-
Σημε'ιωνε και θα δούμε στο τέλος.
Πάντως, η ΑΕΚ δεν παίζει μπάλα. Ακόμα. Μακάρι να στρώσουμε νωρίς, και όχι στις 6 τελευταίες αγωνιστικές.
-
...των play off να συμπληρωσω στο τελος της προτασης σου...
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Νταξ ρε σεις,δεν αποδρασατε κι απ το μπερναμπεου... Και σιγα την κερδισμενη αεκ.Ισοπαλια πηρε που θεωρω οτι μπορει να παρει ευκολα ενας καλος ολυμπιακος και πανευκολα 9λογω χορηγιας) ο βαο.Σιγα τα ωα δλδ..Ατυχες το παραδειγμα σου Πασχερν,γιατι και απο το Μπερναμπεου εχουμε αποδρασει(οχι σαν κατι αλλους,που χανουν αλλα πανηγυριζουν)
Τα υπολοιπα τα βλεπουμε εν καιρω.
Κ εγω πιστευω παντως οτι ο ΠΑΟΚ φετος θα ειναι πολυ σκληρο καρυδι στην Τουμπα.
-
Για χτες μιλαω ρε οχι για την εποχη του φρανκενσταιν.
-
Δεν λεω για πρωταθλημα ,,, αλλα φετος δεν χανει ντερμπι η ΑΕΚ. Γνωμη μου και ας λετε οτι θελετε. ,,,,,,,στω!!!!!!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Δεν λεω για πρωταθλημα ,,, αλλα φετος δεν χανει ντερμπι η ΑΕΚ. Γνωμη μου και ας λετε οτι θελετε. ,,,,,,,στω!!!!!! -
Μια χαρα θα χασει απ την ξανθη.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μια χαρα θα χασει απ την ξανθη.O οσφπ στο Καραϊσκακη ?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν λεω για πρωταθλημα ,,, αλλα φετος δεν χανει ντερμπι η ΑΕΚ. Γνωμη μου και ας λετε οτι θελετε. ,,,,,,,στω!!!!!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μια χαρα θα χασει απ την ξανθη.
O οσφπ στο Καραϊσκακη ?
Για ντερμπυ μιλησε ο κουπεας γι αυτο και ανεφερα το αεκ-ξανθη...
Υγ: Δε μιλαω στους απο κατω μου... και ειδικα σε αυτους που τους 3 βαθμους τους εχουν απο μουφα πεναλτυ...
-
Pasxo reinhören. Wir haben genug von dieser Gruppe befürworten. Olympiakos Schlag ... E Europa Wie viele Meisterschaften ergriffen haben? Wie viel? Cha Cha Cha ...
-
Δεν ανεφερες πουθενα ΑΕΚ.Ειπες δεν θα χασει απ τη Ξανθη.
Για αυτο και συμπερανα οτι επειδη ειναι ιδιο επιπεδο με την αγελη σου,μιλαγες για τον γαυρο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Υγ: Δε μιλαω στους απο κατω μου... και ειδικα σε αυτους που τους 3 βαθμους τους εχουν απο μουφα πεναλτυ...
Από Σεπτέμβρη άρχισαν να μας κυνηγάν στη βαθμολογία... Μέχρι τον Μάη έτσι θα πάει.
Κουράστηκα.. -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν ανεφερες πουθενα ΑΕΚ.Ειπες δεν θα χασει απ τη Ξανθη.Για αυτο και συμπερανα οτι επειδη ειναι ιδιο επιπεδο με την αγελη σου,μιλαγες για τον γαυρο.
Με κανεις να επαλαμβανομαι:
1)Δε μιλαω στους απο κατω μου...
- Πεσε κι εσυ κατω,μπορεις να παρεις πεναλτυ...
3)ΑΛΑΤΙ..
Υγ: Μαθαμε τωρα οτι το αεκακιο εχει καλυτερη ομαδα απ τον οσφπ...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν ανεφερες πουθενα ΑΕΚ.Ειπες δεν θα χασει απ τη Ξανθη.Για αυτο και συμπερανα οτι επειδη ειναι ιδιο επιπεδο με την αγελη σου,μιλαγες για τον γαυρο.
En faire une répétition:
-
je ne parle pas de moi sous ...
-
Pese vers le bas et vous, vous pouvez prendre peine ...
-
SEL ..
-
-
Το Υγ: δεν το μεταφραζει;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το Υγ: δεν το μεταφραζει;Τι γίνεται ρε συνάδελφε, τα πόστ σου θα μεταφράζονται και σε ξένες γλώσσες τώρα;
Να ζητήσεις και Ιταλικά -
Το SEL σου εσυ...
-
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009