-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
σημερα ηταν μια απο τις χειροτερες μερες της πολης σε θεμα κινησης...Και έρχεται και η έκθεση.
Καλό χειμώνα πλέον να έχουμε. Πάνε οι καλές μέρες του Αυγούστου ... του χρόνου πάλι. Υπομονή και κουράγιο σε όλους!!!Ασχετο.
Το πανηγύρι του Αιγινίου πότε ξεκινάει, γνωρίζει κανείς? -
TITAN-κόμβος Καυτατζογλείου: 1 ώρα στις 11-12 το πρωί...
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!
ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΦΎΓΕΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ;;;;; -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
TITAN-κόμβος Καυτατζογλείου: 1 ώρα στις 11-12 το πρωί...ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!
ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΦΎΓΕΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ;;;;;Δεν μπορουμε μαστορα... Τελειωσαν τα μπικικινια... Λες να μη θελουμε?
-
Βοηθεια μας οι Φαληριωτες, αρχισε ο καθιερωμενος χαμος της ΔΕΘ.
Αμαξι ξανα απο την Κυριακη. -
Ποιος θα γουστάρει αύριο κέντρο με αμαξάκι;;
εγώ πάντως θα χτυπήσω έναν περιφερειακό
-
Εντωμεταξύ δε ξέρω που έχουν ξεφυτρώσει όλοι αυτοί οι τροχονόμοι! Που τους έχουν κρυμμένους όλο τον χρόνο; Όλο καινούργιες φάτσες έβλεπα σήμερα!
Απέναντι από το Βελίδιο πάλι, είχαν βάλει από εχθές κορδέλες για να μην παρκάρουν οι παράνομοι (κατάντια!!!) και σήμερα είχαν ανεβάσει μπροστά στο αρχαιολογικό 2 κλούβες των ΜΑΤ που έκλειναν όλο το πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα μια κυρία με το μωρό στο καροτσάκι, να αναγκάζεται να κατεβαίνει στον δρόμο για να περάσει -
Eγώ σήμερα κόντεψα να κατεβάσω Ζητά στο φανάρι της ΧΑΝΘ, όταν ο μ@λάκας αποφάσισε να αλλάξει λωρίδα ενώ ήταν ακόμα δίπλα μου. Ούτε κόρνα πρόλαβα να πατήσω ούτε τπτ, μοβο φρένα. Όλα τα λεφτά η γιαγιά μου από το διπλανό κάθισμα, που ζεβζέκη τον ανέβαζε, ανόητο τον κατέβαζε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eγώ σήμερα κόντεψα να κατεβάσω Ζητά στο φανάρι της ΧΑΝΘ, όταν ο μ@λάκας αποφάσισε να αλλάξει λωρίδα ενώ ήταν ακόμα δίπλα μου. Ούτε κόρνα πρόλαβα να πατήσω ούτε τπτ, μοβο φρένα. Όλα τα λεφτά η γιαγιά μου από το διπλανό κάθισμα, που ζεβζέκη τον ανέβαζε, ανόητο τον κατέβαζε.Θα το πλακωνες ρε θηριο?
-
Όχι, θα τον έριχνα ολόκληρο πακέτο με την μηχανή αν δεν είχα πέσει στα φρένα.
-
(χαζελπι ποστ )
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
εγώ πάντως θα χτυπήσω έναν περιφερειακόΠάρε και καμιά εφημερίδα μαζί σου για να μην βαριέσαι!
Εντωμεταξύ δε ξέρω που έχουν ξεφυτρώσει όλοι αυτοί οι τροχονόμοι! Που τους έχουν κρυμμένους όλο τον χρόνο; Όλο καινούργιες φάτσες έβλεπα σήμερα!
Αυτές τις μέρες μπορείτε να τρέχετε ελεύθερα στους δρόμους από Λάρισα μέχρι Αλεξανδρούπολη. Όλοι τους έχουν μαζευτεί στη ΔΕΘ!
-
Κουνηθήκαμε καλά, ε;
-
Εγώ νόμιζα ότι ήταν βόμβα για τον κωστάκη.
Εξαιρετικός οιωνός!!
-
Λέω και εγώ, μόνο εγώ το κατάλαβα; Άνοιξα το ραδιόφωνο και δε λέγανε τίποτα
-
Γμτ με έκοψε στο καλύτερο μέχρι στιγμής σημείο του Batman.
-
Τρέξτε να σωθείτε!(άντε γιατί σαν πολύ κίνηση έχει τελευταία)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γμτ με έκοψε στο καλύτερο μέχρι στιγμής σημείο του Batman.Pause, rewind!
Εγώ στην αρχή (στα πρώτα δευτερόλεπτα πριν αρχίσει η ταλάντωση) άκουσα τον υπόκοφο βόμβο, ένιωσα να συντονίζονται παράθυρα και τοίχοι και νόμιζα ότι θα ήταν κανένας κάγκουρας με το στερεο-φονικό του (μένω δυστυχώς σε γνωστό καγκουροπέρασμα!). Μετά από λίγο αρχίζει να κουνιέται όλο το κτήριο και σκέφτηκα ότι κανένας κάγκουρας δεν έχει τόσο δυνατό subwoofer!
-
Καλά, τώρα το έχω στο pause και απαντάω τηλέφωνα.
-
3.2 rixter λεει το μεγκα αλλα με μικρο εστιακο βαθος
-
viewtopic.php?f=13&t=11087
Posts προς Θεσσαλονικείς