-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Θεωρείτε πως η αγωνιστική σας παρουσία δικαιολογουσε το να πάρετε την βοήθεια της ΕΘΕΑ?
Πόσα χρόνια τρέχατε πριν απο το 2006?
Μας επισημαίνετε 4 σφάλματα του κ. Αποστολίδη, περιμένω να σας δω το ίδιο αυστηρό και με το καινούργιο καθεστώς κυριε Φωτόπουλε.Αγαπητέ φίλε yiannis2002,
Ξεκίνησα με το Ιστ. Ακρόπολις του 2006.
Εάν για σένα έχουν σημασία τα χρόνια τότε μάλλον το αποτέλεσμα και το πείσμα μας σε διέψευσε.
Εκτός αν θεωρείς οτι όποιος και να πήγαινε θα το έπαιρνε. Σεβαστό και αυτο.
Δεν επέλεξα εγώ να με χορηγήσω, ούτε έκανα τη παραμικρή κίνηση (π.χ. παρακαλιο, μεσον κλπ.) για να μου τη δώσουν.
Εκ του αποτελέσματος μάλλον τη δικαιολογούσε.Αλλα το τελευταίο σου σχόλιο είναι το πιο ουσιαστικό. Ο κ Αποστολίδης έχει κάνει πολλα παραπάνω λάθη/παραλείψεις και οχι μόνον σε μένα. Επίσης πολυ σωστα να περιμένεις και θα δεις οτι δε με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ για δίκαιους και ωραίους αγώνες στο μηχανοκίνητο αθλητισμό γενικά και οχι μόνον στα ρεγκιουλάριτυ. Οταν βλέπω μπούρδες θα φωνάζω ΠΑΝΤΑ προς όλες τις κατευθύνσεις...λέξεις όπως διπλωματία,στραβα ματια, ελα μωρε να μη κακοκαρδίσουμε τους ξένους, κλπ. ΔΕΝ είναι δυστυχώς στο λεξιλόγιό μου. Γι αυτο και δε με ενδιαφέρουν ποτέ οποιασδήποτε μορφής καρέκλες και αξιώματα για να μπορώ να μιλάω ελεύθερα.
υ.γ. Συγνώμη για τον ενικο εάν δεν σε ενοχλεί το προτιμώ
-
Ο χρήστης jei έγραψε:
Αγαπητέ φίλε yiannis2002,
Ξεκίνησα με το Ιστ. Ακρόπολις του 2006.
Εάν για σένα έχουν σημασία τα χρόνια τότε μάλλον το αποτέλεσμα και το πείσμα μας σε διέψευσε.
Δεν επέλεξα εγώ να με χορηγήσω, ούτε έκανα τη παραμικρή κίνηση (π.χ. παρακαλιο, μεσον κλπ.) για να μου τη δώσουν.
Εκ του αποτελέσματος μάλλον τη δικαιολογούσε.Αναφέρω ότι διαπρέψατε στην πρώτη μου απάντηση παρά το μηδενικό παλμαρέ. Επιμένω σε αυτό διότι αν δεν κάνω λάθος μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχατε κάνει πολλους αγώνες.
Αλλα το τελευταίο σου σχόλιο είναι το πιο ουσιαστικό. Ο κ Αποστολίδης έχει κάνει πολλα παραπάνω λάθη/παραλείψεις και οχι μόνον σε μένα. Επίσης πολυ σωστα να περιμένεις και θα δεις οτι δε με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ για δίκαιους και ωραίους αγώνες στο μηχανοκίνητο αθλητισμό γενικά και οχι μόνον στα ρεγκιουλάριτυ. Οταν βλέπω μπούρδες θα φωνάζω ΠΑΝΤΑ προς όλες τις κατευθύνσεις...λέξεις όπως διπλωματία,στραβα ματια, ελα μωρε να μη κακοκαρδίσουμε τους ξένους, κλπ. ΔΕΝ είναι δυστυχώς στο λεξιλόγιό μου. Γι αυτο και δε με ενδιαφέρουν ποτέ οποιασδήποτε μορφής καρέκλες και αξιώματα για να μπορώ να μιλάω ελεύθερα.
υ.γ. Συγνώμη για τον ενικο εάν δεν σε ενοχλεί το προτιμώ
Δυστυχώς Ιάσωνα , τα λάθη ειναι μέσα στο πρόγραμμα όπως και οι παραχωρήσεις και τα στραβά μάτια, πάντα γίνονταν και πάντα θα γίνονται, άλλοτε σε μικρότερο άλλοτε σε μεγαλύτερο βαθμό.
Ο κ Αποστολίδης έχει κάνει λάθη και παραλείψεις όπως ειναι λογικό, αλλά έχει προσφέρει και έργο. Αυτό που περιμένω εγω να δω , ειναι το έργο από εδώ και εμπρός, διότι πολυ φοβουμαι πως όπου λαλούν πολλοι κοκόροι αργεί να ξημερώσει, και προτιμώ να ειναι ένας και να ξέρει τι κάνει , να ξερουμε και τι κάνει και τι να περιμένουμε , από την αβεβαιότητα. Μακάρι να πάνε όλα καλά από εδω και στο εξής, ποιος δεν το θέλει, αλλά δεν πάυω να είμαι επιφυλακτικός, και σκεπτικός, απέναντι στις εξελίξεις. -
H αγωνιστική λισάνς, ειναι απαραίτητη για την σπόρτινγκ κατηγορία, μιας και δεν υπάρχει μόνο η ρεγκιουλάριτυ. Και για την δημιουργία και υπαρξη της σπόρτινγκ συνετελεσε ο κ. Αποστολίδης ιδιαίτερα.
Οπότε δεν ειναι μονοδιάστατο το θέμα και αφορά πολλους περισσότερους από όσους φαντάζεστε κύριε Φωτόπουλε.
Και η αγωνία μας δικαιολογημένη, διότι τα σενάρια δίνουν και παιρνουν αναφέροντας μεχρι και την καταργηση της.
Επειδη ειμαστε πολλοι που το ρεγκιουλάριτυ δεν μας συγκινεί, και έχουμε δαπανήσει χρήματα για να ετοιμάσουμε αυτοκίνητα για την σπόρτινγκ ωστε να κάνουμε το κέφι μας, και δεν έχουμε καμια όρεξη να υποβαθμισθουμε απο ρεγκιουλαριτεράδες, νυν ή πρωην που μας θεωρουν κατώτερους και κάφρους, ειναι λογικό να αγωνιουμε και να υποστηρίζουμε τον ανθρωπο που μας βοήθησε να χαρουμε τ αυτοκίνητα που αγαπάμε όπως εμεις θέλουμε.
Οσον αφορα τα σφαλματα του κυρίου Αποστολίδη θεωρώ κακόβουλη την αναφορά σας διότι αν σας ευνοουσε δεν θα το αναφέρατε καν, όπως δεν μπήκατε στον κόπο να αναφέρετε αν σας έχει ευνοήσει σε κάποια περίπτωση.
Και εσείς μπορεί να θεωρήσατε ότι αδικηθήκατε επειδή ήσασταν πίσω από ενα low αυτοκίνητο, αλλά ήσασταν ο μόνος? αν όχι, ιδου το επί ίσοις όροις παιχνίδι.Γιάννης Κ. Αθανασάκος
για να μην μιλάμε ανώνυμα αν και πολλοι από εδω μέσα με γνωρίζουν.-Για τη license να μη το συνεχίσουμε νομίζω.
-Για τους κάφρους και το επίπεδο δεν νομίζω οτι διαφωνούμε, παντου υπάρχουν και καφροι και σοβαροί άνθρωποι.
