-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
μαλλον ελληνα γιατι θελω .grΔεν νομίζω πως παίζει αυτό, άλλο το .gr κι άλλο το hosting. Το domain το αγοράζεις ανεξάρτητα από το που έχεις τις σελίδες σου. Θα μπορούσες να τις έχεις και στο σπίτι σου!
O ξένος θα είναι φθηνότερος και μάλλον πιο αξιόπιστος, απλά τον Έλληνα θα τον βρίσκεις πιο εύκολα σε ένα τηλέφωνο να τον...μπινελικώσεις!
Πάντως, από την μικρή μου εμπειρία, είναι αρκετά πίσω οι Έλληνες, θυμάμαι η Forthnet ήταν αργοκίνητο καράβι, είχαμε αναγκαστεί να γυρίσουμε την βάση σε παλιότερη MySQL γιατί δεν είχαν την τελευταία (και δεν είχαν σκοπό να την εγκαταστήσουν και σκέψου μιλάμε για ΟpenSource εφαρμογή ).
Πάντως, σκέψου και την λύση του σπιτιού σου. Static IP πλέον είναι εύκολο να βρεις από δωρεάν μέχρι ...σχεδόν δωρεάν. Τα καινούρια λειτουργικά είναι τόσο ικανά, που μπορούν να είναι On για πάντα, θα κάνεις το κουμάντο μόνος σου και το μόνο που θα πληρώνεις είναι το...ρεύμα στην ΔΕΗ!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τα τραγούδια μέσα στο ipod τα βλέπω αλλά εμφανίζονται με θαμπή γραφή όχι έντονη μαύρη με αποτέλεσμα να μην μπορώ να επέμβω σε κανένα
Τότε κάνε κλίκ εκεί που λέει user's ipod (ή ότι όνομα γράφει στο δικό σου) και δεξιά στις επιλογές επέλεξε το 'manually manage music and videos'.
Λογικά μετά απο αυτό θα δουλέψει.
EDIT: Νομίζω το authorization χρειάζεται μόνο αν θέλεις να αγοράσεις κάτι απο το iTunes Store.
Με έσωσες καλέ μου άνθρωπε! Σε ευχαριστώ πολύ!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Στο ipod πώς μπορώ να σβήσω κομμάτια?
Χρυσος Κανονας Apple
Χωρις iTunes τα iPhone και τα iPod ειναι ΑΧΡΗΣΤΑ!!!!
Οτι θες να κανεις, το κανεις ΜΟΝΟ μεσω iTunesΚι όμως υπάρχουν αρκετά εναλλακτικά προγράμματα για να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς την ταλαιπωρία του itunes (μέχρι και Winamp plugin)
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Στο ipod πώς μπορώ να σβήσω κομμάτια?
Χρυσος Κανονας Apple
Χωρις iTunes τα iPhone και τα iPod ειναι ΑΧΡΗΣΤΑ!!!!
Οτι θες να κανεις, το κανεις ΜΟΝΟ μεσω iTunesΚι όμως υπάρχουν αρκετά εναλλακτικά προγράμματα για να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς την ταλαιπωρία του itunes(μέχρι και Winamp plugin)
αυτό χρησιμοποιώ
για κάποιο λόγο το itunes δεν θέλει να τρέξει στο πισι μου
-
Τελευταία αντιμετωπίζω το εξής:
Όλο και περισσότερα μουσικά CD που είχα γράψει πριν από πολύ καιρό (8-9 χρόνια) έχουν αρχίσει να τα φτύνουν. Τα CD/DVD-ROM drives στο PC τα κάνουν ριπ ακόμα και σε ταχύτητα 1Χ με πολλά παράσιτα μέσα από τα πρώτα 5-6 tracks και μετά (όλο τσακ-τσακ, σαν να είναι γρατζουνισμένα, παρότι δεν έχουν την παραμικρή γρατζουνιά) ενώ στο Marantz player του σαλονιού, που υποτίθεται ότι έχει πολύ πιο ποιοτικό τρανσπορτ, με τρία λέιζερ, άκούγονται μεν ΟΚ αλλά μετά τα πρώτα 5-6 tracks το player νομίζει ότι τελείωσε το album και μετά από κάθε track σταματάει (αλλά αν το βάλεις manually να παίξει το επόμενο, το βρίσκει και συνεχίζει)...
Τι μπορώ να κάνω? Μια λύση που έχω χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν είναι να συνδέσω το Maranz με το PC και να τα γράψω αναλογικά από εκεί. Βέβαια έτσι θα τα πάρω μεν χωρίς παράσιτα σλλά σίγουρα θα χάσω κάτι από ποιότητα ήχου (με τη διπλή μετατροπή D->A->D)....
