-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η φάση με την μικρή δεν τραβάει όπως πρέπει.
Σκ@τά πάνε όλα.
To θέμα με τη μικρή πρέπει να είναι το τελευταίο που σε απασχολεί. Αν θέλει... αν δεν θέλει...από κει παν κι'άλλες. Χρήστο ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και θα γίνει το καλύτερο.
Μια χαρά πάνε όλα αδελφέ εφόσον έχουμε την υγεία μας όλα πάνε καλά.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν μου αρέσει τίποτα σήμερα.
[...]
Σκ@τά πάνε όλα.Παρομοίως. Το πρωωίο ξύπνησα από ένα τρομερό τράνταγμα: Η βιβλιοθήκη μου αποφάσισε έπειτα από 15 χρόνια οτι αρκετά έμεινε κρεμασμένη στον τοίχο.
Αποτελέσματα: Σπασμένη οθόνη και γραφείο και ένας μικρός χαμός στο υπνοδωμάτιο -
Δεν μου αρεσε που σε μια μερα (και ειναι ακομα μεσημερι) εχω δυο κλαταρισμενα λαστιχα!!!
Μου τηλεφωνει η μανα μου απο το χωριο οτι την επιασε λαστιχο στο πουντο και να παω να το αλλαξω.ΠΑω να παρω το χιουνται και εχει και αυτο παθει λαστιχοΚΑι πολυ φοβαμαι οτι στο χιουνται καποιος γειτονας εχει κανει την ζημια,αυριο που θα παρω το λαστιχο και θα μου πει τι πατησα,αν πατησα,θα εχουμε εξελιξεις.Ενα αμαξι πιο πισω απο το δικο μου ηταν και αλλο με ξεφουσκωτο λαστιχο ,συμπτωση?
-
οι βιβλιοθήκες πρέπει να ακουμπάνε στο πάτωμα
το ανακαλύψαμε και εμείς με παρόμοιο τρόπο πριν αρκετά χρόνια
-
βιλ33
Οχι βεβαια...αμα ηταν και το αλλο youdie παιζει να το εσκασε κανας καλος κυριουλης..
Sorry δεν κρατηθηκα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι βεβαια...αμα ηταν και το αλλο youdie παιζει να το εσκασε κανας καλος κυριουλης..Sorry δεν κρατηθηκα..
Τρανσπορτερ ηταν ;
Που ησουν εσυ σημεραΠλακα κανω!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
δεν κανει να εχεις το λαπτοπ στα ποδια..
γιατί?
Γενικα δεν κανει να ειναι κοντα στα τσιλιμπιθρονια..
-
Μου άρεσε φοβερά ο σταθμός μετρό του κεραμεικού. Δύσκολα πίστευα ότι θα το έλεγα αυτό για ένα σταθμό μετρο...
Δεν μου αρέσει ότι τρέχω από μπριζόλα σε παϊδάκια και από λουκάνικο σε σουβλάκι. Επίσης δύσκολα πίστευα ότι θα το έλεγα αυτό...
Παρεπιπτόντως τα δισκόφρενα και τα @@ πρέπει να είναι αεριζόμενα. Κάτι ήξερε που ο καλός Θεούλης τα έβγαλε έξω από το σώμα!!
Βέβαια το λάπτοπ δεν πρέπει να το βάζεις στα πόδια γιατί αφενός μεν μπορείς να ψιλοκαείς χωρίς να το καταλάβεις αφετέρου δε δεν πρέπει να βάζεις λάπτοπ πάνω σε ύφασμα λόγω υπερθέρμανσης....
-
Μου άρεσε η ταινία στο σινεμαδάκι απόψε. και μου άρεσε πολύ η παρέα.
-
Μου αρέσει που σχολαώ!
Μου αρέσει που τελείωσα το bug hunting στον ΦΠΑ επιτυχώς!
Μου αρέσει που ηρθε το IPTV box by OTE στο σπίτι και με περιμένει...ομως....
δεν μου αρέσει που η τηλεόραση δεν εχει κοντά της πρίζα τηλεφώνου... και δεν έχω ιδεά πως θα δω IPTV... Damn.... I rule!
-
Να δω αν θα σου αρέσει η έκπληξη που σου έχω.
-
Δεν μου αρέσει που προχθες χαιρέτησα φίλους που δεν ξέρω πότε θα τους ξαναδώ (και ΑΝ)
Τουλάχιστον μου αρέσει που ταχτοποιήθηκαν αρκετά πράγματα από τη μετακόμιση και συμμαζεύτηκα κάπως
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν μου αρέσει που προχθες χαιρέτησα φίλους που δεν ξέρω πότε θα τους ξαναδώ (και ΑΝ)x συνφοιτητές? Μην στενοχωριέσαι όλοι το περάσαμε αυτό το στάδιο, συνηθισμένα πράγματα.
-
Δύσκολη φάση είναι η αλήθεια... Όπως και με πολλούς ανθρώπους που γνωρίζεις και δένεσαι μαζί τους κατά καιρούς, και ξέρεις ότι κατά 99% δεν θα τους ξαναδείς ποτέ.
-
Μπα εάν δεν ξαναδείς ποτέ κάποιους οι οποίοι νόμιζες ότι ήταν πραγματικά δικοί σου άνθρωποι, πολύ απλά ποτέ δεν ήταν...
-
Καλά, δεν είπα για δικούς μου ανθρώπους... Εννοώ φίλους που κάνεις σε summer school στην Αμερική, σε διεθνή ταξίδια για διάφορα εξωσχολικά κτλ....
-
Δυσκολότερα είναι όταν αποχωρίζεσαι φίλες που κάνεις στα πλαίσια διεθνών σχέσεων
-
Mπα, εκεί δεν είχα κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δεν μου αρέσει που προχθες χαιρέτησα φίλους που δεν ξέρω πότε θα τους ξαναδώ (και ΑΝ)
x συνφοιτητές? Μην στενοχωριέσαι όλοι το περάσαμε αυτό το στάδιο, συνηθισμένα πράγματα.
να μη στεναχωριέμαι επειδή το περάσατε και σεις;
μεγάλη ανακούφισηείναι το κλασσικο: στην αρχή πέφτει κάνα τηλέφωνο, μετά μαθαίνεις νέα από κοινούς γνωστούς και στο τέλος αναρωτιέσαι φορά 'τι να κάνει αυτή η ψυχή'
για μερικούς ξέρω ότι παρακάμπτεται το πρώτο στάδιο, λόγω χαρακτήρα -
Να μην στενοχωριέσαι γιατί για να στο λένε πολλοί μάλλον έτσι θα είναι.
Κοίτα να περνάς καλά εσύ γιατί δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι και οι άλλοι θα σκέφτονται όπως εσύ.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]