-
Με αφορμή το κλείσιμο ενός συνεργείου μοτοσυκλετών που υπήρχε στην περιοχή του Ζωγράφου στην Αθήνα (με βόλευε πολύ και τώρα ψάχνω νέο) ανοίγω αυτό το θέμα ώστε να προτείνουμε μερικά συνεργεία (είτε εξειδικευμένα είτε γενικά) ανά περιοχές ώστε να διευκολύνουμε τους χρήστες και τους επισκέπτες του forum για τα service των μοτοσυκλετών τους.
(αν υπάρχει ανάλογο θέμα παρακαλώ τους διαχειριστές να μεταφέρουν εκεί το παρόν) -
Με αφορμή το κλείσιμο ενός συνεργείου μοτοσυκλετών που υπήρχε στην περιοχή του Ζωγράφου στην Αθήνα (με βόλευε πολύ και τώρα ψάχνω νέο) ανοίγω αυτό το θέμα ώστε να προτείνουμε μερικά συνεργεία (είτε εξειδικευμένα είτε γενικά) ανά περιοχές ώστε να διευκολύνουμε τους χρήστες και τους επισκέπτες του forum για τα service των μοτοσυκλετών τους.
(αν υπάρχει ανάλογο θέμα παρακαλώ τους διαχειριστές να μεταφέρουν εκεί το παρόν) -
Χμμμ...
Έχω να προτείνω κανα-δυο... αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείται διαφήμιση... -
Tαρίφας είσαι εσύ, οπότε δεν τίθεται θέμα...
-
Εχω κ εγω ενα νοτια. Αν δοθει το οκ, να πω...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Χμμμ...
Έχω να προτείνω κανα-δυο... αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείται διαφήμιση...μάλλον άνοιξα λάθος θέμα και ίσως θα πρέπει να κλειδώσει (ας αποφανθούν οι διαχειριστές). Αν όμως κάποιος ξέρει κάτι για την περιοχή του Ζωγράφου, παρακαλώ ας μου στείλει π.μ.
ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εχω κ εγω ενα νοτια. Αν δοθει το οκ, να πω...Για πες φίλε μου, μιας και μένω νότια και εγώ..
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει αντικαταστήσει τα γκριπ μόνος του.. Είναι ευκολη δουλειά?
Το bmw έχει θερμαινόμενα και έχω τους δισταγμούς μου..
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Για πες φίλε μου, μιας και μένω νότια και εγώ..
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει αντικαταστήσει τα γκριπ μόνος του.. Είναι ευκολη δουλειά?
Το bmw έχει θερμαινόμενα και έχω τους δισταγμούς μου..
Με λίγο WD40 ή ακόμη και υγρό πιάτων, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Βέβαια, δεν ξέρω τι παίζει με τα θερμαινόμενα, δεν είχα ποτέ τέτοια.
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Για πες φίλε μου, μιας και μένω νότια και εγώ..
Εχεις pm...
Συνεργεία μοτοσυκλετών (περιοχές)