-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Για ROTAX MAX,πάρτε τηλέφωνο στο 2105132327 - 2105138879 και ζήτα τον Δημήτρη Γαλάτση.Είναι ο αντιπρόσωπος της rotax στην Ελλάδα.Όλο και κάποιο μεταχειρισμένο θα έχει σε καλή τίμη.
Απ'ότι ξέρω είναι λιγάκι 'αλμυρός',αλλά πολύ εξυπηρετικός.
-
stAz έγραψε
Ναι είναι 'αλμυρός' .Αν πάτε για rotax max μέχρι 3000 ευρώ το πολύ για 2 χρονών σασί και 25-30 ώρες λειτουργίας στο μοτέρ.Επίσης να προσέξετε την κατάσταση του σιγαστήρα στην εξάτμιση,του μικρού γραναζιού της αλυσίδας(ακριβό),του συμπλέκτη,και της μίζας(σπάει εύκολα η βάση της).Ότι θές να ρωτήσεις για rotax max (συγκεκρίμενα πράγματα) στείλε μου pm. -
Πολύ όμορφα είμαι μια μικρή ομαδα,μονος μου.Ατομικό το άθλημα.
Anyway,που λένε και στο χωριό μου,τώρα το χειμώνα νομίζω είναι και η πιο κατάλληλη εποχή για αγορά.
Καλημέρα σας. -
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Πολύ όμορφα είμαι μια μικρή ομαδα,μονος μου.Ατομικό το άθλημα.
Anyway,που λένε και στο χωριό μου,τώρα το χειμώνα νομίζω είναι και η πιο κατάλληλη εποχή για αγορά.
Καλημέρα σας..... One man show!!
Μη σε παραξενευει το γεγονος! ουτως ή αλλως ειναι μονοθεσια!
Ομαδικο ειναι μεχρι να μπει το καρτ στην πιστα!! Απο κει και περα εισαι μονος σου! (αντε και με λιγη βοηθεια απ' εξω!)Το χειμωνα ειναι καλη εποχη για αγορα καρτ, αλλα ειναι πολυ δυσκολη για εναν ιδιοκτητη, γιατι δυστυχως το μονο που εχει να κανει ειναι ΑΠΕΙΡΕΣ ωρες να το συμμαζευει και να το κοιταζει, με την προσμονη - προσδοκια να βγαλει ηλιο - οχι για πολυ, 3 με 4 ωρες ειναι υπεραρκετες!!
Οχι τιποτε αλλο... σκεφτομαι τον chief engineer που θα το κανει φυλλο - φτερο και θα βγαλει κανεναν λογαριασμο αστρονομικο!! -
Φίλε tm,
χαίρομαι ιδιαίτερα που μου κάνεις παρέα και λεω τον πόνο μου.Υπάρχει πάντως Αγγλος (ασθενής? μπορεί)που δεν πάει στον παράδεισο του καρτ,και μένει εδώ γιατί έχει καλό καιρό .
Ομολογώ πως είναι λίγες οι μέρες που ΔΕΝ μπορείς να πας για καρτ,στην Αθήνα τουλάχιστον.Οι βόρειοι φίλοι μας τι λένε ?????
Για λάστιχα τί κάνουμε,τι τύπο αγοράζουμε? Οι ειδικοί τι λένε?????????????
-
Υπαρχει αγγλος (σε καμμια περιπτωση ασθενης! 'αρρωστος' σιγουρα! ) που καθεται εδω για τον καιρο και για τον τροπο ζωης πιστευω! Εξ' αλλου περα απ' αυτα υπαρχει λογος σοβαρος που παραμενει και ας ελπισουμε ΟΛΟΙ οι λατρεις του αθληματος να παει καλα, γιατι θα τριβουμε τα ματια μας και θα δωσει νεο νοημα στις εκδρομες του Σαββατοκυριακου!!
Περισσοτερες λεπτομερειες δεν εχει!Θεμα ελαστικων! Εχοντας παρακολουθησει 2-3 προπονησεις και εναν αγωνα, ειδα 3 μαρκες ελαστικων! Bridgestone, Le Cont και μια αλλη την οποια δε θυμαμαι!
