-
Καλά έκανα και το πήρα από Ελλάδα το αμάξι
-
ακόμη ένα γκάτσο στο ρεύμα για δυτικά 100μ περίπου μετά τη διασταύρωση του Ασβεστοχωρίου. εκεί που τελειώνουν τα βράχια.
επίσης είδε ο θείος μου να ετοιμάζουν ακόμη ένα κάπου στο Λάκκωμα, μετά την κατηφόρα της καρδίας (λεπτομέρειες άλλες δεν ξέρω)
τι σκατά γίνεται;;;
-
Κάτσε ρε φιλαράκι μας ετοιμάζουν ολόκληρο Νομαρχιακό Μέγαρο. Τέτοιες δόξες θα απολαύσεις σε λίγα χρόνια από πού θες να βγουν τα χρήματα
-
Πω ρε φούστη... Μέχρι να κάνουμε αναλυτικό db, με τα όρια παντού και πάντα.
Μερικές ιδέες για ραντάρ: στα εσάκια, στην αναβαση του φιλιππειου, στην διαδρομή για κεραίες και στο Μηδέν-Τρίλοφος.
-
Έτσι που πάμε ακόμα και να ξέρουμε όλους τους δρόμους απ'έξω και ανακατωτά θα αναγκαστούμε να πάρουμε navigator με περασμένες τις κάμερες λολλλλλ
-
Eγώ πρότεινω και κάμερα στην Φιλικής Εταιρείας...
-
Μα τις έχει. Απλά όχι τις καινούριες ακόμα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
100-200 μέτρα πριν την έξοδο για πράκτικερ, ρεύμα προς Θεσ/ίκη βάλανε Gatso, πίσω από τους πυράκανθους.Ωχ...
Α, ξέχασα να πω παως παρολίγον θα είχαμε γερή καραμπόλα στον περιφερειακό, λόγω της κάμερας προς δυτικά.
Ωχ Νο2... Που ακριβως ειναι αυτη...?
-
Αυτή είναι στην κατηφόρα πριν το τούνελ προς δυτικά, μετά από εκείνο το μαγαζί καθαρισμού αυτοκινήτων.
-
Gatso φυτέψανε και μετά την αερογέφυρα της Θερμης με πορεία προς την ανηφόρα της Καρδίας.... κρυμμένη και αυτή πίσω απο θάμνους. Αν δεν σταματούσαμε εκεί τυχαια, δεν θα την ειχαμε πάρει πρεφα.
Πλεον και επισημα σε αυτη την πόλη έχουμε πρόβλημα! Είμαστε Gatsoπληκτοι...
-
Ω ρε γλεεεεεεεντιαααααααααααααα
Κορσαιρ, πάω να πάρω και 2ο άλμπουμ, θέλεις;
Και κάτι ακόμα, ποιός ψήνεται για gb αντιραντάρ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ω ρε γλεεεεεεεντιααααααααααααααΚορσαιρ, πάω να πάρω και 2ο άλμπουμ, θέλεις;
Και κάτι ακόμα, ποιός ψήνεται για gb αντιραντάρ;
Ποτε δεν πιστευα πως θα εψαχνα για αντι-ρανταρ (οχι απλα ανιχνευτη), στο κατω κατω είμαι γενικα φιλησυχος οδηγος, αλλα πλεον αυτοι βαλανε σκοπο να γίνουν συναιτεροι στην τσεπη μας με το ετσι θελω.... πλεον και επισημα πρεπει να βρουμε τι να παρουμε
-
Πρέπει να το ψάξουμε.
-
Kαι πριν την έξοδο για μεσημέρι.
-
ΡΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ! ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΜΕΡΑ...
Οποιος επικαλεστει οτι τοκανουν για την ασφαλεια μας θα του ανοιξω το κεφαλι στα 2...
-
Ποτε μπηκε η τελευταια στο Μεσημέρι?
Περασα την προηγούμενη Τρίτη απο εκει με καμια 180 επειδη βιαζομουνα και ήμουν ήσυχος ότι δεν υπάρχει καμία σταθερη κάμερα τουλάχιστον μέχρι τα Μουδανιά...
Ε ρε γλέντια λεμε.....
Ντίνο παρηγγειλε ενα αλμπουμ και για μένα.....
-
Σε jpeg τα στελνουν?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ποιός είναι ο κ. Γκάτσοςhttp://en.wikipedia.org/wiki/Nikos_Gatsos' target='_blank
Όσοι την έβλεπαν πλακώνονταν στα φρένα (ρε γίδια, 90 όριο έχει, εσείς με 70 πάτε, τι σκατά κανετε;) και μετα φρεναρίσματα, μπλοκαρίσματα, αλάρμ και τα σχετικά. Ωραία πράγματα. Πάντως δεν πρέπει να έχει συνδεθεί ακόμα.
Επίσης, οι ταμπέλες που βάλανε είναι εντελώς γελοίες. Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς δεν μπορούσαν.
+2! Το ξαναλέω, την μέρα πρακτικά ΔΕΝ μπορείς να πας γρήγορα. Και σχεδόν όλες οι ταμπέλες έχουν μόνο κείμενο, όχι το εικονίδιο οπότε πολύ εύκολα τις προσπερνάς...
Μερικές ιδέες για ραντάρ: στα εσάκια, στην αναβαση του φιλιππειου, στην διαδρομή για κεραίες και στο Μηδέν-Τρίλοφος.
Θα μετράνε apex speed;
Περασα την προηγούμενη Τρίτη απο εκει με καμια 180 επειδη βιαζομουνα και ήμουν ήσυχος ότι δεν υπάρχει καμία σταθερη κάμερα τουλάχιστον μέχρι τα Μουδανιά...
Ε ρε γλέντια λεμε.....Εγώ έχω περάσει με ένα εννέα μηδέν από εκεί. Πλέον το 'ρεκόρ γύρου' μέχρι τη Καλλικράτεια δεν καταρρίπτεται, ούτε καν το πλησιάζεις.
Πάντως αναρωτιέμαι σε τι ταχύτητες είναι ρυθμισμένες να τραβάνε. Θεωρητικά πρέπει να είναι σύμφωνα με το 85th percentile της κίνησης, επειδή όμως εδώ είναι η χώρα των θαυμάτων μπορεί να είναι λχ. στα +5 από το όριο. Οπότε έχουμε 2*40/2= 40€ κάθε μέρα πάνε-έλα...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πάντως αναρωτιέμαι σε τι ταχύτητες είναι ρυθμισμένες να τραβάνε. Θεωρητικά πρέπει να είναι σύμφωνα με το 85th percentile της κίνησης, επειδή όμως εδώ είναι η χώρα των θαυμάτων μπορεί να είναι λχ. στα +5 από το όριο. Οπότε έχουμε 2*40/2= 40€ κάθε μέρα πάνε-έλα...
Αν τις εχουν στο +5 σε διαβεβαιωνω πως ουτε ο buffer της καμερας δεν θα προλαβαινει να διαβαζει! Χρειαζεται να βαλουν επαγγελματικες φωτογραφικες με υψηλοτατο burst mode!
-
Τι γινεται ρε σεις τους επιασε ολους ορεξη για παπουτσια.Και ενος φιλου μου που τα αφηνει εξω απο το δωματιο του στην φοιτητικη εστια του τα πηραν.
Posts προς Θεσσαλονικείς