-
Μια τελευταία ερώτηση... Το κόστος για τετρακίνητα ποιο είναι? Για μέλη και μη του forum. (Ρωτάω γιατί αν έρθει ο φίλος μου με το WRX μπορεί να το οδηγήσω κι εγώ...)
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μια τελευταία ερώτηση... Το κόστος για τετρακίνητα ποιο είναι? Για μέλη και μη του forum. (Ρωτάω γιατί αν έρθει ο φίλος μου με το WRX μπορεί να το οδηγήσω κι εγώ...)Νίκο για τα μέλη ισχύει η τιμή των 45 ευρώ.
Τα 4κίνητα πληρώνουν περισσότερο απο τα δικίνητα στην πίστα αλλά δεν ξέρω τις τιμές!! -
παιδια δυστηχως δεν μπορω να ερθω,το κρυολογημα με ψηλο πυρετο με εχει καλθηλωσει γιορτινιατικα σπιτι... και ψηνομουνα τρελα να δοκιμασω την εμπειρια της πιστας...την επομενη φορα με το καλο
-
Λοιπόν, εγώ την προετοιμασία μου την έκανα, και μπορώ να πω ότι είμαι ψυχολογικά έτοιμος.
- Πήγα στα Καλύβια για κοψίδι το μεσημέρι.
- Έψησα το φίλο μου το Δημήτρη να έρθει με το WRX.
- Έκανα πρόβα generale οδήγησης στον Κουβαρά προς Λαύριο.
Το πιο πιθανό βέβαια είναι να μην οδηγήσω αύριο στην πίστα, αλλά σίγουρα θα έρθω για την παρέα (μπακλαβά θα έχουμε αυτή τη φορά? )
Το μόνο που δεν έκανα είναι να ρωτήσω το λαστιχά μου πόσες δόσεις δέχεται...
-
Ξέχασα να πω ποιοι και με τι θα είμαστε...
n_olympios, Citroen Xsara λευκό
tsichles, Subaru Impreza WRX ασημί.Edit: Επίσης, η τελευταία πρόγνωση για αύριο:
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 27-12-2003 / 1800 ΒΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 28-12-2003
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ.
ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ.
ΠΑΓΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ ΜΕΤΡΙΟΙ .
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.Θα τα κάψουμε (τα .........................μας, συμπληρώστε κατά βούληση)
-
Θαρθω κι εγω γαι βολτα αλλα δυστιχως δεν θα μπω.Δεν παιζουν λαστιχα ακομα
-
Γεια σας και χρονια σας πολλα!!
αμα ο καιρος και μερικα αλλα το επιτρεψουνε,
θα σας δω αυριο απο κοντα... -
Ο χρήστης 147 GR έγραψε:
παιδια δυστηχως δεν μπορω να ερθω,το κρυολογημα με ψηλο πυρετο με εχει καλθηλωσει γιορτινιατικα σπιτι... και ψηνομουνα τρελα να δοκιμασω την εμπειρια της πιστας...την επομενη φορα με το καλοΠεραστικά...
ούτε εμένα θα δείτε
-
Οσοι δεν ήρθατε...χάσατε!!
Ο καιρός ήταν χάρμα...η παρέα άπαιχτη...νέοι φίλοι και παλιοί...μέχρι και ο sakinen απο την Σαλόνικα!!..ωραίες βόλτες με απίθανα αυτοκίνητα...ολοι έδειξαν να το ευχαριστιούνται!!
Πολλά ευχαριστώ στον ivan,στην Ρίτα,στον Σωτήρη..για όλη την βοήθεια και την υποστήριξη!! (μέχρι λάστιχα και κορίνες έβαζαν οι άνθρωποι πρωί πρωί!!)
Ο καιρός για το TrackDay III.....πλησιάζει!!
ΥΓ Και το φαγητό μετά...για όσους ακολούθησαν..καλό ήταν...και ποολύυυ!!
-
Όντως, περάσαμε απίθανα!
Για πότε με το καλό το TrackDayIII ?
-
'Δυστυχώς' έπεισα τον πατέρα μου να μου αλλάξει λάστιχα πριν ελάχιστο καιρό, οπότε τα καινούρια δεν τα έβαζα μέσα... Από την άλλη αν περίμενα να τα αλλάξω ίσως και να μην τον πετύχαινα πλέον στις καλές του και να μου πήγαινε ακριβά το... τράκ ντέι (ντέι ντέι αλογάκι μου!! )
Οπότε και για να μην πάθω κανένα στερητικό σύδρομο πήγα λίγο παρακάτω, έβαλα το μάχιμο το τζάκετ, πήρα το φουλ κάμπριο (μόνο... πάτωμα έχει!!! ) και όρμησα στις λάσπες!!
Ναι, στον τόπο του ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ εγκλήματος!! Αυτήν την φορά ο Παραπροδαβίδ αυτοκτόνησα το λάστιχό μου από τη ζάντα του και έχασα από το καπελωμένο Μίκρα.
Τουλάχιστον όμως δεν έφαγα ΕΦΤΑΡΑ!!!
