-
billu ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ!!!ΑΛΛΑΞΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΡΕ ΤΟ 307 ΧΣ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΑΣΗΜΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!ΕΚΕΙ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΓΙΑ ΦΕΡΡΕΣ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 215 ΜΠΗΚΕ ΚΟΦΤΗΣ ΣΤΗΝ 5 ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΕΙΧΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΤΣΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ ΓΚΡΕΜΟΥΛΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΚΑΤΗΦΟΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΜΕΓΑΛΗ!ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΠΟΙΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 215 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΩ ΔΙΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΟΦΤΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 215 ΚΜ!ΣΤΡΟΦΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6300 ΜΕ 6400!ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ!ΠΑΝΤΩΣ ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕ ΤΑ 215 ΣΤΟ 307 ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ Η ΑΝΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΣΤΑ ΥΨΗ!ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΘΑ ΤΟ ΣΚΙΣΩ!ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΙΔΙΟ ΤΥΠΟ ΧΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ 30.000ΚΜ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ 59.000ΚΜ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 25.000ΚΜ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΓΝΑΤΙΑ
-
Ο χρήστης nakata έγραψε:
ΕΓΝΑΤΙΑ ΓΙΑ ΦΕΡΡΕΣ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 215 ΜΠΗΚΕ ΚΟΦΤΗΣ ΣΤΗΝ 5 ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΕΙΧΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΤΣΑΣτο ίδιο σημείο τελίκιασα κι εγώ το δικό μου αυτοκίνητο πριν τα Χριστούγεννα. Ιδανικό, άψογη άσφαλτος, κατηφορική ευθεία και στη συνέχεια πολύ ανοιχτή ανηφορική αριστερή, με ορατότητα πάνω από 2 χιλιόμετρα. Κανένα αυτοκίνητο για 1 χμ πριν και άλλα 5 μετά. Δεύτερη επιλογή (έχει κάπως λιγότερη ορατότητα) από το τελωνίο των Κήπων προς τη διασταύρωση για Σουφλί.
-
Ο χρήστης nakata έγραψε:
ΟΠΟΙΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 215 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΩ ΔΙΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΟΦΤΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 215 ΚΜ!ΣΤΡΟΦΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6300 ΜΕ 6400!ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ!ΠΑΝΤΩΣ ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕ ΤΑ 215 ΣΤΟ 307 ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ !220 με σκουπα. Πιστευεις;
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ Η ΑΝΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΣΤΑ ΥΨΗ!
Μια βολτα μονο Gronholm!!!
-
Ο χρήστης nakata έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΠΟΙΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 215 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΩ ΔΙΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΟΦΤΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 215 ΚΜ!Το δικό μου πιάνει 250 τελική αλλα δεν μπορώ να την φτάσω επειδή έχει προβλημα το πετάλι του γκαζιού
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ Η ΑΝΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΣΤΑ ΥΨΗ!
Εγω θα αισθανθώ αύριο την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα ύψη μόλις μου πουν τον λογαριασμό στο συνεργείο
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
220 με σκουπα. Πιστευεις;Πόσο κλέβει το κοντέρ σε αυτή την ταχύτητα
-
220 με σκουπα. Πιστευεις;Πόσα μπορώ να πιάσω αν βάλω και φαράσι;
Και τώρα να ζητήσω να με συγχωρήσετε για όσα είπα για την αλλαγή φίλτρου γύρης: πραγματικά ανοίγει μόνο το πάνω μέρος της ηχομόνωσης για την αλλαγή του, όπως πολύ σωστά με διόρθωσε ο 'γάτος' Hiluxboy. Ανέφερα υαλοκαθαριστήρες και πλαστικό καπάκι ξεχνώντας πως μαζί με το φίλτρο άλλαξα και μπροστινά αμορτισέρ! Και μάλλον πρέπει να τα αλλάξω πάλι, όσο διαρκεί η εγγύηση!
Μιχάλη αν βάλεις το σπρέυ στη μύτη δεν θα ξανασυναχωθείς ποτέ... μαραθεί και πέσει μόνη της! Wellcome back!
Αλήθεια, αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις στην σύνδεσή σας στο διαδίκτυο μετά τα Χριστούγεννα; Δεν έχω πρόβλημα στο γραφείο, αλλά στο σπίτι μου αλλάζει τα φώτα μέχρι να συνδεθώ!
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
...θα αισθανθώ αύριο την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα ύψη μόλις μου πουν τον λογαριασμό στο συνεργείο...Κουράγιο! Υπάρχουν και χειρότερα... (Rover... και Mazda...)
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
220 με σκουπα. Πιστευεις;
Πόσο κλέβει το κοντέρ σε αυτή την ταχύτητα
Οσα κλεβει και στα 215!
220 δεν εχω δει αλλα τη σκουπα την εχω δοκιμασει και ειδα οτι αυτο που του λειπει στις υψηλες στροφες ειναι αερας! Με τη σκουπα ανεβαζε γυρω στις 200 στροφες παραπανω! Δεν το θεωρω ανεφικτο το 220... Απλα ηθελα να δειξω στον nakata οτι υπαρχει τροπος να ξεπεραστουν τα 215 αν οντως τα επιασε που δεν εχω κανενα λογο να μη τον πιστεψω.
