-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Από 73 έως 80, αν τα έκανα σωστά αυτή τη φορά...
Περισσότεροι απο οποιονδήποτε αγώνα του πρωταθλήματος ταχύτητας
Αν και πιστεύω πως θα είμαστε πανω απο 100...Μα ναι, λογικό το βρίσκω... Στους αγώνες δεν έχει ούτε φαί ούτε δώρα...
Λέω με την αρχή του πρωταθλήματος και σε κάθε αγώνα να λέμε οτι θα έχει και καφέ
-
Ηταν όλα εξαιρετικά παίδες!! Αρα δεν απολύεται κανένας!! (λέμε τώρα!!)
Πολλοί φίλοι...πάνω απο 100 άτομα...οδηγοί που έβαλαν τα δυνατά τους να μας ευχαριστήσουν...και ευχάριστα απρόοπτα!!
Ενας κλήρωσε τον ευατό του!! ( ...Η παράγκα!!)...άλλος βρήκε το φλουρί στο ταψί...μ αυτά και με άλλα..περάσαμε 4 ωραίες ώρες μαζί με τα παιδιά των 4Τ (που δούλεψαν για να γίνει αυτή η ωραία γιορτή) ...τον ΣΧ (φυσικά και πάνω απ όλους!!)... τον ΚΚ (!ναι,ναι..ήρθε)...και πολλούς φίλους αγωνιζόμενους που έδειξαν πόσο μετράνε τους θεατές!!
Δόθηκαν βραβεία..έγιναν πλάκες!!....το φλουρί κέρδισε ενα Safetrack!!!
Πάντως εγω θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Στράτη προσωπικά..και για αυτό το βήμα που μας έχει δώσει...και για την αμέριστη συμπαράσταση...και για την υπομονή και την επιμονή!!
Αλλά και τον mm55 (stealth) για την ηρεμία και την ψυχραιμία!!Να είμαστε καλά και του χρόνου...διπλάσιοι!!!
-
Πάει κι αυτό! Και του χρόνου να είμαστε καλά.
Ευχαριστούμε θερμά τους 4Τ και ειδικότερα τους ΣΧ, ivan, mm55 και mmarg για την όλη οργάνωση και την προσφορά των δώρων σε όσους φορουμάδες παρευρέθηκαν σε μια θαυμάσια ημέρα.
Τιμή μας η παρουσία του Κου Καββαθά και ελπίζουμε, ει δυνατόν, σε ενεργότερη συμμετοχή
Να ευχαριστήσουμε κι όλους τους αγωνιζόμενους που βρέθηκαν στα Μέγαρα στα πλαίσια της βράβρευσης του καλύτερου συνδυασμού του 2003.Επί της διαδικασίας τώρα καταγγέλω με όλες μου τις δυνάμεις τη διαπλοκή που φαίνεται να χτύπησε και το forum μας
Έλεος Κύριε cmarin! Έλεος -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ηταν όλα εξαιρετικά παίδες!! Αρα δεν απολύεται κανένας!! (λέμε τώρα!!)Πολλοί φίλοι...πάνω απο 100 άτομα...οδηγοί που έβαλαν τα δυνατά τους να μας ευχαριστήσουν...και ευχάριστα απρόοπτα!!
Ενας κλήρωσε τον ευατό του!! ( ...Η παράγκα!!)...άλλος βρήκε το φλουρί στο ταψί...μ αυτά και με άλλα..περάσαμε 4 ωραίες ώρες μαζί με τα παιδιά των 4Τ (που δούλεψαν για να γίνει αυτή η ωραία γιορτή) ...τον ΣΧ (φυσικά και πάνω απ όλους!!)... τον ΚΚ (!ναι,ναι..ήρθε)...και πολλούς φίλους αγωνιζόμενους που έδειξαν πόσο μετράνε τους θεατές!!
Πάντως εγω θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Στράτη προσωπικά..και για αυτό το βήμα που μας έχει δώσει...και για την αμέριστη συμπαράσταση...και για την υπομονή και την επιμονή!!
