ?
Γιατι ρε παιδια μας το βγαζετε ξινο ?
Στο Παλλαδιο θα ψαξω μονος μου προσβασεις και ενδιαφεροντα σημεια για παρακολουθηση και αν πεσω
πανω στις αναγνωρισεις ελπιζω να μη με φαει κανενας που εχει ξεχασει οτι ο δρομος ειναι ανοικτος -
Ο χρήστης GF έγραψε:
Αλλού βαρούν τα κρούταλα, αλλού χορεύει η αρκούδα ήταν το πανηγυράκι που στήσανε.
Κομμένες κορδέλες, αγροτικά παντού, κριτές σε αλλοφροσύνη, αγωνιζόμενοι έξαλλοι, αγανακτησμένοι θεατές, άλλα αντί άλλων οι προσβάσεις, τσακωμοί παντού.
Τι να πω... αυτοί οι άνθρωποι είναι ευχαριστημένοι από το στήσιμο του αγώνα;Και που να δειτε τι εγινε με τα ρολογια της οργανωσης.
ποτε ακριβως ξεκιναει την ειδικη το καθε αυτοκινητο οταν ο πινακας δειχνει αποδεδειγμενα λαθος ?Το΄χουμε ξαναπεί, όλοι χρονομετρούνται το ίδιο 'λάθος' οπότε δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα.
Ερωτηση.
Λαμβανουμε παντα υπ οψην το ρολοι της εκκινησης της ειδικης ? Αν ειναι χαλασμενο ?
και αν καποιος φτασει στην εκκινηση με σωστη ωρα , και ξεκινησει συμφωνα με το δικο του ρολοι που ειναι σωστο , αγνωοντας αυτο της εκκινησης , θα τιμωρηθει επειδη ειναι σωστος , η δικαιως θα ριχνει 14 (μολις τωρα το τσεκαρισα , περιπου τοση ειναι η διαφορα 14844-14814 ) σε ολους τους υπολοιπους ? -
Παράθεση kakofonix Re: ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ 21 και 22 Ιουνίου...
από kakofonix την 18/11/08 17:15GF έγραψε:
kakofonix έγραψε:
QUEEN έγραψε:
ποτε ακριβως ξεκιναει την ειδικη το καθε αυτοκινητο οταν ο πινακας δειχνει αποδεδειγμενα λαθος ?Και μετα σου λενε οτι του χρονου σκεφτοντε να κανουν και καμια 15αρια αγωνες το πρωταθλημα , μια που ολα κυλανε κατι παραπανω απο ικανοποιητικα .
Βλεπω να φοραω το χανς στον εξομοιωτη στο σπιτι μου γιατι αγωνες δεν βλεπω να κανουμε.
Υ.Γ. Και χεις και τον αλλο τον τραμπαριφα να σου λεει οτι ολα καλα, 10 δευτερα δεν ειναι τιποτα γιατι στο σεχ μπαινεις στο λεπτο και οχι στο δευτερολεπτο.Ναι mr φωσκολε αλλα αν μπεις στα τελευταια 10 παιζει να φας καπελο η οχι? -
Ο χρήστης LUISLAMOYAS έγραψε:
Βλεπω να φοραω το χανς στον εξομοιωτη στο σπιτι μου γιατι αγωνες δεν βλεπω να κανουμε.
εγώ έχω 'περάσει' το 106 μου στο LFS κανονικά με τα αυτοκόλλητα και το τρέχω.. πρωτάθλημα ταχύτητας!!
για όποιον έχει όρεξη, ας κάνει μια.. ανασκόπηση στα σοβαρά προβλήματα που βγήκαν στους αγώνες φέτος....
για να ξέρουμε τι να περιμένουμε το 2009.........
-
Ο χρήστης Panizzi έγραψε:
Αντιλογος ευτυχως , για λιγο νομιζα οτι γκρινιαζαμε μεταξυ μας οι θεατες !Ποτε καμιας
παραστασης οι θεατες δεν ξερουν τα παντα απο μεσα , ειμαι σιγουρος οτι παντα υπαρχουν ανθρωποι
που σκιζονται και αγωνιουν για να πετυχουν αυτο που εχουν αναλαβει και εμεις δεν το μαθαινουμε ποτε
ουτε τι αντιμετωπισαν πριν ουτε κατα τη διαρκεια , ειδικα σε ενα θεαμα σαν τους αγωνες ραλλυ που
υπαρχουν τοσοι ασταθμητοι παραγοντες , αν και θελω να πιστευω οτι τοσα χρονια δεν ηταν μονο τυχη
που θεατες πληρωματα και μηχανικοι (ειδατε f1 προσφατα) γυρναμε σπιτι μας ακεραιοι , ηταν ?