-
TGD ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΤΕΛΙΚΙΑΣΕΣ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΙΚΙΑΣΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ?ΒΙΛΛΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 31 ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 25000ΚΜ ΣΤΡΩΜΕΝΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ!TGD APO ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ?
-
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 215 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΩ ΔΙΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΦΤΗΣ!ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟ ΜΟΤΟΡΙ
-
220 με σκουπα. Πιστευεις;
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 215 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 200 ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΟΦΤΗΣ.....ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΑΛΛΕΣ 200 ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΩ ΜΑΝΙΣΙΑ
-
Εγω το μεγιστο που έχω πιασει με το δικό μου ειναι 170, για να ειμαι ειλικρινείς μετα ψιλοφοβηθηκα και έκοψα
Λάζαρε, δεν το είπα ειρωνικά, απλως είπα να κανω λιγο πλάκα. Φυσικά και σε πιστεύω -
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Εγω το μεγιστο που έχω πιασει με το δικό μου ειναι 170, για να ειμαι ειλικρινείς μετα ψιλοφοβηθηκα και έκοψα
Λάζαρε, δεν το είπα ειρωνικά, απλως είπα να κανω λιγο πλάκα. Φυσικά και σε πιστεύωΦοβηθηκες να βαλεις την 5η Υπερβασιλη;
Τα 170 ειναι ανεπαισθητα στο συγκεκριμενο αυτοκινητο! Αν δεν κοιταξεις κοντερ δεν τα καταλαβαινεις...
-
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ?ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000ΚΜ Η ΑΠΟΔΟΣΗ Η ΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΕΣΜΕΝΑ ΣΕ ΣΧΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ 50.000ΚΜ Η 60.000ΚΜ
ΣΤΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ? -
ta 215 ta pianei stis 6.670 strofes. o koftis pou mpainei?
-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
TGD ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΤΕΛΙΚΙΑΣΕΣ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΙΚΙΑΣΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ?Διακοπές είχα πάει. Πέρασα 3 φορές από κείνο το σημείο και στο τέλος δεν άντεξα στον πειρασμό. 215 κι εγώ με 5η στον κόφτη, αλλά με άλλο αυτοκίνητο (BMW Compact 1.8). Όμως το manual λέει τελική 201, οπότε μάλλον το κοντέρ κλέβει...
Πάντως δεν το ξανακάνω. Η αίσθηση του οπτικού πεδίου που μειώνεται στα πλάγια μετά τα 180 είναι τρομακτική.
Την άλλη μέρα έκανα Ξάνθη - Κομοτηνή με το οικονομόμετρο διαρκώς κάτω από τα 6lt/100 (και ταχύτητα γύρω στο 80). Με προσπέρασε μέχρι κι ένα παλιό Skoda με κινητήρα πίσω!
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Πάντως δεν το ξανακάνω. Η αίσθηση του οπτικού πεδίου που μειώνεται στα πλάγια μετά τα 180 είναι τρομακτική.!Προφανως δεν εχεις ταξιδεψει πολυ εθνικη! Να δεις στα 250 και μετα πως μειωνεται το οπτικο πεδιο! Χανεις τη μπαλα. (Εχω ταξιδεψει με street.)
Με προσπέρασε μέχρι κι ένα παλιό Skoda με κινητήρα πίσω!
TARGET!
-
Τα 170 ειναι ανεπαισθητα στο συγκεκριμενο αυτοκινητο! Αν δεν κοιταξεις κοντερ δεν τα καταλαβαινεις...
τα ακούς όμως, ανδρέα μου, τα ακούς
συγγνώμη πάντως που θα σας ξενερώσω, αλλά για να πάω πάνω από 150-160 σε οποιονδήποτε δρόμο, θα πρέπει να τον ξέρω πάρα πολύ καλά, γιατί όταν αρχίζει να ελαφραίνει το τιμόνι με πιάνει ένα μικρό άγχος, τόσο για μένα όσο και για τους άλλους οδηγούς, των οποίων τις αντιδράσεις καλό είναι να μη θεωρούμε ποτέ δεδομένες.
πάντως, η αλήθεια είναι ότι τα 170 τα έχει εύκολα το 307. για τα 215 θα σας γελάσω, μέχρι 190 έχει φτάσει η χάρη μου
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
τα ακούς όμως, ανδρέα μου, τα ακούς
Aνοιξε το ραδιο tazz..............................................., ερχεται αλλο αυριο!
Ακουω Παζη και οχι το αυτοκινητο!
-
Ρε εισαστε με τα καλα σας....Τι ειναι αυτα που γραφετε....Οι κατοχοι 307 πανε παντου και παντα γρηγορα.ΤΕΛΟΣ(μας διαβαζουν και αλλοι και θα νομιζουν οτι δεν παει το αμαξι)
Καλα συγνωμη κυριε hiluxboy τι ειδους μουσικη εινα αυτη που ακουγεται απο τα υπεροχα μεγαφωνα του εξισου υπεροχου αυτοκινητου μας.ΧΑΛΑΡΑ???Ηθελα να ηξερα ποιος καραγκιοζεις σου εγραψε αυτα τα cd και σε εχει παρασυρει στον μουσικο ολεθρο????
Απο δω και περα σας απαγορευω να ακουτε κατι αλλο ακτος απο Σαρλ Αζναβουρ,Εντιθ Πιαφ αντε και την θεογκομεναρα Μυλεν Φαρμερ
PEUGEOT FORUM