-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
τσιμπησαν αλατακι κι οι σερρες... Ο γκαλεττι στο ματς με βαο παιζει να εχει και σακουλα για τον σπυροπουλο μην κανει εμμετο το παιδακι...ειναι δαιμονισμενος. Ο λετο παλι απο αριστερα θα τραγουδαει στον βυντρα η στον γκαμπριελ τον Νταβατζη του σφακιανακη. Θα περασουμε ομορφα παλι...ont piqué sel et Serres… Le gkaletti au match avec bao joue pour il ait aussi sachet pour spyropoylo non vomit le bambin… ils sont diable. Leto encore à gauche il à chanson byntra gkampriel à Ntabatzi sfakianaki. Nous passerons joliment encore…
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο λετο παλι απο αριστερα θα τραγουδαει στον βυντρα η στον γκαμπριελ τον Νταβατζη του σφακιανακη. Θα περασουμε ομορφα παλι...
Ο Λέτο είναι αδελφούλα, και δε θα κάνει τίποτα αν τον παίξουν σκληρά.
Ειναι αδερφουλα; Θα κανουν τοτε παρεα με τον γιαννακη τον γκουμα και τον βυντρα στο ημιχρονο και μετα τον αγωνα θα του δειξουν τα κατατοπια στην Καβαλας;;;
Τεσπα,ειπαμε,θα περασουμε ομορφα ΚΑι φετος..
-
Ο χρήστης Lakis G έγραψε:
Ο λετο παλι απο αριστερα θα τραγουδαει στον βυντρα η στον γκαμπριελ τον Νταβατζη του σφακιανακη. Θα περασουμε ομορφα παλι...
Ο Λέτο είναι αδελφούλα, και δε θα κάνει τίποτα αν τον παίξουν σκληρά.
Trεχει τιποτα με τις αδελφες, νεαρουλη;
Ακόμα δεν παντρεύτηκες εσύ;
-
Σ' αυτό το παιδάκι, τον Ράμος, τι ακριβώς βλέπουν οι προπονητές, που δεν αντιλαμβάνομαι ρε γμτ?
-
Το ποσο αμπαλος μπορει να ειναι ενας ποδοσφαιριστης.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο Ντάρκο μια χαρά τα πάει (το γκολ που έβαλε πριν λίγα λεπτά, λίγοι φορ στον κόσμο ξέρουν να το βάλουν),
Μιας που το αναφέρεις,
αν δεν μου τα φοράει η μνήμη μου στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Στόουκ το σουκου, ακυρώθηκε γκολ του Τζέραρντ, επειδή υπήρχε τελευταίος παίκτης των κόκκινων μπροστά από τον τερματοφύλακα της Στόουκ και εμπόδιζε το οπτικό του πεδίο με αποτέλεσμα να θεωρηθεί ότι επηρεάζει τη φάση και το γκολ να φάει άκυρο.
Ό,τι έκανε κι ο Διόγος τουντέι δλδ, ο πανσερραικός τερματοφύλακας στη φάση έβλεπε τον πωπό του διόγου (και δεν είναι gay) και όχι τον καμπούρη σέρβο και την πορεία της μπάλας, αλλά ευτυχώς που στην Ελλάδα οι διαιτητές γνωρίζουν ότι το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να στηρίζεται μόνο σε κανόνες και χαιρόμαστε τέτοιες γκολάρες.
Μέτρησε βέβαια και το μηδέν του θρύλου μέχρι εκείνο το λεπτό, γιατί αν ο θρύλος είχε σκοράρει (που δεν) νωρίτερα, ο λάινσμαν μάλλον θα ήτο πιο ξενέρωτος και θα το είχε ακυρώσει. Ευτυχώς που δεν, γιατί με το άκυρο αυτό πρώτο τέρμα, ξεχύθηκαν οι πανΣερραίοι μπροστά αφού δεν είχε νόημα πια, έφαγαν και τα νόνιμα αμέσως και φχαριστήθηκε ο πικραμένος λαός θέαμα. -
Ο Πελετιέρι έπαιξε σήμερα;
Ο Ολυμπιακός νίκησε σχετικά εύκολα,αλλά και πάλι φαίνεται να θέλει δουλειά.
