-
Φίλε μου καλημέρα και από εμένα.
Από ότι κατάλαβα είμαστε στην ίδια φάση της ζωής μας. 2 κουτσούβελα και παρόμοια ηλικία. Λοιπόν εγω έχω το octavia 5 FSI 1.6 3 χρόνια με leasing και το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι είμαι ΥΠΕΡευχαριστημένος. Νομίζω ότι έκανα την πιο έξυπνη επιλογή για τα λεφτά που είχα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε παράπονο. Και σε ότι αφορά το prestige εγώ μέσα στο αυτοκίνητο νιώθω μία χαρά! Με νοιάζει να με καλύπτει και όχι να με κοιτάνε και να λένε 'ουάου' τι αμάξι!. Έτσι και αλλιώς σε αυτά τα χρήματα και με αυτές τις ανάγκες δεν μπορείς να πάρεις 'ουάου' αμάξι.
Το leasing έχει λήξει εδώ και 4 μήνες αλλά περιμένω λίγο ακόμα για να πάρω το facelifted octavia TSI που θα έρθει σύντομα. Παρουσιάζεται 4/10 στο Παρίσι (είναι σίγουρο, καρατσεκαρισμένο) και σύντομα θα έρθει. Κοίταξα mazda 6, citroen C5 (το είχα ερωτευτεί αλλά όταν το δοκίμασα, απογοητεύτηκα από επιδόσεις και πορτ μπαγκάζ), ford mondeo, αλλά σε αυτά τα χρήματα αυτά που προσφέρει το octavia και ειδικά το TSI κανένα δεν μπορεί να το φτάσει. Χώροι; δεν γεμίζει με τίποτα. Επιδόσεις TSI; φυσάει. Ποιότητα; Δεν τρίζει τίποτα 3 χρόνια. Κατανάλωση; Λογική. Ασφάλεια; (νομίζω) μια χαρά. Τώρα αν σε πειράζει που βλέπεις συνέχεια taxi octavia....είναι άλλο θέμα. Εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Α μάλλον θα βγει και σε 1.4 TSI αν το 1.8 σου είναι ακριβό... Αυτά, ελπίζω να βοήθησα -
οκταβια απο μενα.τιμια,εξαιρετικη,σωστη τιμη και σωστο αμαξι.
-
passat 1.4 tsi
και ενναλλακτικα πεζω 407 ή σιτροεν C5 σε 1.8 και τα 2 βεβαια! -
Φίλε μου γράφεις ότι το αυτοκίνητο θα το οδηγεί κάθε μέρα η γυναίκα σου μέσα στην πόλη. α. Έχεις ρωτήσει αυτής πιο της αρέσει από τα 6, Τζέτα, Οκτάβια?
β. Οσο πιο μικρές είναι οι εξ. διαστάσεις τόσο πιο εύκολα οδηγείται στην πόλη, έτσι εδώ το Τζέτα αλλά και το Οκτάβια είναι καλύτερα έστω και για λίγο. Το δικό μου ΙΧ είναι 4,75 μήκος και δυσανασχετώ εντός Αθηνών.
γ. Από κατανάλωση μην συγκρίνεις ατμόσφαιρα με τούρμπο. Το πρώτο είναι λίγο καλύτερο.
δ. Το ίδιο με το γ. για αξιοπιστία σε μακρά χρήση.
ε. Το ίδιο με το γ. για κόστος συντήρησης σε μακρά χρήση.
στ. Αλλά σε τέλη κυκλοφορίας ή ασφάλιση είναι αντίστροφα τα πράγματα.
ζ. Τα τεκμήρια έτσι όπως ανακοινώθηκαν δεν σε αφορούν. Είναι πολύ μικρότερα από το πρόσφατο παρελθόν.
η. Πρόσεξε κάτι με το Πασσάτ. Ενώ είναι μεγαλύτερο σε εξ. διαστάσεις έχει μικρότερη άνεση στο πίσω κάθισμα γιατί έχει το αμάξωμα του Audi που είναι τετρακίνητο και έχει μεσαίο τούνελ! Και δεν θα κερδίσεις κάτι στο πορτ μπαγκάζ.Ασε που θα ανέβεις οικονομικά χωρίς παραπάνω πουλ-μουρ σε σχέση με το Τζέτα (αν αυτό σε ενδιαφέρει).
θ. Από μεταπώληση μην ανησυχείς. Ολα αυτά να τα υπολογίζεις -50 % σε 4,5 με 5 χρόνια οπότε τι είχες Γιάννη. -
Το passat εξ' αρχής δεν το σκεφτόμουν, κυρίως λόγω όγκου και όπως είπες και εσύ δεν μου προσφέρει τίποτα παραπάνω σε σχέση με το jetta (εκτός από μεταπώληση που δεν με ενδιαφέρει γιατί θα αργήσει πολύ να πουληθεί).
