-
http://www.sport24.gr/html/ent/309/ent.246309.asp
η κοροιδία πάει σύννεφο.......
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
http://www.sport24.gr/html/ent/309/ent.246309.aspη κοροιδία πάει σύννεφο.......
Εγώ αν ήμουν ο Κόκκαλης θα τους διαολόστελνα και θα πήγαινα για μπραντάο και καστίγιο...
Με 11-12 εκ τους παίρνεις αυτούς τους δύο... -
πηρατε την μανα του ντιογκο τελικα.ηρθε εμαθα και κουρεψε το γρασιδι στο καραισκακη.
σουπερ μεταγραφη. -
Mην ανησυχείτε για τις μεταγραφές του Θρύλου βαζελάκια... θα φροντίσουμε να σας (ξανα-μανα)πελατιάσουμε με όποιον και να έρθει..
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Mην ανησυχείτε για τις μεταγραφές του Θρύλου βαζελάκια... θα φροντίσουμε να σας (ξανα-μανα)πελατιάσουμε με όποιον και να έρθει..Αυτό είναι το μόνο δεδομένο...ΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥ!!!
-
Τα 12 μυρια ευρω για το 70% και η υποτιθεμενη μαχη με την Αρσεναλ εγιναν ξαφνικα 7 μυρια και χωρις καμμια αλλη προσφορα απο ευρωπαικη ομαδα;
Γενικα ομως, οι Ελληνικες φυλλαδες ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ!
-
1ον:Ποιος σου σφυριξε οτι εδινε ο οσφπ 12 εκ για το 70% ;
2ον:Βλεπεις οτι τα λεφτα του μπαινοπουλου δε μου λενε κατι...τον σβηνω με 2 μεταγραφες... -
- Οι φυλλαδες και οι δημοσιογραφοι σας
2)Θες να πιασουμε την μηδενιστικη τακτικη που χρησιμοποιεις κατα κορον ή να πουμε και τπτ σοβαρο; Καλα τα λεφτα της Ζιμενς ε;
- Οι φυλλαδες και οι δημοσιογραφοι σας
-
1)Παω στοιχημα οτι εισαι θεωρητικος και δε σκαμπαζεις γρι απο μαθηματικα..
2)μηδενιστικη λογικη δεν υπαρχει,υπαρχει η λογικη-δογμα οτι ειμαι καλυτερος.- -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
2)μηδενιστικη λογικη δεν υπαρχει,υπαρχει η λογικη-δογμα οτι ειμαι καλυτερος στα δικαστηρια και στην ΕΠΟ.-
-
έκλεισε ο Ντιογκο
-
Απο χτε το βραδυ..γι αυτο αλλαξε ο καιρος..θα βρεξει γκολ φετος κι η βαζελα δε θα προλαβαινει να στηνεται στη βουλα του κεντρου..Θα γελασουμε παλι φετος..
-
Με τόσα που έχουμε δει συην υπόθεση Ντιόγο καλύτερα να περιμένουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ...............
-
Οι αρχηγοι λεει του ροζβαζελα θα ειναι ο σαλπι ο ζιλμπερτο (ακομα δεν τον ειδαν τον καναν και αρχηγο.. ο,τι να ναι δλδ) κι ο νινης (που να μην του φουσκωσλουν τα μυαλα.. ) Α ρε πστ μου αυτη η ομαδα μια ζωη τον παιζει..
-
Τελικα μπορεις να ξεχωρισεις τα ορια της πλακας και του μηδενισμου;
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Τελικα μπορεις να ξεχωρισεις τα ορια της πλακας και του μηδενισμου;γιατί εσύ πιστεύεις οτι μπορούνε ?????
-
Μα ρε συ, μονο αν δεις τις φυλλαδες τους εχτες θα καταλαβεις σε τι gayρομυαλα απευθηνονται
Αμ η σπορντει, πρωτη φορα ειδα SPAMMING σε πρωτοσελιδο εφημεριδας
-
Nαι ε;Την 4αρα σου και ΑΛΑΤΙ λοιπον..
-
Aυτό το παλτό ο Ντιόγκο τι λεει?
Ο αμπαλος ο Λετο θα προσαρμοστεί?
Ο Μπελουτσι ο κουτσός θα κανει τιποτα?
Ο Λεονάρντο ?
Κανείς να μην παίξει ΠΟΤΕ απο δαύτους, οσο φοράει την φανέλα με το 11 ο καραφλός, δεν πρόκειται να δει τίτλο ο ροζ φανέλας ...
-
[pasxos mode]γιουργιαααααα
Βασικα ο φαρμακωμενος γερακος σας θα ρουφηξει κατι μεγαλο φετος, παρεα με την ασπρομαλα θεια-αντωνιτσα εκει στο τερματακι. Περιμενε και θα δεις
Καλα για το λετο που τον σουταρε η λιβερπουλ μετα τα trials, την μονικα και τον λεοναρντο (ντικαπριο) δεν λεω τπτ. Η πληρης αχρηστια τους φαινεται. Και δωσατε και 15 για την μπελουτσι παναθεμα σας [/pasxos mode]Τελικα μου αρεσει το pasxos mode. Λεω να το κανω μονιμο
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009