-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε, άμα ο Τάτσιος δεν μπορέσει να φτάσει σπίτι μου ( ) και ο Ολύμπιος χαθεί ( ), θα το πάρεις εσύ, φανταστικέ Χαρμαδάκο!Θα βάλω πράκτορες να κανονίσουν.
-
σε 3 λεπτα ειμαι σπιτι σου.. να σου χτυπησω να κατεβεις?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
σε 3 λεπτα ειμαι σπιτι σου.. να σου χτυπησω να κατεβεις?που να πιάσει μπόρα και να γίνει το s ενυδρείο!
-
τσεκαρα καιρο πρωτα ρε συ!
συννεφια μονον! -
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
...
Προς τον ακατονόμαστο: τελικά όλο βλακείες κάνεις.Γιατί βρε άθλια μάζα. Ένα μικρό σύστημα θέλω να φτιάξω με χαμηλό κόστος και με περιορισμό στο χώρο του επίπλου (έχει περάσει, το έπιπλο, από waf και δεν υπάρχει περίπτωση περαιτέρω αλλαγής-επέκτασης αυτού Θα βρω χώρο και για το cd player που θα πάει ).
Τώρα έχω το Sony 715 προϊστορικό μοντέλο (κάτι σα κι εσένα δηλαδή) αγορασθέν προ 10ετίας (ένα από τα πρώτα dvd player στην Ελλάδα. Tο είχα και δεν είχα τίτλους να δω ) και σίγουρα το Toshiba θα έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας και θα αξιοποιήσω και τις hdmi της τηλεόρασης. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τάζιε, έχω ένα Logitech που δεν χρησιμοποιώ πια.
...]
Ευχαριστώ πολύ για τη προσφορά σου Νίκο, αλλά δε θέλω κάτι τόσο 'πολύπλοκο'.
Αν και θα προτιμούσα να το πάρω και να το σπάσω παρά να το πάρει ο πρώην μαλλιάς και ες αεί αχώνευτος.
-
ΟΚ. Άρα το παίρνει ο Μπουμ-Μπουμ!
-
let me hear you say 'OOOOOoooooooooooooo'!
-
-
Εδώ δεν προγραμματίζεις το δικό σου, μ' αυτό που είναι περίπλοκο θα ασχοληθείς; Σε κανα δυό μήνες θα το δώσεις.
-
το παιρνω! γεματος ενθουσιασμο ασχολουμαι μαζι του.. διαβαζω τις οδηγιες..
οταν τελειωνω.. .. 'ρε συ.. εχει λιγη μανουρα! αλλα ειναι καλη φαση, να το κανω!'
το αφηνω στο τραπεζι ετσι οπως ειναι...
περναει κανας μηνας...
πηγαινε στην αρχη του ποστ και ξαναδιαβασε το! -
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Έχω έναν ολοκληρωμένο της Μission, τον Cyrus III μαζί με το εξωτερικό σταθεροποιημένο τροφοδοτικό PSX-R. Αγοράστηκαν τα Χριστούγεννα του 1995 προς 250.000δρχ μετρητά .
Ερώτηση. Παρότι έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε, ο ενισχυτής ακούγεται πολύ καλά, όπως τον πρώτο καιρό. Ακούω από CD και ένα ζεύγος μικρών ηχείων Mission 760 2 δρόμων. Πιστεύετε ότι έχει κάποιο νόημα να ψάχνομαι για κάποιον καλό ολοκληρωμένο δικάναλο του σήμερα, πχ τον Yamaha A-S1000 με τιμή εξωτερικού περί τα 1150 ευρώ ή δεν έχει νόημα η ενδεχόμενη αναβάθμιση ενισχυτή σε αυτή την κατηγορία τιμής (κάτω από 1500 ευρώ) παρά μόνο η αλλαγή ηχείων που έτσι κι αλλιώς, παρότι συμπαθητικά, είναι σε υποδεέστερη κατηγορία από τον Cyrus?Αν το σιντί σου είναι και αυτό του 1995 νομίζω πως το πρώτο πράμα που ωφείλεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα καινούριο στα 300 με 400 ευρώ. Οι ενισχυτές και τα ηχεία δεν έχουν βελτιωθεί και πολύ από το 1995 σε αντίθεση με τα σιντί που έχουν βελτιωθεί πολύ. Ειδικά τα φτηνά. Ο ενισχυτής σου είναι ακόμα και σήμερα ένα εξαιρετικό μηχάνημα και θα πρέπει να τα σκάσεις χοντρά για να δεις διαφορά στον ήχο σου ειδικά με τα ηχεία που έχεις. Τέλος κλείνω με κάτι που μάλλον το γνωρίζεις , πως ο ήχος ενός συστήματος καθορίζεται σε ποσοστό 70% -80% από τα ηχεία. Όταν αλλάζεις ηχεία δεν βελτιώνεις τον ήχο σου απλά, τον αλλάζεις.
