-
Ο χρήστης Tobajara έγραψε:
Οι ανακλησεις αφορουν συγκεκριμενες ημερομηνιες παραγωγης.Εχουν ηδη κυκλοφορησει τα αυτοκινητα που θα ανακληθουν.Επίσης έχουν ήδη κατασκευαστεί.
Χρήστο, chances are ότι το μοτέρ σου θα είναι εντάξει...αλλά θα βοηθούσε να μαθαίναμε λεπτομέρειες.
-
Εχουν ηδη κατασκευαστει αλλα οχι κυκλοφορησει.Δεν ειναι το ιδιο.Η ανακληση-επισκευη ,λογικα,θα γινει πριν κυκλοφορησει.
-
Ο χρήστης Εφημερίδα Κέρδος έγραψε:
300 οχήματα BMW, των σειρών 3 και 5 ανακαλεί η αυτοκινητοβιομηχανία, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου του ΥΠΑΝ. Πρόκειται για αυτοκίνητα παραγωγής από 25 Νοεμβρίου 2006 μέχρι 07 Ιουλίου 2008 με κινητήρα Ν53. Στα εν λόγω αυτοκίνητα ενδέχεται να εμφανιστεί στιγμιαία απώλεια απόδοσης κινητήρα.Source: http://www.kerdos.gr/
Άρα λογικά Χρήστο είσαι μέσα.
-
Σημερα εριξα ενα λιτρο λαδακι στην 325 που μου το ζητησε,μου πηρε 15 λεπτα να καταλαβω οτι η ενδειξη λαδιου ειναι ηλεκτρονικη και μονο,τερμα τα ραβδιά και οι μαλαστούπες.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σημερα εριξα ενα λιτρο λαδακι στην 325 που μου το ζητησε,μου πηρε 15 λεπτα να καταλαβω οτι η ενδειξη λαδιου ειναι ηλεκτρονικη και μονο,τερμα τα ραβδιά και οι μαλαστούπες.Εδώ είναι που ταιριάζει το RTFM (πλάκα κάνω, έτσι? )
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
το διαφορικο που αλλαζουν δεν εχει απο μονο του αλλα 2 χρονια εγγυηση?
Είναι για να μπει μπλοκέ!
ολα τα χει σκεφτει ο κνουτ...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το διαφορικο που αλλαζουν δεν εχει απο μονο του αλλα 2 χρονια εγγυηση?
Είναι για να μπει μπλοκέ!
ολα τα χει σκεφτει ο κνουτ...
αν θες μπλοκε το βαζεις απο την αρχη
-
Υστερα απο 6000 χιλιομετρα απο την τελευταια αλλαγη λαδιων (10.000) περασα απο την αντιπροσωπεια για να αγορασω ενα λιτρο λαδι να το εχω μαζι μου καθως ο ηλεκτρονικος ελεγχος σταθμης λαδιου εδειχνε την προτελευταια παυλα για να προσθεσω αργοτερα ,συμφωνα με το βιβλιο οδηγιων μια ακομη παυλα ηθελε για να δειξει ενα λιτρο λαδι προσθηκη.Εκρινε εκει ο μηχανικος οτι τελικα θελει συμπληρωμα,κατι το οποιο εκανε,χωρις να ξερω ποσο εβαλε καθως δεν τα πληρωσα.Επισης,ρωτησα και για βιολογικο καθαρισμο στην αντιπροσωπεια τον οποιο και θα κανω στο επομενο service.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Σημερα εριξα ενα λιτρο λαδακι στην 325 που μου το ζητησε,μου πηρε 15 λεπτα να καταλαβω οτι η ενδειξη λαδιου ειναι ηλεκτρονικη και μονο,τερμα τα ραβδιά και οι μαλαστούπες.
Εδώ είναι που ταιριάζει το RTFM (πλάκα κάνω, έτσι? )
Λοιπον αυτο ηταν το πρωτο που εκανα,αλλα επειδη ο εγκεφαλος ηταν σκαλωμενος στην παλια νοοτροπια αυτο δεν βοηθησε, αποδειχθηκε οτι διαβαζα τις οδηγιες για το πετρελαιοκινητο μοντελο που ακομα εχει το γνωστο ραβδάκι.
-
και αν χαλάσει ο ηλεκτρονικος μετρητης?
Τι κάνουμε? το παίρνουμε στο χέρι το κινητήρα? -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
και αν χαλάσει ο ηλεκτρονικος μετρητης?
Τι κάνουμε? το παίρνουμε στο χέρι το κινητήρα?Υπαρχει ηλεκτρονικη ενδειξη που θα μας δειξει οτι...εχει χαλασει ο μετρητης.(δεν κανω πλακα).
Πιθανολογω οτι η BMW δεν πηρε τετοιο ρισκο στην τυχη καθοτι παιζεται το ονομα της,μεχρι στιγμης σε εμενα ολα αυτα τα ηλεκτρονικα δουλευουν αψογα και με εχουν ενημερωσει με ακρίβεια για λαστιχο (δυο φορες),υγρο στους υαλοκαθαριστηρες,λαδια μηχανης και φυσικα χειροφρενο που ενιοτε φευγω χωρις να το εχω κατεβασει 100% -
-
ποια απο τα 2 ειναι?
-
Συγνωμη,αυτο με το καμουφλαζ.
Μη στηριζεστε απολυτα στον ηλεκτρονικο ελεγχο για τα λαδια http://www.x5world.com/x5-e70-forum/476 ... rning.html -
Τηλεφώνησα στην αντιπροσωπεία σήμερα και τους ρώτησα για το κατά πόσο ενδέχεται να είναι και το δικό μου ανάμεσα στα αυτοκίνητα των οποίων ο κινητήρας παρουσίασε πρόβλημα. Με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να συμβεί αυτό σε οχήματα που δεν έχουν παραδοθεί ακόμα. Ίδωμεν.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τηλεφώνησα στην αντιπροσωπεία σήμερα και τους ρώτησα για το κατά πόσο ενδέχεται να είναι και το δικό μου ανάμεσα στα αυτοκίνητα των οποίων ο κινητήρας παρουσίασε πρόβλημα. Με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να συμβεί αυτό σε οχήματα που δεν έχουν παραδοθεί ακόμα. Ίδωμεν.Λογικό μου ακούγεται!
Πότε με το καλό παραλαμβάνεις Χρήστο?
-
Αρχές Αυγούστου, whatever that means.
-

-
Ferrari California δεν είναι αυτό;
-
Εκανα edit, λαθος photo!
Ναι California ήταν.
BMW FORUM