-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Πιστεύεις οτι κινητήρας 1600 cc μπορεί να σύρει 1,5++ τόνο αμάξωμα ΚΑΙ τη βάρκα σου;
Aνετααααα!!!!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εκείνο που θα ήθελα εγώ πάντως είναι να υπάρχει στην αγορά η δυνατότητα να έχω ένα μικρό 5θυρο Suvοειδές στα 1,4 ή 1,6 ή έστω 1,8 που να παρέχει μια απλή τετρακίνηση και την δυνατότητα κίνησης εκτός δρόμου (όχι τίποτα σε extreme τύπου trial καταστάσεις), κάτι που αυτή την στιγμή 'μονοπωλιακά' έχουν τα Terios/SX4. Εκεί που κολλάω είναι στην ποικιλία των επιλογών που 'δεν' έχω και η όποια τωρινή επιλογή μου ... είναι μονόδρομος και φυσικά ρυθμίζει τις τιμές.
Το να θές ένα όχημα με 5 πόρτες και δυνατότητα φόρτωσης μιας τριμελούς ή τετραμελούς οικογένειας με τις αποσκευές της έχοντας την δυνατότητα της επιλεκτικής και όχι μόνιμης τετρακίνησης και έχοντας έναν κινητήρα της τάξης των 120ΗΡ που θα μπορεί να σου παρέχει να κινηθείς στην ΕΟ έως τα ... 150 χλμ και θα παρέχει και την ελκτική δύναμη σε μια βάρκα ή ένα τρειλερ, θα αποτελεί με όλη την έννοια ενός 'πολυχρηστικού' αυτοκινήτου και σίγουρα δεν αποτελεί παράλογη απαίτηση.
Κανείς δεν ζήτησε το XTrail με τον 1,4 και τα 88 άλογα που βάζει η Nissan στο Μicra ...Ακριβώς!!!! Σα να το έγραψα εγώ......
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Πιστεύεις οτι κινητήρας 1600 cc μπορεί να σύρει 1,5++ τόνο αμάξωμα ΚΑΙ τη βάρκα σου;
Aνετααααα!!!!!!
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Urban Cruiser με 1.3 και 100 ίππους.
Το θέμα είναι ποσο θα κάνειΠότε θα βγεί;;;;;
-
Toyota Urban Cruiser: Ένα 'RAV' για την πόλη 20-02-2008
Πόλο έλξης αναμένεται να αποτελέσει στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης το Urban Cruiser, ένα νέο SUV που πρόκειται να παρουσιάσει για πρώτη φορά η Toyota με κύριο χαρακτηριστικό τις κόμπακτ διαστάσεις του που δεν θα ξεπερνούν σε μήκος τα 3,95 μέτρα. Το Urban Cruiser θα εισάγεται από την Ιαπωνία και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά στις αρχές του 2009.Βασίζεται σε τροποποιημένη εκδοχή της πλατφόρμας του Yaris και θα τοποθετείται πάνω από τα Fiat Sedici και Suzuki SX4, προσεγγίζοντας το μοτίβο του Daihatsu Terios. Επί της ουσίας, το Urban Cruiser αποτελεί εξέλιξη του ομώνυμου πρωτοτύπου που είχε παρουσιαστεί στην ίδια έκθεση το 2006, ενώ στην ιαπωνική αγορά παρουσιάστηκε πέρσι σαν 'Toyota Ist'. Δεν είναι λίγες οι φορές που η ιαπωνική εταιρεία έχει αποδειχτεί προφητική. Θυμηθείτε την πρώτη γενιά RAV4, το μοντέλο που ουσιαστικά θεμελίωσε την κατηγορία των SUV και παραμένει μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές στο είδος του.
-
Aνετααααα!!!!!!
Δες πχ τα Sportage/Tuscon στα 2.0 με 145 ίππους και 1.5 τόνο αμάξωμα. Οι επιδόσεις τους είναι επαρκείς, αν τα φορτώσεις με οικογένεια και βάρκα, θα είναι εντελώς οριακά υποθέτω...
Αν το ίδιο αμάξωμα, του βάλεις 1.6 μοτέρ, που θα χάσει σε ιπποδύναμη και ροπή, δεν θα μπορεί να πάρει τα πόδια του.Η μόνη λύση είναι να σε...λυπηθεί κάποιος και να βγάλει κάτι με μικρό κυλινδρισμό και turbo... Αλλά όπως σε κόβω, μάλλον θα το βγάλεις αναξιόπιστο και θα προτιμούσες ένα ψόφιο 1.6 αρκεί να ήταν ατμοσφαιρικό...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Aνετααααα!!!!!!
