-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Εδώ και έναν μήνα σε Πολυκατοικια στη Νέα Φιλαδέλφια οι τηλεφωνικές γραμμές παρουσιάζουν προβλήματα. Ο ΟΤΕ δηλώνει ότι θα αποκαταστήσει τη βλάβη, το πρόβλημα εντοπίζεται στο ΚΑΦΑΟ αλλά μετά από ένα μήνα τίποτα. Πρέπει να κάνεις 10 προσπάθειες για να πετύχεις μίας ενώ άλλες τρεις η κλήση εκτρέπεται σε άλλο τηλέφωνο. Η αιτία του προβλήματος είναι η περυσινή χιονόπτωση. Η βλάβη είχε τότε αποκατασταθεί κατά πρόχειρο τρόπο από τον ΟΤΕ ο οποιός αργεί στην πλήρη αποκατάσταση αυτής.Το ερώτημα είναι:
α. Αν το πρόβλημα το είχε κάποιος Ιδιώτης παροχός θα είχαν βουήξει τα καναλιά και θα ξιφουλκούσαν όλοι κατά του Ιδιώτη Παροχού???
τα καναλια δε ξερω αν θα ειχαν βουηξει αλλα σιγουρα οι πελατες του παροχου θα ηταν εξαλλοι με τον παροχο, εστω και αν δεν ειναι δικια του ευθυνη το ΚΑΦΑΟ.
πρεπει οι ενοικοι να καλεσουν και να ξαναδηλωσουν τη βλαβη. Οσο πιο πολλοι καλεσουν τοσο καλυτερα...
Θεωρητικα ο ΟΤΕ πρεπει εντος 2 ημερων να αποκαταστησει το προβλημα. Υποψιαζομαι ομως οτι δεν ειναι θεμα ΚΑΦΑΟ αλλα θεμα κεντρικου καλωδιου το οποιο ειναι δυσκολο και λιγο πιο χρονοβορο να επισκευαστει, καθως πιθανοτατα να χρειαστει σκαψιμο, οποτε μαλλον πρεπει να δωθει εργολαβια κτλ κτλ κτλ.
εγω ειχα δηλωσει βλαβη για καλωδιο που ειχε κοπει (οχι κεντρικο) και ειχε επισκευαστει προχειρα απο τον ΟΤΕ, και το επισκευασαν μολις μετα απο ...3 χρονια!
-
Εχω μετακομισει σε καινουργια πολυκατοικια στο Κορωπι. Η αιτηση μου στον Οτε για να μου βαλει γραμμη εχει γινει απο αρχες Ιουνιου. Ο μηχανικος εχει στειλει σχεδιο πριν απο τον Ιουνιο και τους εχει ειδοποιησει οτι εχει κανει προεγκατασταση και ειναι ολα ετοιμα,οποτε ειναι καθαρα θεμα Οτε.
Εχουν περασει 4 ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ μηνες και ακομα τιποτα. Τους πηρα τον Αυγουστο να δω ,γιατι αργουν και μου απανταει γελωντας ο υπαλληλος στην τεχνικη υπηρεσια ''ε καντε λιγο υπομονη. Τωρα ειναι περιοδος διακοπων''. Πριν κανα μηνα παιρνω τηλεφωνο παλι στην τεχνικη υπηρεσια και βγαινει μια γυναικα που νευριασμενη κιολας μου λεει, οτι πρεπει να παρει τηλεφωνο ο ηλεκτρολογος της πολυκατοικιας για να συννενοηθει με τους τεχνικους του Οτε. Αφου την μπινελικωνω λεγοντας της οτι λεει ανοησιες ,μου λεει να ξαναπαρω μετα απο λιγες μερες οπου θα εχει επιστρεψει ενας αλλος υπαλληλος. Ξαναπαιρνω τηλεφωνο αργοτερα και μου λεει να κανω υπομονη και καποια στιγμη θα ερθουν
Πλεον η υπομονη εχει φτασει στα ορια της και εδω στην πολυκατοικια ολοι χρειαζομαστε και το τηλεφωνο και το internet. Τι ακριβως μπορουμε να κανουμε? Η υπομονη εχει τελειωσει. Οι υπαλληλοι του πΟΤΕ συνεχιζουν να δουλευουν ή απλα ξερουν μονο να κανουν απεργιες για την κακη κυβερνηση που δεν τους δινει 100.000 ευρο το μηνα για να βαλουν ενα μαμημενο καλωδιο?
Υ.Γ Εννοειται φυσικα πως μολις βαλουν την γραμμη θα παρουν τα φρυδια μου και θα παω σε tellas μαλλον.
-
φιλος πηγε σε νεα πολυκατοικια στο Περιστερι. Δεν ειχε καθολου γραμμες τηλεφωνου.
εκαναν αιτηση....
περιμεναν....
πηγε καμια 10αρια φορες στα τοπικα γραφεια του ΟΤΕ....
για να μη πολυλογω, επρεπε να περιμενει 9 μηνες μεχρι να μπουν γραμμες. Μιλαμε για πολυκατοικια 700μετρα απο το κεντρο του Περιστεριου ε!
-
Αααααχ, τι μου θυμίσατε.....
Οι εραστές του ΟΤΕ