-Τώρα για τα υπόλοιπα, το μεγαλύτερο παράπονό μου είναι οτι δεν έχει παραδεχτεί ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ τα λάθη του...ενώ έχει διορθώσει πολλα απο αυτά κατόπιν εορτής. Το πρόβλημά μου δηλαδή είναι η συμπεριφορά του ανθρώπου που θεωρεί οτι τα ξέρει όλα και όοοολοιοιοι οι άλλοι είμαστε κατώτερα (κυρίως διανοητικά) πλάσματα που πρέπει να μη μιλάμε διότι απλά είναι ο Αποστολίδης και αυτος ξέρει καλίτερα!
-Για να τελειώνουμε λοιπόν, αναγνωρίζω τη προσφορά του, τιμω τις γνώσεις του και την εμπειρία του αλλα ταυτόχρονα καυτηριάζω τον χαρακτήρα του και θεωρώ ότι τα ελλατώματα του έχουν παίξει μεγάλο ρολο στη κατάσταση που έχει περιέλθει το Ιστορικό Αυτοκίνητο αυτη τη στιγμη. Οπως λοιπόν πολλοι έχουν ευθύνη για τη κατάντια έτσι έχει κι εκείνος το μερίδιο που του αναλογεί. Αυτο λέω και όσοι τον έχουν ζήσει στο πετσί τους όπως εγω, ξέρουν πολυ καλα τι εννοώ και φαντάζομαι με καταλαβαίνουν. Απο την άλλη καταλαβαίνω κι εσας που ασχολείστε με τα sporting διότι δεν είχατε ποτε άμμεση επαφη μαζί του στους αγώνες( ηταν κυρίως στα ρεγκιουλάριτυ). Γι αυτο λέω οτι μιλάνε άνθρωποι που δεν τον ξέρουν καλα.- Δεν θεωρώ οτι με έχει ευνοήσει ποτε ή τουλάχιστον δεν το γνωρίζω...αλλα και αν το χει κάνει κακώς το έκανε.Οπως δε θέλω να με αδικούν έτσι δε θέλω και να με ευνοούν.
-Ναι δυστυχώς ΜΟΝΟΝ εγω απο τη 1η δεκάδα είχα LOW μπροστά μου.
Κατα τ'αλλα συμερίζομαι την αγωνία σας και θα αγωνιστώ κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις για τον ίδιο σκοπο με σας όλους, το Ιστορικό Αυτοκίνητο.
υ.γ. Αν και Ιταλόφιλος σας γνωρίζω(οχι προσωπικά) αλλα πολύ θα ήθελα να τα πούμε κι απο κοντα οποτε θέλετε
- Δεν θεωρώ οτι με έχει ευνοήσει ποτε ή τουλάχιστον δεν το γνωρίζω...αλλα και αν το χει κάνει κακώς το έκανε.Οπως δε θέλω να με αδικούν έτσι δε θέλω και να με ευνοούν.
-
Ο χρήστης jei έγραψε:
-Τώρα για τα υπόλοιπα, το μεγαλύτερο παράπονό μου είναι οτι δεν έχει παραδεχτεί ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ τα λάθη του...ενώ έχει διορθώσει πολλα απο αυτά κατόπιν εορτής. Το πρόβλημά μου δηλαδή είναι η συμπεριφορά του ανθρώπου που θεωρεί οτι τα ξέρει όλα και όοοολοιοιοι οι άλλοι είμαστε κατώτερα (κυρίως διανοητικά) πλάσματα που πρέπει να μη μιλάμε διότι απλά είναι ο Αποστολίδης και αυτος ξέρει καλίτερα!
-Για να τελειώνουμε λοιπόν, αναγνωρίζω τη προσφορά του, τιμω τις γνώσεις του και την εμπειρία του αλλα ταυτόχρονα καυτηριάζω τον χαρακτήρα του και θεωρώ ότι τα ελλατώματα του έχουν παίξει μεγάλο ρολο στη κατάσταση που έχει περιέλθει το Ιστορικό Αυτοκίνητο αυτη τη στιγμη. Οπως λοιπόν πολλοι έχουν ευθύνη για τη κατάντια έτσι έχει κι εκείνος το μερίδιο που του αναλογεί. Αυτο λέω και όσοι τον έχουν ζήσει στο πετσί τους όπως εγω, ξέρουν πολυ καλα τι εννοώ και φαντάζομαι με καταλαβαίνουν. Απο την άλλη καταλαβαίνω κι εσας που ασχολείστε με τα sporting διότι δεν είχατε ποτε άμμεση επαφη μαζί του στους αγώνες( ηταν κυρίως στα ρεγκιουλάριτυ). Γι αυτο λέω οτι μιλάνε άνθρωποι που δεν τον ξέρουν καλα.Προσωπικά θεωρώ ότι τον γνωρίζω μέχρι του σημείου για το οποίο μιλάω γι αυτόν. Δεν ειμαι σε θέση να γνωρίζω τι συμβαίνει στα ρεγκιουλάριτυ. Ουτε είναι άριστο ότι έχει συμβει στην σπόρτινγκ, αλλά θεωρώ κατόρθωμα το ότι σηκωσε στους ωμους του την κατηγορια αυτή, παρόλες τις άνωθεν παρεμβάσεις και προστασίες εξώφθαλμων περιπτώσεων.
- Δεν θεωρώ οτι με έχει ευνοήσει ποτε ή τουλάχιστον δεν το γνωρίζω...αλλα και αν το χει κάνει κακώς το έκανε.Οπως δε θέλω να με αδικούν έτσι δε θέλω και να με ευνοούν.
-Ναι δυστυχώς ΜΟΝΟΝ εγω απο τη 1η δεκάδα είχα LOW μπροστά μου.
Η περιέργεια μου ηταν στο αν σας ειχε ευνοήσει ως συνδιασμό, αν θα το αναφερατε.
Στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε , επειδή μας έχει τύχει πολλάκις στην σπόρτινγκ να μας πιάσει ή να πιάσουμε άλλο συνδιασμό μεσα σε ειδική, συνήθως ο αργότερος παραχωρεί δρόμο διευκολύνοντας τον ταχύτερο, και είναι κάτι το οποίο ναι μεν δεν πρέπει να είναι κανόνας αλλά συμβαίνει.
Κατα τ'αλλα συμερίζομαι την αγωνία σας και θα αγωνιστώ κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις για τον ίδιο σκοπο με σας όλους, το Ιστορικό Αυτοκίνητο.
υ.γ. Αν και Ιταλόφιλος σας γνωρίζω(οχι προσωπικά) αλλα πολύ θα ήθελα να τα πούμε κι απο κοντα οποτε θέλετε
Θα γίνει και αυτό, απο ατυχείς συγκυρίες δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής...συνήθως οι συναντησεις ιστορικών στο γνωστο στεκι με πετύχαιναν εκτός Ελλάδος
-
Για αποφυγή παρεξηγησεων και για να γίνει κατανοητο ποσο βλακώδες ηταν αυτο που έκανε:
Στο ρεγκιουλαριτυ ολοι 'κυνηγάμε' τον ιδανικό χρόνο και ξεκινάμε ανα λεπτο. ετσι λοιπόν εγω είχα ιδανικό χρονο πχ 13'15' και ο LOW για την ίδια διαδρομη 14'55' Αρα και οι 2 πηγαίναμε σωστά σύμφωνα με τη ταχύτητα που μας όρισε ο οργανωτής αλλα ο HIGH αναγκαστικά θα έπρεπε σε κάποιο σημείο της διαδρομής να προσπεράσει τον LOW με κίνδυνο να χάσει πολύτιμα δευτερόλεπτα (αργος ή γρήγορος) ενω οι υπόλοιποι HIGH είχαν 1 λεπτο διαφορα μεταξύ τους και φυσικά ίδιο ιδανικο χρόνο.
