-
Πώς το πες αυτό;;
Για ξαναπέ το....
-
Ο χρήστης Dimikonomou έγραψε:
Εάν μπορούσα ...... χμμμ .... Bora-Bora ιδιοκτήτης και μόνιμος κάτοικος σε bungalows και να παίζω μουσική στο δικό μου μπαράκι κάθε βράδυ......Φίλος εργολάβος που στέκε6ται πολύ καλά οικονονικά πήγε εκεί και ερωτεύτηκε το μέρος και έχει πάει και σε διάφορα άλλα ανάλογα αλλά τα bora bora μου είπε είναι το κάτι άλλο. Ήταν έτοιμος να μείνει μόνιμα εκεί με μία καλύβα και μια βαρκούλα να ψαρεύει και να τρώει ότι βγάζει.
-
Η υγρασια παντως ειναι ενα προβλημα εκει.... καλες οι φωτο αλλα το κλιμα απο υγρασια μαλλον δεν λεει για να μεινει καποιος συνεχεια....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Η υγρασια παντως ειναι ενα προβλημα εκει.... καλες οι φωτο αλλα το κλιμα απο υγρασια μαλλον δεν λεει για να μεινει καποιος συνεχεια.......πρόβλημα είναι και το φαγητό!
-
πω πω ναι...
ψάρια με οτιδήποτε -
Ο χρήστης Dimikonomou έγραψε:
Εάν μπορούσα ...... χμμμ .... Bora-Bora ιδιοκτήτηςKαλά το ένα, δύο τί θα τα έκανες;
-
Όλοι κρύβουμε μερικά φετίχ μέσα μας.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όλοι κρύβουμε μερικά φετίχ μέσα μας.**edit **
Μάλλον τα πήρε λίγο...
-
Aυτό ήταν πολύ ύπουλο φίλε Θύμιο.
-
OK το διόρθωσα
Πλάκα έκανα...
-
Τσιμπάει σήμερα, ε;
Ξαναβάλτο ρε, πλάκα έκανα. -
Κάφρε!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όλοι κρύβουμε μερικά φετίχ μέσα μας.υπάρχουν και χειρότερα αλλά τέλος παντων...
τσιμπάει εε;;
Καλάάά...
-
Πωωωωω ρε συ καβαλινο γιατι εισαι μπακαλιαρος δλδ;Θες να βγαλω το φαι που εφαγα; βγαλε το youdie asap...
-
κοίτα να δεις που πήγα και μαλλί και βγήκα γκουσγκούνης...
-
-
Είδες τι τραβάω ρε πασκουάλε...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είδες τι τραβάω ρε πασκουάλε...Που θα πάει θα την πάρω την εκδίκησή μου...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Εάν μπορούσα ...... χμμμ .... Bora-Bora ιδιοκτήτης
Kαλά το ένα, δύο τί θα τα έκανες;
Παααααααααααρακαλώ, μην κόβουμε όπου θέλουμε.......... ΟΧΙ και Bora!!!!!!! Θα πέσει φωτιά να με κάψει τον Ρενάκια......
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Εγω θα έκανα κανα αστείο της προκοπής ωστε να μην γελάω μόνο εγω με τις βλακείες που γράφω, ετσι για αλλαγη.
να δω τον ραταπλάν να μετατρεπεται σε Μιλού και τι στον κόσμο
Λογω του οτι το καλοκαιρι πια εφυγε, δεν ξαναρχιζεις τα αστεια απο τον Ιουνιο που θα ξαναρχισουν οι ζεστες?
Αν δεν κάνατε αυτό που κάνετε ... τί θα κάνατε???