-
Φτάνει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φτάνει.edit [mod drdino]
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Φτάνει.
edit [mod drdino]
Είπαμε φτάνουν τα άσχετα. edit [mod drdino]
-
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=2046
Για κάποιο λόγο βάφτισαν γερμανικό το Mondeo...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=2046' target='_blankΓια κάποιο λόγο βάφτισαν γερμανικό το Mondeo...
E, αφού η βάση της Ford Ευρώπης είναι στην Γερμανία και το Μondeo σχεδιάζεται και εξελίσεται στην Ευρώπη για την Ευρώπη, Γερμανικό θεωρείται, βέβαια συναρμολογείται στο Genk του Βελγίου.
-
Aρα και η HONDA Γερμανική είναι αφού το ερευνητικό κέντρο εδρεύει στο Οφενμπαχ
-
πηγαμε σημερα και ειδαμε το λεγκασι. ωραιο αυτοκινητο, αλλα δεν χωραω με τιποτε πισω. το κεφαλι μου χτυπαει στον ουρανο και αναγκαζομαι να στριβω το λαιμο μου για να χωρεσω.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Aρα και η HONDA Γερμανική είναι αφού το ερευνητικό κέντρο εδρεύει στο ΟφενμπαχAν έτσι νομίζεις έτσι είναι...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Aν έτσι νομίζεις έτσι είναι...
Ετσι έτσι είναι......αφου τα ford είναι Γερμανικά γιατί να μην είναι και τα honda και τα Toyota(Κολωνία)?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Aν έτσι νομίζεις έτσι είναι...
Ετσι έτσι είναι......αφου τα ford είναι Γερμανικά γιατί να μην είναι και τα honda και τα Toyota(Κολωνία)?
-
Ο χρήστης noble έγραψε:
πηγαμε σημερα και ειδαμε το λεγκασι. ωραιο αυτοκινητο, αλλα δεν χωραω με τιποτε πισω. το κεφαλι μου χτυπαει στον ουρανο και αναγκαζομαι να στριβω το λαιμο μου για να χωρεσω.ούτε στην c-Class χωρούσα πίσω .... και είμαι μόνο 1.85m
για πες eντυπώσεις για το λεγκασι ...τεστ drive έχουν _°?
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
πηγαμε σημερα και ειδαμε το λεγκασι. ωραιο αυτοκινητο, αλλα δεν χωραω με τιποτε πισω. το κεφαλι μου χτυπαει στον ουρανο και αναγκαζομαι να στριβω το λαιμο μου για να χωρεσω.
ούτε στην c-Class χωρούσα πίσω .... και είμαι μόνο 1.85m
για πες eντυπώσεις για το λεγκασι ...τεστ drive έχουν _°?
μου αρεσε η ποιοτητα στο εσωτερικο. για τεστ περιμενουμε τηλεφωνο
HONDA ACCORD VS ALFA ROMEO 159