-
παρακαλουμε οποια απο τα μελη του forum των 4τροχων,εχει τραβηξει φωτογραφικο υλικο την ημερα του αγωνα,του ενος και μοναδικου επισημου αγωνα που πραγματοποιηθηκε,στις 15 οκτωβριου του 1989...ας το δημοσιευσει εδω σε αυτο το τοπικ...
εμεις σαν prc club εχουμε βρει,απο τα αρχεια των 4τροχων (και επ'ευκαιριας τους ευχαριστουμε για την βοηθεια τους) μονο αυτη την ωρα της εκκινησης με τα αυτοκινητα στην παραταξη...
http://www.prcclub.gr/Memo/Aiginio/Aiginio.htm
θα θελαμε ομως να βρουμε περισσοτερο φωτογραφικο υλικο εαν ειναι δυνατο,γιατι θελουμε καποια στιγμη να φτιαξουμε ενα ομορφο αφιερωμα προς τιμην αυτης της πιστας...ενα κοσμιμα που λογω ποικιλων συμφεροντων ποτε δεν ελαμψε...
**ποσταρετε και σκαναρετε οτι φωτογραφια εχετε...ολο το υλικο ειναι καλοδεχουμενο και σας ευχαριστουμε...
**
Κωνσταντινος
μελος του prc clubΥΓ...καπου επιασε τα αυτι μου οτι ειχε βγαλει η πιστα σαν σημα της...εναν σαλιγκαρο...αληθευει?
αν ναι,αν καποιος το εχει ας το σκαναρει..
να το δουμε και οι υπολοιποι... -
παρακαλουμε οποια απο τα μελη του forum των 4τροχων,εχει τραβηξει φωτογραφικο υλικο την ημερα του αγωνα,του ενος και μοναδικου επισημου αγωνα που πραγματοποιηθηκε,στις 15 οκτωβριου του 1989...ας το δημοσιευσει εδω σε αυτο το τοπικ...
εμεις σαν prc club εχουμε βρει,απο τα αρχεια των 4τροχων (και επ'ευκαιριας τους ευχαριστουμε για την βοηθεια τους) μονο αυτη την ωρα της εκκινησης με τα αυτοκινητα στην παραταξη...
θα θελαμε ομως να βρουμε περισσοτερο φωτογραφικο υλικο εαν ειναι δυνατο,γιατι θελουμε καποια στιγμη να φτιαξουμε ενα ομορφο αφιερωμα προς τιμην αυτης της πιστας...ενα κοσμιμα που λογω ποικιλων συμφεροντων ποτε δεν ελαμψε...
**ποσταρετε και σκαναρετε οτι φωτογραφια εχετε...ολο το υλικο ειναι καλοδεχουμενο και σας ευχαριστουμε...
**
Κωνσταντινος
μελος του prc clubΥΓ...καπου επιασε τα αυτι μου οτι ειχε βγαλει η πιστα σαν σημα της...εναν σαλιγκαρο...αληθευει?
**
Κωνσταντινος
Δεν ξέρω ποιός είσαι αλλά δεν είσαι τυχαίος... Σε ευχαριστούμε θερμά που δημοσιεύεις ένα τόσο σπάνιο υλικό.
-
Πολυ με συγκινησατε βρε παιδια , που τον θυμηθηκατε τον αγωνα αυτον , ειναι χαραγμενος στην ψυχη μου με τις καλυτερες αναμνησεις ....
Θα σας πω επισης οτι εχει γυριστει βιντεο απ'τον Μιχαλη Λυκακη που παρολο οτι τον εκληπαρουσα χρονια να μου το δωσει δεν το εφτιαξε ποτε το μονταζ , και μαλλον εχει χαθει η ταινια οπως μου ειχε πει ...
Ο Κωστακης ο Πανουργιας ομως εχει απο ερασιτεχνη Θεσσαλονικιο πλανα που ειχα δει ..γιατι ετρεχε ο μπαμπας Πανουργιας τοτε εκει .
Εχω μερικες φωτο και τις συμμετοχες αν θελετε να σας σκαναρω ....υ.γ. Μερικες επεξηγησεις για ορισμενους φιλους που ισως αναρωτηθουν ....
το τουμπαρισμενο ασπρο ρενω , ειναι του Χ.Αναστασιαδη , το sierra το denim του Αγγλουπα , το μαυρο του Κυρκου , η Lancia που με καταδιωκει και ελεγε διαφορα ο Γιαννης Ψηφιδης που ηταν στο μικροφωνο ειναι του Τσομπανοπουλου , το golf ειναι του Σ.Μοκα , το πρωτοτυπο φυσικα του Μακη Σαλιαρη , το ασπρο σιερα του Περατινου ..το κοκκινο 5αρι του Ριζικαρη ... στην πρωτη αριστερη στροφη του αγωνα πηγαν αρκετοι στην αμμοπαγιδα , οπως ο ΕLIO που ξεκιναει στην φωτο με το αλλο delta .... -
Δώσε και μένα μπάρμπα....
