-
Ωχ
100αρα εχει παντου ρε συ Εχει και τα καλα του ο Sωτηρας σε σχεση με το gti -
ο βενζινας μου, παντως, ειχε κορδελα στο πρατηριο και σκαλιζε τιμες!
αυριο, περα απο την υπενθυμιση του ραντεβου, να μου θυμησετε να παρω κι ενα σωληνακι! -
Εχω κ εγω θεματακι με την βενζινα....
Ουτε 100αρα δεν βρησκω!!!!! -
Πάρτε ταξί ρε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάρτε ταξί ρε!Κάτι σε μεταποιημένο 325 εννοείς; (τέτοιο δεν έχεις; )
-
Οχι, εννοώ αυτά τα κίτρινα που κυκλοφορούν στους δρόμους. Οχι ΜΠΛΕ!!!
-
Διατίθεται κίτρινο Πούντο (χωρίς χρέωση για το ραντεβού) φουλαρισμένο με 100άρα (διπλασίασα την αξία του πάλι)
προς μεταφορά συμφορουμιτών (με την ανάλογη χρέωση σε σταβλίσια ή γάλακτος-δεν έχω αποφασίσει ακόμα) -
αυτο το 'ΜΠΛΕ' ηταν κορυφη!!
παλιο, μεν, αλλα παντα οταν το ακουω μου προκαλει γελιο!! -
Ο χρήστης PID έγραψε:
Διατίθεται κίτρινο Πούντο (χωρίς χρέωση για το ραντεβού) φουλαρισμένο με 100άρα (διπλασίασα την αξία του πάλι)
προς μεταφορά συμφορουμιτών (με την ανάλογη χρέωση σε σταβλίσια ή γάλακτος-δεν έχω αποφασίσει ακόμα)για πες μας το δρομολογιο σου... ισως σε χρειαστουμε!
-
Θα φύγω από γραφείο (Λ.Αλεξάνδρας) για Καλύβια μέσω Κατεχάκη,Περιφερειακού και Α.Ο.
Παρεκκλίσεις από το δρομολόγιο γίνονται (με την ανάλογη χρέωση πάντα-κανένα έξτρα κοκορετσάκι ας πούμε )
Σοβαρά τώρα, όποιος θέλει να το πει -
Στον δρομο σου ειμαι, Ηλιουπολη μενω!
-
Επίσης, διατίθεται ασημί Corolla για μεταφορά υψηλών προσκεκλημένων από Νέα Σμύρνη και γύρω περιοχές. Η βενζίνη (προς το παρόν) δεν αποτελεί πρόβλημα. Αλλά και να αποτελέσει, θα διατεθεί αντί του ιάπωνα το ασημί Cordoba του φαντάρου-αδελφού*.
*: Ελπίζω να μην το διαβάζει το θέμα γιατί δεν τον έχω ρωτήσει
-
@ tm Ε σιγά, δεν μπαίνω περιφερειακό, κατεβαίνω από Καρέα κι έφτασα! No problem!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Επίσης, διατίθεται ασημί Corolla για μεταφορά υψηλών προσκεκλημένων από Νέα Σμύρνη και γύρω περιοχές. Η βενζίνη (προς το παρόν) δεν αποτελεί πρόβλημα. Αλλά και να αποτελέσει, θα διατεθεί αντί του ιάπωνα το ασημί Cordoba του φαντάρου-αδελφού*.*: Ελπίζω να μην το διαβάζει το θέμα γιατί δεν τον έχω ρωτήσει
E! Ψιτ! Κύριος! Που πας με το ασημί Αγοραίο? Θα μας πάρεις τη δουλειά με το έτσι θέλω? Στην περιφέρειά σου να κάνεις τον ταρίφα! ΚΙΤΡΙΝΟ Πούντο είπαμε! Κι άμα λάχει του κοτσάρω και μια μπλε ρίγα γύρω-γύρω! Νταξ?
-
-
Μην ακούτε τον PID. Εμείς προσφέρουμε τιμές γνωριμίες και έκπτωση 50% για όλους τους κατοίκους νοτίων προαστίων!!!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μην ακούτε τον PID. Εμείς προσφέρουμε τιμές γνωριμίες και έκπτωση 50% για όλους τους κατοίκους νοτίων προαστίων!!!Τιμές και γνωριμίΕς και έκπτωση?
Να πω και σε κάτι μπακούρια-τσίπηδες φίλους μου τότε
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάρτε ταξί ρε!Τον Ταυρο λες;;;
-
-
Eπειδη ακουω πολλα για μεταφορες-μετακομισεις συμφορουμιτων με τζαπωνια και γερμανικα ταξι,αν καποιος μεινει με το τζαπωνογερανικο μπρικι του,προσφερεται οδικη βοηθεια απο εμενα χωρις χρεωση,ετσι γιατι ειμαι καλος ανθρωπος.Απαραιτητη προυποθεση να ειναι λιγοτερο απο 2 ατομα γιατι το bravo ειναι χαμηλο και με 4 βρισκω.ευχαριστω.
Υγ:Στη διαδρομη προσφερεται και κουλουρακι για να μην ειναι αδειο το στομαχι..
ΤΡΙΓΩΝΟ XXV - Ταξίδι στο κέντρο της μπριζόλας! (25/9 20:00)