-
εχω τα παρακατω απο ολντσκουλ:
nokia 6110. ericsson 388, 768, T28, T10. motorola startac (δε θυμαμαι ποιο απ'τα 3 που ηταν της σειρας, παντως ειναι αυτο που εμπαινε μεσα ΟΛΟΚΛΗΡΗ η καρτα που ηταν πανω η σιμ - πραγματικα αθλιο κινητο αλλα πολυ ωραιο design ).
ηταν αυτο για οσους εχουν ξεχασειεχω ενα panasonic που δε θυμαμαι καν ποιο ειναι, απ'τα πολυ παλια κ παντοφλε (κορυφαιο feature οι 3 διαφορετικοι ηχοι κλησης )
επισης εχω σπασμενο αυτο το ερικσον που εμοιαζε με το 388 αλλα ειχε διαφορα χρωματα (αποσπωμενα αν θυμαμαι καλα) στο πληκτρολογιο. εχω κ αλλα τα οποια βαριεμαι να θυμηθω τωραπωλουνται ολα προς 5 ευρω (συμβολικη τιμη) πλην του 6110 που δεν πωλειται (εχει συναισθηματικη αξια )
-
Έχουμε και λέμε.
Τι κινητά έχουνε περάσει από τα χέρια μου...
**
Nokia 3330**.Το είχα κοινό με την αδερφή μου εκεί στα 16 μου...Μεγάλο $%^&*(&o.Πιο πολύ το είχε το εξουσιοδοτημένο service Nokia για επισκευές, παρά εμείς.Την επόμενη χρονιά πήρα επιτέλους κινητό. ** Ericsson T29s**!
Κατόπιν τούτου δηλώνω ορκισμένος SonyEricssonάκιας!!!
Συνεχίζουμε...
Sony Ericsson T630.
Sony Ericsson T300.
Sony Ericsson T600.Απίστευτα μικρό-όταν το κυκλοφορώ,όλοι το κοιτούν με θαυμασμό ακόμα και σήμερα!
Sony Ericsson W800.Μου το έκλεψε (*&%σΤ@Ρ5$ τουρίστας.Χαράμι να του γίνει!
Πάμε τώρα στα μοντέλα μου ,της K-series.
Sony Ericsson K800.All Time Classic.ΤΟ κινητό!
Και το σημερινό...
Sony Ericsson K850.Η τελειότητα.
Τώρα πάμε για Sony Ericsson C-905 και τα 8,1mp.
Αντε γειαα!!! -
To πρώτο μου, motorolla M3588... Τίμιο κινητάκι και αξιόπιστο.
Το πρώτο μου Ericsson ήταν το Τ65... Πολύ καλό για την εποχή του, με οθόνη με βαθμίδες του γκρι. Σκυλί και αυτό, έχει φάει του κόσμου τις τούμπες αλλά η συμπαγής κατασκευή του δεν μασάει.
Μετά με την επιδότηση πήρα το R600, αλλά αυτό ήταν πατάτα... Τα πλήκτρα ξεφλούδισαν σε 2-3 μήνες, δύσκολα έφραφες σμσ, οπότε σύντομα έφαγε πλασάρισμα και το πήρε η μάνα μου.
Kάπου εκεί πήρα και το all time favourite μου, το Τ68i. Πρωτοποριακό για την εποχή του. Μακάρι να το έβγαζαν ακριβώς όπως ήταν τότε και τώρα, με μόνη προσθήκη μια σύγχρονη οθόνη. Ακόμα το έχω και το χρησιμοποιώ σε εξόδους κλπ που το μέγεθος παίζει σημαντικό ρόλο.
Με την επιδότηση που ήρθε πήρα το C62 που ερχόταν τσάμπα σχεδόν, αλλά ήταν πατάτα και αυτό. Καλή οθόνη μεν, αλλά δεν είχε τπτ για διασύνδεση... Χάλασε σε σύντομο σχετικά διάστημα.
