-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Δηλαδή δεν το γλυτώνεις να μπεις περιφερειακό με κατεύθυνση δυτικά...Ναι. Στο ύψος του Παπαγεωργίου συνεχίζεις ευθεία στην εξωτερική περιφερειακή. Αν θέλεις σώνει και καλά να αποφύγεις τον περιφερειακό, από Θέρμη ανεβαίνεις Πανόραμα, συνεχίζεις προς Χορτιάτη, στρίβεις αριστερά και κατεβαίνεις προς Αγ. Βασίλειο (γλυστράει!). Όταν πήζει ο περιφερειακός, παίζει αυτή η διαδρομή να είναι και πιο γρήγορη...
Στο φανάρι του χωριού μπορείς να πας δεξιά από τη παλιά εθνική και να μπεις στην Εγνατία από το ύψος της Ασπροβάλτας περίπου (πιο σύντομα, χειρότερος δρόμος, κάμερες) ή αριστερά προς Λαγκαδά και από εκεί να μπεις στην Εγνατία (μεγαλύτερη διαδρομή, ελεύθερερος αυτοκινητόδρομος). -
σε σχέση με το παλιό Αγνό;;;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
σε σχέση με το παλιό Αγνό;;;Δεξιά
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Ρε παιδιά ,
από ανατολικά ποιος είναι ο πιο γρήγορος δρόμος για να βγεις στην Εγνατία με κατεύθυνση προς Καβάλα?Μα ένας είναι ο δρόμος φίλε μου http://www.youtube.com/watch?v=UF-Rocoes9k
-
μπορει να γινει τετοιο πραγμα???δηλαδη αγνωστου ταυτοτητας αυτοκινητο να το οδηγουν αστυνομικοι και να σε σταματησουν?????
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
μπορει να γινει τετοιο πραγμα???δηλαδη αγνωστου ταυτοτητας αυτοκινητο να το οδηγουν αστυνομικοι και να σε σταματησουν?????Θα πρέπει να έχει κρυφά φώτα που να ανάβουν όταν χρειάζεται να φανεί ότι είναι της αστυνομίας, κάπως έτσι:
Αν και αμφιβάλλω αν επιτρέπεται από το νομικό πλαίσιο.
-
Δεν νομιζω πως εχουν το δικαιωμα να σε σταματησουν χωρις να φαινεται καθαρα καπου πως πρόκειτε για law enforcementvehicle. Προσωπικα δεν θα σταματουσα... στο κατω κατω μπορει να προκειτε για τον οποιοδηποτε που μπορει να προσποιειτε...
-
Ακριβως αυτο,που ξερω εγω αν απλα φορεσαν μια στολη και παρισταναν τους αστυνομικους.Επιπλεον σιγα μην διναν τσαμπα λεφτα για αγορα αγροτικου για να μας παραπλανησουν.
Εδω γνωστος μου δεν ειχε σταματησει οταν του το ζητησαν αστυνομικοι με συμβατικο xsara και τον φαρο απ εξω.Βεβαια τον σταματησαν πιο κατω σε μπλοκο αλλα τους εξηγησε τον λογο και τον αφησαν.
Το συγκεκριμενο με το αγροτικο παιζει να ειναι μουφα. -
στάνταρ κανένας γύφτος θα είναι που βγήκε βόλτα με το αγροτικό και γεμίζει τις τσέπες του
-
Να μας πει ο kacey, είχε αναφέρει τι παίζει για μπατσικό χωρίς διακριτικά.
-
Καλά πλάκα κάνετε,
αλωνίζουν καθημερινά ασφαλίτες μαλλιάδες/ξυρισμένοι/με tattoo με τα ασφαλίτικα και σε σταματάνε και σε ψάχνουνε για ότι θέλουν και εσείς συζητάτε για το αν θα πρέπει να έχουν διακριτικά στο αμάξι?
Εννοείται πως όχι και το απαιτεί και η δουλειά τους...Αλλά έχουν υποχρέωση να δείξουν ταυτότητα όταν τους ζητήσεις...Μια και λέτε για αγροτικό, τη θυμάστε μέχρι και πριν 5-6 χρόνια μία ασφαλίτικη Porsche που κυκλοφορούσε στην Θεσσαλονίκη?
