-
Χρησιμοποιω ταχυτερη και αν δε μου αρεσει η διαδρομη το διορθωνω με waypoint (ενδιαμεση σταση δηλαδη)
-
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926300' target='_blank
Αμεσα διαθέσιμο σε κάθε e-shop point.
Αλλιώς MLS 4800+Τομή με 209€ αλλά κατόπιν παραγγελίας.
Σίγουρα υπάρχει και αλλού, Mediamarkt πχ, ή σε κάποιον Κωτσόβολο?
-
Εγώ θα ξαναπώ. Όσοι αποφασίσετε να πάρετε συσκευή της MLS προσοχή.
-
Ένας φίλος, γνωστός gadgetάκιας, διάβασε το link που είχα δώσει για το Navigon στο Navimania και έσπευσε να 'χτυπήσει' το 8110. Αφού το περιεργάστηκα λίγο, μπορώ να πω ότι είναι πολύ όμορφο πρόγραμμα και είναι πραγματική απόλαυση να παρακολουθείς την πορεία σου βλέποντας το ανάγλυφο της διαδρομής από φανταστικά γραφικά.
Προς μεγάλη μου έκπληξη, δεν είχε τους Βούνους και την Άνω Στενή (τους Μαλετιάνους δεν τους έψαξα ). Τι να σου κάνει το υπέροχο πρόγραμμα αν δεν υποστηρίζεται από στοιχειωδώς καλούς χάρτες; Ο φίλος υποστηρίζει ότι στις διαδρομές που έκανε προς Πελοπόννησο το Navigon είχε παρεμφερή ποιότητα χάρτη με το Destinator, απλώς έκανε διαφορετικά λάθη. Πραγματικά δεν ξέρω αν έτυχε μέσα σε αυτά τα λάθη να είναι και ο Ομφαλός του κόσμου. Από την άλλη, το να λείπουν ολόκληρα χωριά ( ) 2 βήματα από την Αθήνα μου φαίνεται πολύ χοντρό...
-
Έχουμε mio c230 αγορασμένο από γαλλία... Γίνεται να περάσουμε τους χάρτες της teleatlas για ελλάδα;
-
Να πείς του φίλου σου να μην το αγόραζε τσίπικα από την Γαλλία
-
καταλαβα....του μιραγκε είναι
-
Και όμως, δεν είναι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καταλαβα....του μιραγκε είναιO μιραγκέ έχει αυτό
-
τσίλικο
-
...κι εγώ έχω ένα Becker Traffic Assist 7827 εδώ στην ξενιτιά και σκέφτομαι τι θα το κάνω στην Ελλάδα.....διακοσμητικό κρεμαστό ίσως??
Πάντως κάνω update δωρεάν του λειτουργικού και γενικώς είμαι πολύ ικανοποιημένος....βγήκε και 3ο στο test NAVI του ADAC...
Εδώ όμως είναι τέλειο!!
-
Ξερετε αν το Tom Tom One v.4 ειναι καλό;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εγώ θα ξαναπώ. Όσοι αποφασίσετε να πάρετε συσκευή της MLS προσοχή.Δηλαδη?
Εγω πηρα το 4800Bt και μπορω να πω οτι ειμαι υπερευχαριστημενος -
Κι εγώ το σκέφτομαι για GPS τώρα με τη MiTo αλλά για να είμαι ειλικρινής το ψιλοσκέφτομαι με όσα βλέπω και γράφετε εδω για λάθη. Υπάρχει άραγε πουθενά κανένα tutorial να εξηγεί αναλυτικά τι παίζει με συσκευές, προγράμματα, χάρτες, καθώς και τη μεταξύ τους συμβατότητα;
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Εγώ θα ξαναπώ. Όσοι αποφασίσετε να πάρετε συσκευή της MLS προσοχή.
Δηλαδη?
Εγω πηρα το 4800Bt και μπορω να πω οτι ειμαι υπερευχαριστημενοςΑγορασα και εγω το 4800ΒΤ και μου διαλυθηκε η βαση στηριξης την πρωτη εβδομαδα χρησης.
-
Η NGI (ίσως η μόνη εταιρία που βγάζει αξιόπιστους χάρτες για την Ελλάδα) έχει αρχίσει και πετάει διάφορα υπονοούμενα για χρήση των χαρτών της από άλλα προγράμματα και μάλλον άφησε να εννοηθεί ότι η εποχή των δωρεάν αναβαθμίσεων για τους χάρτες της μάλλον πέρασαν. Διαβάστε εδώ και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η NGI (ίσως η μόνη εταιρία που βγάζει αξιόπιστους χάρτες για την Ελλάδα) έχει αρχίσει και πετάει διάφορα υπονοούμενα για χρήση των χαρτών της από άλλα προγράμματα και μάλλον άφησε να εννοηθεί ότι η εποχή των δωρεάν αναβαθμίσεων για τους χάρτες της μάλλον πέρασαν. Διαβάστε εδώ και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας.Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα τέτοιο (υποθέτω πως κανείς απ' αυτούς δεν έχει σχέση με την εταιρία), αλλά δεν φημίζομαι και για την ευφυΐα μου
-
Ούτε και γω . Ας ελπίσουμε ότι κάνω λάθος λοιπόν.
-
στεναχωρια μας αμα δε δινουν δωρεαν το χαρτη...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
στεναχωρια μας αμα δε δινουν δωρεαν το χαρτη...αυτό ξαναπέστο κοντράκια
Το πηρα αποφαση...GPS