-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
μπραβο στον peter!ohlins rulez?Mr Hollywood rulez
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
μπραβο στον peter!ohlins rulez?
Mr Hollywood rulez
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
μπραβο στον peter!ohlins rulez?Ohlins, απο την Ιαπωνία κι ύστερα...
-
4oς ανεβηκε ο Latvala αφου περασε και το 2o Ιμπρεζα του Πετρου...
Ο Αava ανεκτησε το χαμενο εδαφος και εφτασε στην 7η θεση. -
Παντως ο loeb δεν βλεπω να τους χαριζει καμμια ειδικη σαρωσε παλι.....
red bull δινει φτεραααααα -
...και λεφτά
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Παντως ο loeb δεν βλεπω να τους χαριζει καμμια ειδικη σαρωσε παλι.....Tα κατάφερε ο Ντυβάλ και πήρε μία SS
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
την 'εφαγε'την μια xsara o duval
Και είναι και C4...
...από κάτω είναι xsara, μόνο το καπάκι είναι C4
Λάθος.ΟΙ διαφορές ανάμεσα σε c4 kai xsara είναι πολλές( κυρίως φέτος) και δεν έχει να κάνει μόνο με το αμάξωμα. Από που να αρχίσουμε από τις διαστάσεις του αυτοκίνητου( μετατρόχια μεταξόνια), η από το motuer, το οποίο είναι σαφώς καλύτερο?
-
Ο χρήστης boxer2003 έγραψε:
μπραβο στον peter!ohlins rulez?
Ohlins, απο την Ιαπωνία κι ύστερα...
Τα Ohlins σουηδικά δεν είναι η κάνω λάθος??
-
Ο boxer2003 νομίζω πως εννοεί πως τα Ohlins θα χρησιμοποιηθούν από τον αγώνα της Ιαπωνίας και μετά (http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=wrc-news-article&article_id=15356&race_id=0)
Η Ohlins βασίζεται στη Σουηδία, ήταν Σουηδική αλλά νομίζω εδώ και μερικά χρόνια ανήκει στη Yamaha.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ο boxer2003 νομίζω πως εννοεί πως τα Ohlins θα χρησιμοποιηθούν από τον αγώνα της Ιαπωνίας και μετά (http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=wrc-news-article&article_id=15356&race_id=0)Η Ohlins βασίζεται στη Σουηδία, ήταν Σουηδική αλλά νομίζω εδώ και μερικά χρόνια ανήκει στη Yamaha.
Between 1987 and 2007, Öhlins Racing has been majority-owned by the Yamaha Motor Company, though it continues to operate as a dynamic, independent company within the business group, but since December 2007 Kenth Öhlin owns 95% of the shares.
-
οι αναρτησεις που προοριζονται για pwrc-wrc παντως φτιαχνονται στην Σουηδια.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Παντως ο loeb δεν βλεπω να τους χαριζει καμμια ειδικη σαρωσε παλι.....
Tα κατάφερε ο Ντυβάλ και πήρε μία SS
μπα μαλλον αρχιζει να αφηνει το ποδι του απο το γκαζι......
-
Επεσε απο την τριαδα ο miko.....
Αλλο ενα πρωταθλημα για τον γαλλο -
Μετά και την 15 ειδική του αγώνα Pont de Calzola 2 η κατάταξη δεν έχει μεταβληθεί.Ο Loeb έχει εκτός σοβαρού απροόπτου κατακτήσει την δέκατη νίκη του στην σαιζόν, ενώ ο βασικός του αντίπαλος Hirvonen, μετά το λάθος που έκανε στην 2 ειδική του 3 σκέλους έβγαλε τα μάτια του** μόνος του**. Τα αποτελέσματα έχουν έως εξής:
1.Loeb S. - Elena D.
Citroen C4 WRC 3:26:25.7
2.Duval F. - Pivato P.