Αλλά και τον mm55 (stealth) για την ηρεμία και την ψυχραιμία!!Να είμαστε καλά και του χρόνου...διπλάσιοι!!!
Οχι...σε βάρος ρε παιδιά...σε συμμετοχές εννοώ...και ΟΧΙ δεν φάγαμε μετά!
-
Εύγε σε όλους!!!
Πολύ καλά όλα. Ευχαριστούμε 4τ - ΚΚ - ΣΧ - ΝΤ - ΜΜ - ΚΛΠ (ώχ το τελευταίο με μικρά το γράφουμε) , τέλος πάντων όλους ανεξαιρέτως!!!
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να είμαστε καλά και του χρόνου...διπλάσιοι!!!Σούχω πεί βρε Νίκο , μην γράφεις τέτοια , οι κακές γλώσες θα λένε για size!!!
Αν και με τέτοιο catering κάπως έτσι μας βλέπω!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ηταν όλα εξαιρετικά παίδες!! Αρα δεν απολύεται κανένας!! (λέμε τώρα!!)
Πολλοί φίλοι...πάνω απο 100 άτομα...οδηγοί που έβαλαν τα δυνατά τους να μας ευχαριστήσουν...και ευχάριστα απρόοπτα!!
Ζηλεύω , αλλά πάλι καλά που ΔΕΝ φάγατε (...συγκροτημένοι σε σώμα ) μετά , γιατί , τότε η ζήλεια θα ήταν ....μεταλλαγμένη σε φθόνο .
Και του Χρόνου , με υγεία πρώτα, να είμαστε πολλαπλάσιοι !!
(σ.σ. η λέξη πολλαπλάσιοι , δεν νομίζω πως επιδέχεται δύο ερμηνείες , έτσι ώστε να χρειαστεί διευκρινιστικό quote ,
kouk , ακούς ??? , είπα πολλαπλάσιοι κι' όχι διπλάσιοι )Αποστόλης.
Υ.Γ. Νίκο , μήπως η υπογραφή σου ( ... 5000 ...) χρειάζεται ..update -
Να καταγγείλω κι εγώ με τη σειρά μου τη διαπλοκή της διαπλοκής...όλα τα μέλη της παράγκας αλλά και του άτυπου ΔΣ του φορουμ έφυγαν με δωράκι
Σοβαρά τώρα...η εκδήλωση ήταν πολύ επιτυχημένη και σε αυτό οφείλουμε τα μέγιστα στους διοργανωτές της αλλά και οικοδεσπότες μας που μας ανέχοντε και υπομένουν 2 χρόνια σχεδόν...αντε και του χρόνου ακόμα καλύτερα και με περισσότερους forum-αδες εν δράση !!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Να καταγγείλω κι εγώ με τη σειρά μου τη διαπλοκή της διαπλοκής...όλα τα μέλη της παράγκας αλλά και του άτυπου ΔΣ του φορουμ έφυγαν με δωράκιΑπλά ζηλεύεις που δε βάλαμε κι εσένα στη λίστα! Αυτό είναι!
Εγώ παιδιά θα πω την αμαρτία μου... Γύρισα στο σπίτι και έφαγα!
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Και του Χρόνου , με υγεία πρώτα, να είμαστε πολλαπλάσιοι !!
(σ.σ. η λέξη πολλαπλάσιοι , δεν νομίζω πως επιδέχεται δύο ερμηνείες , έτσι ώστε να χρειαστεί διευκρινιστικό quote ,
kouk , ακούς ??? , είπα πολλαπλάσιοι κι' όχι διπλάσιοι )Αποστόλης.
Νομίζεις!!!
Πολλαπλάσιοι = ΔΙΠΛΑΣΙΟΙ, ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΙ, ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΟΙ, κ.ο*(υ)*.κ. ( )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να είμαστε καλά και του χρόνου...διπλάσιοι!!!
οι κακές γλώσες θα λένε για size!!!
Αν και με τέτοιο catering κάπως έτσι μας βλέπω!
Κι ύστερα σου λέει δεν έφαγαν!!!