Φυσικά λάθη γίνονται και είναι ανθρωπινα...αλλα κατι τόσο χοντρο και αφου σε ενημερώνει κάποιος για τη 'πατάτα' σου ΠΡΙΝ τον αγώνα, βρές ένα τρόπο να το διορθώσεις και μη βάζεις τον εγωισμό σου Πανω απ' όλα.
Σας είπα του τηλεφώνησα ΑΜΜΕΣΑ πολλες μερες πριν το Ιστ.Ακρόπολις μολις είδα τη σειρά εκκίνησης και του επεσήμανα τη 'πατάτα' του. Δεν το 'παίζω' παντογνώστης αλλα βρόμαγε το πράμα...φαινότανε σε οποιονδήποτε λίγο έμπειρο ρεγκιουλαριτα.
Τουλάχιστον θα μπορούσε να μου πεί 'την έκανα, συγνώμη, δεν το πρόσεξα..'
Δεν έκανε απολυτως τίποτα !!! -
Ιάσωνα σίγουρα γνωρίζεις καλύτερα τα της ρεγκιουλάριτυ, οπότε δεν θα κρίνω αυτό που λές ούτε θα το υποβαθμίσω. Απλά θα περιμένω να δώ τι θα γίνει στο φθινοπωρινό και τις εξελίξεις γενικότερα με την καινούργια ΕΘΕΑ. Και επιμένω στην αρχική μου τοποθέτηση, όχι πως δεν έχω εμπιστοσύνη στον φιλο μου τον Βαγγέλη ή στον κύριο Γιάννη ή στον κύριο Άκη,(τους υπόλοιπους στην επιτροπή ιστορικών, δεν τους γνωρίζω προσωπικά) αλλά είμαι επιφυλακτικός ιδιαίτερα για τις εξελίξεις, όσον αφορά την ελευθερία 'εκφρασης¨που θα έχουν. Ο χρόνος θα δείξει...
-
Σχετικά με το Δαναών 2007 ...
Πράγματι ο κριτής είχε κάνει λάθος.
Η 'φασαρία' που αναφέρεις, δεν οδήγησε στην επέμβαση του Αλυτάρχη.
Ο αλυτάρχης ήταν απών την ώρα που είχε αναρτηθεί το εν λόγω αποτέλεσμα και φυσικά δεν γνώριζε το συμβάν. Όταν ενημερώθηκε από τον Αγωνιζόμενο κάλεσε αμέσως τον κριτή και σε συνεννόηση με τον Αγωνοδίκη αποφάσισαν το αυτονόητο, δηλαδή μέσο όρο ποινής. Ήμουν ο Αλυτάρχης στον συγκεκριμένο αγώνα και στο έχω εξηγήσει και κατ' ιδίαν.Τώρα γενικά για το θέμα Αποστολίδη.
Υπάρχει κάποιος που αμφισβητεί την συνεισφορά του στο χώρο του Ιστορικού Αυτοκινήτου. Δεν διαφωνώ ότι μπορεί και να έκανε λάθη, ότι ίσως να ήταν συγκεντρωτικός όπως και εσύ ανέφερες. Ακόμα όμως και εσύ, που έχεις παράπονα, όπως λίγο πολύ όλοι μας για κάποια περιστατικά, αμφισβητείς την συνεισφορά του;
Το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, το Φθινοπωρινό δεν είναι δικά του «τέκνα»;
Μα ακόμα και το Απολλώνιο, το Ιστορικό Ολυμπιακό και το Δαναών δεν υλοποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό με την βοήθεια του κ. Αποστολίδη;
Η πορεία των τελευταίων χρόνων, ειδικά στο regularity, η προσέλευση τόσων νέων στο χώρο η θέσπιση του πρωταθλήματος. Η διεθνής καθιέρωση του Ιστορικού Ακρόπολις, οι διοργανώσεις «επαγγελματικού» επιπέδου, η δίκαιη βαθμολόγηση… κάποιος δεν ήταν πίσω από την προσπάθεια αυτή; -
Ιάσωνα
μ έκανες ν ασχοληθώ και με το ρεγκιουλάριτυ...
ψαχνοντας λοιπόν...
το σβήσιμο των ποινών σε φίλους ιταλους και μονεγάσκους αναφέρεται στο Ιστορικό του 2007????
όπου στο πρώτο κοντρόλ Φυλή είχε δοθεί χρόνος 1 ώρα(από εκκίνηση Ζάππειο) και το 80% των αγωνιζομένων έφαγε καπέλλο λόγω της κίνησης στην Κηφισίας και στην Αττική οδό????
γιατι εκεί και μετά από υπόδειξη του Hughes πήραν όλοι επιπλέον χρόνο 15'Τωρα για την προσπέραση, επειδή έχω κολλήσει, γιατί στα ρεγκιουλάριτυ τα πράγματα μου φαινονται πιο απλά από την σπόρτινγκ, δεν νομίζω να ειναι τόσο τραγικό να προσπεράσεις σε ανοικτό δρόμο ενα αυτοκίνητο που πάει με χαμηλότερη ταχύτητα , μπορει να σου συμβεί και με άσχετο όχι μονο με αγωνιζόμενο.
Και επί της ουσίας οι Ιταλοί που ήταν μπροστά σας, αν δεν κάνω λάθος, ήταν οι νικητές του προηγούμενου Ιστορικου και έπρεπε να ξεκινήσουν πρώτοι, το ότι διάλεξαν low ήταν δικαίωμά τους .
Αυτα τα ολίγα προς το παρών, και υπενθυμίζω πως τα ιστορικά ΔΕΝ ειναι μόνο τα ρεγκιουλάριτυ, γενική υπενθύμιση αυτή, όχι προς εσένα. -
Τις περισσότερες φορές αποφεύγω να πάρω θέση, με το σκεπτικό μήπως η κάθε προσωπική μου άποψη ταυτιστεί με εκείνες του σωματείου του οποίου διατελώ μέλος του ΔΣ κατά τα τελευταία 7 έτη (Γεν.Γραμματέας αρχικά και Πρόεδρος στη συνέχεια από το Μάρτη του 2008)
Θα μιλήσω σαν ΝΑΣΟΣ λοιπόν και όχι σαν 'Πρόεδρος'Ξεκαθαρίζουμε αρχικά ότι με το jei είμαστε φιλαράκια. Βρισκόμαστε στην ίδια regularit-άδικη παρέα, κάνουμε μαζί χαβαλέ στα ράλλυ, πίνουμε μαζί μπυρίτσα στο Rockwood και εκτός των άλλων κοινών που έχουμε... είμαστε και οι δυο ΑΕΚτζήδες
Ο χρήστης jei έγραψε:
Βρε παιδιά γιατί προτρέχετε?
Επίσης γιατι αναφέρεστε σε ζητήματα που απ'οτι φαίνεται ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
Τα προτερήματα του κ.Αποστολίδη είναι γνωστά και σεβαστά απο όλους μας. Ακόμα και απο την ΕΛΠΑ !!!
Για τα ελατώματά του ομως δεν βλέπω να μιλάτε...εκτός κι αν δεν έχει κατα τη γνώμη σας.Αρχικά μπήκες με δυνατό φάουλ φίλε. Κάτι σαν τον Κυριάκο στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη πριν λίγες μέρες.
Ενοχλήθηκες φαίνεται από τα εγκώμια που έπλεξαν άλλοι για τον Αποστολίδη και έτρεξες να 'βάλεις τα πράγματα στη θέση τους'. Αυτό για μένα δείχνει κάποια εμπάθεια ή... προηγούμεναΕπίσης σημειώνω οτι δεν τον διώξανε, αλλα παραιτήθηκε και μάλιστα αφήνωντας στο έλεος του Θεου το Φθινοπωρινό, ενω είχε δηλώσει οτι θα το κάνει κανονικά για να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του.