Ford Focus RS WRC 07 3:27:51.1
+1:25.4
3.Latvala J. - Anttila M.
Ford Focus RS WRC 07 3:28:23.8
+1:58.1
4.Hirvonen M. - Lehtinen J.
Ford Focus RS WRC 07 3:29:55.3
+3:29.6 (+1:31.5)
5.Solberg P. - Mills P.
Subaru Impreza WRC 08 3:30:10.8
+3:45.1 (+15.5)
6.Atkinson C. - Prévot S.
Subaru Impreza WRC 08 3:32:13.6
+5:47.9 (+2:02.
7.Aava U. - Sikk K.
Citroen C4 WRC
3:33:26.4 (+1:12.
8.Wilson M. - Martin S.
Ford Focus RS WRC 07 3:35:01.3
+8:35.6 (+1:34.9) -
Φιλε μου ο hirvonen εβγαλε τα ματια του αλλα η ford ρειλευει το πρωταθλημα
αλλα και τους ιδιους τους οδηγους της
ΝΤΡΟΠΗ
2 λεπτα πηγε νωριτερα στην τελευταια ειδικη ο duval
και ο latvala 9 αργησε με αποτελεσμα να παρουν ποινη και οι δυο και ο hirvonene τερματισε δευτερος
αλλα τα ειχα πει και πριν 4 μηνες οτι με τετοιες τακτικές δεν γινονται οι πρωταθλητες οταν ο
hirvonen πρωτος στο πρωταθλημα τωρα ειναι 14 πισω απο τον lοεβ με 2 αγωνες να μενουν.ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ FORD ΚΑΙ ΣΤΟΝ WILSON
-
Ο χρήστης covenant έγραψε:
Φιλε μου ο hirvonen εβγαλε τα ματια του αλλα η ford ρειλευει το πρωταθλημα
αλλα και τους ιδιους τους οδηγους της
ΝΤΡΟΠΗ
2 λεπτα πηγε νωριτερα στην τελευταια ειδικη ο duval
και ο latvala 9 αργησε με αποτελεσμα να παρουν ποινη και οι δυο και ο hirvonene τερματισε δευτερος
αλλα τα ειχα πει και πριν 4 μηνες οτι με τετοιες τακτικές δεν γινονται οι πρωταθλητες οταν ο
hirvonen πρωτος στο πρωταθλημαΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ FORD ΚΑΙ ΣΤΟΝ WILSON
Φίλε covenant είχα σχολιάσει ξανά στο παρελθόν παρά την κριτική που είχα δεχτεί, ότι τέτοιες τακτικές θυμίζουν βεβαιότατα εποχές Lancia-Fiorio, για όσους θυμούνται. Τελικά νομίζω ότι το ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα δεν χάνεται μόνο από την υπεροχή Loeb-Citroen , αλλά και από τα μασκαριλίκια του Wilson, που έχει κάνει τους αγώνες ιππόδρομο. Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο φέτος μου φαίνεται..Στην Ιστορία του WRC, ποτέ δεν θυμάμαι οδηγός να ‘σπρώχνεται’ τόσο πολύ..ΝΤΡΟΠΗ
-
Παγκόσμιος πρωταθλητής στο JWRC oι Ogier S. - Ingrassia J. με το Citroen C2 S1600.Ενας νέος Loeb ανατέλλει? Ειδωμεν..
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σιγά μην παλέψουν κι όλας...Το αποτέλεσμα θα ρυθμιστεί εσωτερικά
Μπράβο FordΤι είχα πεί εγώ στις 10/10...
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Επεσε απο την τριαδα ο miko.....
Αλλο ενα πρωταθλημα για τον γαλλοΤελικά citrovag, δεύτερος ο Μικο..Σίγα να μην..Αλλά δεν πειράζει..κοντός ψαλμός…
WRC 2008 - 13oς Γύρος Ράλλυ Γαλλίας (Κορσική)