Eπόμενο κινητό ήταν το Κ700... Πολύ καλή μπαταρία, αρκετά καλή κάμερα, ραδιόφωνο, bt, αλλά του έλειπε η επέκταση μνήμης. Σοβαρότατο μειονέκτημα...
Έτσι, αντικαταστάθηκε με το Κ750... Το απόλυτο μαύρο σκυλί, το κινητό που το έχω μονίμως φορτισμένο ως backup γιατί ξέρω ότι δεν θα με προδώσει.
Mετά από 2μιση χρόνια με το Κ750 είπα να χρησιμοποιήσω την επιδότηση που είχε μείνει στάσιμη, και τσίμπησα το νεότερό του, το Κ800. Πολύ καλή οθόνη, κάμερα, μπαταρία κλπ, Αξιόπιστο πέραν κάποιων προβλημάτων στο f/w στην αρχή, μέχρι να βγει η αναβάθμιση.
Μετά από αρκετό διάστημα πάλι και επειδή προέκυψε ως 'ευκαιρία', το αντικατέστησα με το K850.
-
Επειδή κάποιος με πιέζει ( ) να ρωτήσω...
Θέλω να βάλω, πάλι, το Destinator7 στο Cruise, Touch Cruise. Στην SD Κάρτα. Οδηγίες εγκατάστασης? Κάποιο link?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Επειδή κάποιος με πιέζει ( ) να ρωτήσω...Θέλω να βάλω, πάλι, το Destinator7 στο Cruise, Touch Cruise. Στην SD Κάρτα. Οδηγίες εγκατάστασης? Κάποιο link?
Μιλάμε για 'αγορασμένο' Dest;
Αν ναι, απλά το αντιγράφεις στην κάρτα και φτιάχνεις μια συντόμευση. Το έχεις κάπου πρόχειρο, ή θέλεις να το 'αγοράσεις';
-
To έχω κάπου 'πρόχειρο', μετά την 'αγορά' αλλά δεν θυμάμαι που βάζω το κάθε αρχείο!
-
ενα λινκ θελει ο ανθρωπος για να το κατεβασει.
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ενα λινκ θελει ο ανθρωπος για να το κατεβασει.Οι κανονες του φορουμ ειναι σαφης σε αυτο το θεμα. Απαγορευεται .-
(the revenge of the member...)
-
Ποιό? Εγώ ένα link με οδηγίες ζήτησα?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ενα λινκ θελει ο ανθρωπος για να το κατεβασει.
Οι κανονες του φορουμ ειναι σαφης σε αυτο το θεμα. Απαγορευεται .-
(the revenge of the member...)
συμφωνώ απόλυτα
-
Και του το είπα του εγκάθετου SEATάκια!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Ποιό? Εγώ ένα link με οδηγίες ζήτησα?
Αργα το απογευμα αν δεν με προλαβει καποιος αλλος, θα ανεβασω τις 'οδηγιες εγκαταστασης' στο rapid...
Και λεω αργά το απόγευμα γιατι έχω να παω να δω το Scirroco σήμερα
-
ειλικρινα δε το περιμενα
ριξε και κανα ΒΑΝ να στρωσουν ορισμενοι εδω μεσα...
-
Είμαι σίγουρος ότι δεν το περίμενες, εγκαθετοεγκάθετε IΜΠΙΖάκια!!!
-
Όχι να πας να δεις την Α.
-
(all time favorite)
(το απόλυτο εργαλείο!)
greek army phone
...μέχρι όσο αντέξει
-
panasonic GD90 - 93 και τα δυο τα τελευταια, κινηταρες
-
Το GD93 all times αγαπημένο κινητό.
Κρίμα που μετά απο 3 χρόνια σκληρής χρήσης τα επαιξε και το άφησα με βαριά καρδιά.
-
Ακόμη υπάρχει σε κάποιο ντουλάπι μου το πρώτο κινητό με έγχρωμη οθόνη
Ακόμη και τώρα με μια φόρτιση μπορεί να ξεφτιλίσει πολλά νεότερα σε διάρκεια (li ion, από τότε, 1800 mAh)Και το Α 52 ακόμη σε χρήση για ειδικές περιπτώσεις.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]