Το μεγαλυτερο παραπονο ειναι για τις οδηγιες-προσβασεις που ειναι κατι θεωρητικα απλο , ειναι?
Οι χαρτες που δημοσιευονται παντα ειναι απαραδεκτοι και πρεπει να τους συνδιασεις με εναν σωστο
τουριστικο χαρτη η ενα gps (ακομα πιο δυσκολο ) για να βγαλεις ακρη και αυτη η γραμμη με το μαρκαδορο
για την διαδρομη καλυπτει τις μισες τοποθεσιες του 'χαρτη' αλλα τα καταφερνουμε και ποτε δεν ειχα
διαμαρτηρηθει δημοσια γιατι ελεγα παντα οτι ειμαι εγω λαθος . Στο Μαυρο Ροδο ομως αγανακτησα
οι προσβασεις ηταν ΛΑΘΟΣ και βαρεθηκα να βλεπω τρελλους να πηγαινουν γυρω γυρω στα χωρια
ψαχνοντας ενα ποταμακι
Τι δικαιολογια μπορει να υπαρχει για τις λαθος οδηγιες ενος αναβληθεντος αγωνος απο το καλοκαιρι ?
Στο Παλλαδιο θα ψαξω μονος μου προσβασεις και ενδιαφεροντα σημεια για παρακολουθηση και αν πεσω
πανω στις αναγνωρισεις ελπιζω να μη με φαει κανενας που εχει ξεχασει οτι ο δρομος ειναι ανοικτοςΚαποιοι πασχιζουν και αγωνιουν για το ολο σκηνικο.Ειναι ομως λιγοι και ρομαντικοι,(για πολλους θεωρουνται γραφικοι!)καποιοι αλλοι κανοντας το κοματι τους καταστρεφουν τα σχεδον τα παντα!!! τα υπολοιπα δε γραφονται...(χχχ)Σχετικα με τους χαρτες η ποιοτητα τους δεν ειναι και η καλυτερη σε σχεση με οχι πολυ παλιοτερα.Σχετικα με τις προσβασεις ηταν κακες αν κρινω με αυτα που ειδα και ακουσα.Στον Πουρνο ομαδα θεατων ηθελε να βαλει τα αυτ/τα της μεσα στη ε.δ. σε ενδειξη διαμαρτυριας για την ταλαιπωρια τους,μαζι τους και τρεις παλαιοτεροι αγωνιζομενοι! Θα ηταν αδικο γι' αυτους που προσπαθησαν και προσπαθουν σπαταλωντας χρημα και χρονο, τωρα για τους υπολοιπους...
Φιλικα
ΧΡ.ΚΟΥΤΡΑΣ -
Ενταξει φτανει η γκρινια , σε 10 μερες Παλλαδιο και ελπιζω να ειμαστε ολοι εκει .
Να απολαυσουμε ηχο και εικονα , να χειροκροτησουμε πρωταθλητες και χομπιστες
και να γυρισουμε σπιτια μας ασφαλεις και ευτυχισμενοι
Υ.Γ Για τα παιδια που τρεχουν , αν δεν διεκδικειτε καποιο τιτλο αμεσα , θυσιαστε λιγο το χρονο σας
για το θεαμα , το κοινο λατρευει τα θεαματικα περασματα και αυτα τα πληρωματα
θυμαται , οχι απαραιτητα τους πρωταθλητες -
Ωραίο το θέαμα. Σήμερα όλα τα αυτοκίνητα καλά ‘κουρδισμένα’, είναι τρένα, και οι επίδοσης δεν βγαίνουν όπως ξέρεις με ‘θέαμα’!. Την ελπίδα και του τελευταίου, την καταλαβαίνω απόλυτα. Όσο τρέχουμε ελπίζουμε. Άρα μην ελπίζουμε στο θέαμα!!!….. το έξτρα!.
