-
Ο χρήστης nikos p έγραψε:
Δυστυχως δεν...........Eλα μην στενοχωριεσαι, θα τον φτιαξουμε τον 'καημο'!
-
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ Α5 ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ!! ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΤΕΡ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΕΚΟΥΛΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟΥΣ....
-
ΓΙΑΤΙ ΠΙΝΟΥΝ RED BULL!!!
-
Ο χρήστης nikos p έγραψε:
(γερακισιο ματι ο taurus ,ακου φτερο-καπω)Μea culpa...
Εσύ να 'σαι καλά...
Και δεν του φαινόταν...
-
Να πού βρήκαμε και μια άλλη οπτική γωνία απο το συμβάν με τον Πλέσσα.............προσέξτε την θέση του κριτή (?) με την κόκκινη σημαία , την θέση που έχει ο Κύρκος , και που βρίσκεται η στροφή με το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο του Πλέσσα.......(Αν δεν ήταν τα φρένα και η εμπειρία του Κύρκου εκεί και ήταν κανείς άλλος και μπλόκαρε πανικόβλητος να δουμε που θα πηγαίνανε όλοι- ειδικα άν ειχε και κόσμο στο δρόμο) .....όταν λέω ότι τρέχετε με την τύχη συνοδηγό φίλοι οδηγοί αυτό εννοώ........(**γιατί οι περισσότεροι από αυτούς που τάχθηκαν να σας φυλάξουν είναι επεικώς άσχετοι και πάνε για το μεροκάματο και μόνο **)
....που είναι ο ΣΟΑΑ ??? Φίλε Νίκο είσαι και μέλος του ΔΣ -για δες το και πάλι - ........απο τύχη δεν σε κάρφωσε ο Λάμπρος.... αυτός ο κριτής θα ξαναπάει σε αγώνα ????
......κι ύστερα (για μερικούς) θα έφταιγε ο...Κύρκος γιατί 'αγνόησε'.........
http://www.youtube.com/watch?v=K4QNueZzQS0' target='_blank' target='_blank
-
Ο χρήστης dae έγραψε:
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ Α5 ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ!! ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΤΕΡ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΕΚΟΥΛΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟΥΣ....ποιος απ'ολους ξεκουλάθηκε και έκανε ξαφνικά χρόνους στην Α5..;
Απ'οσο ξέρω ήταν οι ίδιοι πρωταγωνιστές και σ'αυτό τον αγώνα και δεν ήταν κανείς κουλός τα τελευταία χρόνια
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
(γερακισιο ματι ο taurus ,ακου φτερο-καπω)
Μea culpa...
Εσύ να 'σαι καλά...
Και δεν του φαινόταν...
-
ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
-
Ο χρήστης gonakinen έγραψε:
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ Α5 ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ!! ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΤΕΡ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΕΚΟΥΛΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟΥΣ....
ποιος απ'ολους ξεκουλάθηκε και έκανε ξαφνικά χρόνους στην Α5..;
Απ'οσο ξέρω ήταν οι ίδιοι πρωταγωνιστές και σ'αυτό τον αγώνα και δεν ήταν κανείς κουλός τα τελευταία χρόνια
Φίλε dae και εγώ έχω την ίδια απορία με το gonakinen σχετικά με τη δημοσίευση σου, μπορείς να μας διαφωτήσεις λίγο???
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
ποιος απ'ολους ξεκουλάθηκε και έκανε ξαφνικά χρόνους στην Α5..;
Φίλε dae και εγώ έχω την ίδια απορία με το gonakinen σχετικά με τη δημοσίευση σου, μπορείς να μας διαφωτήσεις λίγο???
Μια φορά επειδή βλέπω οι φίλοι Κρητικοί ότι τσιτωθήκατε είμαι σίγουρος ότι δεν εννοεί τον Καρδαμάκη ο οποίος αποδεδειγμένα είναι πολύ γρήγορος οδηγός και καλό παιδί επίσης
και πάντα πρωταγωνιστεί στην Α5Φιλικά
Γιάννης -
ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.... ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?
-
Δεν τσιτωθήκαμε για τον Καρδαμάκη, νομίζω οτι δεν περιμένουμε απο κάποιον ανώνυμο ''dae'' να μας πεί αν ο Φ,Χ,Ψ οδηγός είναι παράνομος ή όχι και μάλιστα χωρίς τεκμήρια.
