-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Οταν καλείς κάποιος στην εκπομπή σου και τον φιλοξενείς (υποτίθεται) και τον ρωτάς, εαν δεν σε αρέσει αυτό που λεει δεν του τι λες και απο πάνω: 'Άποψή σου' που είπε σήμερα ένας έξυπνος διοότι με αυτόν τον τρόπο τον προσβάλεις. Ε βεβαίως αδερφέ άποψή του για αυτόν τον κάλεσες άλλωστε....
Ισχύει ότι όσα πρωταθλήματα είδαμε στον Α είδαμε;
Απο του χρόνου ΑΝΤ1 η F1 ο οποίος έχει και θετική προϊστορία. Και αν δεν κάνω λάθος εκει δεν εργάζεται ο Λακαφώσης που πείραζε τα κινητά και άνοιγε τις πόρτες με τον Ευαγγελάτο;;;Αντ1?? Άντε να ησυχάσουμε και λίγο από αυτό το συνονθύλευμα του Alfa…
ναι και να παμε σε ενα αλλο καναλι που αγαπαει τον μηχανοκινητο αθλητισμο και το αυτοκινητο γενικοτερα
Φίλε madox αυτά δεν χρειάζεται να τα ξανάλεμε..Στην Ελλάδα η αντίληψη είναι ότι οι αγώνες σκοτώνουν..κτλ..και γενικώς ότι δεν είναι τις αρπαχτείς και για τα συμφέροντα μας..λασπολογούμε..Αιώνες πίσω η Ελλάδα σε τέτοια θέματα..Ας ελπίσουμε..ότι ο νέο επιτελείο του ΑΝΤ1 θα είναι αρκετά σχετικό με τους αγώνες και γενικότερα αντικειμενικό..όπως και πριν μια δεκαετία και βαλε ο Κύριος Άρης Σταθάκης!!
-
Τελευταια φορα ειχα συναντησει τον Αρη στην Ιτεα στο Ακροπολη και τον ρωτησα αν υπαρχει περιπτωση να σχολιασει τηλεοπτικα αγωνες γενικα μηχανοκινητων και μου ειπε τοτε πως οχι!!!
Για μενα ειναι μοναδικος μονο και μονο που τον ακους!!! -
Ναι, υπεροχα, εν ενεργεια βουλευτης φανταζομαι θα εχει και αρκετο χρονο να ενημερωνεται για να λεει και τιποτα ενδιαφερον ε;
-
Δεν ειναι ενδιαφερουσα η διαφημιση της Ζακσπηντ; Εισαι αδικος!
-
Καλη ειναι μωρε απλα λιγακι μπαγιατικη βρε αδελφε
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δεν ειναι ενδιαφερουσα η διαφημιση της Ζακσπηντ; Εισαι αδικος!για το east και το west λετε???
Παντως ο Σταθακης ολο τα ιδια και τα ιδια ελεγε...
πχ
Ο Ayrton Senna Da Silva, το ταλεντο, ο ταχυτατος Βραζιλιανος, ο θρησκος.
Ο Nigel Ernest James Mansell, το λιονταρι, ο ανθρωπος που πουλησε το σπιτι του για να συνεχισει να τρεχει στους αγωνες.
Ο Alain Marie Pascal Prost, o κυριος καθηγητης.
Ο Andrea de Cesaris, o καταστροφεας. -
Να μην αναφερω οτι οποιο αμαξι δεν ηξερε ηταν ο Αλλιο με ΛολαΛαρουςΛαμποργκινι (μια λεξη).
Τρελλο κλισε επισης 'Ο Τζοναθαν Παλμερ ειχε μια επικινδυνη στιγμη και παραλιγο να γινει πελατης του εαυτου του'
-
χαχαχα μου ξυπνησατε αναμνησεις..εχω κατι κασσετες απο το 92!!!Θα χαζεψω σημερα!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
χαχαχα μου ξυπνησατε αναμνησεις..εχω κατι κασσετες απο το 92!!!Θα χαζεψω σημερα!!!Ζηλεύω....
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
χαχαχα μου ξυπνησατε αναμνησεις..εχω κατι κασσετες απο το 92!!!Θα χαζεψω σημερα!!!
Ζηλεύω....
μην φανταστεις πολλες κασσετες φιλε μου!Απο τι θυμαμαι εχω Σπα,Ουγγαρια,Εστοριλ και Γαλλια.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ζηλεύω....