-
Ενα μεγαλο μπραβο και ενα ευχαριστώ σε οσους δουλεψαν για την οργάνωση. Ο καιρος βοηθησε και ο σκοπος επετευχθει!!!!1( να τελειώσουν τα λάστιχα χωρις άλλες απώλειες ) Τελικά η πίστα ειναι πλέον πολύ κοντά μας 20' - 25' και αξίζει να την επισκεπτώμαστε πιο συχνά. Νέα συνάντηση ελπίζω στον Κισσό!!!!! Ο DAP ακούει?????!!!!!!
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Όντως, περάσαμε απίθανα!Για πότε με το καλό το TrackDayIII ?
Αν μου επιτρεπεις την οικειοτητα Ρε αχορταγε ,στις 9 το πρωι σε βρηκα μαζι με τον αλλον αυτον με το Κλειω να μαχεστε με το χρονομετρο, μεσημερι εφυγα και σας αφησα στην πιστα και συζητας για τριτο ? Αχορταγε.
-
τρομερη μερα, γνωριμιες, συζητησεις, ακροασεις (καλα εσενα θα σου πω μετα!! ) και βεβαια συναντηση με κοσμο που ειχα καιρο να δω!! Ευχαριστω πολυ για τις βολτες!! Απιστευτες εμπειριες και οι 2!!!
Τα συμπερασματα που βγηκαν ειναι 2:- Δε νομιζω να μπορω να παω το αυτοκινητο στην πιστα οπως θα επρεπε (απ' αυτα που ειδα σαν συνοδηγος)
- Το ηχητικο συστημα στο αυτοκινητο μου πασχει!! (α, ρε ατιμα 13αρια!!!) - ασχετο!
Δυστυχως δεν ακολουθησα στο φαγοποτι
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ενα μεγαλο μπραβο και ενα ευχαριστώ σε οσους δουλεψαν για την οργάνωση. Ο καιρος βοηθησε και ο σκοπος επετευχθει!!!!1( να τελειώσουν τα λάστιχα χωρις άλλες απώλειες ) Τελικά η πίστα ειναι πλέον πολύ κοντά μας 20' - 25' και αξίζει να την επισκεπτώμαστε πιο συχνά. Νέα συνάντηση ελπίζω στον Κισσό!!!!! Ο DAP ακούει?????!!!!!!Ο DAP πινει σοδες να χωνεψει οτι κατεβασε στου Μουρουζη.
Ειναι ανεξηγητο.Για να παω απο τα Μεγαρα στο Π. Φαληρο ο δρομος περναει απο τα Καλυβια.Ανεξηγητο!!!Παντως η προταση Track day στον Κισσο με βρισκει ΣΥΜΦΩΝΟ.
-
tm, δίνεις περισσότερες πληροφορίες απ'ό,τι πρέπει...
Να ευχαριστήσω τον Angel13, που είχε το θάρρος να μπει μαζί μου συνοδηγός και να μου δείξει δύο πράγματα... Το 'ασφαλίτικο' μπήκε στην πίστα για πρώτη φορά!
Επίσης επιτέλους μπορώ να πω ότι συνδύασα φάτσες με ονόματα και usernames...
Αντε και σύντομα το ΙΙΙ, ψάχνομαι για λάστιχα και καλύτερους χρόνους την επόμενη φορά.
(Ουδέν σχόλιο για το φαγητό. Αρνούμαι! Πάντως είναι πλεονέκτημα που το σπίτι μου είναι κοντά στου Μουρούζη... )
-
Μακάρι να μην είχα δουλειές και να ερχόμουνα...
-
Χαίρομαι που περάσατε καλά, σας σκεφτόμουνα σήμερα, περιμένουμε και το επόμενο!!!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Όντως, περάσαμε απίθανα!
Για πότε με το καλό το TrackDayIII ?
Αν μου επιτρεπεις την οικειοτητα Ρε αχορταγε ,στις 9 το πρωι σε βρηκα μαζι με τον αλλον αυτον με το Κλειω να μαχεστε με το χρονομετρο, μεσημερι εφυγα και σας αφησα στην πιστα και συζητας για τριτο ? Αχορταγε.
αμάν μας πήραν είδηση
Σοβαρά πάντως, κάπου εκεί στην πίστα λίγο-λίγο σε κάθε στροφή ήταν κρυμένο το 1:14. Αυτήν τη φορά δεν το βρήκα γιατί σταμάτησα στο 1:15,2
Ευελπιστώ να το έχω ξετρυπώσει πριν το επόμενο TrackDayYΓ Νίκο Ο. περιμένω το multimedia υλικό
-
Ηταν όντως πολύ ωραία. Ευχαριστήθηκαν και οι γιοί μου, ο καιρός θείο δώρο και η LANCIA άντεξε. Δυστυχώς έπρεπε να φύγω νωρίς λόγω υποχρεώσεων και δέν είχα χρόνο να γνωριστούμε. Στο επόμενο και σύντομα !!!!!!
TRACK DAY II-Οι Τρελοί στο Μέγαρο!