-
Εμένα στο 406 είχα την 'ατυχία' τριών μπαταριών μέσα σε 2 χρόνια με ξηρά στοιχεία και απανωτές αλλαγές με εγγύηση. (Η οδική βοήθεια ερχόταν πλέον πεζή με μια μπαταρία ... ήξερε την βλάβη μου ...)
Η τελευταία μου όμως έβγαλε 5 χρόνια με χρήση πέρα απο τα βασικά φορτίζοντας τακτικότατα απο κινητά και GPS μέχρι και ψυγειάκι για τα γάλατα του μωρού ...
Γενικά πάντως σε όλα στην 5ετία περίπου (σαν χρονικά περιθώρια) φρόντιζα να τις αλλάζω. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κι εγώ στα ίδια με το Σάββα είμαι με τη μαμά μπαταρία αλλά στο τελευταίο σέρβις που τη μέτρησαν πριν το καλοκαίρι τη βρήκαν ελάχιστα πεσμένη ως προς το μέγιστο φορτίο που μπορούσε να δώσει. Τώρα αν αυτό λέει κάτι για το πόση ζωή της έχει μείνει δεν ξέρω. Θα τη μετρήσω πάλι να δω τι θα δείξει αυτή τη φορά (στο μαραφέτι με τα LEDs που έχω δείχνει να είναι ΟΚ, αλλά αυτό δε λέει κάτι) και βλέπουμε.
εμένα έχει έναν μετρητή απέξω...τώρα πόσο αξιόπιστος είναι;
Λες αυτόν με το υγρό που αλλάζει χρώμα?
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
emena που εκανε ακριβως το ιδιο -επεφτε στα 8 οταν μιζαρε
την ειχα ακουσει το αμαξι
αναβαν λαμπακια αεροσακων
και κουνιοντουσαν στην εκκινηση οι βελονες περειργα
παρολα αυτα μιζαρε
οποτε καλο να την αλλαξεις συντομαΝαι, μου το έλεγε κι ο ηλ/γος ότι θ'αρχίσει τα τρελά με τις βελόνες και τα λαμπάκια προτού πεθάνει. Ακόμα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα (αν εξαιρέσουμε την πτώση τάσης δουλεύει σαν να είναι καινούργια και το αμάξι παίρνει χωρίς καθυστέρηση) αλλά αρχίζω να τη φοβάμαι.
Την Odyssey την έβαλες τελικά? Ευχαριστημένος?
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Κι εγώ στα ίδια με το Σάββα είμαι με τη μαμά μπαταρία αλλά στο τελευταίο σέρβις που τη μέτρησαν πριν το καλοκαίρι τη βρήκαν ελάχιστα πεσμένη ως προς το μέγιστο φορτίο που μπορούσε να δώσει. Τώρα αν αυτό λέει κάτι για το πόση ζωή της έχει μείνει δεν ξέρω. Θα τη μετρήσω πάλι να δω τι θα δείξει αυτή τη φορά (στο μαραφέτι με τα LEDs που έχω δείχνει να είναι ΟΚ, αλλά αυτό δε λέει κάτι) και βλέπουμε.
εμένα έχει έναν μετρητή απέξω...τώρα πόσο αξιόπιστος είναι;
Λες αυτόν με το υγρό που αλλάζει χρώμα?
ναι τώρα είναι πράσινο...
emena που εκανε ακριβως το ιδιο -επεφτε στα 8 οταν μιζαρε
την ειχα ακουσει το αμαξι
αναβαν λαμπακια αεροσακων
και κουνιοντουσαν στην εκκινηση οι βελονες περειργα
παρολα αυτα μιζαρε
οποτε καλο να την αλλαξεις συντομαΝαι, μου το έλεγε κι ο ηλ/γος ότι θ'αρχίσει τα τρελά με τις βελόνες και τα λαμπάκια προτού πεθάνει. Ακόμα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα (αν εξαιρέσουμε την πτώση τάσης δουλεύει σαν να είναι καινούργια και το αμάξι παίρνει χωρίς καθυστέρηση) αλλά αρχίζω να τη φοβάμαι.
εμένα που δεν έχει βελόνες αλλά όλα είναι ψηφιακά...να φανταστώ θα γίνω χριστουγεννιάτικο δέντρο;
-
Εσύ θα πας να βάλεις μπροστά και θα δεις countdown μια μέρα.... 10....9....8.....7.....
Κι εμένα ακόμα πράσινο είναι το υγρό στο παραθυράκι. Γμτ, θυμάμαι να έλεγε κάπου 'replace battery when liquid turns black' αλλά δε θυμάμαι που... Επάνω στη μπαταρία δε λέει κάτι τέτοιο πάντως....
-
θα παραγγειλουμε κατι braile Που ειναι οτι καλυτερο καπου την αλλη δβομαδα απο αμερικη
εγω θα παρω το πιο μεγαλο μοντελο που ειναι 5 κιλα!!!χαχαχ
οι αλλοι το μικρο που ειναι 2.5!!!
υπολογιζω να μας βγει κανα 130αρι κομπλε με βαση
δε το κοιτας λιγο μπας και σε συμφερει και σενα -
Καλά, 2.5 κιλά τι χωρητικότητα έχει η Braile?! Καμιά 10ριά Ah?...
Να πέσω από τις 50-60 στις 20-25 το συζητάω αν είναι να γλιτώσω καμιό 10ριά κιλά (δεν την έχω ζυγίσει αυτή του 206, πάντως η παλιά του Megane 1.6 που άλλαξε προληπτικά και τώρα εκτελεί χρέη μπαταρίας UPS ήταν 15.2 kg), αλλά πιο κάτω για αμάξι που δεν τρέχει σε κανα πρωτάθλημα είναι λίγο...
Για να το δούμε...
Μόνο που θέλω ό,τι κι αν βάλω να μπει στο μαμά κουτί. -
ego αυτη γλυφουδιαζω
http://www.brailleauto.com/productcart/ ... 10#detailsδες και το αναλογο τοπικ
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.ph ... &start=120 -
Πέρα από τον Τάκη και τον Στέλιο, έχει κάνει κανείς τπτ με τις αναρτήσεις;
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Τάκη, από περιέργεια, οι δικές σου που έφυγαν με sudden death τι μπαταρίες ήταν?Δυστυχώς δεν θυμάμαι μάρκες... Η πρώτη ήταν 'μαμά' και η δεύτερη 'ενισχυμένη' για καλύτερα, στον Γκάλλο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ωχχχχ μην μου λες τέτοια....και δεν έχω οδική....Σάββα βάλε Οδική Βοήθεια. Είναι φτηνή εκεί που είσαι και έχει μέσο χρόνο απόκρισης 40' πανελλαδικά... Όποτε έμενα από ρεύμα τους έλεγα να στείλουν μηχανάκι και όχι φορτηγό και ερχόταν ακόμα πιο γρήγορα...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
ωχχχχ μην μου λες τέτοια....και δεν έχω οδική....
Σάββα βάλε Οδική Βοήθεια. Είναι φτηνή εκεί που είσαι και έχει μέσο χρόνο απόκρισης 40' πανελλαδικά... Όποτε έμενα από ρεύμα τους έλεγα να στείλουν μηχανάκι και όχι φορτηγό και ερχόταν ακόμα πιο γρήγορα...
Τάκη είχα μέσω της Σιτροέν στην Mondial Assistance για 3 χρόνια 50 ευρώ.
Οταν έληξε ούτε που ενδιαφέρθηκαν έτσι για το γμτ ρε παιδί μου να με πάρουν ένα τηλ να την ανανεώσω. Αυτούς θα τους συνέφερε.
Πήρα να ρωτήσω και μου είπαν για 1 χρόνο 62 ευρώ νομίζω και για 2 χρόνια 100(?) δεν θυμάμαι . Μου ζήταγαν χαρτιά οπότε τους έγραψα στα φρύδια μου και κάνω υπομονή εώς την επόμενη ανανέωση της ασφάλειας.Αλήθεια πόσο την χρεώνουν και με ποια;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αλήθεια πόσο την χρεώνουν και με ποια;InterPartner Assistance. Δεν είμαι στο γραφείο για να σου πω σίγουρα, αλλά αν θυμάμαι καλά είναι κάτω από 45€ το χρόνο.
-
-
Καλοστριφτο drdino.Mηπως να βρουμε και ενα ραλλακι ετσι να υπαρχει βρε αδερφε
-
Ευχαριστώ!!!
Από την συλλογή λείπει ένα σειράς 1-- και ένα σειράς 2--. Πέρα από την πλάκα, ένα ράλλο θα τον ήθελα πολύ.
-
Κωνσταντίνε τελικά θα βάλεις αυτά που μου έλεγες;
-
Αν ποτέ συμπληρωθεί το παζλ των αμορτισέρ, ναι...
-
Οk, θα περιμένω...
-
Όταν τελειώσει το συναρμολογούμενο...
PEUGEOT FORUM