-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
[
Κανονικα θα επρεπε να σε αφηνει να κανεις bid οπου και να εισαι, αλλωστε μπορεις να το στειλεις σε αλλη διευθυνση.
Κατι αλλο παιζει.ρε γαμώτο πάω να κάνω bid και λέει
Ihr Gebot ist bindend. Bestätigen Sie Ihr Gebot daher bitte nur, wenn Sie den Artikel auch wirklich kaufen möchten.
Wenn Sie auf „Gebot bestätigen“ klicken, und Höchstbietender sind, gehen Sie einen rechtsverbindlichen Vertrag mit dem Verkäufer ein. Bitte lesen Sie die Artikelbeschreibung vollständig, bevor Sie Ihr Gebot abgeben. Der Verkäufer ist verantwortlich für das Angebot, insbesondere Artikelbezeichnung und -beschreibung.Και πατάω το 'Gebot bestätigen' και βγάζει
Dieser Verkäufer hat für diesen Artikel Bedingungen festgelegt, die von Käufern zu erfüllen sind.
Sie können aus folgenden Gründen für diesen Artikel nicht bieten bzw. ihn nicht kaufen:
Sie sind in einem Land angemeldet, in das der Verkäufer keine Waren verschickt.
Hinweis: Wenn Sie dennoch am Erwerb dieses Artikels interessiert sind, können Sie sich an den Verkäufer wenden und ihn bitten, Sie für den Erwerb diese Artikels zuzulassen
-
Χμ...Ομολογω οτι πρωτη φορα το συναντω αυτο.
Παντως στην τελευταια προταση αναφερει οτι μπορεις να επικοινωνησεις με τον πωλητη ωστε αν στελνει Ελλαδα, να σου δωσει αδεια να κανεις bid.
Παντως, αυτο να το κανεις παντα, σ'αφηνει δε σ'αφηνει, γιατι οταν δεν λεει send to: Worldwide ή E.U ;h Greece και δεν εχεις επικοινωνησει, τοτε ρισκαρεις. -
Ξέρει κανείς από που μπορώ να αγοράσω τσάι?
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ξέρει κανείς από που μπορώ να αγοράσω τσάι?Κάτι έχω ακούσει για παραλιακή και λιμανάκια κλπ. Και απ' ότι λένε οι γρήγοροι, είναι άφθονο και δωρεάν...
Σοβαρά τώρα.
Υπήρχαν κάποια μαγαζιά με μπαχαρικά στην Αθηνάς και τριγύρω στην Ευριπίδου. Είχαν τα πάντα. Αλλά έχω πολλά χρόνια να περάσω από εκεί, και δεν ξέρω αν έχει μείνει τίποτα. -
Μέχρι την Αθηνάς θα βρεις. Από εκεί και κάτω, μην πας! Είναι πλέον επικίνδυνο!
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Κάτι έχω ακούσει για παραλιακή και λιμανάκια κλπ. Και απ' ότι λένε οι γρήγοροι, είναι άφθονο και δωρεάν...
Από τέτοια, έχω πιει μπόλικα...
Σώπα ρε... οι μαυρουληδες είναι φίλοι μας!
(internet shopping εννοούσα... Το τσάι που πίνω αποκλειστικά δεν υπάρχει πλεον σε κανένα S/M και το μαγαζί στο κέντρο που ψώνιζα, έκλεισε και αυτό..)
-
ψαξε στο ebay.
απειρες επιλογες, απο Κινα, Ιαπωνια και εξευτελιστικες τιμες σε σχεση με τα μαγαζια εδω.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ψαξε στο ebay.απειρες επιλογες, απο Κινα, Ιαπωνια και εξευτελιστικες τιμες σε σχεση με τα μαγαζια εδω.
Εψαξα, αλλά Darjeeling με shipping options για Ε.Ε., γιοκ...
-
-
-
τι γελα ρε?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μέχρι την Αθηνάς θα βρεις. Από εκεί και κάτω, μην πας! Είναι πλέον επικίνδυνο!Λίγο OT, αλλά έχεις πάει για να το πιστεύεις αυτό;
Εχω περπατήσει άπειρες φορές εκεί και δε θα το θεωρούσα επικίνδυνο per se. Απλά έχει λίγο πολυκοσμία...!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Λίγο OT, αλλά έχεις πάει για να το πιστεύεις αυτό;
Εχω περπατήσει άπειρες φορές εκεί και δε θα το θεωρούσα επικίνδυνο per se. Απλά έχει λίγο πολυκοσμία...!
ΠΕρπατωντας εκει δεν νιωθω μεγαλυτερη ανασφαλεια απο οτι οταν περπατω σε αλλο κεντρικο σημειο την Αθήνας.Μιλαμε για φυσιολογικες ωρες παντα.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Λίγο OT, αλλά έχεις πάει για να το πιστεύεις αυτό;
Ναι. Πολλές φορές. Και πρόσφατα. Πολλοί ναρκομανείς και ακόμα περισσότεροι ξένοι σε πηγαδάκια.
Προσωπικά, δεν θα πήγαινα εκεί. Ούτε ημέρα. -
Τσάι με μανιτάρια για το γραφείο. http://www.headshopsupply.com/mushrooms.php
-
Ό,τι καλύτερο, ε;
-
-
Σ' αυτό το Φόρουμ, τελικά, δεν πρέπει να υπάρχει κάτι, που να ρωτήσεις, και να μην υπάρχει κάποιος που θα σε κατατοπίσει!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Σ' αυτό το Φόρουμ, τελικά, δεν πρέπει να υπάρχει κάτι, που να ρωτήσεις, και να μην υπάρχει κάποιος που θα σε κατατοπίσει!
Oh, yes!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Σ' αυτό το Φόρουμ, τελικά, δεν πρέπει να υπάρχει κάτι, που να ρωτήσεις, και να μην υπάρχει κάποιος που θα σε κατατοπίσει!
Ωραια....2 ερωτησεις.
-
Θελω τα νουμερα τις επομενης κληρωσης του τζοκερ
-
Τι στο διαολο θελουν πια οι γυναικες εχει καταλαβει κανεις?
Περιμενω απαντησεις!
-
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)