-
Καλα,2η προειδοποιηση οτι εισαι οφφ τοπικ.Μου ειπαν οτι δεν υπαρχει τριτη προειδοποιηση και στη συνεχεια τα ποστ σου θα διαγραφονται.Να σου τονισω λοιπον οτι ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ.Εχει γεμισει το φορουμ παραπονα και εδω και αλλου σε αλλα φορα.Ακομα κι εσυ απαντησες σε φιλο που θελει να πουλησει το δικο του που το εχει 1 μιση χρονο.. Γι αυτο σου λεω..οι ενδειξεις λενε για λιμιτ νταουν πουλα γιατι μετα θα λες οτι δε στα λεγα...
-
Γιατί πιστεύεις εσύ ότι υπάρχει καινούριο αυτοκίνητο σήμερα που θα το πουλήσεις σε 1 1/2 χρόνο με 30k+ χλμ. και δεν θα είναι ασύμφορη η πώλησή του?
-
Οχι ρε μπαγλαμα,δεν ειναι αυτο,αλλα δεν υπαρχει σωστο αμαξι που το παιρνεις για 1 1/2 χρονο..εκτος κι αν δεν ειναι αμαξι και ειναι...γκολφ.. Κι αντε μετα να αποδειξεις οτι ειναι απροβληματιστο το γκολφακι με τοσα που ακουγονται..Πουλα ρεεεεεεε..
-
Ρε σεις, μήπως να βάλουμε μια ψηφοφορία για το αν πρέπει να πουλήσει ή όχι ο Βασίλης;
Ή να ρωτήσουμε αυτούς που παίζουν χρηματιστήριο στο κατάλληλο τοπικ, να μας πουν αν προβλέπεται να βελτιωθούν τα πράγματα, ή να το δώσουμε όσο όσο...Πάσχο γεράααααα! Σε βλέπω όπου να 'ναι βρε μπαγάσα , να παρατάς τα πολυτεχνεία και ν'ανοίγεις καμιά ΑΧΕΠΕΥ ή πως τις λένε...
Με τέτοιες συμβουλές θα πας μπροστά, το δίχως άλλο!
-
Κοιτα,αμα ρωτησεις και τον κολλητο σου (βαρυ το ξερω) τον koutsan θα σου πει οτι οι σωστοι παιχτες στο χρηματιστηριο παιρνουν καλο χαρτι και δεν κανουν αγοραπωλησιες.Αν παρουν σημερα ενα χαρτι θα πουν οτι θα το σηκωσουν στις 31 δεκεμβριου του 2010 και αυτο θα κανουν.Γι αυτο κι εγω θεωρουμαι σωστος παικτης.. Αντιθετα ο vasgti εχει στα χερια του καμμενο (κυριολεκτικα.. ) χαρτι και καλα θα κανει να το πλασαρει οσο πιο γρηγορα μπορει..βεβαια αν το κανουν αυτο οσοι εχουν γκολφ θα εχουμε φαινομενα 99..ολα αυτα θα στα επιβεβαιωσει κι ο κολλητος σου..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κοιτα,αμα ρωτησεις και τον κολλητο σου (βαρυ το ξερω) τον koutsan θα σου πει οτι οι σωστοι παιχτες στο χρηματιστηριο παιρνουν καλο χαρτι και δεν κανουν αγοραπωλησιες.Αν παρουν σημερα ενα χαρτι θα πουν οτι θα το σηκωσουν στις 31 δεκεμβριου του 2010 και αυτο θα κανουν.Γι αυτο κι εγω θεωρουμαι σωστος παικτης.. Αντιθετα ο vasgti εχει στα χερια του καμμενο (κυριολεκτικα.. ) χαρτι και καλα θα κανει να το πλασαρει οσο πιο γρηγορα μπορει..βεβαια αν το κανουν αυτο οσοι εχουν γκολφ θα εχουμε φαινομενα 99..ολα αυτα θα στα επιβεβαιωσει κι ο κολλητος σου..Δεν το είχα σκεφτεί έτσι...
Όντως, αν πανικοβληθούν οι κάτοχοι Golf, θα γίνει της
Ενώ εσένα στ' @@ σου! Πόσοι να είναι δηλαδή οι κάτοχοι Bravo;
Εμείς πάλι, είμαστε όσο να 'ναι περισσότερες! -
-
Εγώ παιδιά εχω παρει ενα TSI 140 gt sport,εδω κ 10 μέρες.Μου έκαψε σήμερα για 2η φορά την ασφάλεια της κορνας...Τί να πω...