-
Κατσε ρε συ,αυτο που λες δε γινεται.Δηλαδη θα ερθουν δυο μαλλιαδες της διωξης ναρκωτικων με το ασφαλιτικο βραδυνη ωρα και εγω θα πρεπει να σταματησω και μετα να τους ζητησω ταυτοτητα????Ποιος θα το κανει αυτο το πραγμα??Σε τετοιες περιπτωσεις που ασφαλιτικο εχει βαλει καποιον στο ματι νομιζω καλει περιπολικο για να τον ακινητοποιησουν.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Κατσε ρε συ,αυτο που λες δε γινεται.Δηλαδη θα ερθουν δυο μαλλιαδες της διωξης ναρκωτικων με το ασφαλιτικο βραδυνη ωρα και εγω θα πρεπει να σταματησω και μετα να τους ζητησω ταυτοτητα????Ποιος θα το κανει αυτο το πραγμα??Σε τετοιες περιπτωσεις που ασφαλιτικο εχει βαλει καποιον στο ματι νομιζω καλει περιπολικο για να τον ακινητοποιησουν.Ετσι ακριβώς όπως το λες...
Σε σταματάνε ασφαλίτες ανά πάσα στιγμή πχ στις 3 τα ξημερώματα με συμβατικό αυτοκίνητο ...Θεωρητικά και πρακτικά είναι υποχρεωμένοι να πουν Αστυνομία και να δείξουν ταυτότητα...Ειλικρινά δεν σου έχει τύχει ποτέ ή δεν έχεις πετ'υχει τέτοιο σκηνικό...
Την προηγούμενη εβδομάδα στην Δελφών ήμουν στο φανάρι και ήταν ένα αμάξι με 3 Γεωργιανους και περιμένανε το πράσινο, από το πίσω (FIAT Punto!!!!) ανοίγουν ξαφνικά οι πόρτες και πετάγονται 5 άτομα και ουρλιάζουν Αστυνομία με πιστόλια κτλ και σε 30 δευτερόλεπτα τους έχουν κάτω στο πεζοδρόμιο με χειρπέδες...
Αν τους έβλεπες δεν θα τους έβγαζες με τίποτα ,μιλάμε με βερμούδες, αξύριστοι και αθλητικά...
Ουτε καν να αναφέρω πώς είναι οι ασφαλίτες που πάνε στα γήπεδα και στις πορείες των αναρχικών... -
Γνωστο μου τον ειχε παρει απο πισω ασφαλιτικο (xsara αν θυμαμαι καλα),αρχικα του εκανε σημα με τα φωτα αλλα δεν σταματησε,μετα βγαλαν τον φαρο επανω και του φωναζαν αλλα αυτος συνεχισε.Μετα απο λιγα χιλιομετρα τον ακινητοποιησαν σε μπλοκο με 2 περιπολικα.Οταν τον ρωτησαν τους εξηγησε τον λογο που δεν σταματησε.Τους ειπε πως φοβηθηκε να σταματησει καθως δεν ηταν κανονικο περιπολικο και τον αφησαν να φυγει.
Επισης πολλες φορες εχω ακουσει πως ετσι πιανουν τους κοντρακιδες,με συμβατικα αυτοκινητα αλλα και εκει οταν ειναι να τους πιασουν ερχονται περιπολικα.Τωρα αυτο που λες στη δελφων δεν μπορουσαν να κανουν και τιποτα οι γεωργιανοι.Σιγουρα αν βρισκονταν εν κινησει δεν θα σταματουσαν. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Θελω να πλυνω-καθαρισω το χωρο της μηχανης στο Punto.
Που να το παω στη Θεσσαλονικη, κατα προτιμηση ανατολικα?Ακομα δεν βρηκα κατι...
Ψαχνω κυριως για στεγνο καθαρισμα...
Καμμια προταση?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Θελω να πλυνω-καθαρισω το χωρο της μηχανης στο Punto.
Που να το παω στη Θεσσαλονικη, κατα προτιμηση ανατολικα?Ακομα δεν βρηκα κατι...
Ψαχνω κυριως για στεγνο καθαρισμα...
Καμμια προταση?
5' a sec!!
-
-
Σήμερα στη Cyclon στη Μ. Αντύπα, η 95άρα 0.905 € και η 100άρα 1.025 €. Λέτε; Έχει κανείς εμπειρία με αυτόν;
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Σήμερα στη Cyclon στη Μ. Αντύπα, η 95άρα 0.905 € και η 100άρα 1.025 €. Λέτε; Έχει κανείς εμπειρία με αυτόν;έχω βάλει 2-3 φορές στο αυτοκίνητο και άλλες τόσες στο μηχανάκι.. δεν αντιλήφθηκα κάτι ύποπτο..
-
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
Σήμερα στη Cyclon στη Μ. Αντύπα, η 95άρα 0.905 € και η 100άρα 1.025 €. Λέτε; Έχει κανείς εμπειρία με αυτόν;
έχω βάλει 2-3 φορές στο αυτοκίνητο και άλλες τόσες στο μηχανάκι.. δεν αντιλήφθηκα κάτι ύποπτο..
Παρομοίως, είναι εντάξει.
Posts προς Θεσσαλονικείς