-
pjathan η Παναχαικάρα μας νίκησε!!!
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ο Ντάρκο μια χαρά τα πάει (το γκολ που έβαλε πριν λίγα λεπτά, λίγοι φορ στον κόσμο ξέρουν να το βάλουν),
Μιας που το αναφέρεις,
αν δεν μου τα φοράει η μνήμη μου στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Στόουκ το σουκου, ακυρώθηκε γκολ του Τζέραρντ, επειδή υπήρχε τελευταίος παίκτης των κόκκινων μπροστά από τον τερματοφύλακα της Στόουκ και εμπόδιζε το οπτικό του πεδίο με αποτέλεσμα να θεωρηθεί ότι επηρεάζει τη φάση και το γκολ να φάει άκυρο.
Ό,τι έκανε κι ο Διόγος τουντέι δλδ, ο πανσερραικός τερματοφύλακας στη φάση έβλεπε τον πωπό του διόγου (και δεν είναι gay) και όχι τον καμπούρη σέρβο και την πορεία της μπάλας, αλλά ευτυχώς που στην Ελλάδα οι διαιτητές γνωρίζουν ότι το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να στηρίζεται μόνο σε κανόνες και χαιρόμαστε τέτοιες γκολάρες.
Μέτρησε βέβαια και το μηδέν του θρύλου μέχρι εκείνο το λεπτό, γιατί αν ο θρύλος είχε σκοράρει (που δεν) νωρίτερα, ο λάινσμαν μάλλον θα ήτο πιο ξενέρωτος και θα το είχε ακυρώσει. Ευτυχώς που δεν, γιατί με το άκυρο αυτό πρώτο τέρμα, ξεχύθηκαν οι πανΣερραίοι μπροστά αφού δεν είχε νόημα πια, έφαγαν και τα νόνιμα αμέσως και φχαριστήθηκε ο πικραμένος λαός θέαμα.Ρε τι άλλο θα σκεφτείτε!
Οι μόνιμα αδικημένοι βάζελοι.... σας λυπάμαι πραγματικά. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ρε τι άλλο θα σκεφτείτε!
Οι μόνιμα αδικημένοι βάζελοι.... σας λυπάμαι πραγματικά.Mας έχεις παρεξηγήσει, είμαστε καλά παιδιά.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ο Πελετιέρι έπαιξε σήμερα;Ο Ολυμπιακός νίκησε σχετικά εύκολα,αλλά και πάλι φαίνεται να θέλει δουλειά.
O Πελετιερι ηταν ο καλυτερος παικτης σημερα.
Τρομερο αμυντικο χαφ.
Παμε πλατεια τωρα.
Ωραιος ο Ηρακλης.Καλη ομαδα και θα ανεβει στα επομενα παιχνιδια.Γινεται καλη δουλεια νομιζω απο τον Πεντραθα.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Δυστυχώς για σένα μένει ο Παναθηναικός, ο οποίος φέτος θα πάρει το πρωτάθλημα, επειδή δεν το θέλει κανείς άλλος αθηναικός σύλλογος.Γιατί ποιος άλλος Αθηναϊκός σύλλογος «μπορεί» να πάρει το πρωτάθλημα πλην του συμπαθούς συνοικιακού σωματείου των Αμπελοκήπων με σήμα την αλογοτροφή και της αεκ?
Μιας που το αναφέρεις,
Μέτρησε βέβαια και το μηδέν του θρύλου μέχρι εκείνο το λεπτό, γιατί αν ο θρύλος είχε σκοράρει (που δεν) νωρίτερα, ο λάινσμαν μάλλον θα ήτο πιο ξενέρωτος και θα το είχε ακυρώσει. Ευτυχώς που δεν, γιατί με το άκυρο αυτό πρώτο τέρμα, ξεχύθηκαν οι πανΣερραίοι μπροστά αφού δεν είχε νόημα πια, έφαγαν και τα νόνιμα αμέσως και φχαριστήθηκε ο πικραμένος λαός θέαμα.best post ever!!!!
