-
edit [mod drdino]
Και εσύ μην χάσεις ευκαιρία, ε;Σταματάει εδώ το βιολί, από δω και μπρος το παιδάκι θα αρχίσει να παίζει πάλι με την σβηστήρα του κατευθείαν.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Άσχετο με το παρόν Thread αλλά μιας και θίχτηκε το φύλο, μήπως θυμάται κανείς ποιες μάρκες αυτοκινήτων είναι ουδετέρου ή αρσενικού φύλου? Θυμάμαι είναι ελάχιστες. Σχεδόν όλες είναι θηλυκές. ( Π.χ. Η Άλφα, Η BMW, H Mercedes και πάει λέγοντας) .
Στα ιταλικά oι λέξεις για το αυτοκίνητο είναι πάντα γένους θηλυκού (la macchina,la vettura,l'automobile).Συνεπώς είναι la lancia,la ferrari(αν και ο Vincenzo Lancia ή o Εnzo Ferrari..... ήταν άνδρες),la fiat,l'alfa romeo κλπ.
Έτσι είναι: la ΜiΤο,la centocinquantanove,la cinquecento,la Ypsilon κλπ.Δεν ήταν σαφής φαίνεται ο drdino παραπάνω...
(Moderator nass)
-
Στο alfisti τώρα έχουν μπερδευτεί με τα άσπρα...
biancogardenia, biancospino, omino bianco κλπ...
Πέρα από το λευκό που έχουμε δει υπάρχει και αυτό που προφανώς θα είναι πιο ακριβό.
http://www.italiaspeed.com/2008/cars/al ... y/105.html
Πιο πολύ μου αρέσει το απλό.
-
χθες πετυχα καποιο στο δρομο...
οσο ωραιο ειναι απο το πλαι και πισω,τοσο χαλια ειναι η μουρη του
πρεπει να ειναι η πιο ασχημη αλφα ανφας.πως το καταφεραν αυτο? -
Περαν του οτι αυτη ειναι η προσωπικη σου εκτιμηση, σεβαστη αλλα μη στεκουμενη.
Ξαναδες την απο κοντα, ψιλαφησε τη, δες καθε γραμμη της και περιμενω ξανα την εκτιμηση σου.Οσο για το σχεδιο της μπορει καποιος να πει πως τον ξενιζει με την πρωτη ματια. Ειναι καπως ασυνηθιστο.
Και ειναι. Καθε Alfa εκ πρωτης οψεως εινια περιεργη. Εδω εγω ο ιδιος μολις ειχα δει την GT στο δρομο πρωτη φορα ειπα 'Ποπο τι ειν τουτο γαμωτο. Μεγαλη μακακια'....
Κι ομως αυτο ειχα πει. Μολις βεβαια την ειδα απο κοντα, γυρισα καθε γωνια της, εσκυψα το κεφαλι και ειπα απλα respect στα μολυβια τους....Η διαφορα της Ιταλικης σχεδιασης εναντι αλλων σχολων ειναι οτι θετει νεα standards. Δεν την βαριεσαι και πανω απο ολα αυτο οφειλεται στο οτι δεν ειναι αποδεκτη εκ πρωτης οψεως.
ΥΓ: Ασχημη Alfa Romeo δεν γεννηθηκε ακομη. Εμεις oι alfisti 'μαλωνουμε' απλα για το ποια ειναι ομορφη και ποια πιο ομορφη απο μια αλλη Alfa.....
-
Ασχημη Alfa Romeo δεν γεννηθηκε ακομη
Και η Arna;
Η Mito άσχημη δεν είναι. Απλά είναι πολύ ξεχωριστή και ειδικά το εμπρός μέρος διαφορετικό από ότι έχει συνηθίσει να βλέπει το μάτι μας. Τώρα όσοι αναφέρουν το micra θα τους πω να την δουν από κοντά. Όταν είδα από κοντά τη νέα Delta είδα πόσο άδικο είχαν(οι ίδιοι) που την παρομοίαζαν με το Murano λόγω πίσω φωτιστικών. Απλά καμμία σχέση.
-
To πρόβλημα της Μίτο βασικά Eddie είναι ότι έχει πολύ στενό και κοντό εμπρός μέρος με μεγάλα φωτιστικά. Αν ήταν λίιιγο πιο μακρύ και λίιιγο πιο φαρδύ, θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Περαν του οτι αυτη ειναι η προσωπικη σου εκτιμηση, σεβαστη αλλα μη στεκουμενη.