-
Η πιο εύκολη λύση είναι να τα κατεβάσεις από το internet κατά τη γνώμη μου.
-
Πρώτο πόστ από την καινούρια μου οθόνη. Είναι απλώς...αστεία μεγάλη!
Δεν γίνεται να την κοιτάς όλη, επικεντρώνεσαι στην...μια πλευρά!
Αχχχχ το φχαριστήθηκα όμως!
Ολα καλά μέχρι στιγμής, μερικές ρυθμισούλες ήθελε, γιατί παραέβγαινε φωτεινή και μάλιστα όλες οι ρυθμίσεις γίνονται από το τηλεχειριστήριο!Θα καταργήσω και τα ηχεία του υπολογιστή για να γίνει λίγο πιο καθαρό και άδειο το γραφείο μου, αφού πια γέρασα και δεν ακούω δυνατά μουσική...
Το μόνο ενοχλητικό που βρήκα, είναι το ...Led που ανάβει όταν είναι ανοιχτή, παραείναι έντονο το φως του! Θα πέσει πάνω καμια μονωτική ταινία να τελειώνουμε και μ'αυτήν την ενόχληση! Κάπου διάβασα πως υπάρχει και πιο...επιστημονικός τρόπος, αλλά που ν'ανοίγουμε δουλειές τώρα...
-
Μεγειά! Τι τέρας πήρες Γρηγόρη?
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μεγειά! Τι τέρας πήρες Γρηγόρη?Ευχαριστώ!
Το είχα γράψει μερικές σελίδες πιο πριν:Παρήγγειλα αυτήν εδώ.
LG 22' που λειτουργεί ανεξάρτητα και ως τηλεόραση. Εχω τον υπολογιστή στην κρεβατοκάμαρα, οπότε βολεύει τρελά. Μέχρι σήμερα είχα μια LG 19', που θα πάει στον πατέρα ο οποίος εξοβελίζει και την τελευταία CRT (μια Sony 15', η πρώτη μου οθόνη! ), που είχαμε σε χρήση στην οικογένεια.Το ξέρω πως υπήρχαν καλύτερες και φθηνότερες οθόνες σ'αυτές τις ίντσες, αλλά καμία που να γίνεται και τηλεόραση. Επιπλέον, από όσο είδα τα χαρακτηριστικά της, δεν υστερεί πουθενά, εκτός από την αντίθεση, που είναι 1:3000 ενώ σε κάποιες άλλες αγγίζει και ξεπερνάει τα 1:10000. Εμένα μου φτάνουν πάντως, αφού αυτή που έχω είναι ακόμη χειρότερη και ποτέ δεν με ενόχλησε. Την περιμένω σήμερα ή αύριο, αν το Πλαίσιο είναι τόσο τυπικό όσο ακούγεται στις αποστολές του.
(Εννοείται, πως θα το περάσω στα έξοδα για να μην πληρώσω το ΦΠΑ , σε τυπικό HF mode... )
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Η πιο εύκολη λύση είναι να τα κατεβάσεις από το internet κατά τη γνώμη μου.Έψαξα, αλλά....
Α, κάτι άσχετο αλλά ίσως ενδιαφέρον...
Μέτρησα κατανάλωση ρεύματος στο laptop και το desktop μου με αυτά τα adaptors που κοτσάρεις στην πρίζα και πάνω τους βάζεις ό,τι συσκευή θες να μετρήσεις [έχουν LCD και απεικονίζουν Watt (στιγμιαία & max), Amperes (τα ίδια), volts, και βγάζουν κιλοβατώρες & κόστος (αν προγραμματίσεις πόσο έχει η κιλοβατώρα - που βέβαια στην πράξη το κόστος της αλλάζει με την κατανάλωση, αλλά παίρνεις μια ιδέα)]. Το laptop τρώει περί τα 40-45 watt κατά μέσο όρο. Το desktop, όμως, μεγάλη φαγάνα... 160-170 όταν δεν κάνει τίποτα, συν άλλα 100 για την οθόνη, και αν φορτώσω κανά 3D του στυλ Crysis, πάει 300-350 (χωρίς την οθόνη) και η κάρτα γραφικών του (μια 8800) ψήνει καφέ.... Κατόπιν τούτου αποφάσισα πως πρέπει να το βάψω πράσινο (όπως κάποιοι βάφουν τα ταμπούρα τους κόκκινα... ) για να καίει όσο γίνεται λιγότερο ρεύμα... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ολα καλά μέχρι στιγμής, μερικές ρυθμισούλες ήθελε, γιατί παραέβγαινε φωτεινή και μάλιστα όλες οι ρυθμίσεις γίνονται από το τηλεχειριστήριο!
vga σύνδεση;;
Θα καταργήσω και τα ηχεία του υπολογιστή για να γίνει λίγο πιο καθαρό και άδειο το γραφείο μου, αφού πια γέρασα και δεν ακούω δυνατά μουσική...