Απλά μετά από test drive που έκανα στο οctavia μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε , πραγματικά πολύ καλό.
Η σύζυγος είχε αντιρρήσεις αρχικά σχετικά με το octavia (κυρίως λόγω ονόματος skoda) αλλά οι αντιστάσεις της κάμφθηκαν μετά το test .
Εγώ εντυπωσιάστηκα από τον κινητήρα εκείνη από το πορτ-μπαγαζ. -
μου αρέσουν τα διαφορετικά κριτήρια ..!!!!
το 6 το έχετε δοκιμάσει ? -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
μου αρέσουν τα διαφορετικά κριτήρια ..!!!!
το 6 το έχετε δοκιμάσει ?Όντως ο καθένας έχει τα δικά του.. Η κυρά τους χώρους και εγώ ως λίγο ανήσυχος οικογενειάρχης τον κινητήρα ...χε...χε..
Το mazda το έχω δοκιμάσει , με ικανοποίησε θα έλεγα , εντυπωσιάστηκα κυρίως από εμφάνιση και πάτημα-τιμόνι, αλλά το Octavia χωρίς να υστερεί σημαντικά σε οδηγική συμπεριφορά κερδίζει κατά κράτος σε επιδόσεις , και δεν με νοιάζουν τα νούμερα όσο η αίσθηση που σου δίνει ότι έχεις ανα πάσα στιγμή δύναμη στο δεξί σου πόδι να ανταπεξέλθεις σε μια δύσκολη στιγμή.. -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
το 6 το έχετε δοκιμάσει ?Το έχω κάνει και εγώ test drive το 1,8 και μου άρεσε.
Συγκρινόμενο με το 406 1,8 που είχα μου φάνηκε: ίδιο σε χώρους, ίδιο σαν όγκος στον δρόμο (η αρκετά χαμηλή θέση οδήγησης του δεν βολευει στην ορατότητα του ίδιου του αυτοκινήτου οπότε ιδίως το μήκος του 6 θέλει λίγο συνήθεια), ίδιο άνετο για τους πίσω επιβάτες, αρκετά άνετος χώρος αποσκευών. (όλα αυτά τα βάζω στα πλεονεκτήματα του 6)
Ποιο αθόρυβο (σχεδόν απο όλα τα μεσαία), καλύτερη ποιότητα εσωτερικού αλλά και εμφάνιση. Δεν μου έδειξε το βάρος του στην εκκίνηση, ούτε την αίσθηση πλεούμενου σε χάλια δρόμο. Η ακριβή έκδοση είναι πολύ καλά εξοπλισμένη, πολύ χρήσιμο το cruise control ενώ η κονσόλα θέλει πολύ διάβασμα για τα χιλιάδες κουμπάκια του ηχοσυστήματος, κλιματισμού κλπ. -
Το 6 ειναι μακρα καλυτερο αμαξι απο τα υπολοιπα που αναφερθηκαν.
Αν ομως κινειται και εντος Αθηνας το μεγεθος θα σε δυσκολεψη, σε ταξιδια θα το χαρεις αφανταστα.
Η ιδανικη ληση ειναι ενα μικορι για Αθηνα , και ενα μεγαλο για ταξιδια.
-
mazda 6 το καλυτερο money can buy αυτοκινητο....
-
Τελικά η παραγγελία έγινε :OCTAVIA 1.8 Tsi Ambiente .
-
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ;;; ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ.....ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΛΙΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΝΕΟ
-
Ο χρήστης george1972 έγραψε:
Τελικά η παραγγελία έγινε :OCTAVIA 1.8 Tsi Ambiente .Τι τιμή? Πήρες κάποια έκπτωση?
-
Λογικά κάτι θα πήρε - που με το f/l δεν θα του έδιναν. Αν όχι, καλύτερα να ακυρώσει την παραγγελία περιμένοντας το καινούριο.
http://new.skoda-auto.com/COM/model/new ... .aspx?ff=1 -
Έχει έκπτωση 2000 ευρώ ,τιμή : 19900 και τελική τιμή με το κλειδί 20900.Δώρο ζάντες αλουμινίου (η έκδοση που πήρα δεν είχε) και αισθητήρες παρκαρίσματος.
Με όσους μίλησα στην skoda μου είπαν ότι το facelift μοντέλο λογικά δεν θα έχει αλλαγή στην τιμή σε σχέση με το παλιό αλλά δεν θα ισχύει η έκπτωση των 2000 ευρώ.
Πάμε δηλ. στις 23000 για μια αλλαγή στα φώτα και στα υλικά στο εσωτερικό (ταπετσαρίες κλπ), σκέφτηκα ότι δεν αξίζει.
Μεγάλο δίλημμα για αγορά οικογενειακού