-
Ο χρήστης larson έγραψε:
Έχω έναν ολοκληρωμένο της Μission, τον Cyrus III μαζί με το εξωτερικό σταθεροποιημένο τροφοδοτικό PSX-R. Αγοράστηκαν τα Χριστούγεννα του 1995 προς 250.000δρχ μετρητά .
Ερώτηση. Παρότι έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε, ο ενισχυτής ακούγεται πολύ καλά, όπως τον πρώτο καιρό. Ακούω από CD και ένα ζεύγος μικρών ηχείων Mission 760 2 δρόμων. Πιστεύετε ότι έχει κάποιο νόημα να ψάχνομαι για κάποιον καλό ολοκληρωμένο δικάναλο του σήμερα, πχ τον Yamaha A-S1000 με τιμή εξωτερικού περί τα 1150 ευρώ ή δεν έχει νόημα η ενδεχόμενη αναβάθμιση ενισχυτή σε αυτή την κατηγορία τιμής (κάτω από 1500 ευρώ) παρά μόνο η αλλαγή ηχείων που έτσι κι αλλιώς, παρότι συμπαθητικά, είναι σε υποδεέστερη κατηγορία από τον Cyrus?Αν το σιντί σου είναι και αυτό του 1995 νομίζω πως το πρώτο πράμα που ωφείλεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα καινούριο στα 300 με 400 ευρώ.
Και να το πετάξει σε 2 χρόνια
-
Ο χρήστης larson έγραψε:
Τέλος κλείνω με κάτι που μάλλον το γνωρίζεις , πως ο ήχος ενός συστήματος καθορίζεται σε ποσοστό 70% -80% από τα ηχεία. Όταν αλλάζεις ηχεία δεν βελτιώνεις τον ήχο σου απλά, τον αλλάζεις.Eγώ έχω αντίθετη άποψη,το 70%-80% εξαρτάται απ τον ενισχυτή.
Φυσικά προσωπικές εμπειρίες είναι αυτές ο καθένας βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τέλος κλείνω με κάτι που μάλλον το γνωρίζεις , πως ο ήχος ενός συστήματος καθορίζεται σε ποσοστό 70% -80% από τα ηχεία. Όταν αλλάζεις ηχεία δεν βελτιώνεις τον ήχο σου απλά, τον αλλάζεις.
Eγώ έχω αντίθετη άποψη,το 70%-80% εξαρτάται απ τον ενισχυτή.
Φυσικά προσωπικές εμπειρίες είναι αυτές ο καθένας βλέπει τα πράγματα διαφορετικά.Δεν είναι για το 70 - 80% υπεύθυνα τα ηχεία αλλά, τυπικά, είναι ο ασθενέστερος κρίκος σε ένα σύστημα είναι αυτά. Κάποιες φορές ακόμη και μια μικρή μετακίνηση τους, δίνει διαφορές στο αποτέλεσμα , πόσο μάλλον η αλλαγή τους.