Δες πχ τα Sportage/Tuscon στα 2.0 με 145 ίππους και 1.5 τόνο αμάξωμα. Οι επιδόσεις τους είναι επαρκείς, αν τα φορτώσεις με οικογένεια και βάρκα, θα είναι εντελώς οριακά υποθέτω...
Αν το ίδιο αμάξωμα, του βάλεις 1.6 μοτέρ, που θα χάσει σε ιπποδύναμη και ροπή, δεν θα μπορεί να πάρει τα πόδια του.Η μόνη λύση είναι να σε...λυπηθεί κάποιος και να βγάλει κάτι με μικρό κυλινδρισμό και turbo... Αλλά όπως σε κόβω, μάλλον θα το βγάλεις αναξιόπιστο και θα προτιμούσες ένα ψόφιο 1.6 αρκεί να ήταν ατμοσφαιρικό...
Καταρχήν μένω Σάμο! Δεν θα φορτώσω οικογένεια και βάρκα για ταξίδι!
Θα πάω με οικογένεια καμιά βόλτα στο βουνό (Οχι άλπεις ή ιμαλάια) και άλλες φορές μόνος θα πάρω την βάρκα μου και θα την πάω 100 μέτρα ως την γλίστρα για να την ρίξω στην θάλασσα! Επίσης θα κάνω κάθε μέρα 12 + 12 χιλιόμετρα ως την δουλειά! Τον χειμώνα γιατί το καλοκαίρι κυκλοφορώ με μηχανή!!!
Γιαυτήν την δουλειά ένα 4χ4 με καμιά 90αριά ίππους είναι υπεραρκετό! Υπάρχουν και φίλοι που κάνουν αυτά με Τσερόκι 3.7 λίτρα αλλά και με Τζίμνυ 1.3 λίτρα , τώρα αυτά τα κάνω με το τέριος 1.3 λίτρα άνετα εδώ και 11 χρόνια (έχω κάνει 155.000 χιλιόμετρα)!
Τώρα θέλω να αλλάξω αμάξι και να κάνω τα ίδια το νέο τέριος όμως δε μου αρέσει και θέλω ένα νέο αμάξι έως 1600 κυβικά 4χ4! Πολλά ζητάω;; Σας φαίνεται πολύ λάθος αυτό που ζητώ;;;
Να μου πείτε να πάρω ένα 6-7 μέτρα σκάφος με καμμιά 200άρια άλογα ναι είμαι μαζί σας και το θέλω, όχι όμως αμάξι θηρίο...... -
Τώρα θέλω να αλλάξω αμάξι και να κάνω τα ίδια το νέο τέριος όμως δε μου αρέσει και θέλω ένα νέο αμάξι έως 1600 κυβικά 4χ4! Πολλά ζητάω;; Σας φαίνεται πολύ λάθος αυτό που ζητώ;;;
Να μου πείτε να πάρω ένα 6-7 μέτρα σκάφος με καμμιά 200άρια άλογα ναι είμαι μαζί σας και το θέλω, όχι όμως αμάξι θηρίο......Εφοσον λοιπον πιστευεις πως σου κανουν αυτα τα οχηματα με αυτους τους κινητηρες για τους σκοπους σου... γιατι πολυ απλα δεν παιρνεις ενα να σου φυγει ο καημος? Δεν σου αρεσει το Τεριος, παρε SX4, παρε Swift 4x4, παρε το Cruiser, το Jimny, το Tiguan, το Cashkai.... εχει τοσα αμαξια... δεν μπορει καποιο να μην σου κανει!!!!
Αμα δεν σου κανει κανενα, τοτε μαλλον πρεπει να βαλεις νερο στο κρασι σου... να προσγειωθεις στην πραγματικοτητα και να αφησεις τα ευχολογια!
-
υπαρχει και το grand vitara 1.6 που μπορει να σερνεται αλλα τουλαχιστον ειναι καπως εμφανισιμο
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
υπαρχει και το grand vitara 1.6 που μπορει να σερνεται αλλα τουλαχιστον ειναι καπως εμφανισιμοAυτό μου κάνει αλλά δε με αφήνει η γυναίκα μου να το πάρω επειδή είναι δίπορτο!!!
-
υπαρχει και το grand vitara 1.6 που μπορει να σερνεται αλλα τουλαχιστον ειναι καπως εμφανισιμο
Aυτό μου κάνει αλλά δε με αφήνει η γυναίκα μου να το πάρω επειδή είναι δίπορτο!!!
Αρα το προβλημα σου δεν ειναι τα υπαρχοντα SUV αλλα η γυναικα σου ρε χριστιανε μου... Τι μας παιδευει τοσες σελιδες....? ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ!!!!