Σε σχετικη ερευνα στα καρτ-ομαγαζα του internet, ειδα οτι παιζουν και αλλες μαρκες οπως dunlop κλπ! Στο site της bridgestone, ομως, δεν ειδα ουτε μια αναφορα για ελαστικα καρτ!!! Να πω την αμαρτια μου, για Le Cont και για Dunlop δεν κοιταξα! Θα το πραξω ευθυς αμεσως!
Πραγμα που σημαινει: Σκοτος!! Απολυτο σκοτος!
Οποιαδηποτε πληροφορια, λοιπον, θα ηταν πραγματικα θησαυρος!!!
gogonatios ?? καμμια πληροφορια, εσυ που εισαι καπως 'πιο μεσα' στα πραγματα ??? -
Νεα για τα ελαστικα Dunlop!!
ακολουθηστε το παρακατω link και επιλεξτε Dunlop Racing Tires!
Ειναι ο επισημος πωλητης των συγκεκριμενων ελαστικων για τις Η.Π.Α.
Παρεχει πληροφοριες για την γκαμα και τη γομα των ελαστικων!.. και η ερευνα συνεχιζεται!
... τελικα οποιος ψαχνει, βρισκει!!
http://www.motorcycle-karttires.com/
(bridgestone ελαστικα για kart και μηχανες!!)
LeCont ελαστικα: http://www.leconttyres.com
πληροφοριες πολλες, για να μπορεσουν, ομως, να χρησιμοποιηθουν, χρειαζεται να περαστουν απο 'φιλτρο'! Κανεις να τις φιλτραρει ??
-
ΕΥΓΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ. ΑΞΙΟΣ.
-
καλημερα χρονια πολλά
για ελαστικά λοιπόν..
τα Bridgestone είναι τα πιο καλα που έχω 'δουλεψει' ΑΛΛΑ ακριβά
μετά από διάφορες δοκιμές και αλλαγές μου κάνουν μια χαρα τα continental με την γόμα την μεσαία από τις τρεις για αγωνιστικά.. την γόμα για τα ενοικιαζόμενα σαφως δεν την προτείνω, εκτός και αν δεν θέλετε να πάτε πολύ γρήγορα(μάλλον,καλύτερα, αν θέλετε να πάτε πολύ αργά ) και να έχετε λάστιχα για 10 προπονήσεις και λίγες λέω.!!
Φυσικά ότι λάστιχα και να βάλουμε πρωτο ρόλο παίζει ο ρυθμός που κινούμαστε. γιατί αν κάποιος μπαίνει στην πίστα και δεν βγαίνει μέχρι να αρχίσει το καρτ να κάνει διακοπές λόγο βενζίνης τότε ότι λαστιχάκι και να βάλουμε θα.. 'βγάλει λινά' σύντομα.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ .......ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ.
ΠΙ.ΕΣ. οταν τα λαστιχα 'βγαλουν λινα' τοτε είναι η ώρα το για το απίστευτο γλύστριμα... σαν οδήγηση σε πάγο ενα πραγμα.. ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ....
γεια μας!
-
Παιδιά αν θέλετε λάστιχα που να βγάλουν ΏΡΕΣ προπόνησης τα bridgestone YGK είναι μονόδρομος,αλλά έχουν 160 εύρω,γυρίζεις στο 0.5-1 δευτερόλεπτο ποιό αργά από τα μαλακά αγωνιστικά λάστιχα,και θέλουν λίγη προσοχή μέχρι να ζεσταθούν.Και τα lecont πολύ καλά,αλλά την αντοχή των Κ δεν την φτάνουν με τίποτα(και την τιμή ).Λάστιχα για νοικιάρικα δεν έβαλα ΠΟΤΕ στο rotax....
-
καλημερα και χρονια πολλα!!!
Α, ωραια! ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!
