-
Πολλά πέρασαν από το μυαλό μου με το που διάβασα τον τίτλο του θέματος αλλά αυτό που θα ήθελα πιο πολύ είναι κάτι κοντινό στου Νίκου120i,
πιλότος της Formula 1 και ειδικότερα της Ferrari... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΑρχαιολόγοςΤο χεις αχτι φανταζομαι να βρεις το τελευταιο πρωταθλημα της Αεκ...
-
Εγω δεν ειπα ε; Θελω να τελειωσω αυτο που κανω κι αν ειμαι καλος να κανω κατι πιο εξειδικευμενο στην Φ1 σε σχεση με αυτα που θελει ο Νικος147..
-
πορνοσταρ διεθνους φημης
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγω δεν ειπα ε; Θελω να τελειωσω αυτο που κανω κι αν ειμαι καλος να κανω κατι πιο εξειδικευμενο στην Φ1 σε σχεση με αυτα που θελει ο Νικος147..Όταν μπεις εσύ θα με προσλάβεις σαν 'το παιδί που φουσκώνει τα λάστιχα'?
-
Αν πας στο αλφα ρομεο τοπικ και γραψεις οτι η 147 ειναι μακραν πιο καλη απο την 120 :ΝΑΙ...
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
πορνοσταρ διεθνους φημηςΑυτό μπορείς να το κάνεις παράλληλα. 2000-3000€ το...session
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
πορνοσταρ διεθνους φημηςΣε Gay φιλμακια?
Εγω θα ηθελα να κανω την ¨καριερα¨ του χιου χιεφνερ!
-
Οδηγος.Σε νταλικα,σε φορτηγο,σε υπεραστικο,σε πουλμαν,οτιδηποτε με παει μακρυα απο τις πολεις....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αν πας στο αλφα ρομεο τοπικ και γραψεις οτι η 147 ειναι μακραν πιο καλη απο την 120 :ΝΑΙ...Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να λέω ψέμματα
-
Ε τοτε δε θα πας μπροστα.. Πλακα πλακα θα μπορουσε κι ο ψευτης να ειναι ενα ειδος επαγγελματια.. (καμια σχεση με αυτον που φουσκωνει α λαστιχα.. )
Ερωτηση απο ενδιαφερον για τη δουλεια που θες: Καπνιζεις; -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ερωτηση απο ενδιαφερον για τη δουλεια που θες: Καπνιζεις;Λίγο.
Pub το κάναμε.
-
Ειδικότερα αν ήμουν dj θα ήθελα να έπαιζα μουσική σε ένα beach bar με ξένο κόσμο που χορεύει ακομπλεξάριστα να αγναντεύουν όλοι το ηλιοβασίλεμα να αγκαλιάζονται τα ζευγάρια και τα ηχεία να πλυμμηρίζουν το χώρο με αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=Zf-dXcBcoHo' target='_blank ακούστε το ολόκληροΌλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
πορνοσταρ διεθνους φημης
Σε Gay φιλμακια?
**Εγω θα ηθελα να κανω την ¨καριερα¨ του χιου χιεφνερ! **:yahoo:
Hugh Hefner: I'm gay
Posted by Michael Bilde at 14 October 2008, 11:20 PM and is filed under Entertainment
Playboy founder Hugh Hefner has finally admitted what most people have suspected for decades: That he is gay.The 82-year-old came out during an interview with CNN's Larry King.
'I gotta tell you, Larry. I do like women. But let's be honest here.** I'm homosexual** and have been so since I was a teen,' he said.
'I've been wanting to come out for ages. It's such a great relief. Most people knew it anyway.'
There have been numerous signs over the years that the Playboy millionaire is gay. The bathrobe, the many male Hollywood stars hanging around his Playboy Mansion, and his unwillingness to commit to any of his female girlfriends.
Larry King praised Hefner's admission during the interview. And had a surprise announcement himself:
'Well, what the heck. I might as well come out, too. Yes, these suspenders were given to me by Tommy, my boyfriend of nearly half a century,' King said.
μπας και τον παλουκωνεις το δρακουλα rantanplan?
-
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Απίστευτος!!!
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Πρέπει να είναι στειρωμένος μάλλον
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αρχαιολόγος
Το χεις αχτι φανταζομαι να βρεις το τελευταιο πρωταθλημα της Αεκ...
Οχι για να ξεθαβει τις μπουρδες που εχεις γραψει κατα καιρους.
Κ εγω αρχαιολογος θα ηθελα να ειμαι(κ οχι για να ξεθαβω τις μπουρδες του Πασχου)
-
Σχεδιαστης αυτοκινητων αλλα δεν πιανει το χερι μου
Αν ημουν καλος στο σχεδιο αυτο θα εκανα -
οδηγος αγωνων auto/moto (και τα δυο μ αρεσουν)
ή ρεπορτερ του στυλ national geographic, να γυριζω ντοκυμαντερ κλπ..
η δουλεια ειναι για να εχεις χρηματα να πραγματοποιεις αυτα που πραγματικα σου αρεσουν.
ετσι το πρωτο ελπιζω να μπορω να το κανω καποτε.
Αν δεν κάνατε αυτό που κάνετε ... τί θα κάνατε???