Nov 16, 2008, 3:07 AM

Φιλε johnkyr μεσα απο τις σελιδες αυτου του forum μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι-γραφεις οποτε εχοντας καταλαβει λιγα απο σενα η επιλογη σου θα ειναι απολυτα σιγουρη. Αρχικα να σου πω καλοριζικο και ειμαι σιγουρος πως ειναι ενα εξαιρετικο αυτοκινητο. Εχει πατερας ενος φιλου μου το S40 1.8 το οποιο ναι μεν δε βαζει φωτια στην ασφαλτο αλλα επειδη εκανα χιλιομετρα μαζι του μου αφησε εξαιρετικες εντυπωσεις σε ολους τους τομεις.Σε αυτη την κατηγορια των οχι πολυ γρηγορων εκδοσεων και με την τιμη που το πηρες συναμα με τα 10 χρονια δωρεαν service (!!!!!!! αληθεια ειναι παρα πολλα) νομιζω ειναι μακραν η καλυτερη επιλογη και ασε τους υπολοιπους να παιρνουν την 318 με αρχικη τιμη 35000 ευρω . Στο μονο που θα ηθελα λιγα παραπανω πραγματα απο το V50 που πηρες ειναι οι επιδοσεις. Τιμολογικα δεν μπορουσες να χτυπησεις το 2.5 Τ5 και να εισαι αρχοντας; Αλλα θα μου πεις εκει πια πας σε αλλη κατηγορια... Καλοταξιδο να ειναι και μολις το παρεις περιμενουμε αντικειμενικες κριτικες απο την συμβιωση σου μαζι του.