-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τό Σάββατό από τίς τέσσερις καί μετά θά είμαι ελεύθερος.Εσείς μπορείτε νά συναντηθείτε αν θέλετε νωρίτερα κάπου,καί νά έρθω νά σάς βρώ.Εκτ'ος καί άν θέλετε νά συναντηθούμε αργότερα όλοι μαζί.Αν είναι για Σάββατο, κι εγώ μάλλον θα έρθω αργότερα, μετά τις 3-4 το μεσημέρι!!!
-
Σαββατο 4.30 στην Κρήνη, για καφέ. Ο καιρός μάλλον μας τα χαλάει... Ας πιούμε το καφεδάκι και μετά βλέπουμε. Να συναντηθούμε μπροστά στο Ωκεανίς?
-
Ρε sakinen ασε μας να δουμε πρωτα το traction και μετα συναντιομαστε. Να το κανουμε στις 5 το απογευμα του σαββατου?
-
Εντάξει ρε Στέλιο... δίκιο έχεις, δεν το σκέφτηκα.
5 η ώρα στην Κρήνη. Εχω το τηλέφωνό σου και του catalyst και HUNTER. Αν προκύψει καμμιά αλλαγή στείλτε μύνημα. Εγώ θα είμαι on-line μέχρι 2.30 και μετά από δευτέρα... Για να δούμε, θα είμαστε περισσότεροι από 4 αυτή τη φορά? -
OK και με εμένα! σε περίπτωση σοβαρού απροόπτου θα ενημερώσω τηλεφωνικά.
-
Αγαπητοι Θεσσαλονικείς!!! Θα κάνουμε καμια συνάντηση πριν μπει για καλα το καλοκαίρι? Χτες ξεμπέρδεψα με το πανεπιστήμιο, και κατα τις 18 του Ιούνη θα είμαι Ελλάδα.Μέχρι τη Δευτέρα θα μπαίνω στο φόρουμ και μετά ξανά το Σεπτέμβρη.Αν κανονιστε τίποτα στειλτε πμ.Αλλιώς καλό καλοκαίρι, και προσοχή στους δρόμους!!
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Αγαπητοι Θεσσαλονικείς!!! Θα κάνουμε καμια συνάντηση πριν μπει για καλα το καλοκαίρι? Χτες ξεμπέρδεψα με το πανεπιστήμιο, και κατα τις 18 του Ιούνη θα είμαι Ελλάδα.Μέχρι τη Δευτέρα θα μπαίνω στο φόρουμ και μετά ξανά το Σεπτέμβρη.Αν κανονιστε τίποτα στειλτε πμ.Αλλιώς καλό καλοκαίρι, και προσοχή στους δρόμους!!Νά'τος βρέ!!!Πού είσαι εσύ καί χάθηκες;Τή Δευτέρα θά πάμε στήν πίστα στίς Σέρρες.Είσαι;
-
πώς να έρθω?αφού θα είμαι εκτός.μέχρι τις 18 Ιούνη θα είμαι στη Γερμανία και μετά θα κατέβω Ελλάδα. Πάντως στις Σέρρες θα πάω μέσα στον Ιούνη για να δώ δοκιμές φόρμουλα 3 σε μία ομάδα που είναι γνωστοί μου. Ευχαρίστως να βρεθούμε όποτε θέλετε μετά τις 18 του Ιούνη!
-
Δεν κανουμε καμια συναντηση μεσα στον Ιουνιο εν οψει συναντησης στο Παπιγκο?Καλυτερα καθημερινη μιας και αρχιζουν και τα θαλασσινα σαββατοκυριακα.Στην αρετσου καλα ηταν την πρυγουμενη φορα. Να προτεινω για τριτη 15 Ιουνιου?
-
Τρίτη δυστυχώς δέν θά μπορέσω Στέλιο.
Πέρνα από τό μαγαζί μου νά δείς τίς φωτό από τό 51ο,καί νά κανονίσουμε καί συνάντηση. -
Mέσα κι εγώ.
Βέβαια, καθημερινές λίγο δύσκολο (λόγω εξετάσεων)
Προτείνετε πάντως κάποια ημερομηνία και βλέπουμε -
Ε τοτε να πουμε για αυτη τν κυριακη απογευμα? Εκλογες θα εχει, φορμουλα 1 θα εχει μαλλον εδω θα ειμαστε ολοι.Τι λετε?
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Ε τοτε να πουμε για αυτη τν κυριακη απογευμα? Εκλογες θα εχει, φορμουλα 1 θα εχει μαλλον εδω θα ειμαστε ολοι.Τι λετε?ΕΕΕΕΕ!!!Υπάρχουν καί οι εταιροδημότες!!!!
Τί λέτε γιά τή Δευτέρα τό απόγευμα; -
Τετάρτη απόγευμα μήπως;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τετάρτη απόγευμα μήπως;Με βολεύει εμένα τουλάχιστον !
-
Μια που ο καιρός ενδύκνειται, δεν πάμε καμμιά παραλία Σάββατο ή Κυριακή απόγευμα?
Και μην ξεχνάμε ότι έχουμε και ανάβαση σε δυο βδομάδες...να κάνουμε κερκίδα? -
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Μια που ο καιρός ενδύκνειται, δεν πάμε καμμιά παραλία Σάββατο ή Κυριακή απόγευμα?Ο καιρός ενδείκνυται... η εξεταστική πάλι...
Για κανένα καφεδάκι σε καμιά Αρετσού ή όπου αλλού, θα κοιτάξω να εμφανιστώ, γιατί για μπανάκι μέχρι τις 29 πολύ χλωμό με βλέπω...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Μια που ο καιρός ενδύκνειται, δεν πάμε καμμιά παραλία Σάββατο ή Κυριακή απόγευμα?
Ο καιρός ενδείκνυται... η εξεταστική πάλι...
Για κανένα καφεδάκι σε καμιά Αρετσού ή όπου αλλού, θα κοιτάξω να εμφανιστώ, γιατί για μπανάκι μέχρι τις 29 πολύ χλωμό με βλέπω...
Συμφωνώ με τον maxmara, μιας και η εξεταστική μας ταλανίζει
Το σαββατοκύριακο αυτό για κάνα καφεδάκι (όσοι μείνουν Θεσσαλονίκη), τί λέτε ? -
ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΑΡΕΤΣΟΥ. (ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ)
-
Σαββάτο κατά τίς έξι;Καλά είναι;
Συνάντηση Θεσσαλονίκης