ΛΑΘΟΣ: τον καταργήσανε από Πρόεδρο του Ιστορικού. Άρα τον διώξανε... ή μήπως δεν είναι έτσι?
ΠΧ. αν εσύ στο μαγαζί σου μεθαύριο, καταργήσεις το live προγραμμα μουσικής με dj, και αποφασίσεις να παίζει 24ώρες το 24ωρο μουσική μέσω ραδιοφώνου... έχεις διωξει ή όχι τον dj?H παραίτησή του αφορούσε την επιτροπή σχεδιασμού και οργάνωσης του Φθινοπωρινού ράλλυ
Για όσους γνωρίζουν π.χ. , ξέρουν οτι είναι ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ, ΕΓΩΙΣΤΗΣ, θεωρεί οτι κανεις δεν μπορει να κάνει κατι καλιτερα απο τον ιδιο και έχει ένα περίεργο αίσθημα ' δικαιοσύνης του μαγειρέματος!!! ', δεν θέλει ποτε συνεργάτες αλλα μονον βοηθούς...γιατι αυτος τα ξέρει καλιτερα όλα και το σημαντικότερο δεν τον έχω ακούσει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ (μακάρι να κάνω λαθος παρακαλώ διορθώστε με) να ζητά συγνώμη ή να παραδέχεται ΜΑΛΑΚΙΑ που αποδεδειγμένα έχει κανει.
Ακομη και να ήταν ετσι, νομιζω δεν δικαιουσαι να γραφεις τετοιες ασχημιες σε ένα φόρουμ.
Λες ότι τον διακατέχει η *'δικαιοσύνη του μαγειρέματος'. *Όταν δεν άφηνες αγώνα που να μην πας, δεν έβλεπα να μην έχεις εμπιστοσύνη στα αποτελέσματα.
Ξέρεις τι μου θυμίζεις? Αυτό που λέει 'AYTOI ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ, ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ'
Εκτος του κ.Αποστολίδη γνωρίζω πολλούς ακόμα ανθρώπους με εξαιρετικές γνώσεις, όρεξη και πολλα άλλα προσοντα που όμως ο χαρακτήρας τους και/ή η συμπεριφορά τους δεν τους επιτρέπουν να συνυπάρχουν στο χώρο και να δουλεύουν όλοι μαζι για ένα κοινο σκοπό.
Δε θα το σχολιάσω, θα σημειώσω το συμπέρασμα που βγάινει από τους συνομιλητές σου σ αυτό το φόρουμ: Εσύ που είσαι στου αγώνες 2 1/2 χρόνια γνώρισες τόσους ικανούς ανθρώπους, ενώ οι άλλοι που είναι 12 1/2 και 22 2/1 χρόνια στο χώρο, συνεχίζουν να ανησυχούν πολύ μετά την παραίτηση Αποστολίδη.
Θα εισηγηθώ στο επόμενο X-Factor να είσαι στην επιτροπή, λόγω της ικανότητας σου να ξεχωρίζεις τους ικανούς ανθρώπους.Ε φτάνει πια... ας δουλέψουμε όλοι μαζι ας συνθέσουμε απόψεις και εμπειρίες και ας μη στεκόμαστε σε ΕΝΑ πρόσωπο ας κάνουμε επιτέλους συνολική δουλεια...ας γίνει μια επιτροπή Ιστορικού που να εργάζονται ΟΛΟΙ και όχι μονον ο Πρόεδρος...οσοι δεν μπορούν να εργάζονται ας φύγουν...ας φύγουμε απο το 'ααα αφου έχουμε τον Αποστολίδη να τα κάνει αστον 'εν λευκο' να τα κάνει κι εμεις κοιμόμαστε'.
Δηλαδή τελικά ποιο ήταν το θέμα ρε παιδιά? Γιατί απ ότι καταλαβαίνω ο Αποστολίδης τα έκανε όλα τέλεια, αλλά το μέγαλο του λάθος ήταν ότι δεν άφηνε αρκετό χώρο για να δουλέψουν δίπλα του κι άλλοι άνθρωποι.
Χαίρομαι που βλέπω τόσους ικανούς ανθρώπους να 'σφάζονται' για το ποιος θα πρωτοδουλέψει για το καλό του χωρου. Για το πως θα συνεισφέρει ο καθένας ώστε να πάει μπροστά ο χώρος. Με γεμίζει αισιοδοξία κάτι τέτοιοΙστορικό Ακρόπολις 2006 Ακόμα περιμένω τις κορδέλες που μου υποσχέθηκε να μου δείξει ο κ.Αποστολίδης
Ποιες κορδέλες ρε φίλε? Ο κανονισμός προβλέπει να σας δείχνει τις κορδέλες η οργάνωση? Γιατί δεν έκανες ένσταση αφού ήσουν σίγουρος ότι αδικήθηκες στον πρωτο μαλιστα αγώνα που συμμετείχες?
Ιστορικό Ακρόπολις 2007 Σβήσιμο ποινών στους φίλους μας τους Ιταλους και Μονεγάσκους για να μας έχουν στα ωπα-ωπα στο Μοντε Καρλο του οποίου μέγας λάτρης είναι ο κ.Αποστολίδης.
Απ ό,τι θυμάμαι ο αγωνοδίκης σε συνεργασία με τον ίδιο τον παρατηρητή της ΕΘΕΑ αποφάσισαν να δοθεί παράταση 15’ για το χρόνο μέχρι το ΣΕΧ που βρισκόταν μετά την Αττική Οδό. Ήταν Τετάρτη πρωί και γινόταν πραγματικός χαμός εκείνη τη μέρα στην Α.Ο.
Λάθος της οργάνωσης που δεν το προέβλεψε, αλλά τίμια η απόφασή τους μετά.
Θα ήταν κρίμα μια άτυχη στιγμή του σχεδιασμού του αγώνα, να βγάλει εκτός αγώνα ανθρώπους που ταξίδεψαν χιλιάδες μίλια για να μας τιμήσουμε με την παρουσία τους. Εσύ αν κάτι τέτοιο συνέβαινε στη Νορβηγία δε θα είχες την ίδια απαίτηση?
Για θυμίσου που δόθηκε παράταση στην ώρα εκκίνησης στη Νορβηγία λόγω καθυστέρησης του πλοίου που έφερνε τα αυτοκίνητα από Αγγλία. Επωφελήθηκες κι εσύ νομίζω (ίσως να κάνω και λάθος) που καθυστέρησες με το δικό σου καράβι από την άλλη μεριά. Δηλαδή οι ντόπιοι που είχαν φτάσει στην Αφετηρία στην ώρα τους, έπρεπε να κάνουν πανικό και να χάσετε όλοι τον αγώνα σας?
Φίλε μήπως τα παίρνεις λίγο πιο σοβαρά απ ότι είναι τα πράγματα? Χόμπυ κάνουμε. Δεν είσαι ο Χάιμιλτον και ο Αποστολίδης δεν είναι ο Έκλεστον. Ας δείχνουμε και λίγη ελαστικότητα. Εξαλλου ειναι πάντα θέμα του αγωνοδίκη και του παρατηρητή όταν συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις. Και μεις σαν αγωνιζόμενοι είτε τις ακολουθούμε, είτε κάνουμε ένσταση, είτε αποχωρούμε από τον αγώνα.Δαναών 2007 Κριτής χάνει το πέρασμά μου, παραδέχεται το λάθος του, ρωτάω τι θα γίνει? Απάντηση του 'Σεφ' 'σου βαλα 2sec μη μιλάς γιατι άμα σου βάλω ότι είχες...' αυτα τα έκανε ως παρατηρητής ΕΘΕΑ !!! Εσείς ξέρετε τον παρατηρητή να έχει τέτοιες αρμοδιότητες???!!!