Οτι κάποιος είναι πρώτος μια χρονιά δε σημαίνει ότι θα μείνει και πάντα πρώτος. Ο ανταγωνισμός φέρνει βελτίωση στους απο πίσω . είτε οδηγική, είτε στο αυτοκίνητο.
Δε σημαίνει οτι επειδή πέρασε κάποιος μπροστά , το διαστημα που μεσολάβησε απο το προηγούμενο αγώνα, μαιμούδιασε το αμάξι του και τα κατάφερε να περάσει.
Συγνώμη αν εφυγα του θέματος
-
Ο χρήστης gonakinen έγραψε:
Δεν τσιτωθήκαμε για τον Καρδαμάκη, νομίζω οτι δεν περιμένουμε απο κάποιον ανώνυμο ''dae'' να μας πεί αν ο Φ,Χ,Ψ οδηγός είναι παράνομος ή όχι και μάλιστα χωρίς τεκμήρια.Οτι κάποιος είναι πρώτος μια χρονιά δε σημαίνει ότι θα μείνει και πάντα πρώτος. Ο ανταγωνισμός φέρνει βελτίωση στους απο πίσω . είτε οδηγική, είτε στο αυτοκίνητο.
Δε σημαίνει οτι επειδή πέρασε κάποιος μπροστά , το διαστημα που μεσολάβησε απο το προηγούμενο αγώνα, μαιμούδιασε το αμάξι του και τα κατάφερε να περάσει.
Συγνώμη αν εφυγα του θέματος
Συμφωνώ φίλε gonakinen σε όλα τα παραπάνω,δεν είπα κάτι αντίθετο....
Φιλικά
Γιάννης -
KOITΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ...ΕΤΡΕΧΕ ΠΟΛΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΛΕΣΣΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΟΔΗΓΟ
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
KOITΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ...ΕΤΡΕΧΕ ΠΟΛΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΛΕΣΣΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΟΔΗΓΟΠοιοι ειδικοι επιστημονες εβγαλαν αυτο το πορισμα?
-
καναπεδατος ειδικος επιστημονας
ειδικος επι πολιτικης-μπαλας-χαα-σεξουαλικων στασεων-ψυχολογικων προβληματων του γειτονα-μαγειρικης- ενιοτε και περι οδηγησηςκοινως
Ε Λ Λ Η Ν Α Ρ Α Σ
-
ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ Π ΛΕΣ!!! ...ΦΙΛΕ ΛΕΦ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο Κ.ΑΝΕΒΛΑΒΗΣ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ(ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ )...PSKARM,ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΛΛΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Η ΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ...ΤΟ ΓΚΑΖΟΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ? ...ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΝΙΚΟ ΠΛΕΣΣΑ ΚΑΙ PSKARM!!!...KAI ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ,ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
-
δεν εχω προθεση να κρινω τα σχολια σου αν ειναι σωστα ή οχι αλλα γενικοτερα το φορουμ και οσα ηταν δεδομενο οτι θα γραφτουν για το συμβαν
αν μη τι αλλο οσα ποστ σου εχω διαβασει λαθος ή σωστα ειναι με καλοπροαιρετη διαθεση.
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ!!! ...ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΘΕΣΕΙ ΣΑΝ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο Κ.ΝΙΚΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΘΟΣ...ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ??? ...ΝΙΚΟ ΠΛ.ΦΙΛΙΚΑ ΕΤΣΙ
-
Εχω ευχαριστα νεα!!!!!!!!!!
Την προηγουμενη εβδομαδα διαφοροι -επιστημονες- με ειχαν απογοητευσει (αυτοκολλητα φτιαχνω δεν ειμαι φανοποιος)και ετοιμαζομουν για πολλη ταλαιπωρια και εξοδα προσπαθοντας να ξεκινησω το αυτοκινητο σχεδον απο την αρχη.Οταν ομως κατεβασαμε τον κινητηρα τα πραγματα ηταν διαφορετικα,η μεγαλη ζημεια ηταν μπροστα απο τα αμορτισερ και το σπουδαιτερο το roll gage δεν κουνηθηκε ουτε χιλιοστο. και το cosworth επισκευαζεται πολυ πιο ευκολα απο οτι στην αρχη νομιζα .Μετα απο μερικα ξενυχτια εντατικης δουλειας ο φιλος Μανος Κυριτσης και ο Κωστας Κατσικαρος με την τεχνη τους μου δινουν πολλες ελπιδες οτι θα προλαβουμε το Τατοι.....ΙΔΟΜΕΝ
28η Ανάβαση Πορταριάς 20-21/9