και επειδη δεν ειμαι ο τυπος που δεν ψαχνει και περιμενει τα παντα ετοιμα στο πιατο, εκανα ερευνα χθες και κοιταξα (μονο για bridgestone) τις διαφορες γομες που εχει και προτεινομενες χρησεις... Τα YGK, οντως εχουν καλο κρατημα και διαρκεια ζωης, οπως επισης και τα YHC, τα οποια τα αναφερει σαν σκληρα! Υπαρχουν, ομως και τα YDS τα οποια εχουν σαν κρατημα standard και αντεχουν σαν σκυλια! (εχουν χαρακτηρισμο SL)... SL μηπως ειναι για τα νοικιαρικα ???
(θα ρωτησω και εγω τιμη για τα YGK, ετσι για να κανω συγκριση!)
Εχουμε, λοιπον, τα YGK να κανουν 160 ευρω.. Τα Continental και τα LeCont ποσο κανουν??
Τα παιρνετε απο πιστες ή καταστηματα που πουλανε καρτ και εξαρτηματα ή εχετε ρωτησει και τον λαστιχα σας ??... Το πως παει οταν 'τελειωνει' το λαστιχο το ειδα! Ειναι αληθεια οτι εχει πλακα, αλλα ειναι ΠΟΛΥ tricky! (τουλαχιστον για μενα, που μολις μπηκα στον χωρο!)
Καλες γιορτες και να 'μαστε καλα!! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
καλημερα και χρονια πολλα!!!
Α, ωραια! ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!
και επειδη δεν ειμαι ο τυπος που δεν ψαχνει και περιμενει τα παντα ετοιμα στο πιατο, εκανα ερευνα χθες και κοιταξα (μονο για bridgestone) τις διαφορες γομες που εχει και προτεινομενες χρησεις... Τα YGK, οντως εχουν καλο κρατημα και διαρκεια ζωης, οπως επισης και τα YHC, τα οποια τα αναφερει σαν σκληρα! Υπαρχουν, ομως και τα YDS τα οποια εχουν σαν κρατημα standard και αντεχουν σαν σκυλια! (εχουν χαρακτηρισμο SL)... SL μηπως ειναι για τα νοικιαρικα ???
(θα ρωτησω και εγω τιμη για τα YGK, ετσι για να κανω συγκριση!)
Εχουμε, λοιπον, τα YGK να κανουν 160 ευρω.. Τα Continental και τα LeCont ποσο κανουν??
Τα παιρνετε απο πιστες ή καταστηματα που πουλανε καρτ και εξαρτηματα ή εχετε ρωτησει και τον λαστιχα σας ??... Το πως παει οταν 'τελειωνει' το λαστιχο το ειδα! Ειναι αληθεια οτι εχει πλακα, αλλα ειναι ΠΟΛΥ tricky! (τουλαχιστον για μενα, που μολις μπηκα στον χωρο!)
Καλες γιορτες και να 'μαστε καλα!!Καλημέρα,και χρόνια πολλά σε όλους και όλες!!!.τα YGC τα έβαλα μια φορά γιατί τα πρότειναν για 'endurance race' αλλά φαγώθηκαν σε χρόνο μηδέν.Ψάξε στις πίστες που πας για το περιοδικό karting news.Είνια δωρεάν και έχει μέσα τιμές από όλους όσους εισάγουν εξαρτήματα,λάστιχα κτλ..
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Καλημέρα,και χρόνια πολλά σε όλους και όλες!!!.τα YGC τα έβαλα μια φορά γιατί τα πρότειναν για 'endurance race' αλλά φαγώθηκαν σε χρόνο μηδέν.Ψάξε στις πίστες που πας για το περιοδικό karting news.Είνια δωρεάν και έχει μέσα τιμές από όλους όσους εισάγουν εξαρτήματα,λάστιχα κτλ..
... το διαβαζουμε, το διαβαζουμε! Απλα, ειπα, μηπως εχετε πετυχει καμμια καλυτερη τιμη απο τον λαστιχα σας.... Θα το κοιταξω και προς αυτη την κατευθυνση, ομως!