Ξαναδες την απο κοντα, ψιλαφησε τη, δες καθε γραμμη της και περιμενω ξανα την εκτιμηση σου.Οσο για το σχεδιο της μπορει καποιος να πει πως τον ξενιζει με την πρωτη ματια. Ειναι καπως ασυνηθιστο.
Και ειναι. Καθε Alfa εκ πρωτης οψεως εινια περιεργη. Εδω εγω ο ιδιος μολις ειχα δει την GT στο δρομο πρωτη φορα ειπα 'Ποπο τι ειν τουτο γαμωτο. Μεγαλη μακακια'....
Κι ομως αυτο ειχα πει. Μολις βεβαια την ειδα απο κοντα, γυρισα καθε γωνια της, εσκυψα το κεφαλι και ειπα απλα respect στα μολυβια τους....Η διαφορα της Ιταλικης σχεδιασης εναντι αλλων σχολων ειναι οτι θετει νεα standards. Δεν την βαριεσαι και πανω απο ολα αυτο οφειλεται στο οτι δεν ειναι αποδεκτη εκ πρωτης οψεως.
ΥΓ: Ασχημη Alfa Romeo δεν γεννηθηκε ακομη. Εμεις oι alfisti 'μαλωνουμε' απλα για το ποια ειναι ομορφη και ποια πιο ομορφη απο μια αλλη Alfa.....
φυσικα και ειναι προσωπιη γνωμη.δεν ειναι και νομος
μου κανει πολυ γουρλωμενη,αντι για 'απειλητικη' οπως ειναι η 147 facelift.
λεπτομερειες εχει,αλοιμονο,αλλα τα εμπρος φαναρια μου καθονται πολυ μεγαλα για τοσο στενο αμαξι. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ασχημη Alfa Romeo δεν γεννηθηκε ακομη
Και η Arna;
Αν δεν με απατα η μνημη μου ο Gippo Salvetti πρεπει να ειναι που στο Alfazioso ειναι υπερμαχος της Arna.
Αlba τα φωτα σου.Τωρα αν ο ιδρυτης του πολυ κλειστου club 'Blue Alfisti' θεωρειται ασχετος....τι να πω.
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
φυσικα και ειναι προσωπιη γνωμη.δεν ειναι και νομος
μου κανει πολυ γουρλωμενη,αντι για 'απειλητικη' οπως ειναι η 147 facelift.
λεπτομερειες εχει,αλοιμονο,αλλα τα εμπρος φαναρια μου καθονται πολυ μεγαλα για τοσο στενο αμαξι.Η 147 facelift σου αρεσει οπως αρεσει και στον περισσοτερο κοσμο επειδη εχει αυτη την επιθετικη μουτσουνα. Δηλαδη η επιθετικοτητα, τα σποιλερς, οι αεροτομες και οι πολυ-ιντσες ζαντες δεν ειναι ομορφια.
Η 147 pro-facelift ειναι περισσοτερη αρεστη στους alfisti καθοτι η ιδια ακολουθει classy σχεδιαση, μυριζει παρελθον με τον θυρεο απο Alfa 6C 2500.
Οπως και η 147 fl ετσι και η 159, η Brera και η Spider εχουν αυτην την επιθετικη μουρη.
Η Alfa που θυμιζουν παρελθον ειναι σιγουρα η 8C Competizione και η MiTo.
Οσο για τη χαζη μουρη της ΜιΤο που ευκολα εκστομιζουν μερικοι, ας πουν το ιδιο και για τις Giulietta spint & spider. -
για την 147 μιλαω παντα για την μουρη της.
η 8c ειναι ποιημα -
......
Οσο για τη χαζη μουρη της ΜιΤο που ευκολα εκστομιζουν μερικοι, ας πουν το ιδιο και για τις Giulietta spint & spider.Δηλαδή, επειδη εκείνων ήταν ωραίες οι μούρες, τις MiTO δεν μπορεί να είναι άσχημη?
-
Η μίτο εξωτερικά δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε ιδιαίτερα, ίσως να είναι λίγο ασχημούλα, αλλά χτες που μπήκα σε αυτήν ενθουσίαστηκα από το εσωτερικό της. Πραγματικά πανέμορφο και κάλλιστα θα μπορούσε να ανήκει σε σπορ μοντέλο μεγαλύτερης κατηγορίας!