>
Το μόνο ενοχλητικό που βρήκα, είναι το ...Led που ανάβει όταν είναι ανοιχτή, παραείναι έντονο το φως του! Θα πέσει πάνω καμια μονωτική ταινία να τελειώνουμε και μ'αυτήν την ενόχληση! Κάπου διάβασα πως υπάρχει και πιο...επιστημονικός τρόπος, αλλά που ν'ανοίγουμε δουλειές τώρα...
στις περισσότερες το ledaki μπορείς να το ρυθμίσεις την ένταση του (ή να το σβήσεις εντελώς)
άντε καλορίζικη (ευτχυώς δεν είναι ιταλική, άρα θα κρατήσει για πολύ καιρό )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nightly Tester Tools και θα δουλέψουν ΟΛΑ.Πολύ καλό. Ευχαριστώ.
Να δούλευε σωστά και το TabMix Plus... -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Ολα καλά μέχρι στιγμής, μερικές ρυθμισούλες ήθελε, γιατί παραέβγαινε φωτεινή και μάλιστα όλες οι ρυθμίσεις γίνονται από το τηλεχειριστήριο!
vga σύνδεση;;
Με DVI την έχω συνδέσει , αν εννοείς αυτό...
Θα καταργήσω και τα ηχεία του υπολογιστή για να γίνει λίγο πιο καθαρό και άδειο το γραφείο μου, αφού πια γέρασα και δεν ακούω δυνατά μουσική...
Δεν με ταράζεις....
στις περισσότερες το ledaki μπορείς να το ρυθμίσεις την ένταση του (ή να το σβήσεις εντελώς)
Εψαξα, αλλά δεν βρήκα τον τρόπο ακόμη... Έχεις καμιά ιδέα;
άντε καλορίζικη (ευτχυώς δεν είναι ιταλική, άρα θα κρατήσει για πολύ καιρό )
Ευχαριστώ!
Αγοράζω φανατικά ηλεκτρικές συσκευές από Κορέα. Αλλά τ'αυτοκίνητα δεν είναι πλυντήρια... Κάτι που οι Ιάπωνες, όταν σχεδίαζαν την Corolla σου ΔΕΝ το γνώριζαν! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αγοράζω φανατικά ηλεκτρικές συσκευές από Κορέα. Αλλά τ'αυτοκίνητα δεν είναι πλυντήρια... Κάτι που οι Ιάπωνες, όταν σχεδίαζαν την Corolla σου ΔΕΝ το γνώριζαν!
ωωωω τι του ειπεεεεεεεεεε.....
Ροζουλη να δω πως θα ξεπλυνεις τετοια προσβολη
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αγοράζω φανατικά ηλεκτρικές συσκευές από Κορέα. Αλλά τ'αυτοκίνητα δεν είναι πλυντήρια... Κάτι που οι Ιάπωνες, όταν σχεδίαζαν την Corolla σου ΔΕΝ το γνώριζαν!
ωωωω τι του ειπεεεεεεεεεε.....
Ροζουλη να δω πως θα ξεπλυνεις τετοια προσβολη
άσε,εν θα μπορέσω να κοιμηθώ το βράδυ
πάω να δω κάνα επεισόδιο inital_D μπας κ με πιάσει ο ύπνος
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Τελευταία αντιμετωπίζω το εξής:Όλο και περισσότερα μουσικά CD που είχα γράψει πριν από πολύ καιρό (8-9 χρόνια) έχουν αρχίσει να τα φτύνουν. Τα CD/DVD-ROM drives στο PC τα κάνουν ριπ ακόμα και σε ταχύτητα 1Χ με πολλά παράσιτα μέσα από τα πρώτα 5-6 tracks και μετά (όλο τσακ-τσακ, σαν να είναι γρατζουνισμένα, παρότι δεν έχουν την παραμικρή γρατζουνιά) ενώ στο Marantz player του σαλονιού, που υποτίθεται ότι έχει πολύ πιο ποιοτικό τρανσπορτ, με τρία λέιζερ, άκούγονται μεν ΟΚ αλλά μετά τα πρώτα 5-6 tracks το player νομίζει ότι τελείωσε το album και μετά από κάθε track σταματάει (αλλά αν το βάλεις manually να παίξει το επόμενο, το βρίσκει και συνεχίζει)...