-
Να το κοιτάξεις αυτό...
-
Μηπως πατας πολυ κορνα?
Πλακα κανω
Αν στην ξανακαψει πανε να το ελεγξουν
καμια φορα αυτα τα ηλεκτρικα ειναι μεγαλα διαολια -
Ο χρήστης jacobi έγραψε:
Εγώ παιδιά εχω παρει ενα TSI 140 gt sport,εδω κ 10 μέρες.Μου έκαψε σήμερα για 2η φορά την ασφάλεια της κορνας...Τί να πω...Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ καταρχήν.....
Μια λύση είναι να μην πατάς κόρνα και να βάλεις καραμούζα σαν αυτή που είχαμε στα ποδήλατά μας εμείς οι 'παλιοί'.....
Άλλη λύση είναι να το επιστρέψεις πίσω σαν ελλατωματικό, άκου πράγματα, μετά σου λένε για τα Ιταλικά...
Πέρα από τις παραπάνω αστείες απόψεις μου - λίγο χιούμορ στη ζωή κάνει καλό - δεν έχω παρά να συμφωνήσω με τη λύση του doom1983...
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Μηπως πατας πολυ κορνα?Τότε καίγεται η κόρνα όχι η ασφάλεια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να το κοιτάξεις αυτό...Ας το ξαναπώ. Επανάληψη σημαίνει κάτι σοβαρό μάλλον, μην το αφήσει έτσι.
-
Γκολφ... Το αγοραζω με 3000 ευρω και εξοδα μεταβοβασης δικα σου.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γκολφ... Το αγοραζω με 3000 ευρω και εξοδα μεταβοβασης δικα σου.Με γεματο ρεζερβουαρ;
-
Αρκει να εχει πισω θερμαινομενο τζαμι,αν και δε νομιζω γιατι οι γερμανοι (suck) εχουν ενα θεμα με τα παραθυρα και οχι μονο..
-
Συναδελφος με ενα Golf GT 170 αγορασμενο τον Ιανουαριο, αντιμετωπιζε καποια προβληματακια (του το ειχε κανει 3-4 φορες) κοψιματος της πιεσης του τουρμπο, αυτο δεν κρατουσε πολύ μετα απο κανα 2ωρο ανεβαζε κανονικα πιεση. Πηρε τηλεφωνο εκλεισε ραντεβου για αναβαθμιση στον εγκεφαλο, αφου του ειπαν οτι ειναι κατι που θα παρει αρκετη ωρα (οχι για την αναβαθμιση) λογω του οτι θελουν να το δοκιμασουν μετα κλπ, επρεπε να το αφησει εκει το αμαξι. Ξαφνικα χτυπαει το τηλεφωνο και του λενε οτι ο αρχιμηχανικος (μη χεσω) την ωρα που το δοκιμαζε για να αποφυγει ενα μηχανακι που του πεταχτηκε, εξησε την αριστερη ροδα στο πεζοδρομιο, με αποτελεσμα να εχει ενα σπασιματακι η ζαντα και να εχει σκιστει το λαστιχο.
Πηγε ο πατερας του παιδιου απο εκει, και του λεγανε κατι παλαβα να του αλλαξουν την ζαντα και ΕΝΑ λαστιχο, αφου εγινε μια ψιλοφασαρια του ειπαν οτι θα του αλλαξουν 2 λαστιχα (τα εμπρος) ο ανθρωπος δεν το δεχθηκε, και τους ειπε οτι θελει 4 καινουρια.
Το αμαξι ειναι ακομα μεσα (αυτο εγινε την Δευτερα) γιατι ο πραγματογνωμονας της ασφαλιστικης δεν προλαβε να παει.
Το παιδι μου ειπε οτι το μετρησανε σε ευθυγραμιση και ειναι οκ, εγω του ειπα καλου κακου, μολις το παρει να το παει για μια ευθυγραμιση, και να το τσεκαρει απο κατω, σινεμπλοκ κλπ, ποτε δεν ξερεις.
Τι κουλατζες ειναι αυτοι ρε γμτ!
-
γερμανοι ρε μλκ τι περιμενεις..μακρυα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
γερμανοι ρε μλκ τι περιμενεις..μακρυα..Ετσι κι αλλιως αμα εχεις ενα 1400 με 170 αλογα ολοι μακρια σου ειναι!
Οσο αφορα το περιστατικο, ολα καλα νομιζω αφου ανελαβαν την ευθυνη χωρις δευτερη κουβεντα.
-
Ε καλα, κοψε κατι
Golf TSI/GT 1.4 - Προβλήματα...