Αλλα βέβαια για όσους ξέρουν το χώρο εάν είναι ο Αποστολίδης στον αγώνα 'δεν υπάρχει' ουτε αλυτάρχης ουτε αγωνοδίκης ουτε τίποτα γιατι αυτος τα ξέρει όλα!!! Ευτυχώς αφού έκανα φασαρία ανέλαβαν το θέμα ο Αλυτάρχης και ο Αγωνοδίκης και μου έβαλαν το μεσο ορο των έως τότε ποινών μουκαι συ γιατί το δέχτηκες ρε φίλε? Γιατί δεν είπες να ακυρωθεί η ειδική? Μας ενοχλούν τα μαγειρέματα όταν μας αδικούν... Όταν μας ευνοούν δε μιλάμε όμως...
Λες ότι δε χαρίζεσαι σε κανέναν και δεν χαιδεύεις τα αυτιά κανενός. Το ίδιο έχεις κάνει και με μένα στο παρελθόν όταν εντόπισες 'λάθη' σε αγώνα που διοργάνωσα. Το σέβομαι αυτό και το ξέρεις ότι πάλι φίλοι θα είμαστε...
Αλλά στο συγκεκριμένο 'μαγείρεμα' όπως λες φίλε, ήσουν μέσα, το αποδέχτηκες γιατί σε ευνοούσε. Σ' εκείνη την ειδική οι Αναστασιάδης-Αποστόλου και με τους βαθμούς που πήραν έπεσαν μια θέση πίσω σου (ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν μπροστά σας) ενώ αν ακυρωνόταν η Ε.Δ. ήταν κάτι που βόλευε εκείνους και όχι εσένα...Ξεκίνησα με το Ιστ. Ακρόπολις του 2006.
Εκ του αποτελέσματος μάλλον τη δικαιολογούσε.Όταν πήρατε τη χορηγία δεν ήσαστε ούτε οι καλύτεροι ούτε οι μόνοι διατεθιμένοι να τρέξουν έξω. Ήσαστε οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ κάτι που γνώριζε πολύ καλά ο Αποστολίδης.
Σίγουρα βοηθήσατε την ΕΛΠΑ με αυτή σας την επιτυχία, που ομολογώ κανεις δεν περίμενε.
Αλλά φίλε δεν τρέχατε για την ΕΛΠΑ και τον Αποστολίδη. Για πάρτη σας τρέχατε και για να περάσετε καλά.
Ζήσατε μια εμπειρία ζωής που πολλοί θα ζήλευαν (με την καλή έννοια πάντα) και βγάλατε ασπροπρόσωπο και τον Αποστολίδη που σας πρότεινε.
Πλεόν έχετε αποκτήσει εμπειρία και θεωρείστε ένα από τα 5 καλύτερα πληρωματα regularity συν ότι μας κάνατε όλους περήφανους με αυτό σας το κατόρθωμαΟ κ Αποστολίδης έχει κάνει πολλα παραπάνω λάθη/παραλείψεις και οχι μόνον σε μένα. Επίσης πολυ σωστα να περιμένεις και θα δεις οτι δε με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ για δίκαιους και ωραίους αγώνες στο μηχανοκίνητο αθλητισμό γενικά και οχι μόνον στα ρεγκιουλάριτυ. Οταν βλέπω μπούρδες θα φωνάζω ΠΑΝΤΑ προς όλες τις κατευθύνσεις...λέξεις όπως διπλωματία,στραβα ματια, ελα μωρε να μη κακοκαρδίσουμε τους ξένους, κλπ. ΔΕΝ είναι δυστυχώς στο λεξιλόγιό μου. Γι αυτο και δε με ενδιαφέρουν ποτέ οποιασδήποτε μορφής καρέκλες και αξιώματα για να μπορώ να μιλάω ελεύθερα.
Και? Ακόμη και ΑΝ δεχτούμε τα λάθη που περιγράφεις.
- θεωρείς ότι είναι τόσο σημαντικά για κάποιον που έχει κάνει τόσα πολλά τα τελευταια χρόνια?
- νομίζεις ότι με αυτό το ύφος και τέτοιους χαρακτηρισμούς δημόσια κερδίζεις το δίκιο σου?
- πιστεύεις ότι δεν ήταν 'αρκετός' για τη θέση του Προέδρου του Ιστορικού?
Δεν σου λέω ότι ο Αποστολίδης ήταν ο Θεός. Αλλά ήταν (και είναι) ένας ικανότατος άνθρωπος. ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Γιατί φίλε αν δεν υπήρχε αυτό το παιχνίδι, θα είχες τη Veloce να κανεις ανάποδα στις πλατείες της ΗλιούποληςΉρθες στο χώρο το 2006. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι να νομίζεις ότι τα έμαθες όλα επειδή έχεις μιλήσει αρκετά και με αρκετούς. Ρώτα τους για την προ-Αποστολίδη εποχή. Τι έκανε η ΕΛΠΑ πριν πάει ο Αποστολίδης πριν 8-9 χρόνια να «βάλει μπρος» το Ιστορικό τους τμήμα?
Δε σου λέω ότι μαύρισε ο ουρανός και θα πατώσουν όλα από δω και στο εξής. (Αν και περιμένω να δω τις εξελίξεις γενικά) Σου λεω ότι κάποιος δούλεψε εκεί πέρα. Και δεν δούλεψε μόνο για να ικανοποιήσει τους Μονεγάσκους. Και δεν κέρδισε μόνο εκείνος προβολή, δόξα και φήμη. Κερδίσαμε όλοι και συνεπώς το κλασικό αυτοκίνητο.
Φίλε θα κλείσω με ένα παράδειγμα (ώστε να το καταλάβεις καλύτερα): Αν μπορεί ΕΝΑΣ μπάρμαν στο μαγαζί σου να βγάλει όλη τη δουλειά στη μπάρα. Αν σου φτιάχνει καλά ποτά... Αν σου ανεβάσει το τζίρο του μαγαζιού... Αν σε κάνει 1ο μαγαζί (σε τζίρο ποτών) από το απέναντι μαγαζί...
Θα τον διώξεις επειδή (όπως λες εσύ) τα κάνει όλα μόνος του και δεν ζητάει βοήθεια από τη γκαρσόνα, που εσύ πιστεύεις ότι πρέπει να μπει πίσω από τη μπάρα το Σάββατο το βράδυ? Τι σε ενοχλεί δηλαδή?Να σου πω εγώ τι σε ενοχλεί: Σε ενοχλεί φίλε όταν μπαίνει ο πελάτης και χαιρετάει πρώτα τον barman. Που τον βλέπεις ότι ειναι πιο δημοφιλής από το αφεντικό. Και συ δεν το αντέχεις...
Μόνο που αν συνεχίσεις έτσι θα το κλείσεις το μαγαζί...Νάσος
ΥΓ: μιλώντας για 'μαγαζι' το βράδυ θα περάσουμε από το Rockwood για ποτάκι. Θα σε δω από κοντά (να έχεις ξυριστεί)
-
και υπενθυμίζω πως τα ιστορικά ΔΕΝ ειναι μόνο τα ρεγκιουλάριτυ, γενική υπενθύμιση αυτή, όχι προς εσένα.+1
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Ήρθες στο χώρο το 2006. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι να νομίζεις ότι τα έμαθες όλα επειδή έχεις μιλήσει αρκετά και με αρκετούς. Ρώτα τους για την προ-Αποστολίδη εποχή. Τι έκανε η ΕΛΠΑ πριν πάει ο Αποστολίδης πριν 8-9 χρόνια να «βάλει μπρος» το Ιστορικό τους τμήμα?