-
Δεν ξέρω αν φταίει το μέγεθος, πάντως η MiTo ούτε καν πλησιάζει την 147 pre-facelift ή την 156 (αυτή ήταν όμορφη πριν και μετά! ). Για μένα , πιο όμορφο hatchback από την 147 ,πολύ δύσκολα θα βγει, αν και ελπίζω να κάνουν το θαύμα τους με την 149.
Η MiTo, δεν μου λέει κάτι, αντιλαμβάνομαι πάντως τους περιορισμούς που είχαν οι σχεδιαστές (μήκος, πλατφόρμα, κόστος κλπ κλπ).Δεν λέω πως δεν είναι ξεχωριστή...κάθε άλλο! Αλλά 147, ούτε ΚΑΝ!
-
Οσο για τη χαζη μουρη της ΜιΤο που ευκολα εκστομιζουν μερικοι, ας πουν το ιδιο και για τις Giulietta spint & spider.Καμία σχέση δεν έχουν μεταξύ τους! Η Giulietta sprint ήταν πολύ πιο ωραία:
Mito:
-
Και εγω τα ιδια ελεγα παιδια με την μιτο.Στην αρχη ελεγα οτι μου θυμιζε matiz η μουρη της.Τοσο ασχημη την θεωρουσα , μεχρι που πηγα να την δω απο κοντα: καμια σχεση.Σιγουρα το πιο ξεχωριστο(και για μενα το πιο ομορφο) supermini που εχει βγει μεχρι ωρας.
-
Εμένα η μούρη της Μιτο δεν μου θυμίζει ιταλίδα γυναικάρα όπως κάποιες άλλες Αλφα, αλλά μου θυμίζει μωρό 1-1.5 έτους που με τα γουρλωμένα ματάκια του 'μαθαίνει' κάθε νέα λεπτομέρεια που του παρουσιάζεται στην καθημερινότητα.
Μονολεκτικά : πανέμορφη.
-
Eιναι πανεμορφη ειδικα στην παραπανω φωτο.
Νικο120 αν θες να το παιξεις ειδικος να κανεις σωστη δουλεια. τοτε
Βρες 2 ανφας φωτο και οχι να ποσταρεις μια διαγωνια ληψη συκρινοντας την με μια ανφας.....
Τι θες να αποδειξεις δεν μπορω να καταλαβω? Και αν δεν σαρεσει γιατι ασχολεισαι ρε παλικαρι μου?
Γραφεις πιο πολυ στα φορουμ της Alfa παρα σε αυτο της BMW. Πολυ κολλημα εχεις αδερφακι μου....
Αφου σε χαλαει το 120 τι το πηρες? -
Eιναι πανεμορφη ειδικα στην παραπανω φωτο.Νικο120 αν θες να το παιξεις ειδικος να κανεις σωστη δουλεια. τοτε
Βρες 2 ανφας φωτο και οχι να ποσταρεις μια διαγωνια ληψη συκρινοντας την με μια ανφας.....
Τι θες να αποδειξεις δεν μπορω να καταλαβω? Και αν δεν σαρεσει γιατι ασχολεισαι ρε παλικαρι μου?
Γραφεις πιο πολυ στα φορουμ της Alfa παρα σε αυτο της BMW. Πολυ κολλημα εχεις αδερφακι μου....
Αφου σε χαλαει το 120 τι το πηρες?1ον. Για να γράψω σε κάποιο τόπικ την άποψή μου δε χρειάζεται νομίζω να ζητήσω από κάποιον άδεια και νομίζω ούτε να έχω άδεια AR.
2ον. Σχολίασα ένα ποστ σου γιατί θεωρώ ότι η Giulietta είναι σαφώς πιο ωραία από τη Μίτο.
3ον. Πιο πολύ γράφω στο BMW forum: memberlist.php?mode=viewprofile&u=11369' target='_blank (κοίτα εκεί που λέει πιο ενεργή ενότητα)
4ον. H 120i δε με χαλάει καθόλου μα καθόλου...που το συμπέρανες αυτό δε ξέρω
5ον. Τέλος, δε καταλαβαίνω ειλικρινά τι πρόβλημα έχεις όταν κάποιος (βασικά εγώ) σχολιάζει κάτι αρνητικά και το γυρίζεις κατευθείαν επί προσωπικού! Συνεπώς, το 'κόλλημα' δε το έχω εγώ. -
μπλα μπλα μπλα....σαν παιδακι
Alfa Romeo Mi.Τo 2008