Ο χρήστης Storm έγραψε:
- Όσο χρόνο κάνει ένα Matiz να κατέβει στο κέντρο ή να κυκλοφορήσει μέσα στην Αθήνα τον ίδιο χρόνο κάνει και ένα smart. Εκτός αν βγάλανε smart με φτερά και πετάει ή smart δίτροχο. Και τα δύο είναι super mini αυτοκίνητα και είναι το ίδιο ευέλικτα.
εδω εχεις δικιο (απλως το σμαρτ θα τα κανει αυτα ΠΟΛΥ πιο ανετα λογω αυτοματου κιβωτιου )
- Το παρκάρισμα για το smart γιατί είναι εύκολο; Εγώ βλέπω καθημερινά ταλαιπωρημένους ιδιοκτήτες smart που ψάχνουν να βρουν άνετες θέσεις για να μην υποστεί ζημιές το trendi αυτοκινητάκι που έχουν.
εδω εχεις αδικο (και εχεις γραψει και το trendy λαθος ). εχω στα χερια μου το σμαρτ και εχουν και πολλοι δικοι μου, δυο ξαδερφια, ο κολλητος μου, ο κουμπαρος μου και αλλοι. το 'ταλαιπωρημενος οδηγος που ψαχνει ανετη θεση' δεν ταιριαζει σε κανενα απο εμας καθως το χωνουμε χαλαρα οπου βρουμε (και παντα βρισκουμε σε αντιθεση με τα αλλα αυτοκινητα που εχουμε ή ειχαμε), οπως θα καναμε με καθε αυτοκινητο πολης που ενα μικροχτυπηματακι ειναι μαλλον αναμενομενο. ποσο μαλλον στο σμαρτ που τα μικροχτυπηματα φτιαχνονται πολυ ευκολα και πολυ φθηνα.
Το έχετε καταλάβει ότι το smart είναι τρόπος ζωής κάτι σαν αξεσουάρ; Δεν είδα πουθενά κανένα smart πάνω σε πεζοδρόμια ή να είναι χωμένο σε κάδους απορριμάτων ή παρατημένο πάνω στην Κηφισίας ή στην Μεσογείων...
πρωτα απ'ολα το παρκαρισμα πανω σε πεζοδρομια ειναι απαραδεκτο (και καραπαρανομο ). χωμενο σε καδους απορριματων μπορει να συναντησεις ευκολα το δικο μου -προφανως δεν μπορω να μιλησω για καθε κατοχο ενος αυτοκινητου, εγω μιλαω για τον εαυτο μου κ τη χρηση που του κανω, δεν αισθανομαι οτι ειμαι μελος μιας ομαδας που σκεφτομαστε με τον ιδιο τροπο
- Όποιος θέλει πραγματική διάθεση και ευελιξία για μετακινήσεις παίρνει μηχανή ή αν δεν θέλει να ανησυχεί μην τυχόν και του ακουμπήσουν το υπερτιμημένο smart παίρνει ένα παλιό αυτοκίνητο.
Αυτή είναι η δική μου άποψη ...
ολα αυτα εχουν περασει απο τα δικα μου χερια (μηχανη οδηγω 10 χρονια, το πρωτο μου αμαξι ηταν ενα φιεστα του 78). το 2τροχο ειναι μεν απολαυση αλλα και μεγαλος κινδυνος σε μια πολη οπως η αθηνα. εγω οσο μεγαλωνω τοσο περισσοτερο φοβαμαι να οδηγησω μηχανη στην αθηνα. σιγουρα δεν συγκρινεται η μηχανη σε ευελιξια με το σμαρτ, η διαφορα ομως ειναι οτι το σμαρτ
- ειναι πιο ανετο απο μηχανη
- ειναι λιγοτερο επικινδυνο
- ειναι παντος καιρου
εξ'αλλου μην ξεχνας οτι.. μπορει εμενα και εσενα να μας φτιαχνει τη διαθεση η μετακινηση με μηχανη, αλλα για πολλους ειναι αντιστοιχα τρομακτικη εμπειρια με το να κανουν ελευθερη πτωση απο ελικοπτερο....
απο την αλλη το παλιο αυτοκινητο μπορει οντως να φτιαχνει τη διαθεση αλλα μπορει και να χαλαει αρκετα συχνα, να μην εχει a/c κλπ. πανω απ'ολα ομως δεν προσφερει κατι παραπανω απο ενα καινουργιο μικρο αυτοκινητο (επομενως, οπως και το καινουργιο μικρο αυτοκινητο, δεν παρκαρει εκει που παρκαρει ενας κουβας οπως το σμαρτ)
παντα φιλικα
Ντροπή και αίσχος για τον σύντροφο skye που έπεσε στην λούμπεν μικροαστική παγίδα του κεφαλαίου που λέγεται σμαρτ
μπα, πασα μου το κανανε και απλως το εκμεταλλευομαι, δεν θα το αγοραζα αλλα δεν μπορω να μην αναφερθω και στα θετικα του οπως αναφερομαι και στα αρνητικα του (χαλια τιμονι-κιβωτιο κλπ)