Θα ήταν δυνατόν να γίνει ένας αγώνας που θα βαθμολογίτο το θέαμα. Καλή πρόταση. Ας το παραθέσουμε!…
ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ, ΚΥΡΙΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ. ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ!.
Εγώ θα αποδεχόμουν και εισιτήριο. (καλά μην βαράτε)!.
Antonis-team.Θα πω κατι μη με παρεξηγησετε , χαρη στο διαδικτυο κατεβαζω εικονα απο το Γαλλικο πρωταθλημα , τρελο θεαμα και οχι απαραιτητα απο υπεραυτοκινητα αλλα απο κλασεις που θυμιζουν τις δικες μας Ν1 Ν2 Ν3 και Α5 Α6 Α7 και φυσικα αμετρητα Ε.
(αληθεια γιατι τρεχουν τοσο λιγα Ν3 και Α7 στην ασφαλτο μας ,
ενα S1600 η Α δεν ειναι καλυτερο απο Ν4? )
Ομως δεν εχω το δικαιωμα να κρινω ' εξω απο το χορο ' και σεβομαι απολυτα την γνωμη και την γνωση
σας καθως και τη προσπαθεια καθε αγωνιζομενου που τρεχει με δικα του εξοδα .
Τελικα ειμαι ευγνωμων που υπαρχουν ολοι αυτοι οι 'ρομαντικοι' και βλεπω αγωνες . -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
ψαχνοντας ενα ποταμακι
πανω στις αναγνωρισεις ελπιζω να μη με φαει κανενας που εχει ξεχασει οτι ο δρομος ειναι ανοικτοςΚαποιοι πασχιζουν και αγωνιουν για το ολο σκηνικο.Ειναι ομως λιγοι και ρομαντικοι,(για πολλους θεωρουνται γραφικοι!)καποιοι αλλοι κανοντας το κοματι τους καταστρεφουν τα σχεδον τα παντα!!! τα υπολοιπα δε γραφονται...(χχχ)Σχετικα με τους χαρτες η ποιοτητα τους δεν ειναι και η καλυτερη σε σχεση με οχι πολυ παλιοτερα.Σχετικα με τις προσβασεις ηταν κακες αν κρινω με αυτα που ειδα και ακουσα.Στον Πουρνο ομαδα θεατων ηθελε να βαλει τα αυτ/τα της μεσα στη ε.δ. σε ενδειξη διαμαρτυριας για την ταλαιπωρια τους,μαζι τους και τρεις παλαιοτεροι αγωνιζομενοι! Θα ηταν αδικο γι' αυτους που προσπαθησαν και προσπαθουν σπαταλωντας χρημα και χρονο, τωρα για τους υπολοιπους...
Φιλικα
ΧΡ.ΚΟΥΤΡΑΣ
ΧΡΗΣΤΟ μου, πάντα από παλιά, μιλάς λογικά. Μετά από αυτά που ακούω, ‘ρομαντικός’ ‘γραφικός’ κλπ, θα έπρεπε να τα πετάξω όλα, και να την ‘κάνω’ με ελαφρά πηδηματάκια!. Μα δεν υπάρχουν νέοι. Ούτε σχολές δεν υπάρχουν, ούτε διάθεση για συμβιβασμό εις όφελος του γενικού καλού υπάρχει, και απαίτησης λογικές υπάρχουν μα αδύνατον να υλοποιηθούν. Κάθε πέρση και καλύτερα, και το φως στο βάθος της μαύρης τρυπάς, ανύπαρκτο. Ο ζαμανφουτισμός, η αδιαφορία, το προσωπικό συμφέρων, κατάντησε η επικεφαλίδα, όλων των διεργασιών.
