-
Επιστολή παραίτησης Γ. Κίκιζα
Επιστολή παραίτησης από την επιτροπή Ιστορικού Αυτοκινήτου της ΕΘΕΑ απέστειλε ο κ. Γ. Κίκιζας. Την επιστολή δημοσιεύουμε αυτούσια:
Πληροφορήθηκα από τον Ηλεκτρονικό Τύπο ότι το Δ.Σ, της ΕΛΠΑ «όρισε νέα Επιτροπή Ιστορικού Αυτοκινήτου» στη σύνθεση της οποίας αναφέρεται και το όνομά μου.
Επειδή μάλλον πρόκειται περί λάθους – αφού δεν μπορώ να θεωρήσω ότι είναι δυνατόν να διορίζεται κάποιος χωρίς να το ξέρει η να έχει ερωτηθεί – δηλώνω ότι δεν αποτελώ μέλος της Επιτροπής διότι εξʼ άλλου δεν μου το επιτρέπουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις.Kαι ο αλλος ο .... χαρουμενος , προσπαθει να φτιαξει το σπορ , μ'αυτους τους ανεκδιηγητους τυπους της ελπα
Συνελθετε κυριοι , οσοι σοβαροι ενεπλακισαν ανιδιοτελεις , τρεχουν να σωθουν .....γινεστε μερος της κωμικοτραγικης ιστοριας των ελληνικων αγωνων , του παραλογου .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Επιστολή παραίτησης από την επιτροπή Ιστορικού Αυτοκινήτου της ΕΘΕΑ απέστειλε ο κ. Γ. Κίκιζας. Την επιστολή δημοσιεύουμε αυτούσια:
Πληροφορήθηκα από τον Ηλεκτρονικό Τύπο ότι το Δ.Σ, της ΕΛΠΑ «όρισε νέα Επιτροπή Ιστορικού Αυτοκινήτου» στη σύνθεση της οποίας αναφέρεται και το όνομά μου.
Επειδή μάλλον πρόκειται περί λάθους – αφού δεν μπορώ να θεωρήσω ότι είναι δυνατόν να διορίζεται κάποιος χωρίς να το ξέρει η να έχει ερωτηθεί – δηλώνω ότι δεν αποτελώ μέλος της Επιτροπής .ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΕΚΤΟΣ ΔΣ????....ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝΕ...ΕΔΩ ΕΙΧΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Kαι ο αλλος ο .... χαρουμενος , προσπαθει να φτιαξει το σπορ , μ'αυτους τους ανεκδιηγητους τυπους της ελπα
Συνελθετε κυριοι , οσοι σοβαροι ενεπλακισαν ανιδιοτελεις , τρεχουν να σωθουν .....γινεστε μερος της κωμικοτραγικης ιστοριας των ελληνικων αγωνων , του παραλογου .
......ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ?????
-
Eρωτηση κρίσεως
ο κ. Κίκιζας είναι ο μόνος που μπήκε στην επιτροπή χωρίς να το ξέρει? -
Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν ο πρωθυπουργός έκανε υπουργό κάποιον χωρίς αυτός να το ξέρει...εδώ όμως δεν γίνεται τίποτα...
ποιά η θέση του ΣΒΟΑ? από ότι βλέπω ειναι 4 μέλη του ΣΒΟΑ στην καινουργια επιτροπή, ποιά η θέση των βετεράνων που υποτίθεται πως θα πρέπει να μας διδάξουν ήθος? Γνωριζαν ότι μπηκαν στην επιτροπή?
ο κ Κίκιζας το ήθος του το έδειξε ο άνθρωπος, οι υπόλοιποι γνώριζαν? ή ποιουν την νήσσα?
ή θα έχουμε πάλι φαινόμενα σαν την περσινή απαλλαγή του τύπου 'ημουν εκεί αλλά δεν κατάλαβα τι έγινε...'.
Η όλη κατάσταση έχει ξεφύγει από τα όρια κόντρας ελπα -Αποστολίδη και παίρνει μπάλα και ανθρώπους με ιστορία, που μακάρι να πάρουν θέση κάποια στιγμή , γιατί προσωπικά δεν μ αρέσει οι άνθρωποι που εκτιμώ να φαίνονται σαν ανδρείκελα.
Παραίτηση Χρ. Αποστολίδη