Αν και ο larson χρησιμοποιεί τη λέξη 'καθορίζεται' ενώ εσύ τη λέξη 'εξαρτάται' οπότε μάλλον συμφωνείται. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τέλος κλείνω με κάτι που μάλλον το γνωρίζεις , πως ο ήχος ενός συστήματος καθορίζεται σε ποσοστό 70% -80% από τα ηχεία. Όταν αλλάζεις ηχεία δεν βελτιώνεις τον ήχο σου απλά, τον αλλάζεις.
Eγώ έχω αντίθετη άποψη,το 70%-80% εξαρτάται απ τον ενισχυτή.
Φυσικά προσωπικές εμπειρίες είναι αυτές ο καθένας βλέπει τα πράγματα διαφορετικά.Δεν είναι για το 70 - 80% υπεύθυνα τα ηχεία αλλά, τυπικά, είναι ο ασθενέστερος κρίκος σε ένα σύστημα είναι αυτά. Κάποιες φορές ακόμη και μια μικρή μετακίνηση τους, δίνει διαφορές στο αποτέλεσμα , πόσο μάλλον η αλλαγή τους.
Συμφωνώ.
Αυτό είναι το κομμάτι όμως που αναλογεί στα ηχεία.
Στη συνολική εικόνα τεράστιο μερίδιο ευθύνης φέρει ο ενισυχτής.
Πόσοι από μας αντί να αναβαθμίσουμε τα ηχεία μας πράξαμε το αντίθετο,αναβαθμίζοντας τον ενισχυτή?
Κι εκεί πραγματικά βλέπει κάποιος τις χαμένες δυνατότητες ενός.....καταδικασμένου ηχείου.Αν και ο larson χρησιμοποιεί τη λέξη 'καθορίζεται' ενώ εσύ τη λέξη 'εξαρτάται' οπότε μάλλον συμφωνείται.
Ισως
-
Υπάρχουν πολλές απόψεις επί του θέματος. Αλλοι υποστηρίζουν ότι ο ενισχυτής είναι ο δυνατότερος (το πιάσατε το υποννοούμενο έτσι?) κρίκος του συστήματος, άλλοι για τον προενισχυτή, άλλοι για την πηγή, άλλοι ακόμα και για τα καλώδια (χιχιχι). Κανείς όμως δε διαφωνεί πως οι σημαντικότερες διαφοροποιήσεις στον ήχο γίνονται με αλλαγή των ηχείων. Κι αν υπάρχει κάποιος που το κάνει, ο μόνος λόγος είναι για αντίδραση.
Μάκη, ωραίο το νέο avatar. Να φανταστώ ότι μετά τα VAG και τα JDM, πέρασες στην American Muscle φάση σου?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Υπάρχουν πολλές απόψεις επί του θέματος. Αλλοι υποστηρίζουν ότι ο ενισχυτής είναι ο δυνατότερος (το πιάσατε το υποννοούμενο έτσι?)Μάκη, ωραίο το νέο avatar. Να φανταστώ ότι μετά τα VAG και τα JDM, πέρασες στην American Muscle φάση σου?
Είναι ότι απέμεινε απ τα πραγματικά αυτοκίνητα
-
Έχω εδώ και καμιά 10ριά χρόνια έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή της Magnum (αυτόν) ο οποίος μετά από κάποια διακοπή ρεύματος πριν από λίγο καιρό απέκτησε το εξής πρόβλημα: Κάθε φορά που αλλάζει το track στο CD player ή πατας pause ακούγεται ένα ενοχλητικό 'τσαφ' από τα ηχεία (σαν να ξεκουμπώνεις κάποιο interconnect από ένα μηχάνημα ενώ παίζει). Δοκίμασα με άλλη πηγή για να εξασφαλίσω ότι δε φταίει το CD Player μου, καθώς και να συνδέσω την πηγή σε κάποιο από τα υπόλοιπα inputs - συμβαίνει όμως ακριβώς το ίδιο.
Τι λέτε να είναι? Τα έχει τινάξει κάτι στο στάδιο προενίσχυσης? Κατά τ' άλλα πάντως μια χαρά παίζει.
Home Hi-Fi