Φίλε θα κλείσω με ένα παράδειγμα (ώστε να το καταλάβεις καλύτερα): Αν μπορεί ΕΝΑΣ μπάρμαν στο μαγαζί σου να βγάλει όλη τη δουλειά στη μπάρα. Αν σου φτιάχνει καλά ποτά... Αν σου ανεβάσει το τζίρο του μαγαζιού... Αν σε κάνει 1ο μαγαζί (σε τζίρο ποτών) από το απέναντι μαγαζί...
Θα τον διώξεις επειδή (όπως λες εσύ) τα κάνει όλα μόνος του και δεν ζητάει βοήθεια από τη γκαρσόνα, που εσύ πιστεύεις ότι πρέπει να μπει πίσω από τη μπάρα το Σάββατο το βράδυ? Τι σε ενοχλεί δηλαδή?Να σου πω εγώ τι σε ενοχλεί: Σε ενοχλεί φίλε όταν μπαίνει ο πελάτης και χαιρετάει πρώτα τον barman.Που τον βλέπεις ότι ειναι πιο δημοφιλής από το αφεντικό. Και συ δεν το αντέχεις...
Μόνο που αν συνεχίσεις έτσι θα το κλείσεις το μαγαζί...Νάσος
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΑ 'ΑΦΕΝΤΙΚΑ' ΤΗΣ ΕΛΠΑ...ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
και εύχομαι να το καταλάβει και ο jei γιατί κι αυτόν με τον τρόπο τους τον χρησιμοποιούν και στο μέλλον όταν σηκώσει κεφάλι θα τον πετάξουν.
-
Ο χρήστης Condottiero έγραψε:
Σχετικά με το Δαναών 2007 ...
Πράγματι ο κριτής είχε κάνει λάθος.
Η 'φασαρία' που αναφέρεις, δεν οδήγησε στην επέμβαση του Αλυτάρχη.
Ο αλυτάρχης ήταν απών την ώρα που είχε αναρτηθεί το εν λόγω αποτέλεσμα και φυσικά δεν γνώριζε το συμβάν. Όταν ενημερώθηκε από τον Αγωνιζόμενο κάλεσε αμέσως τον κριτή και σε συνεννόηση με τον Αγωνοδίκη αποφάσισαν το αυτονόητο, δηλαδή μέσο όρο ποινής. Ήμουν ο Αλυτάρχης στον συγκεκριμένο αγώνα και στο έχω εξηγήσει και κατ' ιδίαν.Α μάλιστα... δηλαδή ο Αλυτάρχης ήταν απών... δε γνώριζε το συμβαν..και αναρτήθηκαν αποτελέσματα..και ο Παρατηρητης ΕΘΕΑ ηταν μέσα στη γραμματεία και 'μαγείρευε' ενω ο Αλυτάρχης(στα χαρτια βέβαια) ήταν απών... Ο αγωνιζόμενος εάν θυμάσαι έκανε φασαρία για την ανάμειξη στο θέμα του κ.Αποστολίδη , δικαίως νομίζω και επίσης ζήτησε να ακυρωθεί η ειδική...τουλάχιστον εγω αυτό θα έκανα. Εάν δεν το θυμάσαι εσυ ευτυχώς υπάρχουν πολλοι παρευρισκόμενοι που το θυμούνται. Επίσης κι εγω σου έχω εξηγήσει κατ ιδίαν οτι δεν είχα κανένα πρόβλημα/παράπονο απο την οργάνωση και τους Αλυτάρχες Αγωνοδίκες αλλα το πρόβλημά μου ήταν ΜΟΝΟ με την επέμβαση και τη συμπεριφορά του 'Παρατηρητη - Αλυτάρχη - Αγωνοδίκη - Κριτή - Εφόρου αποτελεσμάτων - Χειριστή του PC - Θεού', κ.Αποστολίδη.
Εάν δεν είναι έτσι τα πράγματα παρακαλώ να με διαψεύσεις άμμεσα.Τώρα γενικά για το θέμα Αποστολίδη.
Υπάρχει κάποιος που αμφισβητεί την συνεισφορά του στο χώρο του Ιστορικού Αυτοκινήτου.ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ. Δήλωσα απο τους πρώτους τον προβληματισμό μου (και οχι τη συμπαράστασή μου όπως πολοι νόμιζαν) για την απομακρυνσή του.
Δεν διαφωνώ ότι μπορεί και να έκανε λάθη, ότι ίσως να ήταν συγκεντρωτικός όπως και εσύ ανέφερες. Ακόμα όμως και εσύ, που έχεις παράπονα, όπως λίγο πολύ όλοι μας για κάποια περιστατικά, αμφισβητείς την συνεισφορά του;
..ίσως να ήταν συγκεντρωτικός??????? Θα επαναλάβω την άποψή μου:
'...θεωρώ ότι τα ελλατώματα του έχουν παίξει μεγάλο ρολο στη κατάσταση που έχει περιέλθει το Ιστορικό Αυτοκίνητο αυτη τη στιγμη. Οπως λοιπόν πολλοι έχουν ευθύνη για τη κατάντια έτσι έχει κι εκείνος το μερίδιο που του αναλογεί...'Το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, το Φθινοπωρινό δεν είναι δικά του «τέκνα»;
Μα ακόμα και το Απολλώνιο, το Ιστορικό Ολυμπιακό και το Δαναών δεν υλοποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό με την βοήθεια του κ. Αποστολίδη;
Η πορεία των τελευταίων χρόνων, ειδικά στο regularity, η προσέλευση τόσων νέων στο χώρο η θέσπιση του πρωταθλήματος.Συμφωνούμε όλοι σ'αυτα
...η δίκαιη βαθμολόγηση…
η ποιά? ...θές ν'αρχίσουμε πάλι με τη δικαιοσύνη Αποστολίδη?... ασε βαριέμαι πάλι τα ίδια...όσοι ξέρουν γελάνε.
ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Του έχω πει αρκετές φορές να βάζει τους ιδανικούς χρόνους των ειδικών σε σφραγγισμένους φακέλους και να τους καταθέτει ΠΡΙΝ τον αγώνα. ΓΙΑΤΙ δε το κάνει??????? Επίσης παρα πολλες φορές διάφοροι απο μας έχουμε διαμαρτυρηθεί έντονα για τη ΜΗ ακύρωση ειδικών με εμφανέστατο πρόβλημα. Γιατι δεν τις ακυρώνει??? Γιατι δεν κάνει σωστό τεχνικό έλεγχο??? Γιατι επιτρέπει να τον αποκαλούν 'Μάγειρα'?
-
Θα τον διώξεις επειδή (όπως λες εσύ) τα κάνει όλα μόνος του και δεν ζητάει βοήθεια από τη γκαρσόνα, που εσύ πιστεύεις ότι πρέπει να μπει πίσω από τη μπάρα το Σάββατο το βράδυ? Τι σε ενοχλεί δηλαδή?
Να σου πω εγώ τι σε ενοχλεί: Σε ενοχλεί φίλε όταν μπαίνει ο πελάτης και χαιρετάει πρώτα τον barman.Ως συνήθως πολύ ωραίο το παράδειγμά σου αλλα ο 'μπάρμαν' που περιγράφεις ασχολείται ΜΟΝΟΝ με τη Μπαρα του μαγαζίου, ΔΕΝ, Μαγειρεύει, σερβίρει, σκουπίζει, σφουγγαρίζει...και στο τέλος βγάζει ΚΑΙ το λογαριασμό ΛΑΘΟΣ και σε κάνει ΡΟΜΠΑ.Επίσης ο συγκεκριμένος Μπαρμαν συμπεριφέρεται το ίδιο σε όλους τους πελάτες και όλοι πίνουν τα ίδια ποτα όχι οι μισοί Μπόμπες κι άλλοι Σαμπάνια(Ιταλίας ή Μοντε Κάρλο κατα προτίμηση). Επίσης στούς καλούς πελάτες κερνάει κανα ποτάκι...δεν τους ΧΑΡΙΖΕΙ το λογαριασμό!!!