Ο φίλος που κραυγάζει από πάνω, με κάνει πολλές φορές να ντρέπομαι, που είμαι και οργάνωση!. Πιστεύω ότι εμείς οι παλιοί, βάλαμε τα θεμέλια και των καλών και των κακών, μα δεν περιφρουρήσαμε τα καλά, και έτσι έμειναν τα κακά!. Έχει δίκιο 1000%!!…..Το κακο καλε μου φιλε ειναι οτι το προσωπικο συμφερων και το ελα μωρε τωρα, ολα καλα θα πανε, ειναι καταστροφη για το χωρο μας και το χειροτερο ξερεις και ξερουμε νομιζω πολλοι απο εμας ειναι οτι το βλεπουμε χωρις να μπορουμε να κανουμε κατι για γνωστους αγνωστους λογους! Σεβομαι απολυτα το θεατη που κανει χιλιομετρα να δει ενα περασμα και καποιοι του το βγαζουν ξυνο! Σεβομαι τον οποιο οργανωτη που προσπαθει και κανει καλους αγωνες δε μπορω ομως να σεβαστω ανθρωπους που καταστρεφουν κανοντας τους πονηρους αυτο που αγαπω τα τελευταια εικοσι οχτω χρονακια.Τελος σεβομαι τη γνωση και την εμπειρια αυτων που κοιμουνται μονο μετα το τελος του καθε αγωνα που στεινουν και θα προσπαθω κι εγω κοντα τους οπως και οσοι απο εμας αγαπαμε αυτο που κανουμε κι ας μας λενε γραφικους και οτι αλλο..!
ΧΡ.ΚΟΥΤΡΑΣ -
Ερωτηση.
Λαμβανουμε παντα υπ οψην το ρολοι της εκκινησης της ειδικης ? Αν ειναι χαλασμενο ?
και αν καποιος φτασει στην εκκινηση με σωστη ωρα , και ξεκινησει συμφωνα με το δικο του ρολοι που ειναι σωστο , αγνωοντας αυτο της εκκινησης , θα τιμωρηθει επειδη ειναι σωστος , η δικαιως θα ριχνει 14 (μολις τωρα το τσεκαρισα , περιπου τοση ειναι η διαφορα 14844-14814 ) σε ολους τους υπολοιπους ?
Το ρολόι του πληρώματος είναι αποκλείσθηκα για δικιά του χρήση. Από ΣΕΧ σε ΣΕΧ, ο καθοριζόμενος χρόνος (ο οποίος καθορίζεται από την οργάνωση) είναι κάποια λεπτά, τα οποία μετριόνται με χρονόμετρα από το πλήρωμα, και όχι με το ρολόι του χεριού!.
Μπορεί και πρέπει ο συνοδηγός να κατεβεί από το αυτοκίνητο, πριν από το μεγάλο κόκκινο ψηφιακό ρολόι, κατά την προσέλευση του, και να τσεκάρει τον χρόνο για να είναι σίγουρος, και την κατάλληλη στιγμή που πρέπει, να φωνάξει τον οδηγό με το αυτοκίνητο να πλησίαση στο ΣΕΧ, (σταθμός έλεγχου χρόνου!).
Επειδή παγκόσμιος πολλές φορές παίζουν τα χρονόμετρα στα ΣΕΧ, γι αυτό η προσέλευση, και η απόδοση προς την γραμμάτια του ΣΕΧ από τον συνοδηγό, του μπουκ των χρόνων του αυτοκινήτου, επιτρέπετε από το προηγούμενο λεπτό +1 δεύτερο, έως και 59 δεύτερα, όποτε λέει ο συνοδηγός στην γραμματεία του σεχ, στον κριτή, τι χρόνο θέλει να του γράψουν. Πρέπει να προσθέτει σωστά ο συνοδηγός τους χρόνους, γιατί ταυτόχρονα με την προσέλευση του αυτοκίνητου, χτυπάει και ΣΕΧ χρόνο!!.
Σε κάθε ιδική διαδρομή, υπάρχει το ΣΕΧ, η εκκίνηση, και ο τερματισμός, καθώς και το φλαινκ. Καθένα έχει τρία ρολόγια! και τώρα έχει πλέον και υπολογιστή με δορυφορικό σύστημα ιντερνετ, που είναι ‘ον λαιν’ πάντα με την γραμματεία του αγώνα.
Προτού απλωθούν στης θέσης τους οι παράγοντες χρόνου του αγώνα, κάθε ιδικής διαδρομής, ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, με το 14844, και ΠΑΝΤΑ μεταξύ τους!. Άρα έχουν ΤΟΝ ΑΥΤΟ ΧΡΟΝΟ.
Υπάρχει περίπτωση, και μόνον από κουταμάρα, ο τσιφ άλλης ιδικής, να πίρε χρόνο, από το 14814, και να μην ρώτησε την γραμμάτια από πού θα πάρει χρόνο, μα και αυτός είναι συν χρονισμενος στο εκατοστό, με τα αλά ‘στοιχεία’ χρονομέτρησης, της ιδικής του.