-
Επειδή κάθε φορά που μπαίνουμε,δεν βγαίνουμε πριν αρχίσουν τα γκουχ-γκουχ,θα έλεγα για κάτι σκληρούτσικο
Γιατί αν είναι να θές 300 € για λάστιχα τη βδομάδα μάλλον δεν συμφέρει.Μεταχειρισμένα απο αυτά που αλλάζουν οι πολύ 'ειδικοί' γιατί θέλουν πάντα καινούργια,υπάρχουν ??? που θα τα βρούμε και πόσο κοστολογούνται ???
Οι λαστιχάδες δεν φέρνουν λάστιχα για καρτ ???? Μόνο στις πίστες βρίσκεις ???
ΚΑΡΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΡΤ.
-
λοιπον!
YGK αποκλειστικη εισαγωγη στην ελλαδα και τελος! Δεν υπαρχουν απο αλλου!! Τα YHC της bridgestone εχουν το ιδιο κρατημα, αλλα κρατανε περισσοτερο (συμφωνα με το πινακακι της εταιρειας) 140 ευρω!
Dunlop που εφερνε ο λαστιχας μου, με ενημερωσε πως η εταιρεια δεν προκειται να τα ξαναφερει στην ελλαδα...
Ενα μαλλον βιαστικο συμπερασμα, αλλα πιστευω ασφαλες, ειναι οτι τελικα οι λαστιχαδες 'εξω' δεν παιζουν! -
Oικογενειακό το θέμα. Εμείς και εμείς ενδιαφερόμαστε μόνο ???
Και αυτά που λένε οτι το καρτ είναι σχολείο,είναι κορυφή για απόλαυση,είναι το πιο προσιτό μηχανοκίνητο sport είναι έτσι ????
'Η οι περισσότεροι δεν τα χρειάζονται ή κάνουν και δεν θέλουν να μοιραστούν τις γνώσεις ή τελικά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και κακώς περιμένω άλλα πράγματα απο την παρέα.Μήπως ο 'Μανώλης με τα λ....' είναι μόνο για 'παρέλαση'
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι.Μόνο ναμαστε καλά.
Φιλικά Αγγελος.
-
τι λες.. απλώς περιμένουμε να μας πείτε ημέρα και ώρα για να εκδηλώσουμε το .. ενδιαφέρον μας για το καρτακι σας
Αργείτε όμως και θα παμε μόνοι μας σε καμια πίστα να ... ενδιαφερθούμε αλλού!!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
τι λες.. απλώς περιμένουμε να μας πείτε ημέρα και ώρα για να εκδηλώσουμε το .. ενδιαφέρον μας για το καρτακι σαςΑργείτε όμως και θα παμε μόνοι μας σε καμια πίστα να ... ενδιαφερθούμε αλλού!!!!
χμ.... το ειδαμε χθες και ανοιξε η ορεξη, ε??
Ημερα και ωρα απο τον καινουργιο χρονο (δεν αργει, δα!) να φτιαξει και η μερα (απο βροχες! το κρυο δε μας ενδιαφερει!!) -
Αντε, ας έρθω κι εγώ στην παρέα... Αν και ξέρω ότι θα το μετανιώσω, γιατί δεν έχω άλλα λεφτά (ξέρει ο tm )...
Όποτε μαζευτείτε πείτε να έρθω για θεατής!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αντε, ας έρθω κι εγώ στην παρέα... Αν και ξέρω ότι θα το μετανιώσω, γιατί δεν έχω άλλα λεφτά (ξέρει ο tm )...Όποτε μαζευτείτε πείτε να έρθω για θεατής!
Δανεικα ειναι αυτα!!
Εσυ με εκανες να θελω να αλλαξω τον ηχο στο αυτοκινητο, εγω θα παω ενα βημα παραπερα, να σε κανω να θες να αλλαξεις αυτοκινητο!!
(ειπαμε: το τελειο αυτοκινητο ειναι ενα χιλιαρι οικονομικο, με κοτσαδορο και τρεϊλερ! ή κανενα Fiat Doblo η Renault Kangoo!)Θα τα πουμε απο κοντα!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