-
Ενδιαφέρεται φίλος για αυτοκίνητο στα 16.000 euro.Δεν είναι κανα τρελό τιμόνι αλλά οδηγεί σβέλτα.
Βασικά εγώ προτείνω το swift.Απλά επειδή δε ξέρω τι λέει το punto με το t-jet 120ps είπα να πάρω μια γνώμη.
Έχω την εντύπωση πως το punto βγαίνει φθηνότερο με παρόμοιο εξοπλισμό.Απο κει κ πέρα τι διαφορές έχουν στο κόστος συντήρησης?
Ένα turbotimer αποτελεί λύση στην προστασία της τουρμπίνας μιας κ κάνει χλμ μέσα στην Αθήνα? -
Ενδιαφέρεται φίλος για αυτοκίνητο στα 16.000 euro.Δεν είναι κανα τρελό τιμόνι αλλά οδηγεί σβέλτα.
Βασικά εγώ προτείνω το swift.Απλά επειδή δε ξέρω τι λέει το punto με το t-jet 120ps είπα να πάρω μια γνώμη.
Έχω την εντύπωση πως το punto βγαίνει φθηνότερο με παρόμοιο εξοπλισμό.Απο κει κ πέρα τι διαφορές έχουν στο κόστος συντήρησης?
Ένα turbotimer αποτελεί λύση στην προστασία της τουρμπίνας μιας κ κάνει χλμ μέσα στην Αθήνα? -
Swift εννοείς το sport;
-
Το GPunto 120 ειναι σιγουρα πιο γρηγορο στην ευθεια αλλα στις στροφες λογικα το swift πρεπει να ειναι καλυτερο.Σαν πιο ολοκληρωμενο αμαξι μαλλον το Punto μου φαινεται ,ενω ειναι και λιγο φθηνοτερο.Το θεμα ειναι τι ακριβως ζηταει απο το αμαξι ο φιλος σου.Επισης πες του να κοιταξει και το 207 1.6 120Hp αλλα πρεπει να πληρωσει κατι παραπανω.
-
Grande Punto απο μένα!
-
To swift sport καιει super αμολυβδη
-
Ας ρίξει και μια ματιά στο Mazda 2 1.5, πάει σφαίρα και είναι πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο από το swift sport. Όσο για τα μικρά turbo (Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Γερμανικά) η γνώμη μου είναι ότι θέλουν προσοχή και γνώση του τι αγοράζεις...
Γιατί ακόμα θυμάμαι πριν 17 χρόνια όταν έπερνα το πρώτο μου αυτοκίνητο, τον πωλητή της VW να προσπαθεί να με πείσει ότι το γκολφάκι 1.4 μπορεί να έχει 60 άλογα αλλά έχει πολύ μεγάλη ροπή και πάει πολύ καλύτερα στο δρόμο από άλλα 1.4 που είχαν 80 άλογα.
Και τώρα ξαφνικά η VW και πολύ άλλοι να πουλάνε άλογα και τίποτα άλλο...
fiat g. punto ή suzuki swift sport