-
Αυτό το Τ3 είχε την 1η αριστερά και κάτω?...γιατί αν είναι αυτό, το έχω οδηγήσει και ήταν θανατηφόρο...
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Αυτό το Τ3 είχε την 1η αριστερά και κάτω?...γιατί αν είναι αυτό, το έχω οδηγήσει και ήταν θανατηφόρο...Τα 5αρια σασμαν ναι.
Τι θανατηφόρο?
Δεν ειχε κρατηματα? -
Όχι...εννοώ πήγαινε σφαίρα...Τα transporter και τα παλαιότερα (ένα τέτοιο οδηγούσα ασθενοφόρο) αν ήξερες να τα πας κρατούσαν φανταστικά...εκτός από τα 1600 με τον κόφτη που άμα σου έφευγε ο κ@λος έμενε εκεί...
-
Νομίζω όμως ότι το πηδήξαμε το θέμα και από: 'Τι μικρό να διαλέξω' , έγινε 'η ιστορία των φορτηγών που πέρασαν από τα χέρια μας'
Ζητώ ξανά συγνώμη για το και το -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Όχι...εννοώ πήγαινε σφαίρα...Τα transporter και τα παλαιότερα (ένα τέτοιο οδηγούσα ασθενοφόρο) αν ήξερες να τα πας κρατούσαν φανταστικά...εκτός από τα 1600 με τον κόφτη που άμα σου έφευγε ο κ@λος έμενε εκεί...Ta πρώτα φορουσαν το 1600 και το 2000 με τα δυο μονα solex και ηταν αεροψυκτα.
Ηταν τα μοτερ απ το Τ2.
Οσο πετυχημενο μοτερ βγηκε το 1600 στο τ2 τοσο μαπα βγηκε στο Τ3.
Βαρυ σκαφος,μεγαλος ογκος φορτωσης το μοτερ ηταν οριακο δεν αντεχε.
Μολις πεταξαν τον 1,9 τον υδροψυκτο πανω το αμαξι ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ.
Το βγαζαν 1,9 με 60 αλογα (αυτο δεν ηρθε σε μας μονο Γερμανια) με 78 αλογα (οι κυλινδροκεφαλες αλλαζαν και το καρμπυρατερ) 2100 καρμπυρατερ με 90 αλογα και ψεκασμου με 112.
Με τα 112 το αμαξι ξεμπαζωνε.
Τεσπα ηταν αμαξια που σε ενεπνεαν για οδηγηση και για σκληρη δουλεια.
Από τοτε που ηρθαν όλα εμπρος τα αμαξια έχασαν την αιγλη που ειχαν και πηραν το δρόμο του μαρκετινγκ.
Τα σημερινα αν τα δουλεψεις με ρυθμους του 85 θα τα παρεις ολα στα χερια,αλλά από μοστρα πολυτελεια και παπατζιλικια ειναι φουλ -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Νομίζω όμως ότι το πηδήξαμε το θέμα και από: 'Τι μικρό να διαλέξω' , έγινε 'η ιστορία των φορτηγών που πέρασαν από τα χέρια μας'
Ζητώ ξανά συγνώμη για το και τοΑυτη ειναι η μαγεια της συζητησης
-
Όταν είδα τις σελίδες να αυξάνουν τόσο γρήγορα μετά από εθνικές μικροδιενέξεις ήμουν σίγουρος πως θα ήμασταν φανταστικοχιλιόμετρα οφ τόπικ...
Είναι κρίμα σήμερα να συζητάμε για θέματα ασφάλειας στον αέρα όταν είναι μετρήσιμες ποσότητες. Κάποια μίνι είναι 3άστερα κάποια 4άστερα και 1 μόνο πεντάστερο. Διαλέγεις και παίρνεις. Το να κάνουμε μετρήσεις παθητικής ασφάλειας μέσω φωτογραφιών από στούκες είναι ........... (βάλτε ότι νομίζετε). Για το κράτημα υπάρχουν τα περιοδικά που μετράνε φρεναρίσματα (εφόσον βέβαια δεν τα τσεπώνουν γιατί έχω πετύχει τραγικές διαφορές...) και σλάλομ. Ναι σήμερα μπορεί ο κορεάτης να έχει κρατήματα και παθητική ασφάλεια (αί10) ενώ αντίστοιχα ο ιταλός να είναι αξιόπιστος. Ας βγάλουμε τις παρωπίδες επιτέλους...
-
δεν διαβασα ολες τις σελιδες να δω αν εχει ειπωθει, εγω προτεινω suzuki splash 1.0
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
δεν διαβασα ολες τις σελιδες να δω αν εχει ειπωθει, εγω προτεινω suzuki splash 1.0σωστός φίλος! το χα νοικιάρικο στη πάργα το καλοκαίρι μη παίρνω το δικό μου και γάζωνε το σουζουκάκι! στις κατηφόρες προσπεράσεις του θανάτου, κιχ δεν έκανε! ανηφόρα φορτωμένος με πράματα ανέβαζε σαν τρελό, στροφάρισμα πολύ καλό για τα κυβικά του! φυσικά με κλίμα μέσα!
ΤΙ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ?