-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σπύρο την κόβω για κάτω από 15-16.
Όταν είμαστε σε διεθνή ύδατα τι παίζει;Δημήτρη ναι, HSDPA/3G/GPRS, όπου έχει. Wind με τα προπληρωμένα NS.
θα στην πέσουν ΝΑΤΟ/ΟΗΕ/Taliban
-
Ωρα να ξεσκουριάσω τα γαλλικά μου.
Αν και λόγω του ότι τελευταία τα χρησιμοποιούσα για να διαβάζω τεχνικά έγγραφα, θα πετάξω μερικές μπαρούφες. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ωρα να ξεσκουριάσω τα γαλλικά μου.
Αν και λόγω του ότι τελευταία τα χρησιμοποιούσα για να διαβάζω τεχνικά έγγραφα, θα πετάξω μερικές μπαρούφες.δεν πειράζει πες ότι οδηγάς γαλλικό αυτοκίνητο
-
Δε μ'αρεσει που οι διακοπες μου στη Σιφνο τελειωνουν.
Μ'αρεσει που οι διακοπες μου συνεχιζονται στη Χαλκιδικη...(Καλη η Σιφνος αλλα σαν τη Χαλκιδικη... )
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όταν είμαστε σε διεθνή ύδατα τι παίζει;
.Πάνω από τα 13 + μια ημέρα δεν είναι κακούργημα.
-
Μου αρέσει που σήμερα φεύγω για Σπέτσες.
Δε μου αρέσει που την Κυριακή επιστρέφω.
Μου αρέσει που την Πέμπτη θα ξαναφύγω για ένα δεκαήμερο, αρχικά για Κρήτη και στη συνέχεια (ίσως) tour στις Κυκλάδες με ιστιοπλοϊκό -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Όταν είμαστε σε διεθνή ύδατα τι παίζει;
.Πάνω από τα 13 + μια ημέρα δεν είναι κακούργημα.
Eπίσης από 15 + μια μέρα είναι νομιμότατο...
-
Mαρεσει που βρηκα ολα τα παιδικα anime που εβλεπα μικρος
Grendizer
Getter Robot
και αλλα πολλα... -
Μ'αρεσει που πλησιαζει η ημερομηνια για διακοπες
10 days to go !
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Moυ αρέσει που πέρασα 3 καταπληκτικές εβδομάδες στην αστροπαλιά...
Δεν μου αρέσει που γυρνάω τώρα, αλλά μου αρέσει το γεγονός ότι βρίσκομαι στο πλοίο...Μου αρέσει που είμαι περισσότερο και από τις πρώτες στιγμές της σχέσης μου...
Δεν μου αρέσει πως το έτερον ήμισυ δεν νιώθει μάλλον τα ίδια, και επίσης δεν μου αρέσει που η κατάρα των 2 χρόνων ξαναχτυπά. Tέσπα, παίζει και να γράψω κανένα σεντόνι στο love situations, βλέπουμε.Αν δεν μπορεσε να την επηρεασει ακομη κ η μοναδικη πανσεληνος της Αστυπαλιας ,σηκωνω τα χερια ψηλα κ σε συμβουλευω να λαβεις τα μετρα σου .
ΥΓ.ακριβως την ιδια περιοδο ημουν κ εγω εκει
-
Δεν είδα πουθενά το impreza.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Moυ αρέσει που πέρασα 3 καταπληκτικές εβδομάδες στην αστροπαλιά...
Δεν μου αρέσει που γυρνάω τώρα, αλλά μου αρέσει το γεγονός ότι βρίσκομαι στο πλοίο...Μου αρέσει που είμαι περισσότερο και από τις πρώτες στιγμές της σχέσης μου...
Δεν μου αρέσει πως το έτερον ήμισυ δεν νιώθει μάλλον τα ίδια, και επίσης δεν μου αρέσει που η κατάρα των 2 χρόνων ξαναχτυπά. Tέσπα, παίζει και να γράψω κανένα σεντόνι στο love situations, βλέπουμε.Εγώ δεν θα περάσω δυστυχώς από Αστυπάλαια εφέτος, αφού τα πλοία θέλανε να με πάνε, αλλά κανένα δεν ήθελε να με ...γυρίσει πριν το Σεπτέμβρη!
Πάντως Κωνσταντίνε, ευχαριστώ για τον κόπο, του χρόνου θα φροντίσω νωρίτερα και να πάνε να μαμηθούν όλοι που παραλίγο να μην πάω φέτος διακοπές!
Paros, that is! Διάλεξα κάτι εγγυημένα καλό, γιατί δεν άντεχα να τζογάρω!Όσο για το αμόρε σου, την τελευταία φορά που διέγνωσα παρόμοια κατάσταση σε μια πρώην, με σούταρε μέχρι τα Χριστούγεννα!
Βέβαια έκτοτε, ή με σουτέρνουν πολύ νωρίτερα, ή τις σουτέρνω εγώ (κομμάτι αργότερα.... ).
Πάντως μικρός είσαι θα μάθεις!
-
Θα το ξαναγράψω! Μου αρέσουν τα στρόφιλα της Κεφαλονιάς!!!
Δε μου αρέσει που τα λάστιχά μου δεν έχουν πολύ ψωμί ακόμα...
Μου αρέσουν οι προοπτικές που έχουν ανοιχτεί μπροστά μου στο νησί...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν είδα πουθενά το impreza.Ενα Τουινγκο μηπως ειδες ?????????
Αρχιπελαγος(πολυ καλη μουσικη) -Στη Θεα- κ καταληγαμε στο Καστρο
Γερανι -Αλγερι -ΑΚΤΙ- 5ΑΣΤΕΡΙΑ -Μαλτεζανα (φαγητο)
Πλακες-Τζανακι-Καμινακια-Μπλε λιμανι -Χρυση αμμος -Κουτσομυτη-κουνουπι-Αγιο Ιωαννη (κολυμπι)
Θα ηταν αδυνατον να συναντηθουμε ,γιατι εγω δεν συχναζω σε παιδικες παραλιες -
Aρκετά τβίνγκο.
Δεν συχνάζεις και σε τόσο διαφορετικά μέρη. Αρχιπέλαγος και Νότος για μένα (ειδικά το δεύτερο που έχει και wifi).
Ακτή, Γεράνι, στον Τάσο στην Μαλτεζάνα και ενίοτε στον Ιορδάνη στον Γιαλό.
Για μπάνιο Μαρμάρι 2, στενό, Λειβάδι, πλάκες και Καμινάκια. Α, και 2 φορές στον Πάνορμο. -
Μου αρέσει που ο περισσότερος κόσμος είναι διακοπές. Δεν μου αρέσει που δεν είμαι μέσα σ' αυτούς.
Δεν μου αρέσει που κάθομαι εδώ μόνος μου, αλλά μου αρέσει που γράφω στο blogάκι μου με την ησυχία μου!
-
Μαρέσει που έστω κ σιγά σιγά, η πόλη αδειάζει
Δε μαρέσει που συνεχίζω να καίω τα άντερά μου, όχι λόγο κίνησης αλλά λόγο 0-100 σε κάθε φανάρι
Μαρέσει που μόλις το μοντεμάκι συγχρόνισε στα 2048
Δε μαρέσουν τα τεράστια post του HF & ΣΙΑ Ο.Ε. -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Μαρέσει που μόλις το μοντεμάκι συγχρόνισε στα 2048Σφαιρα πας,οπως η ψορολλα σου...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Δε μαρέσουν τα τεράστια post του HF & ΣΙΑ Ο.Ε.
Δεν μ'αρέσουν οι Corolla!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μαρέσει που μόλις το μοντεμάκι συγχρόνισε στα 2048
Σφαιρα πας,οπως η ψορολλα σου...
στα τόσα τελικάζουμε στην περιοχή μου... όπως κ η corollitsa μου
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]