-
Αυτη η φατσα ηταν στην Ναξο σε μια παραλια, και γυρνουσε πανω κατω στην παραλια προσπαθοντας να αρπαξει τα μπαλακια απο αυτους που παιζανε ρακετες (του αρεσανε τα μικρα πλαστικα μπαλακια οχι τα κλασικα κιτρινα κανονικου μεγεθους), τα οργια οι ξενοι τον φοβοντουσαν εντωμεταξυ
Εγω πηγα να παιξω λιγο αλλα δεν ειχα πλαστικο μπαλακι και με ειχε στο φτυσιμο
ΥΓ. Την μαπα μου την εσβησα, μην διαβαζει κανενας που δουλευει σε πρακτοριο μοντελων και μου ζηταει να κανω τπτ φωτογραφησεις
Σε εσένα δε βρήκε... μπαλάκια για να παίξει, ε?
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Το τελευταίο τρεντ είναι τα σκιουράκια στην παρέα μου είναι τα σκιουράκια...Πόσο τα αγόρασες; Ψήνομαι να αγοράσω ένα ζευγάρι, αλλά θα προτιμούσα να τα αφήσω ελεύθερα στον κήπο. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα επιβιώσουν με τόσες γάτες που κυκλοφορούν.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αυτη η φατσα ηταν στην Ναξο σε μια παραλια, και γυρνουσε πανω κατω στην παραλια προσπαθοντας να αρπαξει τα μπαλακια απο αυτους που παιζανε ρακετες (του αρεσανε τα μικρα πλαστικα μπαλακια οχι τα κλασικα κιτρινα κανονικου μεγεθους), τα οργια οι ξενοι τον φοβοντουσαν εντωμεταξυ
Εγω πηγα να παιξω λιγο αλλα δεν ειχα πλαστικο μπαλακι και με ειχε στο φτυσιμο
ΥΓ. Την μαπα μου την εσβησα, μην διαβαζει κανενας που δουλευει σε πρακτοριο μοντελων και μου ζηταει να κανω τπτ φωτογραφησεις
Σε εσένα δε βρήκε... μπαλάκια για να παίξει, ε?
Σε εσενα που θα εβρισκε δλδ θα το αφηνες να παιξει,ε? Ε θα μου πεις και που τα εχεις...χωρο πιανουν
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πόσο τα αγόρασες; Ψήνομαι να αγοράσω ένα ζευγάρι, αλλά θα προτιμούσα να τα αφήσω ελεύθερα στον κήπο. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα επιβιώσουν με τόσες γάτες που κυκλοφορούν.Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσεις να τα ξαναπιάσεις αν τα αφήσεις στην φύση. Επίσης καλό θα είναι να μείνουν μακρυά από γάτες, παρά το ότι είναι αστραπιαία στις κινήσεις τους κ μπορούν να εξαφανιστούν στο πι και φι. 70 ευρώ το ζευγάρι τα πήρα
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σπύρο, που πήγε εκείνος ο χαριτωμένος σκυλάκος ρε;Για μένα λες; Πήγε διακοπές ένα μήνα στην Κεφαλονιά και ακολούθησε το... χόμπι της προκατόχου του γάτας ( ), κατασφάζοντας ό,τι ζωντανό κινείται μέσα στον κήπο του σπιτιού, από ακρίδες και τζιτζικια ως σαύρες και ποντίκια. Κομάντο
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσεις να τα ξαναπιάσεις αν τα αφήσεις στην φύση. Επίσης καλό θα είναι να μείνουν μακρυά από γάτες, παρά το ότι είναι αστραπιαία στις κινήσεις τους κ μπορούν να εξαφανιστούν στο πι και φι. 70 ευρώ το ζευγάρι τα πήραΕυχαριστώ. Είχα υπόψη μου μια περίπτωση σαν αυτή στα Βρετανικά Πάρκα.
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
2πουλιά, 3 χελώνες, 4 φίδια, 5 γαΐδούρια,αυτά ΟΛΑ μέσα στο ΣΠΙΤΙ φυσικάπλακα κανεις
αντε τα ερπετα παει και ερχεται αλλα τα γαιδουρια.... -
Ο χρήστης madox έγραψε:
2πουλιά, 3 χελώνες, 4 φίδια, 5 γαΐδούρια,αυτά ΟΛΑ μέσα στο ΣΠΙΤΙ φυσικά
πλακα κανεις
αντε τα ερπετα παει και ερχεται αλλα τα γαιδουρια....Καλα τον πιστεψες;
-
Είναι άλλωστε γνωστό τοις πάσι ότι ο γιάννησπολο μιλάει πάντα τη γλώσσα της αλήθειας
-
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Πολύ όμορφο...
-
Πράγματι. Πατρινέ, πρέπει να έχεις εντυπωσιακά μεγάλο σπίτι.
-
-
Bρε Χρήστο όλο και κάτι θα βρείς να μου πείς...
-
Την τελευταία φωτογραφία την έχω κάνει φόντο εργασίας!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πράγματι. Πατρινέ, πρέπει να έχεις εντυπωσιακά μεγάλο σπίτι.Ρε πιπινοδασκαλε, πετας κατι ατακες ωρες ωρες που ουτε το πιο τσοχλανι πειραχτηρι απο τους μαθητες σου δεν θα σκεφτοταν να πει
-
Ναι όντως έχω πάρα πολύ μεγάλο σπίτι για να έχω και τον Ρατανπλανούκο μου μέσα!
-
Τον σπίτωσες ατιμούλη;
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Ναι όντως έχω πάρα πολύ μεγάλο σπίτι για να έχω και τον Ρατανπλανούκο μου μέσα!Ωραια, να βρω ενα σπιτακι κα ιεγω που με τρωει το κρυο και η βροχη τον κακομοιρο
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?