-
exei testarei kaneis nissan 350z????
-
-
-
Ο χρήστης treloagori έγραψε:
exei testarei kaneis nissan 350z????Βεβαίως , βεβαίως , και το όνομα αυτού Σ........... Χ...........
Αποστόλης.
-
εγώ στην γερμανία που ήμουν και μάλιστα ολοημέρο Τεστ. Το αυτοκίνητο είναι απλά αριστούργημα αλλά αυτό γιατο οποίο αξίζει οσκαρ είναι η χροιά του κινητήρα!
λέει τρελά....πάω τρελά!
-
Ο χρήστης thibe έγραψε:
εγώ στην γερμανία που ήμουν και μάλιστα ολοημέρο Τεστ. Το αυτοκίνητο είναι απλά αριστούργημα αλλά αυτό γιατο οποίο αξίζει οσκαρ είναι η χροιά του κινητήρα!λέει τρελά....πάω τρελά!
Έχεις οδηγήσει άλλα παρόμοια αυτοκίνητα ώστε να μας δώσεις κάποια σύγκριση;
Πχ Honda S2000 ή Mazda RX-8.Πάντως έχω διαβάσει οτι του αρέσει να πηγαίνει με το πλάι.
Είναι αλήθεια; -
Και εγω το εχω οδηγησει. Με το 6αρι κιβωτιο και ηταν αυτο που λεμε track μοντελο (Με τα Brembo και τις 18αρες ζαντες). Πολυ ωραιο μηχανημα. Πολυ γραμμικη αποδοση ροπης/ιπποδυναμης. Επισης πολυ ανετο μεσα με πολλα χλιδατα πραγματα. Το κιβωτιο ηταν πολυ καλο και κουμπωνε πολυ ομορφα. Επισης εχω οδηγησει και το Infiniti G35C που δεν ερχεται Ευρωπη και ειναι σχεδον το ιδιο με το 350Ζ μονο που εχει και πισω θεσεις. Brembos και 18αρες ζαντες. Οριακα πιο αργο απο το 350Ζ.
Το οδηγησα μονο για καμμια 45 λεπτα. Εχω οδηγησει το S2000 πιο πολυ (μοντελο 2001). Το 350Ζ ειναι πιο πολιτισμενο. Ισως λιγακι πιο γρηγορο. Πολυ περοσσοτερη ροπη χαμηλα.
Και τα δυο (350Ζ, G35C) ειναι πιο γρηγορα απο το καθημερινο μου αυτοκινητο (2002 WRX με αρκετες μετατροπες περιπου 265-275 αλογα). Και φυσικα δεν υπαρχει turbo lag οποτε η αισθηση ειναι διαφορετικη.
Δεν εχω οδηγησει το STi (2.5 λιτρα στις ΗΠΑ 300 αλογα μαμισια). Ξερω αρκετα ατομα που ρωταγανε στο STi board γιατι ειχανε 350Ζ. Ειπαν το STi tων ΗΠΑ ειναι πιο γρηγορο(οχι πολυ πιο γρηγορο) απο το 350Ζ αλλα πολυ πιο πεζο μεσα και δεν εχει χλιδη και ανεσεις. Ειναι πολυ ευκολο και φτηνο να γινει παρα πολυ γρηγορο αυτοκινητο (σε επιπεδο 911 κτλ) μια και οι μετατροπες ειναι πολυ διαδεδομενες.
Νικος