-
Ελα ρε παναθα γεραααααα,ταξιδεψε μας παλι
Εκει που εχω ταξιδεψει εγω...

-

Eυχομαι καλην τυχη σημερα εις την ομαδα της ανορθωσης -
Καμια δικαιολογια σημερα. Χρυση ευκαιρια του Παναθηναικου για μια μεγαλη εμφανιση και ενα ακομα διπλο. Καλη και συμπαγης ομαδα η Ανορθωση, με εξυπνη τακτικη και τους καταλληλους για αυτη παικτες, αλλα ηρθε η ωρα να επιστρεψουμε στο επιπεδο που ημαστε.
(Κακο ονειρο 1-0 στο 80')
-
Δεν ειναι κριμα να εχεις Αρσαβιν - Ντανι μπροστα και πισω τοσο αργη αμυνα;
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:

Eυχομαι καλην τυχη σημερα εις την ομαδα της ανορθωσηςΠάρτο πίσω ... Θα χάσουν και την άλλη μισή Κύπρο.
-
Οι δημοσιογραφοι παλι σε μερα αγωνα αποφασισαν να κανουν απεργια...
Αλλα Champions ΝΕΤ λεει θα εχει κανονικα, γιατι ειναι μετα τις 12, οποτε θα εχει ληξει η απεργιαΗ χθεσινη 4αρα της Αρσεναλ ειναι μαγικη εικονα. 14 επρεπε να βαλει..
-

-
Γκολάρα ο Σαριέγκι!!
Πρέπει να παίζει σεντερ-φορ το παιδί! Αδικείται!! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:

+1
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:

Ξαναπέστο άλλη μια φορά!
-
2-0
-
Μου μυριζει μεγαλη βραδυα με πολλα...quotes......................................................
-
deja vu
-
-
ευρωπεος.......
-
2-0 μέχρι στιγμής η Ανόρθωση ?
edit [kouk] -
λολ παπαρα αντωνιου, τα λεγαμε για την αμυνα, εσεις το παιζατε κουφοι. Καλα να παθουμε
Κερδισαμε πεναλτυ τωρα
2-1 παλι καλα -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
2-0 μέχρι στιγμής η Ανόρθωση ?Θόδωρα (Σάσα) μπάστα.
Τώρα ποστάρουν οι ουεφηδες.
Μετά εμείς.
Και το χει γράψει ρε γμτ ο μαστρονικόλας Αλέφαντος στο βιβλίο του 'από τη φτώχεια στην αναγνώριση', χωρίς αεροπορία δεν κάνεις τίποτα στον πόλεμο. Μεγάλη κουβέντα.
Κρίμα γιατί φέτος ο Παναθηναικός από τη μέση και μπροστά μπορεί να κάνει πράματα και θάματα και προδίδεται από τους αόρατους στόπερ. -
ΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
-
σας το υπογραφω.αν βγαλει τον κουτσο τον λαζαρο και περασει τον ιβανσιτς το ματς θα ληξει 2-4.
Champions League & Uefa 2008-2009