ΑΛΑΤΙ! -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
best post ever!!!!
ΑΛΑΤΙ!Και με το μπαρδόν πατριώτη, αλλά μην τα χρεώνεις σ'εμένα.
Αυτά λέει ο ρημαδοκανονισμός.
Μην ανησυχείς όμως. Κανείς δεν μπορεί να μειώσει τη δεύτερη μεγαλύτερη σου νίκη για φέτος μετά το θριαμβευτικό 1-0 επί της Ανόρθωσης και την πρόκρισή σου στο ουέφα.
-
27 νίκες μείνανε και το πήραμε και το 13ο....ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΑΛΑΑΑΑΑΤΙΙΙΙΙΙ!!!
-
Εχθές η ΑΕΚ, κατά διαστήματα, μου άρεσε.
Και τα δύο γκόλ που μπήκαν, ήταν αποτέλεσμα συνδυασμού. Οχι από στατικές φάσεις.
Νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός θα παίζουμε καλύτερα.Πελετιέρι, Κυργιάκος, Χουάνφραν οι καλύτεροι. Ο Σάχα πάρα πολύ καλός.
Αρνητικός αυτό το παιδάκι ο Ράμος! Σαν να παίζει ακόμα σε αλάνα είναι!
Για να δούμε. Καλή μπάλα από πολλές ομάδες.
-
Πιστεύω οτι φέτος το πρωτάθλημα έχει γίνει πιο δυνατό απο κάθε άλλη χρονιά..
Βέβαια το αρνητικό είναι οτι οι πιο πολλοί παίχτες είναι ξένοι αλλά και στο εξωτερικό έτσι συμβαίνει οπότεδεν πειράζει... -
Βασικα αρκετες ομαδες παιζουν ανοικτα πλεον και αυτο ειναι το καλο γιατι συνεισφερει στο θεαμα.
Σε 4-5 αγωνιστικες απο τωρα δεν ξερω τι θα γινετε,αλλα αυτη τη στιγμη μονο η Ξανθη παιζει αμυντικα.
-
Πολύ καλός ο ΟΣΦΠ χθες..Οι πολύ καλοί νέοι παίκτες αρχίζουν και αποδίδουν και νομίζω θα δούμε μεγάλη μπάλα σε ελλάδα και ευρώπη φέτος..
Και μην ξεχνάμε πως παίζουμε ΧΩΡΙΣ τζόλε που είναι τεράστιο κεφάλαιο για τον ΟΣΦΠ.
Φέτος νομίζω θα είναι το πιο εύκολο νταμπλ του θρύλου στα τελευταία 11 χρόνια..
Μακάρι να κάνουμε κάτι πολύ καλό και στην Ευρώπη.
-
Ετσι ακριβως οπως τα λες...
Νομιζεις.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ο Πελετιέρι έπαιξε σήμερα;
Ο Ολυμπιακός νίκησε σχετικά εύκολα,αλλά και πάλι φαίνεται να θέλει δουλειά.
O Πελετιερι ηταν ο καλυτερος παικτης σημερα.
Τρομερο αμυντικο χαφ.
Παμε πλατεια τωρα.
Ωραιος ο Ηρακλης.Καλη ομαδα και θα ανεβει στα επομενα παιχνιδια.Γινεται καλη δουλεια νομιζω απο τον Πεντραθα.
Eγω παλι νομιζω οτι δε γινεται, αλλα δε βαριε...
Το δικο σας το προβλημα ειναι οτι εχετε τον πιο υπερτιμημενο προπονητη εβερ στο ελληνικο ποδοσφαιρο. Χρειαστηκαν 2 αυτογκολ της Καλαμαριας για να μην πεσει με το καλυτερο υλικο εκτός ΠΟΚ προπερσι, φετος με παικταραδες παρουσιαζει αυτο το θεαμα με καθυθστερησεις στο 90'. Αν το καταλαβετε νωρις εχει καλως...
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009