Ο χρόνος που μετράει για τον κάθε αγωνιζόμενο, είναι κυρίως, ο χρόνος από εκκίνηση σε φλαινκ. Ο χρόνος αυτός μεταφράζεται σε βαθμούς ποινής, και αθροιζόμενες όλες οι ιδικές διαδρομές, αυτός που έχει και τους λιγότερους βαθμούς ποινής, είναι και ο νικητής.
Τώρα εάν λέω, εάν, το φλαινκ έχει τρελαθεί, και έχει Βάλη στα ρολόγια του, μια ώρα αργότερα από την εκκίνηση, αυτό δεν διορθώνεται μέχρι το τέλος της ‘μπούκλας’.
Και έτσι όλοι οι αγωνιζόμενοι έχουν καπέλο μια ώρα!!!!…..
Μα ο πρώτος από τον δεύτερο σε πραγματική τιμή χρόνου διέλευσης, δεν έχει κερδίσει ούτε έχει χάση, ούτε εκατοστό του δευτερόλεπτου.!!!.
Τώρα εάν ο αγωνιζόμενος, για λόγους που εκείνος ξέρει, φτάσει στο ΣΕΧ 11,59’,59’’, με το σωστό χρόνο του προηγούμενου ΣΕΧ και μπει κατευθείαν και ζητήσει 12 και το ΣΕΧ έχει 12,00’,11’’ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΙΕΥΘΕΤΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, η οποία επικοινωνώντας με το προηγούμενο σεχ, λύνει την διάφορα!.
Για αυτό πάντα λέω, στους δικούς μου αγωνιζόμενους, ότι ο χρόνος σε αυτόν τον κόσμο, είναι ο χρόνος που έχει το ΣΕΧ, της ιδικής που θα τρέξουμε τώρα!!. Οι διάφορες πρέπει να αποτυπώνονται λεκτικά προς τους τσιφ της ιδικής, μα σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΠΛΗΝ ΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΓΟΣ!, εάν διορθωθεί πχ μετά το Νο 15, η ιδική έγινε μπάχαλο και ακυρώνεται, ο δε κριτής παίρνει δρόμο!. 35 χρόνια μια περίπτωση τέτοια θυμάμαι.
Antonis-team.ΑΝΤΩΝΗ,
ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ Μ.ΡΟΔΟ.
ΕΧΟΝΤΑΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ,ΦΤΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 13 ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ (ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ ΜΟΥ) . ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ κ.ΜΟΥΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΕΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΥΘΜΙΣΑ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΜΟΥ,ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΤΟΤΕ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗ.
ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Ε.Δ. ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΧΡΟΝΟ (ΜΕΙΟΝ 13 ΔΕΥΤΕΡΑ) ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ (ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ) ΚΑΙ Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ , ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ CARNET ΤΟΥ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΠΟΡΕΙΑ Η ΟΧΙ ?????
ΞΑΝΑΡΥΘΜΙΣΑ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ Ε.Δ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Ε.Δ.
ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ Ε.Δ. ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΥΘΜΙΣΩ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ.
ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Ε.Δ. ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ,ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΡΥΘΜΙΣΩ.
ΑΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΟΥΒΡΑ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ,ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ) ΕΧΟΥΝ COUNT DOWN ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΣΗΣΗ ΤΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΡΙΒΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ (ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Αγαπητε Αντωνη-team , κριμα που διεθεσες τοσο χρονο για να γραψεις ενα μεγαλο κειμενο το οποιο ειναι τελειως ασχετο με την ουσια του θεματος.
δεν πειραζει , την επομενη φορα. -
Προσπάθησα να εξηγήσω όπως λέτε τα ‘ανεξήγητα’, και έχετε δίκιο!.
Προσπάθησα με κάποιες έλλειψης να εξηγήσω σε αυτούς, που δεν είναι αγωνιζόμενοι, πως περίπου, οργανώνετε ο αγώνας, και σίγουρα οι προσθήκες του el-em, είναι ακριβείς και έγκυρες, αλίμονο!..