Βγήκα έξω να (τι άλλο; ) μιλήσω και είχαν μείνει μετά μόνο αναψυκτικά!!!
-
Πάντως όσοι δεν ήρθατε δε χάσατε τίποτα...
α) το φλουρί ενώ φώναζα πως είναι στο ταψί, βρέθηκε άργότερα στα ψίχουλα, οπότε αρχίζει το παράγκιασμα!
β) Μετά ο αντιπρόεδρος του φόρουμ, syele, με μια αλληλουχία κληρώσεων κερδίζει δώρο, αφού πρώτα έχει δώσει δώρα στους 'δικούς μας'.
γ) Εκεί που λές πως μόνο ο στατιστικός αναλυτής μας έμεινε τίμιος, νάσου τον να κληρώνει τον εαυτό του για συνοδήγηση στο αυτοκίνητο που ήθελε, και μετά να προσπαθεί να μας πείσει πως ήταν στατιστικό παράδοξο!!!
δ) Όλοι πήγαν βόλτα εκτός από εμένααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Και του χρόνου παίδες, ευχαριστούμε τους οικοδεσπότες, τους παρευρεθέντες, ακόμα και την παράγκα!!!
Χρόνια πολλά στους Θανάσηδες και τις Αθανασίες, σόρι nass που ενώ μιλούσαμε δεν πήγε το μυαλό μου...
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!
-
Ήταν όλοι υπέροχοι!!! Μεγάλα και πολλά ευχαριστώ στους οικοδεσπότες μας, ειδικά στον ΣΧ και στον mm55, αλλά και στον ΚΚ που μας τίμησε με την παρουσία του.
Συγχαρτήρια σε όλα τα παιδιά που διακρίθηκαν την χρονιά που πέρασε και τιμήθηκαν από το φόρουμ αλλά μας τίμησαν και με την παρουσία τους. Τους ευ΄χόμαστε ότι καλύτερο για φέτος.Οι 2 γύροι στο δεξί κάθισμα του Λάμπρου (αν και λίγοι) ήταν άψογοι.
Στα δώρα, το φλουρί κέρδισε ένα safetrack (αλήθεια ποιος το κέρδισε τελικά?), είχε δωράκια για δωρεάν είσοδο στην πίστα, διάφορα γκατζετς και βέβαια συνοδηγήσεις μέ διάφορα πολιτικά και αγωνιστικά αυτοκίνητα.
Τέλος για κάποιες κακίες που αναφέρονται, έχω να πω ότι το δώρο που έχω κερδίσει μέχρι τώρα από την συμμετοχή μου στο φόρουμ, είναι πολύ μεγαλύτερο από το σημερινό δώρο της κλήρωσης.
Για την διαδικασία να κληρώσω τον ευατό μου, ήταν απλά μία προπόνηση. Την επόμενη φορά θα πάω για το τζόκερ
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
δ) Όλοι πήγαν βόλτα εκτός από εμέναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααΕίπαμε παράγκα, παράγκα. Αλλά σκέφτεσαι να κληρωνόσουν με τον Αμαξόπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα σηκώνονταν τα ακρόμπαρα, ξέρεις τι να μας κάνουν.Καταγγέλω κι εγώ την παράγκα (έως και τα αυτοκινητάκια-μινιατούρες είχαν μοιράσει οι αθεόφοβοι), καθώς επίσης το γεγονός ότι περάσαμε πολύ όμορφα σε μία ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα. Ειδικά το τελευταίο το καταγγέλω εντονότατα!
-
Πολύ ωραία ήταν ωραίος ο καιρός, ωραίοι ήχοι από ωραίες εξατμίσεις και λάστιχα που φθείρονται, ωραία αυτοκίνητα, συμπαθείς άνθρωποι, ευχάριστο κλίμα, ο pilot παρών......τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς? Τη φωνή του @#$$%#@$#.... είχε κλείσει η φωνή μου τελείως και έτσι ήμουνα σαν ζόμπι-φυτό-γλάστρα και περιορίστηκα σε ρόλο αμίλητου παρατηρητή!