-
-
Aυτό μου κάνει αλλά δε με αφήνει η γυναίκα μου να το πάρω επειδή είναι δίπορτο!!!
Πες της ότι είναι πιο ασφαλές γιατί δεν θα μπορούν τα παιδιά να ανοίξουν την πίσω πόρτα εν κινήσει (αφού δεν υπάρχει ) και αφού ούτως ή άλλως στην απο-επιβίβαση ο ένας γονιός είναι πάντα έξω και μπαίνει τελευταίος, πάλι δεν ζορίζεται το θέμα.
Case closed
-
Ο,τι και να της πω πάλι δε με αφήνει.......
-
Ο,τι και να της πω πάλι δε με αφήνει.......Kαλά το καινούριο Terios γιατί δεν σου αρέσει?? 11 χρόνια είχες το παλιό και σου κακοφαίνεται το καινούριο???
Στα υπόψη ότι έχει πολύ καλύτερη 4κίνηση από το 3d GV, πολύ καλύτερους χώρους, ενώ στις επιδόσεις είναι μάλλον τα ίδια. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ο,τι και να της πω πάλι δε με αφήνει.......
Kαλά το καινούριο Terios γιατί δεν σου αρέσει?? 11 χρόνια είχες το παλιό και σου κακοφαίνεται το καινούριο???
Στα υπόψη ότι έχει πολύ καλύτερη 4κίνηση από το 3d GV, πολύ καλύτερους χώρους, ενώ στις επιδόσεις είναι μάλλον τα ίδια.Εχουν πανάκριβα ανταλλακτικά και αυτό μου την έχει δώσει!!!!
Δεν χαλάνε βέβαια αλλά αν χρειαστείς κάτι.... την έβαψες!!!!
Ενδεικτικά να σου πω ότι έδωσα 1525 ευρώ πριν 4 χρόνια για τους 2 μπιλιοφόρους!!!!!!! -
Ούτε η Suzuki είναι φτηνή σε αυτό πάντως, οπότε και GV να έπαιρνες , μάλλον στα ίδια θα ήσουν πιστεύω.
-
...Δεν χαλάνε βέβαια ....Δηλαδή ψάχνεις για κάτι που να χαλάει αλλά να βρίσκεις εύκολα το ανταλλακτικό? (γιατί πολύ φτηνό δεν θα είναι έτσι κι αλλιώς)....
Πάντως το Terios είναι το σωστό για σένα.... Με SX4 σε γλύστρα με βάρκα δεν μου ακούγεται πολύ καλό εκτός αν έχετε άψογη γλύστρα και πρόσβαση. Κι αν δεν την βαζοβγάζεις και συχνά σε βοηθάει ένας από τους άλλους.
Γιατί δεν σου/σας αρέσει το Terios αλήθεια? Αν ο λόγος είναι ο προηγούμενος (ανταλλακτικό) τότε είσαι άξιος αυτών που θα πάθεις δοκιμάζοντας κάτι άλλο! Γιατί είσαι αχάριστος και δεν εκτιμάς την τύχη σου! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
...Δεν χαλάνε βέβαια ....
Δηλαδή ψάχνεις για κάτι που να χαλάει αλλά να βρίσκεις εύκολα το ανταλλακτικό? (γιατί πολύ φτηνό δεν θα είναι έτσι κι αλλιώς)....
Πάντως το Terios είναι το σωστό για σένα.... Με SX4 σε γλύστρα με βάρκα δεν μου ακούγεται πολύ καλό εκτός αν έχετε άψογη γλύστρα και πρόσβαση. Κι αν δεν την βαζοβγάζεις και συχνά σε βοηθάει ένας από τους άλλους.
Γιατί δεν σου/σας αρέσει το Terios αλήθεια? Αν ο λόγος είναι ο προηγούμενος (ανταλλακτικό) τότε είσαι άξιος αυτών που θα πάθεις δοκιμάζοντας κάτι άλλο! Γιατί είσαι αχάριστος και δεν εκτιμάς την τύχη σου!Ειλικρινά με αυτά που μου γράφεις με προβλημάτισες και ίσως είσαι εσύ ο λόγος που θα ξαναπάρω τέριος! Ευχαριστώ ειλικρινά!!!!
-
Σκέψου, αν το νέο Terios ήταν άλλη μάρκα, το ίδιο ακριβώς αλλά με άλλο σήμα, δεν θα ταίριαζε γάντι με αυτά που λές ότι ζητάς?
ΒΓΑΛΤΕ ΕΝΑ SUV 1600cc