-
Ο χρήστης panikos έγραψε:
Εχει κανενας ιδιοκτήτης χρησιμοποιήσει δύ ο παιδικά καθίσματα πίσω?
Χωράει και η μητέρα έτσι ώστε να τα φροντίζει (όχι στην τσίτα και ακούνιτη)Δεν το έχω δοκιμάσει... Απλά, πληροφοριακά, το CR-V έχει συρόμενα πίσω καθίσματα, που βοηθούν το καθισματάκι να έρθει αρκετά κοντά στα μπροστά καθίσματα για να 'φτάνεις' πιο εύκολα να φροντίσεις το(α) παιδί(ιά).
-
Μιας και το περιμενω σε μερικες μερες με αυτοματο κιβωτιο απο καταναλωση πως παει ???Το παλιο 2006 μοντελλο ηταν αδηφαγο εντος πολης.
-
Ο χρήστης Giannnis έγραψε:
Μιας και το περιμενω σε μερικες μερες με αυτοματο κιβωτιο απο καταναλωση πως παει ???Το παλιο 2006 μοντελλο ηταν αδηφαγο εντος πολης.Με το νέο κινητήρα και το νέο κιβώτιο θα έχεις λογικά περίπου 10% μικρότερη κατανάλωση, ίσως και περισσότερο...
-
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
Μιας και το περιμενω σε μερικες μερες με αυτοματο κιβωτιο απο καταναλωση πως παει ???Το παλιο 2006 μοντελλο ηταν αδηφαγο εντος πολης.
Με το νέο κινητήρα και το νέο κιβώτιο θα έχεις λογικά περίπου 10% μικρότερη κατανάλωση, ίσως και περισσότερο...
Κατι ειναι και αυτο απο τα 16-17 λιτρα να πεσω στα 13-14.
Ευχαριστω.
-
Να ρωτησω και κατι αλλο...Θα βγαλω το εργοστασιακο radio cd και θα βαλω μια Kenwood 7 ιντσων (2din).
Μπαινει αμμεσα σαν το παλιο crv ή θελει καποια σαν 'τραβερσα' οπως ειχα χρειαστει στο jazz και τρομαξαν να μου την φερουν ???
Ευχαριστω.
**
Edit**Τωρα που το εψαξα λιγο μαλλον χρειαζομαι και αυτο
http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=7172' target='_blank
-
Nαμαι κι εγω σημερα με το ...χθεσινο μολις CRV και την Kenwood 7029 με navibox και destinator 7 !!!!
Απλα αψογο !!!!Μονοαδικο 'ψεγαδι' ηχητικο , οτι το πρωτο γραμμα μιας λεξης ακουγεται πιο χαμηλοφωνα απο τα ηχεια. Στην λεξη πχ Οδηγειτε το Ο ακουγεται λιγο πιο χαμηλοφωνα. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος !!!!
Μπορουεμε να ακουμε tv , radio κλπ και ταυτοχρονα να βλεπουμε το προγραμμα πλοηγησης και να ακουμε τις οδηγιες του.
-
Μετα απο 400 χλμ σχεδον μπορω να πω δυο λογια...Πιο σταθερο στις στροφες απο τον προκατοχο του (δεν γερνει τοσο...) και λιγοτερο ευαισθητο στους ανεμους.
Καταναλωση λιγο μικροτερη.
-
(ψιλοάσχετο)
Τώρα που όλη η Αθήνα έχει διασκορπιστεί στην υπόλοιπη Ελλάδα, βλέπω πολλά καινούρια CRV. Πρέπει να πουλάει καλά.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
(ψιλοάσχετο)Τώρα που όλη η Αθήνα έχει διασκορπιστεί στην υπόλοιπη Ελλάδα, βλέπω πολλά καινούρια CRV. Πρέπει να πουλάει καλά.
Μπορεί...
Πιθανόν επίσης οι αγοραστές του να...ξέμειναν από λεφτά (μιας και το CRV κάθε άλλο παρά φτηνό είναι... ) και να μην έχουν λεφτά για...διακοπές! -
Aπο επιδοσεις πως παει?Τα 150 αλογα επαρκουν?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Aπο επιδοσεις πως παει?Τα 150 αλογα επαρκουν?Μια χαρα ειναι αν και το πηγα μονο on road.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
(ψιλοάσχετο)Τώρα που όλη η Αθήνα έχει διασκορπιστεί στην υπόλοιπη Ελλάδα, βλέπω πολλά καινούρια CRV. Πρέπει να πουλάει καλά.
και εγω΄είδα αρκετά στη Θεσσαλία
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
(ψιλοάσχετο)
Τώρα που όλη η Αθήνα έχει διασκορπιστεί στην υπόλοιπη Ελλάδα, βλέπω πολλά καινούρια CRV. Πρέπει να πουλάει καλά.
νομιζα οτι δεν 'εχεις ματια' παρα για το tiguan...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Aπο επιδοσεις πως παει?Τα 150 αλογα επαρκουν?Αρκούν αλλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι μάλλον πιο αργό.
Ο x έχει tiguan 1400 150 άλογα. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα τέτοια διαφορά από στάση.εχθεσ το απογευμα σε βενζιναδικο των βορεων προαστιων και ελεγχο τη πιεση των ελαστικων. διπλα μου ενα crv honda 2008 mod. με ρωταει το 1400cc ειναι και του λεω ναι. καλα και φοραει 17 ζαντα με 235 λαστιχο, δε θα τραβαει καθολου μου λεει.
και γυρναω στη ψυχρα και του λεω παμε μια αττικη οδο να τα ανοιξουμε απο πρωτη? και ετσι οπως ημασταν φυγαμε μαζι. εγω σημειωτεω με τιγκαρισμενο τεποζιτο. για να μην τα πολυλογο ανοιξαμε πρωτη, δευτερα, τριτη και μετα που ειδε για αρκετη ωρα την πισω οψη του tigi βγηκε στην επομενη εξοδο με κατεβασμενα αυτια! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
(ψιλοάσχετο)
είδες έκαψα και κάτω από 10...
Καλά τα πάω?
Εκανα και αριστερα στην εθνική!!!! -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
(ψιλοάσχετο)
είδες έκαψα και κάτω από 10...
Καλά τα πάω?
Εκανα και αριστερα στην εθνική!!!!εγω ημουνα μονιμα αριστερα και εκαψα πανω απο 10
θελω να παω και αυτη τη βδομαδα να οδηγησω το tiguan, ελπιζω να μη μπλεξω -
Μια χθεσινη μετρηση.
Αθηνα -Κυνη -Αθηνα μεσω Ωρωπου (210 χλμ) καταναλωση 9,2 λιτρα/100 χλμ με κλιματισμο και αυτοματο κιβωτιο.Την θεωρω σε ανεκτα ορια.
-
ενας φίλος που κάνει τα ίδια με μηχανικό πάει στα 8-8,5 (δε τρέχει)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ενας φίλος που κάνει τα ίδια με μηχανικό πάει στα 8-8,5 (δε τρέχει)Λογικοτατο...Κι εγω δεν τρεχω.Απολαμβανω την οδηγηση.
Πεμπτη θα κατεβω Μεσσηνια και θα το ξαναμετρησω.
-
Μεσσηνία έκαψα κι εγώ 8,5 να πάω!!!! προπερσυ
Honda CRV 2007