Και δεν κέρδισα τίποτα....ούτε μια βολτούλα! ...ενώ άλλοι κληρώναν τον εαυτό τους!Σημ: Κακώς η γραμματεία σημείωνε μόνο τα κανονικά μας ονόματα. Θα έπρεπε να έχουμε αυτοκολλητάκια στο πέτο με τα ψευδώνυμά μας.
-
καλησπέρα,
Ολα ήταν πολύ ωραία και του χρόνου διπλοί!
Από την άλλη ΕΛΕΟΣ .
-Ας έρθει ο κύριος Μαρινάκης να κληρώσει μια μινιατούρα WRC
-Ο αριθμός 1012(αν θυμαμαι καλα).......ησυχια.........ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ...και βγαζει το μαγικο χαρτακι απο την πισω τσεπι!ήμαρτον ..είπαμε....
πέρα απο το χιουμορ ευχαριστουμε τους 4 τροχους.. ολα ωραια.
Κερδισα και μια συνοδηγηση με τον κο Γκικα και το 206 RC .
Ο νεαρος κος Γκικας πολυ 'ΟΡΜΑ' οδηγος ξεχνουσε να φρεναρει και μπαιναμε παντου με τα ...οσα...και του χρονου...
-
Πράγματι πολύ καλή ατμόσφαιρα...αν και δεν ήξερα κανέναν δεν ένοιωσα ξένος...
δυστυχώς ήρθα αργά και δεν έδωσα το όνομά μου στη γραμματεία
Ο χρήστης kkot έγραψε:
....... ξεχνουσε να φρεναρει και μπαιναμε παντου με τα ...οσα...και του χρονου...
κάτι τέτοια έβλεπε η κοπελιά μου και μου έλεγε 'Θέλω να οδηγήσω κι εγώ έτσι...θα μου δώσεις το fabia να δοκιμάσω ;'
-
Ο χρήστης NasDriver έγραψε:
κάτι τέτοια έβλεπε η κοπελιά μου και μου έλεγε 'Θέλω να οδηγήσω κι εγώ έτσι...θα μου δώσεις το fabia να δοκιμάσω ;'ΤΥΧΕΡΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!
-
Μπράβο παιδιά!! Και του χρόνου!! Πάντα τέτοια ωραία!!
Δυστυχώς, αν και το είχα σημειώσει στην agenda μου από βδομάδες, έκτακτη επαγγελματική υποχρέωση με κράτησε μακρυά σας
Ευτυχώς γνωρίζετε πόσο ήθελα να είμαι στην κοπή και έτσι δεν θα παρεξηγηθώ
-
Πολλά ευχαριστώ στους διοργανωτές και οικοδεσπότες , ήταν πραγματικά υπέροχα.
Βοήθησε και ο καιρός και όλα κύλησαν θαυμάσια..
Μου φτειάξατε τη μέραΕαν ήταν κανένα TVκάναλο παρών και έβλεπε τη παράγκα ...θα μας έβλεπα στο κεντρικό δελτίο....
Η ιδέα του onyx ! Θα έπρεπε να έχουμε αυτοκολλητάκια στο πέτο με τα ψευδώνυμά μας. δεν είναι κακή .!!
-
Κατι τετοια μας φερνουν πιο κοντα (αζ - μπετε!)
Ηταν μια εκδηλωση παρα πολυ ωραια, οπως αρμοζει στο ονομα 4Τροχοι, αλλα και στο ζωντανο κομματι που λεγεται 4ΤForum!!
Πρωτη φορα κερδισα κατι κι εγω (γι αυτο γραφω καλα λογια, αλλιως θα εβγαζα μια μαυριλα που θα τρομαζε και η καλυτερη σουπια!!!)Ευχαριστω τον Castor που παραχωρησε το αυτοκινητο του και τον Αμαξοπουλο για τη βολτα!
(παμε ολοι μαζι) ΚΙ ΑΛΛΟ! ΚΙ ΑΛΛΟ! ΚΙ ΑΛΛΟ!
Κοπή πίττας του forum - KYΡIAKH 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