καταλαβες Νασο μου με τα παραδειγματάκια σου?Που τον βλέπεις ότι ειναι πιο δημοφιλής από το αφεντικό. Και συ δεν το αντέχεις...
Μόνο που αν συνεχίσεις έτσι θα το κλείσεις το μαγαζί...Μπορεί να συμβαίνει ΚΑΙ αυτο συμφωνω...Αυτο δεν αλλάζει τα στραβα του Αποστολίδη. Εμένα πάντως θα με ενδιέφερε να κυλάνε όλα καλα και ας ήταν πιο δημοφιλής ο Μπαρμαν...ετσι κι αλλιως δικό μου είναι το μαγαζι και δε με κουνάει κανείς...(αυτο ήταν καρφι προς την άλλη μερια...για να μη λέτε δηλαδη)
(να έχεις ξυριστεί)
Αμα μου το ζητήσει η Ελευθερία...μπορει
-
Πολυ εμπάθεια βρε Ιάσωνα...αντε τώρα βγήκε ο Αποστολίδης από την μέση, να δούμε τι θα κάνει το μαγαζί, θα βρεί (βρηκε?) καλύτερο μπαρμαν? ή θ αλλάξουμε στέκι?
ή ακόμα καλύτερα, σκέψου να ανοίξει ο μπάρμαν δικό του μαγαζί...εκεί θα πέσει γέλιο της αρκούδας -
Ο χρήστης akrivodikaios έγραψε:
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΑ 'ΑΦΕΝΤΙΚΑ' ΤΗΣ ΕΛΠΑ...ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
και εύχομαι να το καταλάβει και ο jei γιατί κι αυτόν με τον τρόπο τους τον χρησιμοποιούν και στο μέλλον όταν σηκώσει κεφάλι θα τον πετάξουν.
Εσύ απο πού βγάζεις το συμπέρασμα οτι με χρησιμοποιούν?
Ποιοι?
και Γιατι? Έχεις στοιχεία ή απλά λές μπούρδες και βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα?
Αφου (όπως έχω δει και σε άλλα posts) σου ξέρεις τοοοοοοοοοσααααα πολλα γιατι δε μας λες τ'ονοματάκι σου και κρύβεσαι?
Εγω προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την ανωνυμία σου, αλλα τουλάχιστον μπορείς να μας εξηγήσεις το λόγο που δεν μιλάς επώνυμα?Εμένα πάντως κατι μου θυμίζει αυτο...σε κάποιο άλλο forum...(φτου κακα και που σκεφτηκα τέτοιο πραγμα )
-
Πολυ εμπάθεια βρε Ιάσωνα...αντε τώρα βγήκε ο Αποστολίδης από την μέση, να δούμε τι θα κάνει το μαγαζί, θα βρεί (βρηκε?) καλύτερο μπαρμαν? ή θ αλλάξουμε στέκι?
ή ακόμα καλύτερα, σκέψου να ανοίξει ο μπάρμαν δικό του μαγαζί...εκεί θα πέσει γέλιο της αρκούδας...το μεγαλύτερο γέλιο θα είναι να ΞαναΜαταΓυρίσει ο Μπάρμαν...χεχεχεχεχε
...εκει να δω τι θα λέτε όλοι σας για τον κ.Αποστολίδη... εγω θα μπαινω στα forum και θα βάζω μονο αυτο: -
Μεταξύ μας...μακάρι να γύριζε...και να γυρίσει και να μην γυρίσει, η άποψη μου για όσα έχει κάνει μέχρι τωρα δεν αλλάζει...
και μην ξεχνάτε κύριοι...
υπάρχει και η σπόρτινγκ...
επίσης αν βλέπεις τόσα αρνητικά δεν πας να τρεξεις πάς πλατεία και το γυρνας για πάρτη σου, και εμενα το 2003 με αδίκησε λέσχη και δεν ξαναπήγα σε αγώνα της...απλά πράγματα -
Ο χρήστης jei έγραψε:
Θα τον διώξεις επειδή (όπως λες εσύ) τα κάνει όλα μόνος του και δεν ζητάει βοήθεια από τη γκαρσόνα, που εσύ πιστεύεις ότι πρέπει να μπει πίσω από τη μπάρα το Σάββατο το βράδυ? Τι σε ενοχλεί δηλαδή?
Να σου πω εγώ τι σε ενοχλεί: Σε ενοχλεί φίλε όταν μπαίνει ο πελάτης και χαιρετάει πρώτα τον barman.Ως συνήθως πολύ ωραίο το παράδειγμά σου αλλα ο 'μπάρμαν' που περιγράφεις ασχολείται ΜΟΝΟΝ με τη Μπαρα του μαγαζίου, ΔΕΝ, Μαγειρεύει, σερβίρει, σκουπίζει, σφουγγαρίζει...και στο τέλος βγάζει ΚΑΙ το λογαριασμό ΛΑΘΟΣ και σε κάνει ΡΟΜΠΑ.Επίσης ο συγκεκριμένος Μπαρμαν συμπεριφέρεται το ίδιο σε όλους τους πελάτες και όλοι πίνουν τα ίδια ποτα όχι οι μισοί Μπόμπες κι άλλοι Σαμπάνια(Ιταλίας ή Μοντε Κάρλο κατα προτίμηση). Επίσης στούς καλούς πελάτες κερνάει κανα ποτάκι...δεν τους ΧΑΡΙΖΕΙ το λογαριασμό!!!
καταλαβες Νασο μου με τα παραδειγματάκια σου?Κλασική περίπτωση ιδιότροπου μεσήλικα πελάτη που ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ παραπονιεται για το φαγητό (στη συγκεκριμένη περιπτωση για το ποτό) ενώ τον βλέπουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ να τρωει στο ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ
Όσο για τις ιδέες που έχεις όσον αφορά την οργάνωση ενός αγώνα... 'Α πού 'ναι εξώ από το χορό, πολλά τραγούδια ξέρει'
Δεν στο παίζω μάγκας... αλλά φίλε σε έναν αγώνα έχεις να αντιμετωπίσεις από το κο.Jei που παραπονιέται για τη σαμπάνια, μέχρι και και τον κο.Κανένα που διαμαρτύρεται γιατί πήρε το Νο.71 αντί για το Νο.61 τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο φαίνονται στους απ έξω
Και για να τελειώνουμε. Ο Αποστολίδης γιατί καταργήθηκε? Όλοι συμφωνούμε πως ήταν εργατικός και ικανός. Πως πήγε το χώρο μπροστά. Πως πήγε την ΕΛΠΑ πιο μπροστα... Πως οργάνωνε τους καλύτερους αγώνες (κορυφαίο το εφετινό Ακρόπολις, δε νομίζεις?)
Τελικά γιατί τον 'κατήργησαν'?
Για να 'φτιάξει χαρακτήρα'?
Για να μάθει να μοιράζεται τα παιχνίδια του με τα άλλα παιδάκια?