Η εμπειρία του πληρώματος, όπου συνοδηγός είναι ο el-em, μπορεί να συμβουλεύσει απόλυτα, την οποιανδήποτε οργάνωση, όσο και καλή να είναι αυτή. Πιστεύω όμως ότι η ψυχολογία ενός τέτοιου πληρώματος, δεν επηρεάζεται με τίποτα, διότι τα πάντα της έχουν συμβεί, και σε απόλυτη ετοιμότητα είναι πάντα!. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστα τα γεγονότα που συνέβησαν, και μάλιστα όταν πολύ εύκολα θα μπορούσαν να μην παρουσιαστούν.. 3 ιδικές στην ουσία, θα μπορούσε η γραμματεία να ‘τσεκάρει’ τους χρόνους των ΣΕΧ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!!. ΑΤΟΠΗΜΑ.
Μα στο δια ταύτα, ευτυχώς, με την προσοχή των αγωνιζόμενων, δεν είχαμε κακά αποτελέσματα, από το ατόπημα.
Ο ΜΟΥΖΑΚΗΣ, θα έπρεπε να το αναφέρει στο ΑΛΥΤΑΡΧΗ!…. και όντας εσείς το Νο 1?, όλα θα πήγαιναν κατ’ ευχή.
Σας ευχαριστώ el-em και Kakofonix. Antonis-team.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΤΩΝΗ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΝΟ 1 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΟ 3 (ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ (ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ) ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ 'ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΠ' ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ'.
ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΛΗΡΩΜΑ,ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ Σ.Ε.Χ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ CARNET ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΡΙΤΗΣ,'ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΣΟΥ'!!!
ΕΣΥ,ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΕΙΡΟ ΠΛΗΡΩΜΑ !!!
ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ κ.ΜΟΥΖΑΚΗ,ΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ (ΚΑΤ' ΕΜΕ ΛΑΘΟΣ) ΩΡΑ,ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΛΟΙΠΟΝ,ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΝΑ ΕΡΕΧΕΣΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΑΝΑΠΟΔΙΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙ'ΟΛΑΣ Ε.Δ. !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
για όποιον έχει όρεξη, ας κάνει μια.. ανασκόπηση στα σοβαρά προβλήματα που βγήκαν στους αγώνες φέτος....
για να ξέρουμε τι να περιμένουμε το 2009.........
ένα σχετικό άρθρο από το 3-2-1...GO!!!
-
Έχεις απόλυτο δίκιο el-em. Κάπου και εμείς από τα βουνά και την σκόνη, για να μην μοιραζόμαστε τον τίτλο «που δεν ξέρετε τι σας γίνεται», πρέπει να υποκαθιστούμε την οργάνωση, στο θάλαμο επιχειρήσεων, με της παραινέσεις μας, από τον ασύρματο.
Πράγματι οι μισοί χρόνοι, ήταν κατά 14 δεύτερα λάθος, καθώς και οι έμπυροι τσιφ ανυποψίαστοι!. Από μεριάς οργάνωσης, παίρνω το θάρρος να σας ζητήσω συγγνώμη, ας σας ζητήσει και κάποιος…………και ας ήμουν θεατής την στιγμή εκείνη.
Antonis-team.ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΝΤΩΝΗ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.
ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΥ ΕΝ ΕΤΕΙ 2008 ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 'ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ!!!' ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
τρία αυτοκίνητα safety περνάνε από τα ΣΕΧ... ένας δε βρέθηκε να έχει ρολόΪ με την ώρα αγώνα ?
αν θυμάστε το ξαναείπα πριν από κάνα μήνα... ακριβώς αυτό το πράγμα...
πόσο δύσκολο είναι να μπαίνουν έμπειρα πληρώματα safety σε αυτή τη χώρα ακόμα δεν το έχω καταλάβει...
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
τρία αυτοκίνητα safety περνάνε από τα ΣΕΧ... ένας δε βρέθηκε να έχει ρολόΪ με την ώρα αγώνα ?αν θυμάστε το ξαναείπα πριν από κάνα μήνα... ακριβώς αυτό το πράγμα...
πόσο δύσκολο είναι να μπαίνουν έμπειρα πληρώματα safety σε αυτή τη χώρα ακόμα δεν το έχω καταλάβει...
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΛΟΗΓΟΙ (SAFETY - 'OΟ' ΚΑΙ 'Ο') ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
ΑΦΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΛΤΣΟΥΝΗ,ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΣΤΟ 'Ο' Ο Κ.ΕΞΑΡΧΟΣ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΩΣ ΕΣΩΖΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ 21 και 22 Ιουνίου...