-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
έχουν ακόμα τις μεγάλες μπλέ??γιατί κάτι είχε ακουστεί οτι θα αλλάζανε σε μέγεθος πιστωτικής
Είδα προχθες μία. Μπλε είναι, σαφώς πιο μεγάλη από πιστωτική, αλλά αρκετά μικρότερη απ' τις παλιές.
-
Απορία:
Υπάρχουν περιπτώσεις, υπηρεσίες κτλ που ζητούν προηγούμενο αριθμό ταυτότητας και ταυτοπροσωπία. Εφόσον προσκομίζεις την παλιά σου ταυτότητα γιανα βγάλεις άλλη, θα ήταν τόσο δύσκολο να υπήρχε ένα χωρίο που να ανέγραφε τον αριθμό της προηγούμενης ταυτότητας;; απλό είναι, ταυτοπροσωπία επί τόπου... -
Θα στιγματιστεις με το 666...
-
δηλαδή;
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Απορία:
Υπάρχουν περιπτώσεις, υπηρεσίες κτλ που ζητούν προηγούμενο αριθμό ταυτότητας και ταυτοπροσωπία. Εφόσον προσκομίζεις την παλιά σου ταυτότητα γιανα βγάλεις άλλη, θα ήταν τόσο δύσκολο να υπήρχε ένα χωρίο που να ανέγραφε τον αριθμό της προηγούμενης ταυτότητας;; απλό είναι, ταυτοπροσωπία επί τόπου...Το πρόβλημα είναι ότι θέτεις μια λογική απορία με τα δεδομένα ενός παράλογου συστήματος.
Απο τη στιγμή που η ταυτότητα αποδεικνύει το ποιος είναι ο κάτοχός της, γιατί να ζητήσει κανείς την παλιά ταυτότητα;
'Η γιατί η παλιά ταυτότητα με την καινούρια να έχουν διαφορετικό αριθμό;
'Η γιατί να έχουμε 3-4 αριθμούς (ταυτότητας, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ...) και όχι έναν; -
ερωτηση ψιλοασχετη
θελω να αλλαξω τη διευθυνση που αναγραφεται πανω στην αδεια οδηγησης μου
τι εγγραφα χρειαζεται?πρεπει να πληρωσω τιποτα? -
δεν εχω ιδεα τι εγγραφα χρειαζεται και τα σχετικα, αλλα... ποιος ο λογος να το κανεις αυτο?
-
Να σου έρχονται οι κλήσεις στη σωστή διεύθυνση και όχι σε εκείνη που είχες πριν 20 χρόνια
(Χωρίς πλάκα και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα ) -
δηλαδη εγω που νοικιαζω και αλλαζω σπιτι καθε 2-3 χρονια, θα πρεπει να κανω αυτη τη διαδικασια καθε φορα??
... χλωμιασα, ξαφνικα...
ευτυχως που δεν με εχουν γραψει ποτες! -
Aφου γραφει και το αφμ θα σε βρουνε ευκολα.
-
κατι τετοιο σκεπτομαι κι εγω....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Να σου έρχονται οι κλήσεις στη σωστή διεύθυνση και όχι σε εκείνη που είχες πριν 20 χρόνια
(Χωρίς πλάκα και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα )Οταν με ειχαν σταματησει για ταχυτητα στην παραλιακη (117 σε ευθεια )
με ρωτησαν για τη τωρινη μου διευθυνση, μιας και αυτη που γραφει στο διπλωμα ειναι του εξοχικου.
Απο τη αλλη, αμα ειναι να σε φωτογραφησουν και να στη στειλουν σπιτι,
θα παιρνουν στοιχεια απο το αμαξι..Ρε, αφηστε με να απαντησω!
-
Ναι αλλά και για το αμάξι λέει την αρχαία μου (προ-προηγούμενη) διεύθυνση
-
τα στοιχεια της ασφαλειας ειναι σωστα? αν ναι, πιστευω οτι θα βρουν τον τροπο να σου στειλουν κατι, αν θελησουν (μακρυα απο μας!)
-
Την Παρασκευη παρελαβα την νεα μου αστυνομικη ταυτοτητα.Πρεπει να παω στην Δου και να ενημερωσω το μητρωο οτι αλλαξα αριθμο;Σε διαφορες τραπεζες που ειχα δωσει την παλια πρεπει παλι να ενημερωσω ή οταν καποια στιγμη κανω συναλλαγή το αναφερω και την αλλαζουν ;
Βαριεμαι τα γραφειοκρατικά -
Ναι, Βασίλη. Αυτό γνωρίζω κι εγώ από τον αδερφό μου (ΔΟΥ, τράπεζες). Επιπλέον είχε ενημερώσει και το ασφαλιστικό του ταμείο* (ΤΣΜΕΔΕ) καθώς και την εταιρία που εργάζεται (για τη μισθοδοσία).
- Δεν γνωρίζω αν παίζει ρόλο, αλλά αυτό έγινε πριν βγει ο ΑΜΚΑ.
-
Εγώ πάντως τίποτα απο όλα αυτά δεν έχω κάνει...
-
Εγώ έχω ακόμα αυτή από το γυμνάσιο.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Εγώ έχω ακόμα αυτή από το γυμνάσιο.Και εγω 16 χρονων την εβγαλα λογω του διπλωματος για το μηχανακι.Πιο πολυ την αλλαξα επειδη δεν ηθελα να πληρωσω παλι λεφτα για διαβατηριο καθως εκεινο που ειχα εληξε τον Απριλη.Το κοστος ηταν 10€ οι φωτογραφιες,ουτε μαρτυρας χρειαστηκε ουτε τιποτα,μονο φωτο και το πιστοποιητικο απο το ληξιαρχειο.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Εγώ έχω ακόμα αυτή από το γυμνάσιο.Και εγώ!
Αντικατάσταση αστυνομικής ταυτότητας.