Ή για να τον τιμωρήσουν επειδή ΑΝ χρειαζόταν να συνεργαστεί, δε θα τα κατάφερνε καλα? Γιατί σύμφωνα με αυτά που λέτε κάποιοι, πρέπει να δεχτούμε ότι μέχρι τώρα δεν ήταν συνεργάσιμος. Αλλά και πάλι (σύμφωνα με σας) τα κατάφερνε μια χαρά και μόνος τουΑρχίσαμε να συζητάμε τους προβληματισμούς μας, όσον αφορά το μέλλον του Ιστορικού τμήματος της ΕΛΠΑ και κατ επέκταση το μέλλον του ιστορικού αυτοκινήτου στη χώρα μας... και καταλήξαμε να καταλογίζονται και να αναφέρονται άσχημα πράγματα για κάποιον (όποιος κι αν είναι αυτός)
Και το χειρότερο ακόμη, καταντήσαμε οι ίδιοι να δυσφυμούμε αυτό το οποίο προσπαθούσαμε να πείσουμε τον υπόλοιπο κόσμο ότι είναι η πιο αγνή και ανιδιοτελής μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού...
Καλά πάμε...
-
Ο χρήστης jei έγραψε:
ή ακόμα καλύτερα, σκέψου να ανοίξει ο μπάρμαν δικό του μαγαζί...εκεί θα πέσει γέλιο της αρκούδας...το μεγαλύτερο γέλιο θα είναι να ΞαναΜαταΓυρίσει ο Μπάρμαν...χεχεχεχεχε
...εκει να δω τι θα λέτε όλοι σας για τον κ.Αποστολίδη... εγω θα μπαινω στα forum και θα βάζω μονο αυτο:ιασωνα, πες μου ειλικρινα την γνωμη σου, ΑΝ δεν ξαναγυρισει ο αποστολιδης, την δουλεια αυτη που οπως περιγραφεις ηταν καλη η κακη.....δεν το σχολιαζω και δεν ειναι της παρουσης.....ποιος θεωρεις οτι μπορει να την κανει καλα?
βαγγελης
-
Αρχίσαμε να συζητάμε τους προβληματισμούς μας, όσον αφορά το μέλλον του Ιστορικού τμήματος της ΕΛΠΑ και κατ επέκταση το μέλλον του ιστορικού αυτοκινήτου στη χώρα μας... και καταλήξαμε να καταλογίζονται και να αναφέρονται άσχημα πράγματα για κάποιον (όποιος κι αν είναι αυτός)**Και το χειρότερο ακόμη, καταντήσαμε οι ίδιοι να δυσφυμούμε αυτό το οποίο προσπαθούσαμε να πείσουμε τον υπόλοιπο κόσμο ότι είναι η πιο αγνή και ανιδιοτελής μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού...
**
Καλά πάμε...Πάρτο χαμπάρι Ιάσωνα και λοιποί που δρυός πεσούσης το ρίξατε στην υλοτομία,
αν ειναι ξεφτίλα ο θεσμός, τότε εισαι ξεφτίλας και εσυ που τρέχεις , και αυτος που το διοργανώνει, και αν εισαι και πρωταθλητής εισαι πρωταθλητής της ξεφτίλας.
Αιδώς Αργείοι
σ οποιον δεν αρέσει δεν τρέχει, δεν τα κανει όλα μπουρδέλο εκ των υστέρων, ή μιλάς εκείνη την ώρα ή το σταματάς εκεί.
Αν δεν ειχε παραιτηθει ο Αποστολίδης, αν δεν άνοιγα το θέμα, αν δεν λέγαμε εμείς πως προβληματιζόμαστε, θα τα έγραφες αυτά?
οχι μονο εσυ, οποιος ερθει εδω για να γράψει κατα του Χ ή του Ψ ονοματίζοντας.
Παρακολουθώ τον θεσμό της σπόρτινγκ απο το 2001, συνοδηγός σέρβις οπαδος φανατικός θεατής ετοιμάζω αυτοκίνητο να το παιξω και οδηγός. Συνεχεια ακούω ακουω ακουω, έχω πει και εγω, ειδικά για εκείνο το αττικό του 2003 που με πόνεσε, αλλά φίλε, αν δεν είχε γίνει η ιστορία όπως έγινε και αν δεν εξελισσοταν ο θεσμός, θα τρέχαμε καμια δεξιοτεχνία γύρω απο κανα βαρέλι ή κανα σπριντακι τελευταίοι. Εμείς της σπόρτινγκ, και τα παππουδια και οι νέοι.
Και ασε το αποστημα με το βαφτηστηρι στις αναβάσεις , έσπασε και τελείωσε το θέμα, νονός και αυτοκινητοδότης από πίσω για πλάτες δεν ειναι εύκολα αυτά.
Τα ιστορικά είναι η πιό όμορφη πλευρα των αγώνων στην Ελλάδα, και ερχεσαι εσυ να γκρεμίσεις αυτή την εικόνα και να ξενερώσει πχ ο φίλος που εδωσε το Α5 και πηρε σπόρτινγκ, για μια γαμημένη κορδέλα ή γιατί δεν σε αντιμετώπισαν σαν παγκόσμιο και σε βαλαν πίσω απο τον κωλοιταλο τον αργόσχολο.
Θα ρθω να πιουμε μπυρα να στα πω και απο κοντα αν και δεν γνωριζόμαστε προσωπικά, αλλά ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ##@ΕΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ σε αυτο που αγαπάμε.
Οι πλατείες λιγοστέψαν πάρτε το χαμπάρι αγωνες θέλουμε να τρέχουμε, γαμηστε και τα ιστορικά να τελειώνουμε.
Δείτε την επιτροπή ιστορικών, θέλαν αλλαγες?
καντε 2 μια για ρεγκιουλάριτυ και μια για σπόρτινγκ
βαλτε αγωνιζόμενους και απο τις 2 πλευρες, πως να κρινει για μενα ο Χ που δεν εχει μπει σε μπάκετ?
Πως θα κρινει ο μια ζωη ραλλυ με 1000 αγωνες το τι θελει ο ρεγκιουλάριτυ?
Σας χαλαγαν οι αγωνες που εκανε ο αποστολίδης?
Σοφα σχεδιασμένο το φθινοπωρινο?σορρυ ρε παιδια δεν θα πάρω, μασημενη τροφή, σοφα σχεδιασμενος ενας αγωνας στο ίδιο μερος που εχουνε γινει αλλοι χιλιοι?
τι τα λέτε αυτα?θα μας πάρουν με τις πέτρες?
θες να σου φτιαξω εγω ακρόπολις σπορτινγκ? 5λεπτα ειναι
παρε μερκουρη ριτσωνα μελετακι καρουτες και τραβα καντο
τι?τοσο ευκολο?
γυριστε πλευρο ρε επιτέλους, αμα ητανε ετσι τι τρεχουμε σε αγωνες και πληρωνουμε ας πάμε να τα κάνουμε μόνοι μας.
Και ποιος ειναι αυτός που δεν έχει κανει λάθη? Δεν σ αρεσε?γιατι έτρεχες ρε φίλε?
γιατι αφου δημόσια βηματα υπάρχουν πολλά δεν τα ελεγες τοτε και όχι τωρα?
και να αλλαζες τα πράγματα τότε...
Μπάχαλο η εικόνα, θλιβερή, σαν ξεκατίνιασμα ειναι, εδω εχει χαθεί η μπάλα και εμεις ψάχνουμε τα 2 δεύτερα τα χαμένα...
Σορρυ για την γλώσσα και το υφος, αλλά μάλλον δεν το πονατε αυτο που κανετε, μαλλον για αλλο λόγο ηρθατε στον χωρο και όχι για την κ@υλα να τρεξετε και να χαρειτε το αυτοκινητο σας. Επειδή όμως εγω μπήκα στον χωρο γ αυτό τον λόγο, και οχι για τσιγκακια κορδελες και περιβραχιόνια, αγωνιώ για τις εξελίξεις. Και θλίβομαι.
Παραίτηση Χρ. Αποστολίδη