-
Αγορασα μια φορητη τηλεοραση μεσω ebay απο Αγγλια.
Η ληψη ηχου, ειναι σε αλλο format απο οτι στην Ελλαδα?
Δεν εχει καλη ληψη ηχου (πολλα παρασιτα και μακρινος ηχος προγραμματος) και δε μπορω να καταλαβω αν φταιει αυτο η να κοιταξω κατι αλλο. -
Η λήψη, γενικώς, είναι σε άλλο σύστημα στην Αγγλία. Δοκίμασε να επιλέξεις άλλο τύπο λήψης. Οπωσδήποτε θα μπορείς να ορίσεις PAL.
-
Δεν εχει.
Ειναι μια casio των 5.6 cm, πολυ βασικη.
Pal γραφει πανω παντως και εικονα εχω μια χαρα.
Μαλακια εκανα?
Ευχαριστω... -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
το κακό βέβαια με αυτό το πρόγραμμα είναι ότι βγάζει το αποτέλεσμα μόνο σε 4:3
Δε νομίζω. Στις ρυθμίσεις υπάρχει επιλογή για αυτόματο aspect ratio ή και για 16:9.
δεν έχει.
στο κρατάει σε 16:9 αλλά προσθέτει μαύρες μπάρες πάνω κάτω και το βγάζει πάλι σε 4:3 -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Δεν εχει.
Ειναι μια casio των 5.6 cm, πολυ βασικη.
Pal γραφει πανω παντως και εικονα εχω μια χαρα.
Μαλακια εκανα?
Ευχαριστω...Απ' όσο ξέρω, η εικόνα μεταδίδεται μαζί με τον ήχο. Αρα, δεν μπορεί να έχεις εικόνα ΚΑΙ κακό ήχο. Μήπως τα έχει παίξει το ηχειάκι? Εχει κάποια ρύθμιση για ήχο?
-
Δυστυχως τιποτα, εχει μονο Brightness και volume, απολυτως τιποτα αλλο.
Η τηλεοραση ειναι ολοκαινουργια, ειναι απο τις κλασικες μικρες μπαταριας με την 3'' οθονη.
Να και το manual http://ftp.casio.co.jp/pub/world_manual ... 90_ESF.pdfΑπο τα ακουστικα ακουγεται το ιδιο, οποτε ειναι θεμα ληψης.
Θα βγω και σε κανα μπαλκονι μηπως φταιει αυτο αλλα δε νομιζω, αλλωστε η τωρινη που χαλασε η οθονη και ειναι σχεδον ιδια, εχει πολυ καλη ληψη ηχου εκει που η αλλη χαλαει το κοσμο απο τα παρασιτα.
Ηχος και εικονα ερχεται σαν ενα σημα?
Μονο αν οχι βγαζει νοημα το προβλημα. -
Αν δεν πιάνει ήχο με σύστημα B/G, μόνο θα βλέπεις.
-
Στο modulation για PAL, και η εικόνα και ο ήχος, κωδικοποιούνται με έναν τρόπο. Γι' αυτό λέω ότι είναι περίεργο να πιάνει την εικόνα, αλλά όχι τον ήχο...
-
Κατι βρηκα στο manual που το κοιταξα καλυτερα.
Το PAL εχει δυο υποκατηγοριες το Ι (ΕU) και το CCΙR (UK, HΟNG KONG) και η δικη μου ειναι CCIR.
Ω ναι, μαλακια εκανα και ειχα χαρα που γλυτωσα 45 € με αγορα απο εξω.
Ευχαριστω για τη βοηθεια παντως. -
Κρίμα.
-
Τα φώτα σας, πλιζζζ..
Μου έδωσαν στη δουλειά ένα μηχανάκι, σε αντικατάσταση του παλιο-πισι μου, που κόντευε να πάει γυμνασιο. Μια χαρά μικρό είναι, 'επώνυμο', αλλά σχεδόν barebone. Οκ, δεν τρέχει τίποτα, του έβαλα μνημούλες και 2ο σκληρό, μια χαρά.
Αλλά επειδή υπάρχει η δυνατότητα να του βάλουμε και μια καρτούλα γραφικών, εκεί έχω κολλήσει. Το πρόβλημα είναι ότι το μηχανάκι αυτό δε σηκώνει (λόγω μικρού τροφοδοτικού) τις καινούριες, 'σοβαρές' GPU. Δεν έχω και τεράστιες απαιτήσεις. Απλά θέλω μια αξιοπρεπή (ΚΑΙ διαθέσιμη) κάρτα που να μην απαιτεί extra τροφοδοσία.
Καμιά πρόταση? -
Tι motherboard έχει ξέρεις; Για desktop μιλάμε, έτσι;
-
Και πόσα WATT είναι το τροφοδοτικό;
-
πέρασα απο τα multirama σήμερα αλλά το wind έχει εξαντληθεί κ θα το ξαναφέρουν απο 25/9
-
Το τηλεφώνημα απέδωσε καρπούς.
Ναι για σας, ένας νέος με ροζ κορόλλα θα έρθει να ζητήσει ένα wind, ΜΗΝ του το δώσετε...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το τηλεφώνημα απέδωσε καρπούς.Ναι για σας, ένας νέος με ροζ κορόλλα θα έρθει να ζητήσει ένα wind, ΜΗΝ του το δώσετε...
θα μου το κάναν επιτόπου δώρο σαν εκλεκτός πελάτης
αλλά μερικοί φρόντισαν να τα ξαφρίσουν γρήγορα γρήγοραp.s. ξεχασα να ρωτήσω αν βγαίνει μόνο σε άσπρο ή κ σε άλλα χρώματα
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Κατι βρηκα στο manual που το κοιταξα καλυτερα.
Το PAL εχει δυο υποκατηγοριες το Ι (ΕU) και το CCΙR (UK, HΟNG KONG) και η δικη μου ειναι CCIR.
Ω ναι, μαλακια εκανα και ειχα χαρα που γλυτωσα 45 € με αγορα απο εξω.
Ευχαριστω για τη βοηθεια παντως.Ααααν τη θελει καποιος για εικονα μονο στην Ελλαδα και ολα οκ στην Αγγλια μου λεει.
Ετσι κι αλλιως αχρησιμοποιητη ηταν και θα μεινει. -
Εάν βάλω κάτι που εντόπισε το antivirus στο quarantine μπορεί να μου κάνει ζημιά; Το quarantine στην ουσία τι κάνει στα antivirus;
- το virus chest στο avast είναι το quarantine;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εάν βάλω κάτι που εντόπισε το antivirus στο quarantine μπορεί να μου κάνει ζημιά; Το quarantine στην ουσία τι κάνει στα antivirus;- το virus chest στο avast είναι το quarantine;
γιατι δεν το σβηνεις ;
-
γιατί μπορεί να είναι false alarm και να κάνω ζημιά σε κάποιο πρόγραμμα....
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]