-
Πριν λίγο ήμουν για καφέ με 2 φίλες μου που δουλεύουν στην δημοτική αστυνομία. Και οι 2 μου είπαν ότι οι κλήσεις μένουν λίγο καιρό στο δήμο και μετά πάνε στην ΔΟΥ για βεβαίωση οπότε φορολογική ενημερώτητα yok.
-
Εχει κανείς καμιά ιδέα για το πώς βρίσκουμε ανοιχτά βενζινάδικα την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη?
Κανά νούμερο πληροφοριών κτλ?
Η ξέρει κανείς κανά ανοιχτό σήμερα κεντρικά? -
Aegean στη Σόλωνος 51 είναι συνήθως ανοιχτό.
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Εχει κανείς καμιά ιδέα για το πώς βρίσκουμε ανοιχτά βενζινάδικα την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη?
Κανά νούμερο πληροφοριών κτλ?
Η ξέρει κανείς κανά ανοιχτό σήμερα κεντρικά?Στα bloka και gasprice υπάρχουν οι λίστες με τα ανοιχτά πρατήρια.
-
Την κάμερα μετά την γέφυρα του τριλόφου προς θεσσαλονίκη την ανέφερα;
-
Μηπως να γραψετε που **δεν **εχει καμερα;Πιο λιγα θα ειναι τα σημεια!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως να γραψετε που **δεν **εχει καμερα;Πιο λιγα θα ειναι τα σημεια!!!το βλεπουμε μισογεματο το ποτηρι..
-
Ενοικιαζω ευθεια 3χλμ στον Χορτιατη χωρις καμερες και χωρις οριο ταχυτητας. Καταλληλη για τελικιασματα. Το πέρασμα παει 10ευρω... Οποιος θελει να ξεδωσει η ξεμπουκωσει το αμαξι του PM me
-
Ξεχνάς ότι σου έχω υποσχεθεί κάμερα εκεί;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξεχνάς ότι σου έχω υποσχεθεί κάμερα εκεί;ΘΑ ΣΕ $(^#&#&*$()Π
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ...
-
Θα πάρω τον διοικητή τροχαίας και θα του πω ότι ντόπιος στήνει κόντρες θανάτου εκεί.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα πάρω τον διοικητή τροχαίας και θα του πω ότι ντόπιος στήνει κόντρες θανάτου εκεί.Οχι ρε φιλε... τι θανατου λες? δεν συμμετεχουν Peugeot λεμε...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα πάρω τον διοικητή τροχαίας και θα του πω ότι ντόπιος στήνει κόντρες θανάτου εκεί.Σύντομα όμως, έχουν καμιά 50αριά κάμερες στην αποθήκη και δεν ξέρουν που να τις βάλουν.
-
Τώρα εγώ να πω ένα σημείο τοποθέτησης?
-
Για πε...
-
Νομίζω θα γειωθεί το ποστ απο τους μοντερέητορς
-
Λέγε ρε...
-
Ας το κάνουμε σαν κουιζ....:Κοιλότητα του ανθρώπινου σώματος
-
Χθες μου ανέφεραν ένα κουφο:
Οι κάμερες στο περιφερειακό δεν πήραν άδεια από πολεοδομία και για αυτο το λόγο δεν έχουν προσωρινά ρευμα.......
Αν αληθευει, προλαβαίνουμε κανα δυό γρηγορουτσικα περάσματα..... -
Τον λόγο δεν τον ξέρω, αλλά όντως δεν έχουν ρεύμα ακόμα, γιαυτό έχω πει ότι δεν λειτουργούν ακόμα.
Posts προς Θεσσαλονικείς