Τι μπορώ να κάνω? Μια λύση που έχω χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν είναι να συνδέσω το Maranz με το PC και να τα γράψω αναλογικά από εκεί. Βέβαια έτσι θα τα πάρω μεν χωρίς παράσιτα σλλά σίγουρα θα χάσω κάτι από ποιότητα ήχου (με τη διπλή μετατροπή D->A->D)....
πέρασε τα ξανα στο πισι με κάποιο πρόγραμμα τύπου AUDIOGRABBER και ξανακάνε μια φρέσκια εγγραφή.
-
Έχεις εγκατεστημένο το codec; Πχ: http://www.free-codecs.com/download/rea ... native.htm
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τελευταία αντιμετωπίζω το εξής:
Όλο και περισσότερα μουσικά CD που είχα γράψει πριν από πολύ καιρό (8-9 χρόνια) έχουν αρχίσει να τα φτύνουν. Τα CD/DVD-ROM drives στο PC τα κάνουν ριπ ακόμα και σε ταχύτητα 1Χ με πολλά παράσιτα μέσα από τα πρώτα 5-6 tracks και μετά (όλο τσακ-τσακ, σαν να είναι γρατζουνισμένα, παρότι δεν έχουν την παραμικρή γρατζουνιά) ενώ στο Marantz player του σαλονιού, που υποτίθεται ότι έχει πολύ πιο ποιοτικό τρανσπορτ, με τρία λέιζερ, άκούγονται μεν ΟΚ αλλά μετά τα πρώτα 5-6 tracks το player νομίζει ότι τελείωσε το album και μετά από κάθε track σταματάει (αλλά αν το βάλεις manually να παίξει το επόμενο, το βρίσκει και συνεχίζει)...
πέρασε τα ξανα στο πισι με κάποιο πρόγραμμα τύπου AUDIOGRABBER και ξανακάνε μια φρέσκια εγγραφή.
Αυτό θέλω να κάνω Σάββα, το πρόβλημα είναι πως ο μόνος τρόπος να τα διαβάσω σωστά τα δισκάκια είναι το Marantz, στο PC με όποιο CD/DVD drive κι αν δοκίμασα βγάζει λάθη (παράσιτα) ακόμα και στη μικρότερη ταχύτητα ανάγνωσης.
-
Μολονότι θεωρητικά τα CD κρατάνε κάμποσες δεκαετίες, είναι συχνό το φαινόμενο να τα φτύνουν μετά από μερικά χρόνια. Οπότε πρέπει να γίνεται τακτικά πέρασμα των αρχείων που θέλουμε να κρατήσουμε σε άλλο αποθηκευτικό μέσο. (*)
Δοκίμασε και σε άλλο PC, πάντα υπάρχει η πιθανότητα προβληματικού hardware ή software.*: Να συμπληρώσω ότι αυτό το θέμα με τα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης, δηλαδή η φθορά τους μετά από ένα χρονικό διάστημα, έχει απασχολήσει πολλούς. Αμέτρητα έργα λόγου και τέχνης καθώς και επιστημονικές μελέτες έχουν αποθηκευτεί αποκλειστικά ή κυρίως σε μαγνητικά ή οπτικά μέσα αποθήκευσης, τα οποία καταστρέφονται με την πάροδο του χρόνου. Έτσι, ενώ παλιά ήταν δυνατόν κάποιος να ανακαλύψει ένα χαμένο αριστούργημα πχ της ποίησης ή της μουσικής μετά από χιλιετίες γραμμένο σε πάπυρο, στο μέλλον η διατήρηση των σημερινών έργων τέχνης και επιστήμης ίσως είναι αδύνατη με τα σημερινά ηλεκτρονικά μέσα αποθήκευσης.
-
Και εκτός την διάρκειας των ίδιων των μέσων, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το πρόβλημα της αποκωδικοποίησης της μορφής των αρχείων.
Τι να το κάνεις το σχέδιο ή το έγγραφο που έφτιαξες στα μέσα της δεκαετίας του 80 ας πούμε όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο το πρόγραμμα που χρησιμοποίησες, η εταιρία που το έφτιαξε έχει κλείσει και δεν υπάρχει πουθενά η περιγραφή του αρχείου ή/και ο πηγαίος κώδικας του προγράμματος αυτού;
Έχεις μείνει με ένα μάτσο bits χωρίς νόημα πλέον.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]