μην φανταστεις πολλες κασσετες φιλε μου!Απο τι θυμαμαι εχω Σπα,Ουγγαρια,Εστοριλ και Γαλλια.
Good enough θα έλεγα, ακόμη κι έτσι....
Το Μονακό το θυμάμαι σαν τώρα.... Που έβαζαν 'στοίχηματα' (με τον Ν.Τ?) αν θα περάσει ο Μανσελ!
Ωραίες εποχές....
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Δεν ειναι ενδιαφερουσα η διαφημιση της Ζακσπηντ; Εισαι αδικος!
για το east και το west λετε???
Παντως ο Σταθακης ολο τα ιδια και τα ιδια ελεγε...
πχ
Ο Ayrton Senna Da Silva, το ταλεντο, ο ταχυτατος Βραζιλιανος, ο θρησκος.
Ο Nigel Ernest James Mansell, το λιονταρι, ο ανθρωπος που πουλησε το σπιτι του για να συνεχισει να τρεχει στους αγωνες.
Ο Alain Marie Pascal Prost, o κυριος καθηγητης.
Ο Andrea de Cesaris, o καταστροφεας.Ναι αλλα τα ελεγε ωραια ,,τοσο ωραια που ολοι τα 'ιοθετησαμε' στην καθημερινη μας ζωη απο τοτε .'Ο καταστροφεας' Δεν υπηρχε αγωνας να μην σπασει στον τοιχο το μονοθεσιο. Εδινε απλετο θεαμα ο ανθρωπος.
Κριμα ομως που στο τελος υπεκυψε στους πειρασμους της συνχρονης εποχης μας.Πολιτικη δοξα κτλ.
Ισως Αρη μου νομιζες οτι θα νικησεις τα θηρια που θεσπιζουν τους κανονες της αυτοκινησης και τελικα σε αφησαν μονο σου προεδρο σε μια ανυπαρκτη επιτροπη για την αντιμετωπιση ατυχηματων.Κριμα γιατι παρ'ολα αυτα εισαι μια ελπιδα ,,,,,,,ακομα.!!!! -
Ε, μην αγιοποιούμε τόσο εύκολα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε, μην αγιοποιούμε τόσο εύκολα!Συμφωνω αλλα τουλαχιστον προσπαθησε για κατι εκει που ηταν η αιτια των οποιων προβληματων που εχουμε ως οδηγοι και φυσικα δεν ηταν ο μονος Κε koyk .Aκομα εχω 'το βιβλιο του πραγματικου οδηγου ' με μηχανικες οδηγιες και βελτιωσεις ,συμβουλες και οχι μονο που εκδωσε ο Κος Καβαθας . Διαχρονικο και συμβολικο θα ελεγα για το τι θα μπορουσε να κανει αν φυσικα των ακουγαν .Ειτε τηλεοπτικα ειτε 'προσωπο με προσωπο'..σε ολα τα θεματα της αυτοκινησης!!!.
-
Θα βγω ελάχιστα off-topic και θα πω για το GP2 στο κανάλι 9. Είδα τον sprint race στο SPA από το κανάλι 9, και έκατσα να τον ξαναδώ (φοβερός αγώνας! ) από ITV4.
Μετά απ'αυτό, προσωπικά πιστεύω ότι κάποιοι Ελληνες σχολιαστές, και ειδικά ο Πάνος Σεϊτανίδης, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους αντίστοιχους της βρετανικής τηλεόρασης.
Τώρα θα μου πείτε, είναι καλό standard αυτό για σύγκριση; Ε, ας το θέσω αλλιώς τότε: η περιγραφή Πάνου & σία στο GP2 είναι πάρα πολύ καλή και αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό.
Πάντα IMHO.
-
-
Πω πω τι γελειες ερωτησεις.Και ενας που δεν ασχολειται τοσο με το αθλημα θα ηξερε πως τρεχει στη Renault......Aν ειναι δυνατον.
-
Asxeto alla kophke o hxos thn wra poy o Takhs elege peri poinwn kai ekshgoyse ti leei o kanonismos.... Ti eipe? Mporei kapoios na moy pei?
-
και σε μενα κοπηκε ο ηχος,αρα ηταν προβλημα της μεταδωσης οποτε δεν πρεπει να το ακουσε κανεις.
-
Kai egw ebrisa ton doryforo giati to blepw mesw nova edw katw......
Τηλεοπτική Μετάδοση Πρωταθλήματος F1 2008