-
+1
-
-
Θα πάμε παιδιά?
-
Από σήμερα;
Πάντως εγώ προετοιμάζομαι από τώρα.
Principal 14/11 -
Ωραία. Αύριο λέω να πάρω εισιτήριο. Στους schiler από το μετροπολις ήταν 5 ευρώ πιο φθηνό δλδ 25. Στο πρίνσιπαλ το έδιναν 30. Είμαι τσίπης
Λεωνίδα θα περάσω να σε πάρω. -
ΠΑΝΤΑ στην προπώληση το παίρνεις 5 ευρώ φθηνότερο και δεν κινδυνεύεις να μείνεις έξω αν τελειώσουν τα εισητήρια*.
- Αυτό γινόταν παλιά που πήγαινε ο κόσμος στις συναυλίες. Τώρα στη Νέα Τυφλίδα του Τζατζικιστάν που μένουμε, ο κόσμος δεν πατάει σε τέτοιες άχρηστες εκδηλώσεις και δεν υπάρχει κίνδυνος να μείνεις έξω επειδή δεν υπάρχουν εισητήρια.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αυτό γινόταν παλιά που πήγαινε ο κόσμος στις συναυλίες. Τώρα στη Νέα Τυφλίδα του Τζατζικιστάν που μένουμε, ο κόσμος δεν πατάει σε τέτοιες άχρηστες εκδηλώσεις και δεν υπάρχει κίνδυνος να μείνεις έξω επειδή δεν υπάρχουν εισητήρια.+1000 δυστυχώς
-
-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
stereo MCsΠηγες?
Πες τι εγινε...
Ηθελα να παω γαμωτο αλλα ειχα προπονηση -
Πήγαμε μαζί. Ήταν πολύ ωραία. Ο τύπος ήταν στην τσίτα διαρκώς. Δεν σταματούσε με τίποτα να χοροπηδάει πέρα δώθε και πρέπει να είναι πάνω από 45 . Είχε ένταση και πολύ χωρό.
Να'ρχόσουνα ρε -
Τελιωσα 11 ρε συ δεν προλαβαινα...
Δεν ηξερα οτι θα πηγαινατε, κοσμο ειχε?
-
11 και ξεκίνησαν. Τόσο καιρό το λέγαμε εδω μέσα ρε Θάνο. Δεν πειράζει θα ξανάρθουν αυτός όπως φαίνεται πριν τα 300 δεν πρόκειται να αποδημήσει εις Κύριον
-
BENT στην Θεσ/νίκη στις 20 Νοεμβρίου στο 'It's only'
-
Το ανέφερα και στο μουσικοσαματά
Σήμερα, δλδ σε λίγο ΒΕΝΤ στο 'it's only', Βενιζέλου 17.http://www.youtube.com/watch?v=6DATl9B3-3g
http://www.youtube.com/watch?v=10RZsjvX ... re=relatedΦεύγω σφαίρα
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
27/11 Tricky @ principal
ενδιαφέρεται κάποιος?
-
Γαμωτ παίζει ο Παύλος Παυλίδης με τους Μπι-Μούβιζ στον Μύλο και δεν μπορώ να πάω επειδή θα λείπω.
Λέω να πάω Κρίνα όμως που παίζουν στο Μύλο στις 6/12 με νέο δισκάκι στις αποσκευές τους.Μας ξανάρχετε και η Μόνικα λίαν συντόμως (τέλη Δεκέμβρη θαρρώ) μετά το πατιρντί της τελευταίας φοράς. Ευκαιρία.
-
2 εμφανίσεις για τη monika στη θεσσαλονίκη 19 και 20 δεκευμβρίου (με προπώληση αυτη τη φορά )
και παίζει και στο gagarin στην αθήνα
συστήνεται
-
Στα Κρίνα δεν θα πας εσύ;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Στα Κρίνα δεν θα πας εσύ;έχω χρόνια να τους δώ αλλά δεν είμαι σε κατάσταση να πάω να ακούσω Κρίνα
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014