Θα τις δώσουμε αξία, όπως πρέπει.
-
ειμαστε βαθια συγκινιμενοι παιδια...
για την αναποκριση που ειχε αυτο το τοπικ που ανοιξαμε...
...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΑΣ...ΟΛΩΝ ΣΑΣ...
περιμενουμε το φωτογραφικο υλικο απ'ολους...
σας υποσχομαστε οτι θα τιμησουμε την πιστα του Αιγινιου!
ειναι καιρος να γινει αυτο...εστω και μετα τοσες δεκαετιες!!!! -
Αχχχ... Φωτιές...
Μείνε σε επαφή. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πρέπει να δούμε τι ενέργειες πρέπει να κάνουμε ώστε η πίστα να λειτουργίσει ξανά και ας βρίσκεται μέσα σε σκουπιδότοπο προστατευμένο από την συνθήκη Ραμσάρ......Δλδ η περιοχή είναι σήμερα σκουπιδότοπος;
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Πρέπει να δούμε τι ενέργειες πρέπει να κάνουμε ώστε η πίστα να λειτουργίσει ξανά και ας βρίσκεται μέσα σε σκουπιδότοπο προστατευμένο από την συνθήκη Ραμσάρ......
Δλδ η περιοχή είναι σήμερα σκουπιδότοπος;
_@kubiak, αρκετές απαντήσεις εδω... viewtopic.php?f=3&t=23003&start=0
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Πολυ με συγκινησατε βρε παιδια , που τον θυμηθηκατε τον αγωνα αυτον , ειναι χαραγμενος στην ψυχη μου με τις καλυτερες αναμνησεις ....
Θα σας πω επισης οτι εχει γυριστει βιντεο απ'τον Μιχαλη Λυκακη που παρολο οτι τον εκληπαρουσα χρονια να μου το δωσει δεν το εφτιαξε ποτε το μονταζ , και μαλλον εχει χαθει η ταινια οπως μου ειχε πει ...
Ο Κωστακης ο Πανουργιας ομως εχει απο ερασιτεχνη Θεσσαλονικιο πλανα που ειχα δει ..γιατι ετρεχε ο μπαμπας Πανουργιας τοτε εκει .
Εχω μερικες φωτο και τις συμμετοχες αν θελετε να σας σκαναρω ....υ.γ. Μερικες επεξηγησεις για ορισμενους φιλους που ισως αναρωτηθουν ....
το τουμπαρισμενο ασπρο ρενω , ειναι του Χ.Αναστασιαδη , το sierra το denim του Αγγλουπα , το μαυρο του Κυρκου , η Lancia που με καταδιωκει και ελεγε διαφορα ο Γιαννης Ψηφιδης που ηταν στο μικροφωνο ειναι του Τσομπανοπουλου , το golf ειναι του Σ.Μοκα , το πρωτοτυπο φυσικα του Μακη Σαλιαρη , το ασπρο σιερα του Περατινου ..το περιμενουμε και αυτο με αγωνια!
-
Ο χρήστης acro έγραψε:
@kubiak, αρκετές απαντήσεις εδω... viewtopic.php?f=3&t=23003&start=0' target='_blankΕυχαριστώ, και, κρίμα...
_
-
διαβασε και εδω...
http://fiatperformanceclub.forumotion.c ... c-t312.htm
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Δλδ η περιοχή είναι σήμερα σκουπιδότοπος;
_
http://www.r40.gr/index.php?option=com_ ... Itemid=196
-
-
Ο χρήστης elaborus έγραψε:
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1989..ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΘΑΡΟ!
**...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
**Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις και παρακαλώ πάρα πολύ να συνεχίσουμε στο άλλο θέμα τα σχετικά με την τωρινή κατάσταση σεβόμενοι τον elaborus...
_
-
-
Μα φαινοντε ..κι πρεπει να εχει πολλα παρομια πλανα κι ο εκδοτης μας ....
Μηπως εχεις κι απ'το μεγαλο μακελειο στην Κ1 ?
-
δοκιμασε φιλε μας και το photobucket...ειναι πιο αξιοπιστο (παντα κατα της γνωμη μου) για ανεβασμα φωτογραφιων
ευχομαστε μεσω αυτου του τοπικ,να δουμε ολοι μας,εκπληκτικες και σπανιες πια φωτογραφιες! -
Ο χρήστης elaborus έγραψε:
δοκιμασε φιλε μας και το photobucket...ειναι πιο αξιοπιστο κατα της γνωμη μου για ανεβασμα φωτογραφιων
ευχομαστε μεσω αυτου του τοπικ,να δουμε ολοι μας,εκπληκτικες και σπανιες πια φωτογραφιες!Και πάλι 12mb είναι πολύ μεγάλες...
Ίσως σε κάποιο rapidshare..._
φωτογραφικο υλικο απο τον αγωνα στο Αιγινιο το 1989